Incubator

Toe iloilo le incubator mo fuamoa "Remil 550TsD"

Incubator "Remil 550TsD" umi ma le mausali na faatoilaloina le maketi i lona fanua. O lenei masini e mafai ai e oe ona faʻateleina le tele o manu manulele. Faʻafetai i le faʻalagolagoina o le faʻatinoina o le masini mo le faatumauina o le tau o le lotoifale, o le Remil 550CD ua faʻapipiʻi atu i le 95% o le uluai seti mo le faʻavevesi. I totonu o lenei tusiga o le a tatou masani ai i le faʻaleleia o le faʻavae ma uiga o lenei mea faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma le mafaufau po o fea o faatoaga e sili ona fetaui lelei.

Faʻamatalaga

O lenei masini ua fuafuaina mo le faʻafeiloaʻi o fuamoa manu. I Ramil 550TsD, moa, ponaivi, kusi, toso, salu, ma fuamoa o lupe e mafai ona "afifi".

Aoao pe faapefea ona e filifili le mea saʻo mo le fale.

O lenei masini e gaosia e le Kamupani Rusia mai le aai o Ryazan. Na faalauiloaina e le kamupani lona uluai masini mo le faatauina atu i le 1999, ma talu mai lena taimi ua suia le masini i le tele o taimi. I le taimi lava lea, o le kamupani o loʻo maua ai ni faʻataʻitaʻiga e masani ona maua mai le au faatau ma ua latou faamaonia i latou lava i le maketi.

O le masini e pei o se kapeneta tetele e lua, o vaega taʻitasi ua fuafuaina mo auala eseese o le faʻavevesiina.

E taua! O lenei masini ua mamanuina mo le faaauauina pea o galuega i le fausiaina o manulele laiti, e tele ai le eletise e alu, ae mafai ona galue mo se taimi umi e aunoa ma le faalavelaveina. O le incubator e taugata tele, ae o le tau e aoga tele mo laufanua tele ma tetele.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O le masini ei ai uiga nei:

  • mamafa mamafa - 40 kilokalama;
  • pusa faataamilosaga - 131 cm (maualuga) * 84 cm (lautele) * 44 cm (loloto o le poteta);
  • le numera o fata i le potu pito i lalo - 5 vaega;
  • le numera o fata i le potu pito i luga - 3 vaega;
  • maualuga maualuga - 250 watts;
  • eletise - 220 watts (50 Hz);
  • o loʻo i ai se taamilosaga e aunoa ma le faʻaaogaina o masini + faʻasologa faʻasologa o lenei galuega;
  • 'eseʻese o le ea e eseese mai le 10% i le 100%;
  • fesuiaiga o le ea e eseese mai le +20 ° C i le +40 ° C;
  • na tuʻuina atu i ai se faʻamaonia se tolu tausaga.

Faamasani oe lava i uiga o faʻalavelave faʻafuaseʻi "Titan", "Stimulus-1000", "Tuʻuina", "Lelei Atoatoa", "Cinderella", "Blitz".

Gaosiga o uiga

O loʻo faʻapipiʻi le incubator:

  • moa, laʻau tele (54-62 g) - 400 vaega (i le potu pito i lalo) ma le 150 fasi (i luga);
  • kusi, mamafa masani 140 g - 150 fasi vaega (i le pito i lalo) ma 72 fasi vaega (i luga);
  • pipi, mamafa mamafa 91 g - 190 fasi vaega (i le pito i lalo) ma 90 vaega (i luga);
  • pato, mamafa masani e oo i le 75 g - 230 fasi vaega (vaega pito i lalo) ma le 114 vaega (i le pito i luga);
  • fulufaʻi fulufulu (mamafa mamafa 31 g) - 560 fasi vaega (i le pito i lalo) ma 432 fasi vaega (i le potu pito i luga);
  • salu, fuamoa fuamoa (mamafa 12 g) - 1050 fasi vaega (i le pito i lalo) ma 372 fasi vaega (i luga);
  • salu, aano o aano o manu fasi (mamafa 15 g) - 900 fasipepa (i le potu pito i lalo) ma 372 fasi vaega (i le pito i luga).

E te iloa? I totonu o le lafu moa ua i ai se pule malosi - o se moa, lua po o le tolu "ava taua" ma ova masani. Afai e faʻavaivaia le pulega ona o le faʻaumatiaina o soo se tagata, o taua ma sikuea e amata i totonu o le 'aumoa o le moa seia oʻo i le nofoaga avanoa o loʻo nofoia e le tagata manumalo.

