Incubator

Toe iloilo le incubator mo fuamoa "Normal Blitz 72"

I totonu o faatoaga lafumanu tele ma faifaatoaga laiti, e faʻaogaina ai faʻavevela mo le faʻatoʻaga. Mo le faifaatoaga moa, e taua le filifilia o se masini e fetaui ma manaoga uma o le faʻaleleia o moa, ma saofagā i le faʻatupulaia o le gaosiga. Mafaufau i le taavale o le taavale "Blitz norm 72", ona uiga, tulaga lelei ma le le lelei.

Faʻamatalaga

O se mea faʻapipiʻi o se masini mo le faʻamaʻi o fuamoa e maua mai ai se moa. E lagolagoina e le masini uma tuutuuga talafeagai mo le faʻagasologa: tulaga vevela ma le faʻamamaina, faʻamafanafanaina tulaga e ala ile suia o le tulaga o fuamoa.

O le hen e le mafai i taimi uma ona faʻamaeʻaina le faʻaogaina o le faʻaosoina, o lea i le tele o tulaga e fautuaina e faʻaaoga se masini faʻapipiʻi.

O le tala i le faaali mai o le faailoga "Blitz" na amata i le 1996, i le aai Rusia o Orenburg, ina ua faigata le faatauina o ia ituaiga masini. Na faʻapotopotoina e le tagata faʻatoʻaga faʻatoʻaga i le sailiga o se fofo i lenei faafitauli, se taavale a fale.

Faʻasalaga oe lava i le tulaga faʻapitoa o ia faʻalauiloa faʻapitoa o le "Layer", "Stimul-1000", "Neptune", "Remil 550 CD", "Kvochka", "Universal-55", "IPH 1000", "Stimulus IP-16" , "AI-48", "Manuʻa lelei", "TGB 140", "Ryabushka-70", "Universal 45", "TGB 280".

O le oloa, na fuafuaina i le garage masani, sa i ai se manaoga mai uo, ona sosoo ai lea ma uo a nei uo. O le lauiloa ma le manaʻoga mo oloa gaosia i le fale na mafua ai le fausiaina o a latou lava pisinisi, o ana oloa o loʻo faʻaleleia pea ma e manaʻomia e le toʻatele o faifaatoaga moa i Rusia ma isi atunuu.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Faʻataʻitaʻiga ma faʻatusa:

  • malosiaga masini - 137 W;
  • Puipuiga o le Puipuiga - 12 W (faatau eseese);
  • gaioiga e aunoa ma le toe faʻaaogaina - 18 itula;
  • mamafa mamafa - 4 kilokalama;
  • fua: 700х350i320 mm;
  • oloa faʻamaonia - lua tausaga.

Gaosiga o uiga

I le talosaga a le tagata o loʻo faʻatau atu i luga o le fata maʻalaʻau maʻa mo fuamoa o salu.

Le aofai o mea e tuʻuina:

  • moa - 72 pcs.
  • pato - 57 pcs.
  • kusi - 30 pcs.;
  • salu - 200 pi.

E te iloa? O le pepe e manava i totonu o le fuamoa e ala i pusa microscopic i totonu o le atigi. Mo le tolu vaiaso o le matua i totonu o pusa i totonu E ono lita o le okesene ua pasia, ma 4.5 lita o le carbon dioxide ua faamatuu atu. Mea taumafa mo moa i le lumanaʻi o loʻo i ai le suauu meaʻai.

Faʻaaogaina o le Incubator

Gaosiga Gaosia:

  • o le mataupu o le masini e teuina e le puluvaʻa lea e faatumauina lelei le vevela;
  • totonu o le potu faʻapipiʻi e faʻamalosia, lea e mafai ai ona faʻaaogā faʻafitauli o le faʻamaʻiina;
  • o loʻo i ai se faamalama e matamata i le pito i luga;
  • o le faʻaogaina o le masini mo le fata e suia ai tulaga i le lua itula, o le i lalo o le 45 ° C, o le faʻatagaga sese o le 5 ° C;
  • galuega, mai se fesoʻotaiga, ma mai le faaputuga. I le tulaga o le malosi o le malosi, o le masini e suia faʻafuaseʻi i le tulaga o le pulu;
  • faitauga o le vevela e faʻatonutonuina e se masini eletise eletise, o loʻo faʻaalia, o le sao o faitauga e 0.1 ° C;
  • i le tulaga o le solia o le tulaga o le vevela, ua afaina ai le faailo leo;
  • e masani lava ona tufatufaina atu le vevela o le ea ma e otometi lava ona fetuunai le maualuga o le susu, o loo i ai se masini faamama.

Le lelei ma le le lelei

E tusa ai ma le iloiloga a tagata faʻatau, o loʻo i ai tulaga lelei o le masini Blitz:

  • mafai ona vaaia le vaaia o galuega e ala i le pito i luga;
  • le mafai ona veleina fuamoa o le tele o ituaiga o manulele (fulufulu, manu felelei), sei vagana ai mo na lisiina i luga;
  • faigofie o le faʻaaogaina, e oʻo lava i se tagata amata;
  • le mafai ona faaopoopo vai e aunoa ma le tatalaina o le tapuni;
  • mauaina o le ea malulu;
  • ata faʻamatalaga ma faʻamatalaga tau pulega.

