Fualaau aina

Faigatā fou fou o tamato Taliga a Tinamatua: ata eseese, ata, uiga

Eseese o tamato O mea lilo a Tinamatua e fou lava. Na ia faamaonia o ia lava mai le itu lelei - fua tetele, tofo lelei.

E i ai ni toso laiti i le le usitaia o tulaga tuputupu ae. Ae ui i lea, o nei tamato e alofagia e le tele o fai togalaau ma latou fiafia e totoina i luga oa latou poloka.

E mafai ona maua se faʻamatalaga auiliili o le ituaiga i lenei tusiga. E mafai foi ona e faamasani i ona uiga, mea taua o le galueaiina ma le tausiga, aoao e uiga i le malosi ma le tetee atu i ituaiga faamai ma meaola faalafua.

Tomato Grandma's Secret: faamatalaga o le ituaiga

Igoa tulagaTinamatua a Tinamatua
Faamatalaga lauteleTausaga o le vaeluagalemu
FaʻatonuRusia
Toto115-120 aso
PepaFaʻasalaga, faʻamafola i le pito i luga, tele-ridged
LanuFugalaau
Faatatauga o fuamati amata400-600 g
TalosagaUma
Tuʻu atu ituaiga16 kg i sikuea mita
Vaega o le tuputupu aeFaʻasalalau Agrotechnika
Faʻafitauli faʻamaʻiFaʻamaʻi faʻamaʻi

O le laau o le Indeterminantny, e tusa ma le 170 cm le maualuga. Faailoga se aʻa malosi malosi ma se tikeri tikeri o laʻau. E ono oʻo i le 8 brushes, ona - e tatau ona faʻauʻu le tuputupu aʻe o le laau ("pine" le tuputupu ae).

E malosi tele le rhizome, o uiga o tamato uma e le o totoina, o lala e ese mai i itu eseese e aunoa ma le loloto. O laulaʻau e lapopoa, lanumeamata lanumeamata, mafiafia, e aunoa ma le taʻaloga.

O le faʻaogaina e faigofie, o le ogatotonu - pe a maeʻa le faʻasalaga muamua i luga o le lau 8 ona fausia lea ma se vaeluaga o le 2 lau. I le faʻaogaina e mafai ona mai le 7 fugalaau.

Tausisi i le faʻauiga. E tusa ai ma le maualuga o le matua - ogatotonu, fualaau aina e amata ile 115 i le 120 aso talu ona totoina. E i ai le tulaga maualuga o le tetee atu i mosaic tapaa ma ua leva ona paʻu, ma e sili atu ona puipuia i le paʻu palapala.

O le tuputupu aʻe na faʻaalia i totonu o le lanu meamata ma i luga o le eleele avanoa faʻatasi ai ma le faʻamafanafana i le taimi o le malulu.

Uiga

"Tinamatua a Tinamatua" ei ai fua tele i lalo o le lelei o le tau ma le tausiga lelei e mafai ona oʻo i le mamafa o le sili atu i le 1 kilokalama. O le mamafa o le mamafa e mai i le 400 i le 600 g, mai le 10 cm le lautele.

Igoa tulagaFua o le fua
Tinamatua o Tinamatua400-600 g
Nastya150-200 kalama
Valentine80-90 kalama
Faatoaga Palu15-20 kalama
Domes o Siberia200-250 kalama
Caspar80-120 kalama
Frost50-200 kalama
Faʻalagolago F1110-150 kalama
Irina120 kalama
Octopus F1150 kalama
Dubrava60-105 kalama
Faitau foi i luga o la matou upega tafaʻilagi: E faʻapefea ona totoina tomato suamalie i le tausaga atoa i greenhouses? E faʻapefea ona maua se seleselega tele i le avanoa?

O a ituaiga o tamato o loʻo iai faʻamaʻi faʻamaʻi ma maualuga le gauaʻi? E faʻapefea ona tausia uluaʻi ituaiga?

O le fomu e lautele, lapotopoto, faʻamafola i luga. O le aano o le tino, sugary. O le paʻu e lamolemole, paʻu, manifinifi. O le lanu o fualaau le fua e palenu le lanu meamata, ma o le lanu matua mai le malamalama i le ulaula uliuli. E le lava fatu, o loʻo i totonu o 6-8 potu laiti.

O le aofaʻi o mea matutu o le fuainumera. O mea e teu ai mea e faʻamalieina ona o le ogatotonu o le totonugalemu, felauaiga lelei. O le ituaiga na fafagaina e le au Siberian breeders (Siberian Federal District), V.N. Dederko na pateni.

