Laʻau o manu fasi lapisi

Hyplus rabbit: auala e tausi ai ma auala e fafaga ai i le fale

O se tasi o vasega aoga i aso nei o le faʻateleina o lapiti. O le pisinisi ua toetoe a leai se totogi-e leai se totogi, aua e taua tele aano o manu ma manu. I luga o se tasi o aano o aano o aano o manufasi, ae o le vaomatua o Hyplus o le a tatou talanoaina i lenei tusiga.

Faʻamatalaga ma Vaega

O se uiga iloga o ituaiga uma o meaola o le le mafai lea ona fanauina se fanau, ae o tamaitai Hyplus ua fesuisuiai mo le inisetiina o mea. O le lapopoʻa feusuaʻiga feusuaʻiga e sau i le matua o le fa masina.

E te iloa? Na maua e le Aztecs le gasegase malosi o agave faafetai i lapeti. Na matauina e se teine ​​e igoa ia Mayahual e faapea o le manu feʻai lea na 'aina le laʻau o le laau na amata ona amio le atoatoa. O le mea lea, i totonu o le ituaiga sa i ai se tu masani e fua le tikeri o le inupia i se fua mai le tasi i le fa selau manu.

O le satauro e sili ona taua ona o le vave vave o le tuputupu ae ma le mamafa - e oo atu i le 55 kalama i le aso, i le tolu masina le matua, o le manu vaefa e tusa ma le fa kilokalama, ae o le gaʻo o manu o le 60%.

Vitio: totoina rabbits Hiplus

O le talafaasolopito o le totoina o paʻu

Hyplus - o le taunuʻuga o le tolusefulu tausaga o le galuega a Falani Faʻatulagaga e faʻaleleia uiga faʻaalia. O fanau a le toto fou o lapiti ia o Niu Sila, Peleni ma Kalefonia. Na maua le satauro i le laasia o laina ma a latou fanau.

Faitau atili e uiga i mea faʻalavelave o le gaosia o rabbits o se pisinisi.

Faʻaalia fafo

O lapisi ei ai ona tino malosi, vaʻavaʻai, faʻaloloa, faʻapaʻu i le paʻu. E leʻi umi le ua, ma se ulu laʻitiiti ma e le o ni taliga tetele. O lanu o mata e sili ona mumu, ae atonu e enaena.

O le fulufulu e mafiafia, paʻu, lanu eseese:

  • paʻepaʻe, sinasina, uliuli;
  • lua-lanu po o le pona.
Siaki le lapisi o lapisi sili ona lelei.

Subhybrid

O ituaiga autu o Hyplus:

  • paʻepaʻe paʻepaʻe - fulufulu mamoe paʻepaʻe, lala uliuli, o le mamafa o le mamafa o le 2.5 masina e 2.9 kilokalama;
  • uʻamea uliuli - lanu paʻu lanu sinasina, uliuli, mamafa - 2.8 kg i le averesi;
  • paʻepaʻe paʻepaʻe - lanu paʻepaʻe, lala uliuli, mamafa - i le averesi 2.5 kilokalama i le 2.5 masina;

Aua le faia se mea sese pe a faʻatau

E leai ni faʻailoga mai fafo o le satauro, o le lanu e mafai ona foliga tutusa ma soo se tasi e tupuga mai: lauulu, papaʻe, uliuli. O le mea lea, naʻo se pepa e mafai ona faʻamaonia le avea ma sui auai i se faʻatoʻaga.

O iinei e tatau ona e malamalama e tatau ona fesoʻotaʻi soʻo se nofoaga autu mo le faatauina atu o Hiplus (tulafono) ma le kamupanī vaʻaia, Hypharm. Ina ia aʻoaʻo e uiga i le i ai o se nofoaga tutotonu i lau eria, faamolemole faʻafesoʻotaʻi le kamupani e ala i le 'upega tafaʻilagi aloaia i le Initaneti. E le faigata le mauaina o le tuatusi: faatoa ulufale i le igoa i le Latina i le sailiga suʻesuʻe.

Tausiga ma le tausiga

O ituaiga o ituaiga o manu e fesuisuiai i totonu o le potu.

