Uu fuamoa

E faʻapefea ona vave faʻamaʻi ni fuamoa

E masani ona faʻaaoga fuamoa moa i le kuka ma le cosmetology (mo le faia o maso), faapea foi ma pepe pepe, aemaise lava mo pepe o mafatia mai diathesis. I le taimi lava e tasi, e masani ona feagai tagata ma se faʻafitauli - faʻapefea ona vavaeina i latou ina ia le ulu atu fasi vaega o le atigi meaai.

Mafaufau po o le a le auala e i ai mo lenei mea.

Faʻaaogaina o mea totino o salu

O lenei oloa e sili ona taua i Iapani ma e aofia ai foi ile taumafa tatau a tamaiti aʻoga. O fuamoa moa o loʻo i ai le tele o mea aoga:

  • ona o le maualuga maualuga o vitamini B ma isi mea aoga, faaosofia ai le atiina ae o mafaufau i tamaiti, faaosofia ai le faia o faiʻai i tagata matutua;
  • faʻaleleia le faʻatinoina o le faʻaogaina o le tino;
  • faamalosia le tino, fesoasoani i lona toe faʻaleleia pe a mavae faʻamaʻi ma gaioiga;
  • aoga i le taimi o le maitaga, aʻo latou aofia ai le 'eleʻele lapopoa ma le tele o le uʻamea, ma le aveina o fuamoa fufulu suamalie i le taeao e faʻaititia ai le faʻaalia o le toxicosis o fafine maʻitaga;

  • aofia ai antioxidants, saofagā i le faʻasaoina o le autalavou;
  • o le puipuiga o le kanesa;
  • aoga mo le vaʻavaʻai, ona o loʻo aofia ai le tele o vaitamini A;
  • faʻasalalau hormones;
  • hypoallergenic ma faʻaleleia le tulaga o le fomaʻi faʻavave;
  • faateleina galuega faʻatino i alii ma tamaitai.

E taua! E iai faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o lenei oloa ma maʻa i le gallbladder, maualuga le cholesterol, maʻisuka. I lenei tulaga, ao lei faailoaina atu lenei oloa i lau meaai, e tatau ona e faafesootai se fomaʻi..

E faʻapefea ona gau se fuamoa o le salu

E tele auala e vavae ai fuamoa o moa ma pulu fualaʻau ua tunu:

  1. Scissors. E i ai ni seleulu faapitoa mo le tipiina o latou afitusi. I le tasi itu o loʻo i ai se pu faʻalelei, lea e faʻapipiʻi ai le pito i luga o le fuamoa, ma vavae ese ma le isi pito o seleulu, o loʻo i ai se tafatafa tafatolu. E fesuisuiaʻi le oti.
  2. Oli. Fuamoa lapoa ua sasaina i le ogatotonu ma se naifi. Ona tipi lea o le ata i le pito o le vaeluaina ma le pito o se naifi ma vaevae le atigi, ma sasaa mea o loo i totonu o ipu. Mo le inu o le mea sili lea e vavae ese ai le pito i luga ma se manoa maʻai ma suʻe ese mea.
    Aua le togi ese le atigi, saili pe faapefea ona aoga.
  3. Manoa le seleulu. Muamua, e faʻapipiʻi ma le faaeteete ia foʻo ma seleulu mo le manicure, ona vaeluaina lelei lea.
  4. Vinegar. O lenei auala e fautuaina mo le tele o fuamoa. I lenei tulaga, ua tuʻuina i totonu o se ipu tioata poʻo se ipu faʻafefiloi ma sasaa atu i le 9% vinika. I le 30 minute o le a faʻavae uma le atigi ma o le a na o le tipiina o le siama.
  5. Lui aʻo lei kuka. Afai e te tuia le atigi aʻo leʻi kukaina se nila, o le a faigofie ona fufulu.
  6. Fufuluina le fufulu mama. E tatau ona taamilo i luga o le lauulu o le laulau pe mafai foi ona e sulufaʻi lelei i ou lima. Ona e manaʻomia lea e piki le atigi gutu ma le ata ma fufulu.

E faʻafefea ona fufulu fuamoa moa: vitio

E faʻafefea ona inu fuamoa o salu

E leai se faʻafitauli i le gaʻola i le salmonellosis ma isi faʻamaʻi pipisi, o lona uiga e ono maualalo le tulaga o faʻamaʻi mai a latou fuamoa. Mai se oloa e leʻi faʻaaogaina le vevela o togafitiga, e tele elemene o loʻo gaogaoina e le tino atoa. E fautuaina le taumafa e fai i le taeao i luga o se manava gaogao i totonu o le 30 minute ao le i taumafaina meaai, fufuluina i le vai - vai poo le sua.

E te iloa? O Aikupito na lulu mai le tupua o le ata "i" ma le "y". Ma i Asia, talu mai aso anamua, sa faʻaaogaina suauu e le gata mo faamoemoega o meaʻai, ae pei foi o le taua ma le fatu.

Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina e mulumulu lelei i lalo o le suavai mafanafana ma le fasimoli. A e fufuluina, aua le faʻamalosiina lenei mea mataʻutia. O pupuni ma nifo i totonu o le atigi pusa e mafai ona saofagā i le faʻaogaina o microbes ma siama. I lenei tulaga, e sili atu le kuka o se ipu ma togafitiga vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, fuamoa fuʻa.

Ua fautuaina le atigi e aua le togi ese, ma tipi ma 'ai. O loʻo i ai le tele o le calcium i totonu, ma o lona mauaina o le a fesoasoani e faʻamavaeina le faanunununu o fao ma lauulu, tigā, urticaria, faʻamalosia ponaivi. Afai e te faʻaititia ni nai mataua o le sua o le lemoni i luga o lenei paʻu pe faaopoopo i ai se suāuu iʻa, o le a faʻaleleia lona aoga.

E taua! E le sili atu i le 60 aso mai i le taimi na maua ai mai manu felelei. Mo le faʻatau mo le taumafaina o lenei oloa e te manaʻomia na o le fou mai le au faʻatau faʻatau ma mulimuli i le ola.

O le le faʻaaloalo i fuamoa o suauu mata e matua seasea lava, ae afai e tuʻuina atu i tamaiti mo le taimi muamua, e tatau ona e amata i se aofaiga laitiiti ma mataʻituina le tulaga o le tamaititi. Talu ai o loʻo i ai se avanoa itiiti o le faʻaleagaina i le salmonellosis i salu, ua fautuaina tamaiti i lalo ifo o le tolu tausaga le matutua e saunia i latou i togafitiga vevela. E le gata i lea, o le protein ma le uʻamea e sili atu ona ufiufi mai le oloa ua kuka.

O le faʻaaogaina o aso e lua o fuamoa moa mata mo le taimi umi, ei ai sona aoga aoga i le soifua maloloina ma foliga vaaia. Ae sili ona lelei le usitaia o tulaga faatonuina ua fautuaina e tagata atamamai:

  • Tamaiti 1-3 tausaga - 1-2 vaega i le ao;
  • tamaiti 3-8 tausaga - 2-3 fasi;
  • tamaiti 8-12 tausaga - 3-4 vaega;
  • talavou 12-18 tausaga - 4 vaega;
  • tagata matutua 18-50 tausaga - 5-6 fasi;
  • tagata matutua 50 tausaga ma sili atu - 4-5 vaega.

E te iloa? I le faʻaauau pea ona faʻaaogaina tulaga faʻamaonia ua fautuaina i totonu o tagata, o loʻo i ai se faʻaleleia lelei i le soifua maloloina. I lenei tulaga, o tagata maʻi e maua i le maʻilala e fautuaina e faʻaaogaina ia le itiiti ifo i le 120 kopi, ma ia toe faʻafoʻi galuega tau feusuaʻiga e tatau ona taumafaina a itiiti ifo ma le 130 fasi vaega. Ina ia puipuia le autalavou ma faaleleia foliga, e tatau ona e 'ai ia le itiiti ifo ma le 330 fasi vaega.

O le 'ai o fuamoa o le salu e mafai ona fesoasoani e faʻaleleia lau soifua manuia ma foliga vaaia. E faigofie lava ona momotuina, iloa nisi vaega o lenei faagasologa. Pe a ave se oloa gaosia, e tatau ona e mataʻituina lona fou ma le amiosaʻo, usitaʻi i fua faatatau fautuaina o le tau.

Faʻamatalaga

Le aoauli lelei, tagata pele e 'ai, e pei o se tagata e le o se tagata ese mai fuamoa o le a tuu mai se fautuaga itiiti mo tagata amata: afai o le ae faia ni fuamoa fufulu mai fuamoa o le salu, e muamua ona e momotu le fuainumera o fuamoa i ni ituaiga o pusa, ona sasaa lea i luga o le ogaumu vevela, talu afai e te faia e pei ona masani ai i le moa, ona mafai loa lea ona vevela le fuamoa muamua, ma o le mea mulimuli e tumau lava.

Atonu o le a lafoina e se tasi se fua mo fuamoa o salu? Na ou vaaia i totonu o le faleoloa ulaula moa fuamoa. Le manuia tele i tagata uma! Konstantin, Minsk.

BigFish_16ch
//forum.onliner.by/viewtopic.php?t=3908625#p36144735

Sergey ... I le taimi muamua, i luma o seleulu, o aʻu lava na togiina ai fuamoa o selu i se naifi faigofie, o le mea autu o le oso malosi ma le malosi ma le saʻo ...

Ma ia faʻamaoni, ou te le fiafia i seleulu, e masani lava ona pauu i totonu o le atigipusa mo fuamoa gaʻo, mo nisi o mafuaaga e le masani ona tupu lenei mea i se naifi

Laima
//pticedvor-koms.ucoz.ru/forum/13-113-55706-16-1413979359