E te iloa? O le natura na teu se masini e fesoasoani i moa e sosolo i totonu o le atigi. I luga o le gutu latou te maua ai le mea ua taʻua "fuamoa nifo"lea o le a malepe ai. A maeʻa le faʻagasologa o le fanau mai, o le a pauu le tuputupu ae. I le auala, o fuamoa uma (crocodile, gata) ei ai sea ituaiga masini.

Faatasi ai ma nai tootoo na maitauina: o le le mautonu o pupu vai, o le lavelave o le faapipiiina o mea i totonu o fata.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

A maeʻa le faʻatauina o le masini ma faamasani oe lava i ona uiga, e tatau ona faia se suʻega.

Saunia o le incubator mo le galuega

O le mea faʻapipiʻi e tuʻuina i luga o se mea laugatasi, o le aofaiga saʻo o le vai e sasaa atu i totonu o se pusa faʻapitoa. Ona seti lea o le fata mo fuamoa, fausia le auala filifilia ma tapuni le tapuni. O le masini e fesoʻotaʻi i le mea tuʻufaʻatasia, tuʻu i le mafanafana mo le lua itula.

E taua! Aʻo le i faia fuaina o fuamoa e tatau ona siaki le faʻatinoina o le meaʻai

Lauina o le fala

Fuga fuamoa (siakiina ma se ovoscope) tuʻu i totonu o fata ma le itu pito i lalo.

Le isi, seti le tulaga manaomia:

  • mo fanau o le suasami - vevela 37.8, le maualuga - 60%, faasolosolo malie atu i le 80%;
  • e le o le faʻafefeteina - o le vevela e tutusa, o le humidity e 40%, ma le siitia mulimuli ane i le 65%.

E aofia ai foi ma le masini suiga ma le incubator lava ia.

Faaulu

O le taʻavale faatonutonu o le faʻaosoina o le faagasologa:

  1. Siaki le vevela i aso uma, fetuunai pe a tatau.
  2. Air faalua i le aso e ala i le tatalaina o le tapuni mo le kuata o le itula.
  3. I aso uma e tolu, siaki uma auala ma masini, faaopoopo vai.

Faamasani oe lava i le susunuina o moa, salu, pato, pusi, fuamoa, ma Indoot ma Guinea Fowl eggs.

O le fausiaina o fuamoa moa e 21 aso, i le aso lona 19 latou te tapeina le masini liliu, sasaa vai i totonu o le koneteina. O le naunau e fananau mai e siakiina i le fesoasoani o se ovoscope. I le taimi o sauniuni, i le pito lautele o le fuamoa, o le foliga mai o se vaalele vaʻaia e aliali mai, ma e mafai ona faʻalogo mai le fuamoa ma le pulupulu mai le fuamoa.

Hatch chicks

I le taimi masani o le faʻavevelaina, o le a faʻapipiʻi uma ai le fanau i totonu o le 24 itula, faʻataʻi le ogatotonu o le atigi, ona malolo ai lea o pepe i pito uma e lua ma o latou ulu ma paʻu, taumafai e momotu i le afa. A maeʻa le faagasologa, e tatau ile moa ona faʻamamago ma malolo i le masini lava ia.

I le taimi lea, o le flagellum, lea e fesoʻotaʻi ai le masini muamua ma le fuamoa, e faʻapala ma pau.

A mavae ni nai itula malolo, e tuu tamaiti i se pusa mafanafana, i se nofoaga malamalama. Tuʻuina vai ma meaʻai.

E taua! Afai e le 'ai le moa, e le o se faafitauli faʻalesoifua maloloina. O le mafuaaga atonu o le meaʻai e maua mai i le isu e le o faʻamalamalamaina.

Tau telefoni

Tau o masini, faʻalagolago i le fesuiaiga:

  • i rubles - mai le 6.500 i le 11 700;
  • i UAH - mai le 3,000 i le 5,200;
  • i US tau - mai le 110.

Faaiuga

O le Blitz Norm 72 incubator e fetaui ma uiga uma ma mea e talafeagai mo le faʻatoʻaga o manu felelei. E mafai ona ia fofoina faʻafitauli le faafitauli o le faʻafuaseʻi o le malosi o le malosi, e aunoa ma le manaomia o lou i ai.

O le masini foi e faʻalagolago i le vevela ma le vevela e manaʻomia, lea e le manaʻomia ai le fesoasoani a tagata. E faigofie le puleaina o le mea faʻapipiʻi (o faʻamatalaga auiliili e faʻapipiʻi i le oloa), o le mea autu o le iloa lea o mea e faʻaaogaina ma ituaiga faʻalelei e talafeagai mo ituaiga uma o manulele.

O lona tau e sili atu ona maualalo nai lo mea e masani ai fafo. O masini faʻapitoa a Saina e lauiloa ma lelei le iloiloga mai faifaatoaga o manu felelei: HHD 56S, QW 48, AI-48.