Incubator

Toe iloilo le incubator mo fuamoa "TGB 140"

E le afaina pe o oe o loʻo taʻavaleina se fale, faifaatoaga, poʻo se faʻatoʻaga moa pe a oʻo i le manuia ma le lelei o le tausiga o se tupulaga fou o moa. Ioe, o le auala sili e fai ai lenei mea masani, o lona uiga, faatasi ai ma le fesoasoani a moa. Ae afai o tatou talanoa e uiga i se tele, e leai se isi mea e sili atu nai lo le maua o se mea faʻapitoa faapitoa e mafai ona faigofie ai le faʻaleagaina o le moa, ae faapena foi oe, aua o le incubator o le a faia mea uma mo oe. Ma i lenei tusiga o le a tatou faia se iloiloga maeʻaeʻa o le incubator "TGB 140". O lea, ia tatou malamalama.

Faʻamatalaga

A aunoa ma se faʻasesega, o atunuʻu uma na atinaʻe ma naʻo le tasi le faʻamoemoega, o le faʻapupulaina lea o manu felelei o manulele eseese, e aunoa ma le faʻaaogaina o oona. Incubator "TGB 140" o loʻo iai foʻi ma i latou. O lona faʻamoemoe autu o le saofagā i le sili atu ona lelei i le matua matua o le masini ma le toe puʻeina o moa mai fuamoa.

Faitau le faʻamatalaga ma faʻaaliga o le faʻaaogaina o mea e aofia ai fale mo fuamoa pei o Stimul-4000, Egger 264, Kvochka, Nest 200, Universal-55, Сovatutto 24, IFH 1000 ma Uila IP-16 ".

Naʻo ia lava, o lenei masini o loʻo faʻatusalia i le foliga o se fausaga uʻamea na faia i le silasila mama, lea e faʻapipiʻi le malosi i puipui ma le taualuga. O avanoa i le va o le fausaga uʻamea o loʻo tumu i le 'ie uʻamea o le uu, ma o totonu o lea mea o loʻo faʻapipiʻiina ai le elemene moli i le vaega atoa.

Faʻafetai i lenei mamanu, o le tumau pea o le vevela i totonu, lea e fesoasoani i le faʻafefiloi o fuamoa uma i luga o ni fata. O le gaosiga o lenei masini o le kamupani "Electronics for the Family", lea ua sili atu ma le 20 tausaga na faamanuiaina ai ona tulaga i maketi o Rusia, Iukureini, Belarus ma nisi o isi. O le laumua o le kamupani o loʻo i Tver, i le Rusia. O lenei faailoga ua faamaonia lona lava faafetai i tekinolosi maualuga, faigofie le faaaogaina ma le lelei.

Faʻamatalaga faʻapitoa

E saogalemu le fai atu o le ituaiga incubator type TGB e matua ese lava mai ona tagata i luga o le maketi. Ma e tusa ai ma le tele o iloiloga, o lenei iunite e sili ona lelei le faatinoga, e aofia ai:

  • maualuga malosi - 118 watts;
  • mains supply - 220 V;
  • liliu ia fata i le taimi taʻavale - faatasi ai ma se taimi e 2 itula;
  • lapoa - 60x60x60 cm;
  • O le fesuiaiga o le vevela i le TGB incubator e mafai ona eseese i le -40 ... + 90 ° C.
O nei masini e mafai ona fesoʻotaʻi vave i se 12-volt bat, aveesea, mo se faʻataʻitaʻiga, mai se taavale. O sea galuega na tuʻuina atu pe a tulaʻi mai se mea e leʻi fuafuaina.

O fua o le mamafa o le "TGB 140" o loʻo tuʻuina atu ai se lagona lelei ma se aofaiga e tusa ma le 10 kilokalama (fuafua i le malosi o fuamoa, o lenei faailoga atonu e ese siʻitia). O sea faailoga o le mamafa na ausia ona o le mama, ae tumau pea le faʻatulagaga tumau, faʻapea foʻi ma le ufiufi o le thermo lea e faia ai le ufiufi.

