Musika

Faʻafefea ona aoina ma pe faapefea ona kuka vela samasama

E toatele tagata e fiafia e piki ni pulou ma kuka ni ipu eseese mai ia i latou. O lenei meaalofa o le natura e faʻatagaina ai oe e faʻalauteleina le tele o meaʻai. E le o tagata uma e iloa le gaogao o le sulfur-yellow ladies, i le mea e tupu ai, pe faapefea ona aoina. Matou te aoao atili e uiga i ana meatotino ma metotia o sauniuniga.

Faamatalaga ma le ata

O sulphurous smeller o se tasi o le aiga Polyporov. O lona pulou o loʻo i ai ni fusi faʻalanu, o loʻo i ai se faavae masani - o se vae. O pito o pulou e felelei, o le aano e leaga, ae i le taimi e tasi, e manaia ma vaivai. O loʻo faʻapipiʻiina i luga o le pusa paʻu le pusaafi.

E te iloa? Aʻo le i faia le mea fou o matata, na faʻaaogaina ai filati paʻu e pei o se mea e sili ona susunuina-o le mea lea - o le igoa lea.
O le pulou e mafai ona ola e oʻo i le 40 cm, ma o le mamafa o le fuga e silia ma le 10 kilokalama. O le lanu lanu samasama o le manoa o loʻo ufiufi i sina vailaau. O le matua tuai, o le paina lona lanu. E faʻamalamalama e se tamaʻi musika laulamu samasama samasama.

Faʻasaʻu le afu

O le fugalaau e tupu i ona lava pito i luga o ogalaau o laau, e le maualuga i luga aʻe o le eleele poʻo i luga foi o fata. E faʻaumatia laau ma o se parasite, e mafai ona ola i luga o ogalaau ma laupapa mate. E atiaʻe ma le matagofie mai le tautotogo e oʻo i le amataga o Setema. Tufatufaina i vaomatua o Iukureini, Rusia ma isi atunuu Europa, faapea foi i Amerika i Matu.

E taua le iloa poʻo le a le mea e tupu i luga o laau ma suauu.
E tupu i luga o ogalaau o laau laʻau: birch, oak, linden, alder, poplar. E mafai ona aafia le tele o laau aina i totonu o togalaau. O se mushroom e tupu i laau coniferous e afaina i se isi meaola, e le o se mea suamalie.

O le tuufaatasiga ma mea tau togafitiga o le fuga

O le polyporium e aofia ai le tele o vailaʻau faʻapitoa e aʻafia ai le gaioiga o le mama ma le ate, faʻaleleia le tulaga o le biliary tract. E aofia ai amino acids, steroids ma glycosides. I vailaau, o loʻo faʻaaogaina foʻi e avea o se vailaau faʻamaʻi mo togafitiga o staphylococci ma maua ai auala mo le faʻaitiitia o le mamafa. O nisi taimi e faʻaaogaina i togafitiga o le gasegase. O loʻo i ai se aafiaga tele ma faʻamalosia ai le gau o gaʻo. Sa faʻaaogaina e le faʻalapotopotoga faʻalalōlōina Saina lenei meaalofa o le natura e togafitia ai le kanesa ma faʻaleleia le puipuiga.

Matou te fautuaina e aoao e uiga i le aoga o mea taua.

E mafai ona 'ai i le efuefu-lanu samasama

O lenei mushroom e masani ona taumafa, e mafai ona e 'aina, ae e tatau ona e iloa ni nai tulafono. Mo meaai, na o se tamaʻi meaola e tipi ese mai se laau laʻau e talafeagai. O le mushroom musika ei ai lona tino vaivai ma le tofo. I le faagasologa o le matua, e suia ai le lanu, e faigata ma e le manaia, e aofia ai toxins.

E manaʻomia le togafitiga faʻamafanafana, pe a uma lea e le suia ai lona lanu. E tatau ona e tausisia lelei le fua o le kuka. E tusa lava pe a maeʻa le vevela o togafitiga o le vevela, e le mafai ona faʻamaunuʻu paʻu i le tele o mea. Faʻataʻitaʻiga o le faʻalogo, faʻavavevave, faʻaleagaina. E le fautuaina e 'ai i tamaiti, maʻitaga ma fafine lacting.

E taua! Afai e tupu le efuefu-samasama i luga o laau coniferous, ona le mafai lea ona 'aina. O loʻo i ai se tulaga lamatia o le inupia ma mea faʻapitoa.

Tulafono ma aiaiga o le aoina

E mafai ona iloa e le au faʻataʻitaʻiga mushroom ia musipolo mai le mea oona. Afai e le o mautinoa e se tagata, ona lelei lea e le ave, o le tulafono lenei e faʻaaogaina i le vaʻavaʻa.