Faʻaaogaina o le Incubator

  1. "Remil 550TsD" ua faʻapipiʻiina i matagaluega e lua. O puipui o le faʻavelaina o le incubator e faia i panini suauu, lea e fesoasoani e faʻafanafana ai. O le vaega pito i luga o launiu sanuisi o se uʻamea lelei tele. I totonu o le mataupu e teuteuina i le palasitika lelei.
  2. Faafetai i lenei masini, o le masini e faigofie ona mama ma faʻamaʻi. E lua faletua matala e faia le faagasologa o le fausiaina o manulele laiti.
  3. I totonu o se potu tele, e mafai ona e utaina fuamoa e le o le aofaiga atoa, ae i totonu o pusa e pei ona maua. O lenei mea 'oloʻo tuʻuina atu mo le faʻavasegaina aunoa o fata faʻatasi ma fuamoa, faʻapea foʻi ma se masini faʻapipiʻi masini mo se faʻaopoopoga (faʻaaoga i faʻalavelave faʻafuaseʻi).
  4. O le lona lua (laitiiti) e faʻaaogaina e avea ma falemaʻi mo tina tausi pepe. O iina e le fesuiaʻi ai fata, ae e maua ai le maualuga o le vevela o le ea ma le susu mo le tuʻuina o 'iele.
  5. O kata taʻitasi ei ai le tulaga taʻitasi mo le malulu o le ea ma le vevela.
  6. O fuamoa e faʻavevelaina e puipuia mai le vevelaina e ala i le faʻatuatuaina o le faʻatinoga.
  7. O lenei masini e faʻatonutonuina e ala i se numera komepiuta. E faʻapipiʻi le faʻapipiʻi e tusa ai ma le fale gaosi oloa, lea e faʻaaogaina ai faʻaogaina uma auala talafeagai (mo ituaiga manu eseese).
  8. E mafai foi ona faʻafetaui ma le fesoasoani a le kuluma le faʻasolosolo o le faʻaaogaina e le tagata faʻaaogaina (vevela o le ea, faʻaleleia o le ea, vaitau taimi o le fuamoa o fuamoa). O ki e gafa ma le fetuunaiga o faʻamaumauga o loʻo i luga o le puipui o le mataupu. O faʻasalaga faʻavae fou o le masini o loʻo faʻaalia foi i luga o le lakapi eletise.
  9. O le maimoa matala e mafai ai e le faifaatoʻaga ona mataituina le faʻaogaina o le faʻaogaina.
  10. E taua tele le faʻaluaina o galuega taua taitasi a le incubator. Nai lo o se masini masini (mita ole vevela o le ea, susu), o le a mafai ona faʻafesoʻotaʻi lana kopi lona lua e galue ai.
  11. O se isi faʻaopoopoga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le incubator, lea e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le mea e tupu mai i fafo.
  12. E le gata i lea, o le "masini eletise" o le masini e puipuia mai i le eletise eletise e ala i se taʻavale faʻapipiʻi. O lenei masini e le mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona gau.

E te iloa? O se feeseeseaiga umi o saienitisi e uiga i le amataga o le moa ma fuamoa ua foia. Ua talitonu le sosaiete saienisi o le moa faʻaonapo nei na sau mai se fuamoa na tuʻu muamua e le pterodactyl dinosaur. Ma na o le umi o le mutation ma le uumi o le afe o afe tausaga na taʻitaʻia ai se foliga vaaia o moa faaonapo nei.

Le lelei ma le le lelei

O le a le mea lelei lelei e faʻaaogaina "Remil 550TsD":