E te iloa? O le mea sili ona lelei i le gaioiga o le biovibration e faʻavaveina ai le atinaʻeina o moa ona o le faʻataʻitaʻiina o se leo faapitoa i se taimi maualuga, e mafai ona maua naʻo le taliga o le manulele. O lenei mea e sili atu le kopi o le leo o le tata, lea e tupu pe a sauni le moa e sosolo mai le fuamoa. Ona o lenei leo i le taimi o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, ua faʻaitiitia le taimi o le pulou, ma ua vave ona tupu le moa. E le tatau ona e popole o le a vave ona aafia ai manu laiti. Latou te ola maloloina ma malosi, vave vave nai lo le natura e manatu ai. E tupu lenei mea ona o le moa e faʻapipiʻiina le maualuga i lenei leo, lea e faʻavaveina ai lo latou alualu i luma ma le atinaʻega.

Gaosiga o uiga

O le maualuga o gaʻo o fuamoa i totonu o le incubator "TGB 140" e mafai ona ausia:

  • e oo atu i le 140 fuamoa moa;
  • e oo atu i le 285 o fuamoa o le salu;
  • e oʻo i le 68 fuamoa o le turuki;
  • e oo atu i le 45 fuamoa maso;
  • e oo atu i le 35 fuamoa siose.

Faʻaaogaina o le Incubator

O faʻataʻitaʻiga taʻitasi o le 'incubator' TGB 140 'ua faʻapipiʻiina i se telefoni faʻapitoa, lea e laʻititi le microprocessor faʻatasi ai ma se galuega faʻavae o isi vailaʻau faʻalelei. O se vaega sili ona manaia o lenei masini, lea e mafai ai ona e faʻaitiitia le taimi o le faʻasili, e mafua ai le vave tulaʻi mai o moa i le lalolagi.

Faitau uma e uiga i le faʻalavelave o le tuputupu ae o goslings, pepe pato, turuki, salu, poults ma moa i totonu o le incubator.

E le gata i lea, o nofoaga faapitoa i luga o paluga e faatonutonuina ai le maualuga o le susu i totonu o le potu e faʻafefe ai, ma faʻafefe ai le tele o le susu pe, i se isi itu, tuʻuina atu, i le tulaga o lona le atoatoa. O le faagasologa o le faʻaaogāina poʻo le tuʻuina atu o le susu e faʻatonutonuina i le fesoasoani a ni masini faʻapitoa e tu i tafatafa o le nofoaga o le vevela.

O le isi mea tāua o le Chizhevsky chandelier, lea e avea o se tagata e faʻaleleia. I le vaalele o le potu vevela, o le aofaʻiga o moliaga e le lelei, e faʻapupula, lea e fesoasoani i le faʻamalosia faaletino o le talavou.

E le gata i lea, o sea ituaiga masini e afaina ai foi e mafai e tama moa uma ona paʻu i le taimi ma faatasi ai ma le fesoasoani o lo latou lava malosi, e aunoa ma le oti i le taimi lava e tasi i le atigipusa e le i lalo.

Le lelei ma le le lelei

I le faʻataunuʻuina o le mamanu ma uiga faʻapitoa faʻapitoa, e aoga le aʻoaʻoina e uiga i le lelei ma le le lelei o le TGB 140 incubator. O le mea lea, o le numera o tulaga e le mafaafitiaina e aofia ai:

  • faigofie i femalagaaiga;
  • faigofie o le potopotoga ma le faateaeseina;
  • le mafai ona fausiaina ituaiga eseese o manulele;
  • mama i le vaega mamafa;
  • faʻatusatusaga;
  • maoaʻe;
  • faʻamaʻaloga ma tagata e toʻalua;
  • vevela ma le thermocontrast (fesoasoani e ausia tulaga masani, pei o le tulaga o le moa);
  • tulafono faatonutonu o le susu;
  • miliui faʻafuasei o fata ile 2 itula;
  • toniga le vevela o fuamoa uma;
  • faigofie o le tausiga ma le faamamaina.
O le lisi o faʻamanuiaga e sili ona manaia. Ae, e pei o soʻo se masini faʻapitoa, e iai foʻi le tele o mea faʻapipiʻi, e ui lava ina laʻititi, ae o loʻo i ai pea, e aofia ai:
  • E le mafai ona taofiofia le faagasologa o le faʻavevelaina e aunoa ma le tatalaina o le potu vevela lava ia, ona o le le i ai o le matala;
  • o le leai o sela ma le o loʻo umia mo fuamoa, ma o lona uiga, o loʻo i ai se tulaga maualuga i le taimi o le liua o fata e mafai ona sasaina fuamoa;
  • e le lava le malosi o le uaea, ma o lea e vave ona sau mai le tu. E fautuaina e suitulaga vave i le taimi muamua aʻo leʻi amataina le taotoga, ina ia aua le faʻavaivai ma ia le faʻaleagaina le uluaʻi ulu.