Totoina togavao i le Russian Federation. O Tomatoes o loʻo i ai se 'oloa sili ona lelei o le "tomato," e pei o se salati vine. Faʻaaogaina fou, mo salati mata, sandwiches.

A 'aʻau, e le maumau lona soifua maloloina ma lelei meaʻai e talafeagai lelei mo soupeti, aʻoaʻoga autu. O le faʻasao e mafai ona faia i se pepa faʻavae. O le gaosiga o le pati tamato e mafai, e le o le sua.

Gaioiga O mea faalilolilo a Tinamatua e maualuga - e oo i le 16 kilokalama mai le 1 sq. mo le totoina o le greenhouse, e oʻo atu i le 8 kilokalama e mafai ona aoina mai le 1 laau. I le matala o le eleele, o le a maualalo le seleselega ona o le mamafa o le fua.

Igoa tulagaTuuina atu
Tinamatua o Tinamatua16 kg i sikuea mita
Frost18-24 kg i sikuea mita
Aurora F113-16 kg i sikuea mita
Domes o Siberia15-17 kg i sikuea mita
Sanka15 kg i sikuea mita
Red cheeks9 kg i sikuea mita
Kibits3.5 kg mai se togavao
Siberia mamafa11-12 kg i sikuea mita
Pink meaty5-6 kg i sikuea mita
Nofoaga4-6 kg mai se togavao
Mea lanu mumu22-24 kilokalama i sikuea mita

Ata

Vaʻai i lalo: tomato Tusia o le Tina a Matua Tinamatua

Malosiaga ma vaivaiga

O loʻo i ai tulaga lelei nei:

  • fua tele;
  • sili ona lelei;
  • maualuga fua;
  • faʻamaʻi faʻamaʻi;
  • lelei teuina.

Faatasi ai ma vaivaiga, o mataupu maoti o le tupu mai o faamaʻi ma le tosoina o fua i luga o le laau ua matauina. E i ai fualaʻau fua pe a suia le maualuga o le eletise mai le eseesega i le va o le ao ma le po. "Faalilolilo a Tinamatua" e leai se tetee i se mea ofoofogia. O le fofo o le - fetuutuunaiga o le susu.

Vaega o le tuputupu ae

E faaopoopo atu i fualaau suamalie lelei, o le vaega o se fualaau aina fua umi - seia oo ina foliga mai ni pulu tetele. Faʻamatalaga faʻaalia o foliga o le fualaau aina - faalua pe faalua faʻatasi fusuaga o tamato. O le lulu e amata i le amataga o Mati i le loloto o le 2 cm ma se mamao e 2 cm i itu taʻitasi o laau.

Mo le lelei o le germination, ia ufiufi i le polyethylene mo sina masima ma faatumauina se vevela pe a ma le 25 tikeri. O taʻaloga e faia i le faʻavaeina o se pepa muamua muamua..

I le 50 o ona tausaga e totoina ai totoga i se nofoaga tumau, e tatau ona vevela le palapala i le 25 tikeri. A oʻo ina tupu aʻe i totonu o se fale tipi e manaʻomia ai le faʻavaeina o se vao i le tasi pito, pasynkovanie (aveeseina o vine i le 4 cm). A oʻo ina tupu aʻe i luga o le eleele, e le manaʻomia le pine.

Tausi vave pe a faʻapipiʻi i paʻu taʻitasi. Laʻei pito i luga e oʻo i le fausiaina o fualaau e tusa ma le 3 taimi. Mata i le aʻa. Tatalo pe a manaʻomia.

Faitau tala aoga e uiga i fomaʻi mo tamato.:

  • Laʻau manu, mineral, phosphoric, faʻapitoa ma faʻasaina e fai ma fugalaau mo fatu ma TOP sili.
  • Yever, iodine, amonia, hydrogen peroxide, ash, boric acid.
  • O le a le mea e fafagaina ai le fafaga ma pe a faʻapipiʻi, pe faʻapefea ona taitaia.

Maʻi ma faʻamaʻi

Po o le a lava le maualuga o le teteʻega o le maʻi, e manaʻomia le tui e puipuia ai faamaʻi. Mai faʻamaʻi faʻapipiʻi foi e faia ai le faʻaleleia o meaola ninii.

O le faalilolilo a Tinamatua o se filifiliga sili mo se umi o le seleselega o fua tetele.

Laititi vaveSili atuVaitausaga
IvanovichMoscow tau fetuPink elefane
TimofeyUluaʻi amatagaPaʻu solitulafono
Black truffleLeopoldOrange
RosalizPeresitene 2Uluma luma
Sugar giantLe vavega o le kinamonaStrawberry dessert
Orange siliPink ImpreshnSnow tale
Tasi paunaAlphaYellow ball