  1. O le masini e lua vaega mo le faʻaofiina: luga ma lalo. I le vaega pito i lalo (lapopoa), o le fuamoa fuamoa e otometi lava ona liua, ma i le pito i luga (itiiti), o le faʻalavelave e faia e aunoa ma le fesuiaʻi.
  2. O le tele o fuamoa o loʻo tuʻuina i le pito i lalo e faʻafefeteina i se matala seia oʻo i le 3 po o le 4 aso e totoe seia oʻo ina moa le moa. A maeʻa lena, o fuamoa uma mai le vaega pito i lalo e siitia atu i le pito i luga, lea e avea o se matagaluega mo le vele. I le taimi lava e uma ai ona faʻasaʻolotoina, o fuamoa fou o loʻo taatia i luga o le vaega pito i lalo mo le faʻavevesiina, o lona uiga, o loʻo i ai se avanoa e le faʻaaoga ai le masini.
  3. E faigofie tele i le vaega muamua ma le lua o le incubator E mafai ona e fetuunai le vevela o le tagata ma le susu. O lenei mea e saofaga i le filifilia o le pulega aupito sili ona lelei e faʻaaogaina ai ma aafia ai le pasene o le aloese mai fuamoa. O le tusi faʻaoga e faʻaalia se laulau faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le faʻaoga mo ituaiga eseese o manulele.
  4. O potu vavalalata mo le susunuina ma le vavalalata e lauiloa mo le mea moni e tele lalo ifo kamela i taimi uma tumau tumau. O pou e paʻu i le pito i luga ma le mea itiiti, ma o loʻo i ai pea le otaota pe a uma le faʻavelaina (fuga, kulupu, masini malogo, atigi). E sili atu ona faigofie le fufuluina o se vaega itiiti nai lo le faia o le faamamaina lautele o le masini atoa.
  5. O le faatonutonuina o le lelei o le ea e tupu e aunoa ma le vevela e ala i le eletise, ma o lona uiga, afai o le mea e oso ese mai le vai, ona le mu ai lea o fuamoa. E faʻaaoga e le masini vai faʻafefe masani e faʻamamaina ai le ea, ma e le manaʻomia e le faifaatoaga moa ona faʻafefe vai.
  6. O mea uma lava, lea e na o lona faatasi mai e ono mafai ona vevela ai le ea i totonu o le incubator (afi, fusi), o loʻo i fafo atu o potu ma fua. O le mamanu e matua mafaufau lelei lava, o mea uma faʻaopoopo meafaigaluega i totonu o le itu, faʻaputuina faitotoa faapitoa.
  7. Toe faaleleia poʻo le sui o vaega e mafai ona faia e aunoa ma le tatalaina o le incubator. (i le itu o paneta) ma e aunoa ma lea mea e faʻalavelaveina ai le faʻaaogaina o fuamoa.
  8. O le uʻamea faʻamalosi, lea e faia ai 'upega taʻavale,' ua ufiufi ma faʻamalosia ma faaopoopoina le vali. O lenei mea e mafai ai e oe ona mulumulu ma faʻamalo le masini ma ituaiga uma o vailaau faʻamaʻi. E le gata i lea, o fata e lauiloa mo le mea moni e leai ni sulu i lalo o fuamoa taitasi. E faigofie ona faʻafefete i totonu o fata ia soʻo se manulele, sei vagana ai ostrich. O fata e le suia foliga i lalo o le malosi o le vevela vevela poʻo le malulu.
  9. Fale mausali ma faʻamalosia faʻapitoa faigofie ona mama ma faʻamaʻi.
  10. O le masini mo le lua po o le tolu itula e tumau ai le vevela seti tusa lava pe i ai le mana o fafo, ona o lona tino e faia mai i le vevela o laumei.
  11. O fuamoa na faʻapipiʻi mo le faʻavevesiina o loʻo faʻagasolo pea, ma o tagata o loʻo fausiaina e nafa ma lenei mea.
  12. Ua fuafuaina le masini ia togi se numera tele o moa i le taimi, e matua aoga lava mo faatoaga po o kamupani laiti e faatau atu avian talavou.

E te iloa? O fuamoa moa ma le lua yolks o le a le faʻaaogaina moa masaga. E foliga mai o le tele o fuamoa o le a faʻamaonia.

Faʻafitauli:

  1. O le matua le lelei o lenei masini o lona tau maualuga lea.
  2. Maualuga malosi malosi.
  3. O nisi tagata e le fiafia i le le mautonu o lenei ata faataitai, e le faigofie tele le faimalaga mai le mea i lea nofoaga pe siitia (siitia) i se isi nofoaga.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

Ina ia mafai ona faʻaleleia lelei ma maua se lapoa o moa, e tatau ona e mulimuli ma le faʻaeteete i tulafono o le faʻavevelaina ma le vevela (eseese mo ituaiga uma o manulele).

Aoao pe faapefea ona maua ni moa moa, pato, turuki, anufe, manu felelei, salu, anufe e faʻaaoga le incubator.