Atonu o le ae fiafia e aʻoaʻo pe faʻapefea ona fai se masini faʻapipiʻi mo moa faʻamaʻi ma ou lava lima, ma aemaise lava mai le pusaaisa.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

Faʻafefea ona faʻaaoga lelei ma faʻaaoga le incubator "TGB 140", ona faia lea i lea laasaga ma lea laasaga faatonuga.

Saunia o le incubator mo le galuega

Muamua e te manaʻomia e aoina le faʻavaa o le incubator. Mo le faia o lenei mea, ia fesoʻotaʻi faʻatasi ia elemene o le fausaga uʻamea e pei ona faʻaalia i faatonuga a le tagata gaosi. O le isi, faʻamalosia le faʻaogaina o moli mumu, lea o le a nafa ma le faʻapipiʻiina o le telefoni feaveaʻi. Ona mafai lea ona e faia se vela vevela ma le kesi i luga. O elemene talafeagai uma o meafaigaluega e faʻamalosia i le mataupu lava ia, ma o le mea lea o le ae le faʻafesoʻotaʻi ai.

E taua! Faʻaeteete pe a faʻapotopotoina, e pei o pito o elemene uʻamea o le faʻavaa e mafai ona matuia.

I le pito i lalo o le itu tauagavale i luga o le faʻailoga o se komivalo lea e otometi le liliu o fuamoa i totonu o le incubator. O le vai mo le faʻatonutonuina o le susu e sasaa atu i totonu o se apa faapitoa, lea o loʻo i lalo o upega ma fuamoa. Faatasi ai ma le fesoasoani o le faʻaaogaina ma le vaega e pulea ai, o le vevela e manaʻomia mo le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻatulagaga.

I luga o le siakiina lava e tasi o loʻo i ai foi le faʻatonuina o le biostimulation regulator (0 - off, 1 - kilikiina o leo mo moa, 3 - mo le faʻafefeteina, ma isi). O le tuʻuina atu o meaola i totonu o se fata vai e tuʻuina i le amataga o le laasaga lona lua o le faʻaosoina o le faʻavae.

Lauina o le fala

A maeʻa ona faʻapipiʻi le potu vevela, e tatau, faatasi ai ma le fesoasoani a le komiunipolo, o loʻo gafa ma le pueata, liliu le palota i se tulaga vaʻaia. O lenei e mafai ona e amata tuʻuina fuamoa. Latou te manaʻomia le tuʻuina atu i luga o se faʻaiʻuga mataʻutia, fausia i totonu o se siaki siaki mo se sili atu ona lelei i le tasi ma le isi.

E taua! Afai e lava ni fuamoa mo na o le lua o paleni e tolu, ona tatau lea ona tuu ia paleni i autafa, o lona uiga, i le nofoaga o le muamua ma le tolu. I lenei auala, o le a faʻalauteleina le ola o lau afi, aʻo e faʻaitiitia le avega i luga o le pito o le rotation e ala i le paleni o pito o le potu. E tasi pe tolu fata i fuamoa e mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se poloaiga.

E mafai foi ona e faʻaaoga le vaeluaga o ausilali, lea e tuu i le va o laina o fuamoa. Mo vave ma faigofie ona faʻaofi i ai, e tatau ona e tuleia le itu i itu.