Aoao atili e uiga i le faʻatulagaga o le fale mo le lapiti: o le filifilia ma le fausiaina o le fale, le gaosiga o fafaga (suauu) ma ipu inu.

O le auala e faʻafaigofie ai le tausiga o meaola, faʻatagaina mo le faigofie o tui, suʻesuʻeina o tagata taitoatasi, faʻaaogaina nisi o gaioiga.

Filifiliga ma le faatulagaina o sela

O le potu poʻo le falemaʻi e tatau ona mafanafana, puipuia mai faʻataʻitaʻiga, ae i le taimi lava e tasi e maua ai le lelei o le faʻaleleia o le tino.

E taua! Faʻafaga manu e pagatia mai mea e moe ai ona o le fola malulu, ma o le mea lea o le laulau o mea e moe ai e tatau ona mamafa ma e tatau ona faʻamalulu le fola.

Sisi ma masini masini:

  • fua: lautele - 600 mm, umi - 720 mm, maualuga - 420 mm;
  • foloa le fola poʻo le ato, faʻatasi ai ma se fata e faigofie ai ona fufulu;
  • puipui pito i tua ma tua - mautu, faia i laupapa po o plywood;
  • puipui puipui pito i luma;
  • moega e faia mai le vao mago;
  • e tatau ona faʻapipiʻi le pusa i meaʻai e mafai ona faʻaaogaina ma se tagata inu (sili ona lelei).

Tuutuuga o le taofia

Faiga faavae mo le tausiga lelei:

  • vevela - +19 ° C;
  • susu - 60-70%;
  • malamalama - 14 itula;
  • le nofoaga e taofia ai e tatau ona faʻamalamalama, ae aunoa ma le susulu o le la.

I le taumalulu, e maua ai moli moli, ae e le tatau ona susulu ma e latalata i manu, e tutusa foi le faaaogaina i masini afi.

E taua! Mai le tele o vevela vevela, faʻapea foi mai le tuusaʻo atu i le la, e mafai e meaola ona vevela.

Tausi tausiga

E suia le otaota pe a eleelea, e le tatau ona susu. O le toe sui e faia e tusa ma le tasi i le vaiaso, laitiiti lapiti - tele taimi. O masina taʻitasi uma e lua, nofoaga ma fale, o le suʻesuʻega i totonu ma siaki e fufulu i vailaau faʻamaʻi. I le fale, faʻaaoga se 5% iodine-alcohol solution. A maeʻa faʻamaʻaʻaina lelei ile solo ma le sipuni i vai mafana, lapisi lapisi, ipu ma fale e togafiti i iodine.

E te iloa? Le lapiti laititi E alofa Amy i le aai Peretania o Worcester, o le umi o lona tino mai le isu i le siʻu e 1.20 m, ma le mamafa - 19 kg. O le tamaitai tele ua faamalosia e nofo i totonu o se fale dog, talu ai e leai ni sela o lenei tele mo ia.

Vaʻaia

Ua faia tui puipui i meaʻai e uiga i myxomatosis ma maʻi faʻamaʻi ma se tui faʻalavelave. Talu ai o le faʻasolosolo e malosi tele, o isi tui puipui, e fai ma tulafono, e le faia, ae o loʻo le fautuaina ia tui puipui i le paratyphoid fiva, listeriosis, ma le salmonellosis.

Vitio: Lapataiga o le Rabbit O le faʻamaʻi tui muamua muamua o loʻo faia i le matua o le tolusefulu aso, i vaipanoa vaivai - i le tolu tausaga le matua. O le taimi o tui nei e faalagolago i le setete o le fagafao ma ua filifilia e se fomaʻi.

O le a le mea e fafaga

Ua fai mai Hyplus o tagata gaosi alalafaga o le fafagaina e tatau ona faia i se tulaga faapitoa ma le maualuga o le fafagaina o meaai, a le o lea, o le gafatia o le ituaiga o le a le faaalia atoatoa.

Matou te fautuaina oe e faitau pe faapefea ona fafaga le lapiti i le vai, pe faapefea ona fafaga le lapiti, pe o le a le mutia e fafaga ai lapiti, mea latou te 'ai ma pe faapefea ona fafaga le lapiti i le taumalulu, ma pe o lapiti, paluga ma vao e ai lapiti.