Le taimi e piki ai pulo

E mafai ona aoina le polypore mai le pito o Me i le amataga o Setema. E mafai ona maua e le gata i vaomatua, ae faapena foi i paka, sikuea ma togalaau.

O masina o le tautotogo e le masani ai mo le gaosia o mushroom, ae ia Me ua uma ona mafai ona piki boletus, sili atu, laina, timu, sulu.

E tatau ona ave na o ni pulou laiti, e eseese i lanu lanu, mai le samasama ma le moli, ma pulupulu pulumu, e ufiufi i otaota e pei o le sau. A o latou matutua, latou te faigata, lanu, lanu le pogisa, ma pe a amata le faagasologa o le pala, o le a avea ma pale ma manogi le manaia.

E faʻapefea ona tipi pito

E tatau ona tipi le vaega vaivai i tafatafa o le ogalaau o se laau o le vili ma se naifi. O le vaega faigata e tu i autafa o vae ile faavae, e le talafeagai mo meaai. O le pulou i luga o le tipi e tatau ona sinasina, vaivai ma malu i le paʻi. O le tofo oona o le manatuaina lea o lemoni, o le manogi o le mushroom, o se mea e ese ai.

E taua! O laau sili ona suamalie e ola i fualaau aina, ma i luga o le oak o loʻo atiina ae malosi ma le le fiafia, e le talafeagai mo meaai.

Tinder is sulfur-yellow: recipes

Ina ia sauniuni, e tatau ona e faʻaaoga pulou puʻe totino, ae faatoa mafai ona e mautinoa o latou tupuaga ma le saogalemu. E taua le saunia lelei o lenei meaʻai. E fautuaina e sulu i totonu o le vai malulu mo ni nai itula ao le i amataina, pe a uma ona tipi i ni fasi fasi pepa. O itula uma lava, sui le vai, sasaʻa le fou.

E faʻafefea ona kuka kuka

E tatau ona kuka i le sua masima mo le itiiti ifo i le 40-50 minute. I le faagasologa o le kukaina o le mushroom e le mafai ai ona paʻu le lanu, e le faʻaitiitia le voluma ma tumau lona foliga ma le gaosa. E matua tuʻufaʻatasia ma aano o manu ma e leai se mushroom, ae o se mea e sili atu ona 'ai. Faʻatoʻa atoatoa lelei le aano o aano o manu, e fesuisuiaʻi ma meaʻai. Ma avea foi o se meaʻai suamalie ma lelei mo paʻu eseese.

O le a aoga aiga i le aʻoga pe faapefea ona faʻafefiloi, masima, malogogo ma faʻafefete mo le taumalulu.

E foliga tutusa ma le tofo o le moa ma masani ona faʻaaogaina e tagata vaʻai mo le sauniaina o salakeke eseese. E mafai ona e kuka faatasi ma ni meaʻai suamalie ma isi ipu.

VITIO: FAAPEFEA ONA SAUNIUNIA SE PEPA O LE AUFAIGALUEGA SULFUR YELLOW IN SOMEANE

Tried tinder

Laʻau faʻafiafia tele lava. Muamua, e tatau ona kuka i totonu o le vai, pe a ma le 40 minute. Faʻafiafia, tipi i totonu o ni fasipepa poʻo ni kopa ma faga i le suāuʻu manogi mo le isi afa itula. E mafai ona e faʻaopoopo mea manogi, meaʻai.

E manaia, pe afai e te teuteuina se mushroom ma aniani ma le kālati, ma i le faaiuga faʻaopoopo le kulimi kulimi ma tuu uma mo le 10 minute.

E te iloa? O ituaiga o Amerika i Matu na taʻua lenei vao o mushroom ma faʻaaoga e fesootai ma agaga.

VITIO: O SE TAITAIGA MO SAUNIUNIGA O LE VAEGA O LE SULFUR-YELLOW WITH A BOW AND DIVER O le mea lea, na matou iloa ai o le sulfur yellow tinder o se mea sili ona lelei i meaʻai. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻalauteleina au mea taumafa i se mea fou fou. O le mea autu: ia aoina saʻo ma saunia lenei meaʻai, usitai i suʻega faʻamaonia ma aua le faʻaleagaina.

Faʻamatalaga mai tagata faʻapipiʻi

Ou te kukaina le afa itula, pe a uma ona aveeseina mai lala, lau o vao ma isi mea. E faʻamaluluina, ona faʻatasi ai lea ma se tuʻufaʻatasiga ou te lolomiina i totonu o le mince ma faʻafefe. Aʻo manaʻomia, ou te faʻaopopo i patties, pies, fefiloi ma moa moa po o selalelu, fai mai Irina e fiafia e faʻaopoopo i le kuka e pei o se gauga. Ia taumafai foi e pei o ia. Na faʻafefiloi e se tasi i le salmon ma faia keke keke.
Emily
//gribnoymir.ru/showpost.php?p=24144&postcount=6