Faaulu

I le faagasologa o le faʻaosoina, o le nofoaga o loʻo i ai le masini o le potu vevela e iai se sao taua i lo latou lelei. E tatau ona tuʻuina atu se numera o tuʻutuʻuga ina ia faʻagasolo le faagasologa e aunoa ma se mea sese:

  • manaomia se tafega faifai pea o le ea fou ma le mafai ona maua avanoa saoloto i pusa o le ea;
  • le susulu o le la i luga o le fale e teu ai mea e le manaomia;
  • E faasaina le tuʻuina o le iunite i le lata ane o mea vevela poʻo mea faʻavevela, faʻapea foʻi ma latalata ane i faʻatalama matala poʻo faitotoa, ona o le mea moni e mafai ona afaina ai le vevela ile potu vevela;
  • e tatau ona tumau le vevela tumau i totonu o le potu aʻo faagasolo le faagaoioiga o le incubator. O le vevela e tatau ona teuina i totonu o tapulaa mai + 20 ° C i le + 25 ° C;
  • e le tatau ona faatagaina le faʻamalo o le vevela e paʻu ifo i lalo ifo o le 15 ° C ma maualuga i luga atu o le 35 ° C;
  • aʻo leʻi faʻaaogaina le fou fou poʻo le maeʻa le faʻalavelave i le galuega, e tatau ona mautinoa o loʻo faʻaaogaina.

E tatau i faifaatoʻaga faʻaleleia ona masani i le auala ma pe faapefea ona vaʻaia le incubator ao leʻi tuʻuina fuamoa.

I le taʻitaʻia e nei tulafono, e mafai ona e faia le faʻaosoina o le faʻaosoina e le gata o aoga, ae saogalemu foi mo moa uma lava ma meafaigaluega, o le latou auaunaga e faalagolago i tuutuuga o loʻo i ai. I le averesi, o le taimi e faʻaolaina ai e tusa ma le 21 aso, ae o nisi taimi o lenei faailoga e le o se mea e matua ese, ona o moa uma e atiaʻe taʻitasi.

Hatch chicks

E mafai ona faʻaaoga le masini potumotu o le vevela TGB mo le fausiaina o tamaiti mai ituaiga uma o manu felelei. I totonu o lenei iunite na faʻapipiʻiina le pulega o polokalama mo ituaiga taʻitasi taitasi o moa, o ona fuamoa o loʻo tuʻuina i le potu.

E te iloa? Ua lauiloa o le atoatoaga o fuamoa moa e tupu i le tino o se moa i totonu o le 22-25 itula, e tusa o le aso. I le taimi lea, e tatau i le moa ona maua le 2 kalama o le mamafa o le koneteio i totonu o lou tino. I le taimi lava e tasi, sa maua e saienitisi o le tino o le moa e aofia ai le 25-30 kalama o le calcium, lea o le a le lava mo le fuainumera o fuamoa e ave e le moa i lona olaga atoa. O le atigi na gaosia i le tusa ma le 16 itula, o lona uiga e tatau ona maua e le moa le 125 miligrams o le calcium i le itula e fausia ai se atigi ulu atoa e aunoa ma le faaleagaina o lona tino. I le gasologa o le suʻesuʻega, na maua ai se mea ofoofogia: e foliga mai o gaioiga alchemicals e tutupu i totonu o le tino o le moa, lea e mafai ai ona suia soʻo se elemene i totonu o mea e manaʻomia! O le faʻapotopotoina faatasi ma mea taumafa, o le tele o seti o elemene, o le faʻavae, ona o le faʻalavelave ma le le malamalama o faagasologa e tutupu i lona tino, e maua ai le calcium o loʻo ia manaʻomia.

A oʻo ina fanau uma moa, e tatau ona e tuʻuina atu ia i latou se taimi e malolo ai, ona tuʻu lea i totonu o se pusa ua uma ona saunia. A maeʻa lena mea, e tatau ona e faia le masini lava ia, lea e togafitia i se omomi e faʻamamaina i soʻo se vaifofo vailaau faʻamaʻi. O sea ituaiga masini e tatau ona teuina i se nofoaga matutu, pouliuli ma malulu.