I lenei tulaga, e toatele le aufaifaatoʻaga e mumusu e faia se koluse, pe a manatu e le aoga. Ae ui i lea, o loʻo i ai le faʻatoʻaga o le lapiti, o loʻo faʻatoʻilaloina ma le manuia le faʻalavelave faʻaletonu, ma suia ai tau taugata ma mea faʻapitoa e saunia e le tagata lava ia.

Fua o fua mo le suavai:

  • fatu eleele o saito;
  • vao mamago o avo, oona, ma isi meaʻai;
  • tolu punetini o masima;
  • tolu lita o vai inu;
  • tasi suka suka, karuti;
  • 150 g pika.

O le paʻu nutimomoia ua faʻasaina i totonu o se pakete e 10-lita, ua tumu i le vai ma le masima, ma faʻaoga mo le tusa ma le sefulu itula. Ona fufuluina lea o fualaau faisua i luga o se lapoa lapoa, fefiloi ma le paluga paluga fefiloi i le pelvis ma tuu i totonu o le fafaga. Ole fuainumera o mea e faʻaaogaina e faʻalagolago i le tele o le lafu.

Matou te fautuaina le faitau e uiga i le auala e fuafua ai le feusuaiga o le lapiti, o le a le umi e tumau ai ma le auala e iloa ai le natura sugary o le lapiti, pe mafai ona tausia pea moa ma lapiti, o le a le mea e aafia ai le ola ma le umi o le lapiti e ola ai, o le a le mea e fai i le la ma le vevela i le lapiti.

O le a se isi mea e tatau ona amanaʻia: i le taumafanafana o loʻo i ai fualaau faisua ma togalaau fou, e le tatau ona e faʻaaogaina ma a latou aofaiga, o le ituaiga e fesuisuiaʻi i le fefiloi o meaʻai. I le taumalulu, e tatau ona manumalo le roughage. I le tulaga o le sauniuniga a le tagata lava ia i meaʻai faʻafefete, e tatau ona e tuʻuina vailaʻau ma vailaʻau. Chectonic ua avea o se fualaau faasaina, o le vailaʻau ua faaopoopo i le vai (1 ml / 1 l), ua soli le manu mo le 5 aso, 1 taimi i le masina.

O faʻamatalaga e uiga i le kulupu e feteenai, o lea ae e leʻi amataina se ituaiga, saili faʻamatalaga uma e uiga i ai, e aofia ai luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le au atinaʻe. I le i ai o le maualuga o faamatalaga i ou lima, e mafai ona e faia se faaiuga malamalama.

Faʻamatalaga mai le upega tafailagi

O tamaʻitaʻi e tasi e pei o se paʻepaʻe paʻepaʻe, o fafine o le isi foliga vaaia e pei o le California, na o taliga ma vae e le o se mea uliuli, mataʻitusi. O le fafine ei ai ni paʻu 10. Litters (my 11-14sht) fafaga lelei atoatoa. O le tuputupu ae talavou e vave. O lapisi ua faamoemoe mo le inisetiina o meaola, latou te galulue foi i le masani masani. O le paʻu e manifinifi e le faʻanoanoa. Faʻafeiloaʻi malie i le vaomatua ma le lapiti, ma o le a alu nei le mutia. I le faatoaga lea na ia faʻaaogaina ai le tau, ma faʻatoʻa fafaga.
AlexN
//fermer.ru/comment/1074064456#comment-1074064456

O le gaosia o meaʻai ma le alualu i luma e maualuga atu nai lo ituaiga uma o lapopoa o lapiti, ae o se fatu, na ou faitau e uiga ia i latou i se mea. E le gata i lea, o le kulupu e matua faigata lava. I Kiev, e mafai ona e faʻatau mai le faʻatoʻaga (e pei o le aumaia mai Falani), ae o le fanau mo le faʻamoemoega o le toe gaosia o le a le maua.
VladimirRotar
//krol.org.ua/forum/13-169-5684-16-1298061535