Saunia o le incubator mo le galuega

  1. A o le i faia ni fualaau masini e tatau ona fufulu ma faʻamaʻi. O lenei faʻatulagaga e manaʻomia mo le fou ma na o le faʻamaeʻaina muamua o le masini.
  2. A maeʻa galuega mama, e faʻamamaina le masini.
  3. E sasaa le suavai i totonu o le afi e faʻafefe ai le ea (i totonu o pusa faapitoa).
  4. O le masini e liliu i totonu o le eletise, ma pe a uma ona faʻapipiʻiina i le potu o le seti o le vevela ua sauni le incubator e maua fua.
  5. O le fata (poʻo le fata) e tumu i fuamoa, ona tuʻuina lea o fata atoa i le pito i lalo.
  6. A uma ona tuu ia fata i fuamoa i totonu o le incubator, ona tapunia ai lea o le faitotoa o le kapuni kapili ma vave ona amata ona "faʻafefe" ia moa.

E te iloa? I tagata, o le faaupuga "valea e pei o se moa" e tutusa lava ma se mafaufau vavalalata. Ae e le saʻo atoatoa lenei mea, o moa o ni manulele savvy, latou te manatua lelei le auala i le fale, le nofoaga ma le taimi e fafaga ai. E le gata i le tala faasolopito a Slavic, o le tagi a le moa i le po o se pa puipui faamaoni mo tagata lelei mai le laveaʻiga o agaga leaga.

Lauina o le fala

  1. Afai e le atoatoa le fata, e faʻapipiʻi faʻamaonia latalata i laina mulimuli. Ua faia lenei mea ina ia oʻo i le taimi o le liliuina o le fata o le fua o fuamoa o le a le faʻaleagaina.
  2. O lenei faʻataʻitaʻiga o le incubator e maua ai le avanoa o le faʻatumu malie o fata i fuamoa o le pito i lalo.

Aoao pe faapefea ona fufuluina ma fufuluina fuamoa aʻo lei tupu i le fale, auala e tuu ai fuamoa i totonu o se incubator.

Uluaʻi sauniuniga ma le tuʻuina o fuamoa i le "Remil 550CD" incubator: vitio

Faaulu

  1. A o faagasolo le vaitaimi atoa, e faʻamaluluina fuamoa i le faʻamamaina o le ea ma faʻamafanafana i le vevela o loʻo manaʻomia ile fesoasoani a tagata tausi.
  2. E masani ona i ai i le chicken breeder le mafai e pulea ai mea o loʻo tutupu i totonu o le incubator, ma matauina i totonu o le maimoa maimoa.
  3. A oʻo i le pito i tua o le faʻamafanafanaga (3-4 aso), o le fao mai le potu pito i lalo e alu i le potu pito i luga (faʻafeiloaʻi), pe a faʻaauau pea le faʻaauau, ae aunoa ma le toe faʻaaogaina o le fata.

Hatch chicks

  1. I le aso mulimuli o le faʻavevela, e tatau i le faifaatoʻaga moa ona latalata i le masini ma tilotilo i le faamalama pito i luga pito i luga i le afa itula. Afai o le moa ua aliali mai i totonu o le "bedroom bedroom", ua ave i fafo ma tuu i totonu o se atigipusa faapitoa ma se pito i lalo ma se moli vevela ua taofia i luga atu.
  2. O nisi taimi e le mafai ai e le moa ona alu ese. I lenei tulaga, e mafai e le faifaatoaga moa ona fesoasoani ia te ia e ala i le talepeina lima o le atigi ma le faasaolotoina o le pepe pepe.
E taua! I le lima muamua i le fitu aso o le ola, o le moa mai le incubator, o lē e leai se tina alofa, e manaʻomia ona vevela. E mafai e le faifaatoaga moa ona tuʻuina atu lenei mafanafana e ala i le faʻapipiʻiina o moli eletise i luga ae o moa. Afai e le faia lenei mea, e aunoa ma se faʻamafanafanaga faʻapitoa, o le tele o le laʻau o le a oti.

E faʻafefea ona faʻapipiʻi le pato a le pato i totonu o le fale telefoni 550CD: vitio

Tau telefoni

O le tau o lenei incubator e maualuga tele. I le 2018, e mafai ona faatau mai Remil 550TsD:

  1. I le Rusia mo le 60,000-72,000 rubles poʻo le 1050-1260 US tālā.
  2. I totonu o Iukureini, e mafai ona faʻatau mai lenei masini faʻapitoa e ala i le faʻasao ma pe a uma ona fefaʻasoaai le tau ma le tagata faʻatau. E tatau i le tagata faatau ona amanaia o le tau, e faaopoopo i le tau, o le a aofia ai se tau fefaatauaiga, tiute faaleaganuu ma le tau o le felauaiga o se masini faatamaia mai se isi atunuu.