Tau telefoni

O le faʻatauina o se masini pei o se masini "TGB 140" e ono le manuia i se faleoloa masani. O le auala sili e faʻatau ai e ala ile Initaneti. E ui lava i tau faaopoopo o le faʻatagaina, o lenei iunite ua faʻamaonia atoatoa. E le gata i lea, o lona tau o tau e taugofie ma taugofie, ma o le mea lea, toetoe lava o faifaatoaga uma lava pe naʻo lē e ona le tuafale e mafai ona talisapaia ona lelei.

O le tau o sea mea e faʻaaogaina e talafeagai lelei ma o le:

  • 13-18 afe rubles (o le tau e fesuisuiai e fuafua i le maua o le puleaina o le suavai, se afi Chizhevsky ma isi galuega faaopoopo);
  • 4-6,000 hryvnia;
  • 120-150 US tālā.

Faaiuga

O faifaatoaga ma tagata faifaatoaga uma e maua mai ai manufelelei, faapea ma tagata faatoa fou mai i lenei vaega, faapea foi ma tagata o aiga latou te viia lenei faataitaiga mo le tele o uiga lelei na tuuina atu e kamupani. O le mamanu lelei na mauaina le mamanu tonu o le masini: moli, umi ma faʻafefiloi. E faʻamalieina atoatoa ana galuega, ma e faigofie foi ona fufulu mama, talu ai e mafai ona vave faʻapipiʻi le ufiufi e ala i le faʻaaogaina o le tele o zippers. O le tino uamea e matua fiafia lava i lona mama ma i le taimi e tasi e mafai ai ona tumau. E le gata i lea, e matua faigofie lava ona faʻapipiʻi ma faʻasese, faʻapea foʻi ma felauaiga mai lea nofoaga i lea nofoaga.

E taua! E masani lava, o tagata gaosi oloa latou te le faʻatautaia le maeʻaina o elemene elemene. I nofoaga o le tuʻufaʻatasia o tulimanu e tatau ai ona siaki le vaʻaiga mo ni faʻailoga mataʻutia. Afai na maua, maua se faila ina ia le faaleagaina ai elemene eleelea eleelea.

E i ai, ioe, nisi o manatu le lelei e faʻaalia i le taimi o le amataga o le taotoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fuamoa e leʻo faʻapipiʻi i upega e ono malepe pe a fesuiaʻi le fausaga. Ina ia foia lenei faafitauli, i le va o laina o fuamoa, tuu se lipine manifinifi o le afu fagu. O le a latou fatuina se ituaiga o faʻaititia ma puipuia fuamoa mai mea e le manaʻomia. O le vaega o totoe o lenei faʻataitaiga ua matua faamalieina, ma e tele lava ina taʻua o ia o le pito sili ona lelei o le fale. Afai e maua e tupe, e sili atu le vave ona faʻatau se faʻataʻitaʻiga ma se seti atoa (faatasi ai ma se lama Chizhevsky, se masini eletise, se mea e pulea ai le suamalie, ma isi elemene e faafaigofie ai ona galulue faatasi ma le incubator).

E tāua tele le faʻamautinoa lelei o le mea e manaʻomia, ia amanaʻia ona uiga ma manaʻoga. Mafaufau i le auala e filifili ai le fale saʻo fale.

O le malamalama i malamalamaga uma ma faʻaogaina o lenei masini i la tatou iloiloga, e mafai ona tatou faʻamaonia o lenei lomiga o le incubator e talafeagai mo le aiga, pe a talafeagai e maua ai le mafanafana atoatoa ma tulaga sili ona paleni mo le fausiaina o se tupulaga fou o moa i ni mea laiti.

I se tasi auala poʻo le isi, e mafai e tagata faʻamafanafana ona faigofie le faʻagasoloina o le faagasologa o le fananau mai o moa fou, ma o le tui na tuʻuina mai i la matou iloiloga e leai se faʻalavelave. Ma e ui lava o loʻo ia faʻaopoopoina ma faʻaogaina, o lenei faʻataʻitaʻiga e sili ona lauiloa, lea e tatau ona tatau ai ia te ia. Taumafai ma oe!

Vitio: fuamoa fuamoa "TGB 140"