Ou te le iloa pe mafai ona e faia se atigi fuamoa i ou lava lima.

Faaiuga

O le amanaʻiaina o mea uma o loʻo i luga, o le faaiuga e manino: o le incubator e lelei tele ma e matua faʻatuatuaina.

  1. Talu ai o le masini e taugata tele ma e tele le eletise e faʻaaogaina - o le masini e talafeagai mo le faʻaaogaina i totonu o laufanua tele ma le tele o loʻo fafaga ai manulele mo le faʻatau pe faʻatau atu ai meaola moa.
  2. O lenei faʻataʻitaʻiga e le fetaui mo le faʻaaogaina o fale, e sili atu le tau-aoga e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o masini feaveaʻi faʻapitoa e faia i luga o le uila (Ryabushka, Layer, Kvochka, Teplusha) i le fale.

E te iloa? O se tamaʻi vao matua lelei i le 12 masina o le a ave mai i le 250 i le 300 fuamoa.
"Remil 550TsD" o se tagata faʻamaoni agavaa o le Ryazan sosaiete faʻasaienisi ma le gaosiga, faʻafetai i se faʻataʻitaʻiga manuia ma le faʻamaonia manumalo manumalo i le tagata faatau. Ae ui lava i lea, ao leʻi mauaina lenei faʻataʻitaʻiga, e tatau i le tagata faʻatau ona masani lelei i le tomai ma le gaosiga o uiga, faʻapea foʻi le mamafa o ona itu lelei uma.

Incubator "Remil 550TsD": iloiloga

Faʻafeiloaʻi Masalo o loʻo i ai ni faʻalavelave ma Ramilov sili atu, ae o le 550 na laveaʻiina aʻu, toeaina, i le tausaga talu ai, pe a fou na faasalalauina i luga o le faleoloa i luga o le initaneti, ona o mea fou na faia i tufuga a Kirovsk ma le toʻi. O le mea moni, e mataʻu i le fufuluina ma tatau ona maua mai moa i nofoaga faigata, ae ou te fiafia i ai. O le mea autu lava e faʻaalia ai le vevela ma le timu. E i ai ou tausaga tuai, e tatau ona sui le vaega e pulea ai, ae na ou aoao e malamalama ia i latou, o lona uiga o loo ou galue pea, ona ou toe poloaiina ai lea o mea fou. Ou te valaauliaina tagata uma i le faatoaga - //fazanhutor.rf uma vai ma pheasants ma incubators. Manuia!
Timur Iosifovich
//fermer.ru/comment/1078462667#comment-1078462667

Ou te le manao e te ita, ua ou sese! O le mea lea na tupu ia te au i nei faalavelave, atonu o le a ese oe. Ma o le mea tonu lava lea na ou manaʻo e taʻu atu --- e le o le mea e faʻaaogaina, e mafai ona faʻamaoni ma e le maualalo le faʻaaoga ona o ona mamanu. E le mafai ona ausia le lelei atoatoa, faʻalagolago i elemene ma se mea faigaluega poto. O le suiga o le masini na faigata tele i le maualuga, e tele naua "pe afai ma faafuaseʻi" o le taunuuga e le maalofia.

Ae peitai, e mafai ona ausia se galuega lelei, o le taunuuga aupito maualuga o le 97% o le gaosiga, o le sili ona leaga 75% o le taimi lea e le mafai ai e le incubator ona taulimaina le vevela pe a mālūina le vevey i le taumafanafana. O le vevela o le potu e +24 (i luga o le +35) ma e le mafai ona oʻo i le vevela o le vevela, le paradox ... (ae o lenei paradox o loo faamatalaina i le faatulagaga o le vaega o le puleaina o le faagasologa) O le eseesega o le vevela i le va o le pito i luga ma lalo o le 1.5 tikeri.

Afai na ou vaai pe na faapefea ona faia i totonu, semanu ou te le faatauina i latou. I lena taimi e leai se faʻamatalaga, e leai se tasi e mafai ona faʻaalia le ata o le gaioiga, ma o pule - o tagata asiasi na o le ...

Listgarten
//fermer.ru/comment/1076208782#comment-1076208782