Aseta

E faʻapefea ona faia se vai mafanafana e tuʻu ai ou lava lima: fautuaga mo le au fai togalaau

O se vai mafanafana o se fale talafeagai i fale taitasi, aemaise lava pe afai e leai se vaʻa po o isi nofoaga e mafai ona e faʻamamaina ai i le taimi lata ane. I totonu o le fagu, e lelei le faʻamafanafana pe a maeʻa le vevela o le aso, poʻo le fufuluina o le pefu ma le palapala pe a maeʻa galuega o togalaau. E mafai ona e taumafai e fausia se fale faapea ma ou lava lima. Fautuaga ma faatonuga i auala e faia ai lenei mea ma se tupe maualalo ma taumafaiga o loʻo maua i lenei tusiga.

E itiiti ni aoga

O mea taua o le taumafanafana taumafanafana o:

  • tamaoaiga - e vevela le vai taʻele i se mamanu aupito faigofie, e na ona e manaʻomia le la; e mafai ona e fufuluina e aunoa ma se tau taugata ma le taimi e faʻaumatia ai;
  • talafeagai;
  • avanoa mo le gaosiga oo latou lava lima mai mea faʻapipiʻi;
  • le avanoa e maua ai vai i soʻo se taimi o le tausaga ma faʻamautu lelei faʻavave;
  • o nisi faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina oe e taʻele i soo se mea;
  • tau totogi o le tausiga maualalo.

E te iloa? O le faʻataʻitaʻiga o faʻavavega faʻaonapo nei o le bath bath anamua, lea na fausia e tagata Initia anamua, o Aikupito ma tagata o Mesopotamia. O i latou o ni vaega, i tua na sasaa ai e tagata i latou i le vai, po o le faatonuina o auauna e faia. Ae o le timu muamua, lea na tafe ai le vai, sa faia e le au Eleni anamua. O le faamaoniga o lenei mea o ata na maua i atunuʻu Atenia na taua i le IV. TLM u.

O avanoa e mafai

E tele filifiliga mo le fausiaina o se vai mafanafana. E i ai ni fausaga faigofie ma malamalama, o meafaigaluega e tele itula e alu ai; o loʻo i ai tupe faavae, lea o le a galue mo le tele o tausaga. A maeʻa ona toe iloiloina le tele o filifiliga, e mafai ona e faʻaaoga nisi o manatu pe avea o se faavae o faatonuga maeʻa.

Auala faigofie e faʻatulaga ai se vai mafanafana

Lagolagoina o le gafatia. O le filifiliga sili ona faigofie mo le taele i totonu o le atunuu o se faletua feaveaʻi, lea e faʻatau atu i faleoloa. O se tane vai lita 20 lita ma se pulupulu. E faʻamalolo le tane i luga o se laau poʻo se isi o loʻo i luga i luga o le itu i luga o le laufanua i totonu o se nofoaga e susulu lelei e le la, ma tumu i le vai. A maeʻa le vai, e mafai ona faʻaaogā le vai taʻele. Suavai i totonu e lava e ave ai togafitiga vai mo le 10 minute.

E mafai foi ona faʻaaogaina se tane faʻapitoa e faʻapipiʻiina i se pulou e avea o se tane faʻavaivai. E pipii i ai se maea, e faaiʻu ile ulu. O le tane e manaʻomia ona faʻapipiʻi i se mea lanu i se maualuga e sili atu le maualuga nai lo le maualuga o le tamaloa (peitaʻi, ina ia mafai e se tagata ona aʻapa i lona lima).

Afai e te manaʻo e fai mea uma oe lava, aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻapipiʻi se pusa vai i totonu o le falemaʻi, fausia ma faʻavasega le taele ma le vaitaele.
Laulau laupapa O le isi auala faigofie e fai ai se mea e taʻele ai, o se fausaga malu e mafai ona faʻapipiʻi i le puipui o soʻo se fale. I lenei tulaga, o le puipui o le a manaʻomia ona ufiufi i se mea faapitoa e puipuia ai mai le faʻafesoʻotaʻi i le vai, mo se faʻataʻitaʻiga, tui poʻo se ata. E mafai ona tatala uma se vai taʻele ma tapunia ma se lau.

Tuʻu O le tulaga e faigofie ona e mafai ona tuʻuina i soo se nofoaga e oʻo atu i le suavai.

O mea le lelei masani o le tolu muamua filifiliga o le matala i le prying eyes and winds. E masani lava i lalo o se taele vai taele na o le taele taele ma i le mafanafana o le tau.

Toptun. O se filifiliga lea o le mauaina atili ma sili atu ona lauiloa ona o lona faigofie, faʻatusatusa ma le avanoa. Mo lona faʻatulagaga, o le a e manaʻomia ni tuuga se lua, faʻasologa e lua o paʻu ma vaʻa (o se mea faʻapipiʻi ma se pamu ua fausia), o se atigipusa i vai, o se ulu faʻaalu. O le mataupu faavae o le tusia lea e se tagata o luga o vae poʻo le fala i ona vae, ma faʻafefeteina ai le vai mai le tane e alu i totonu o le pulumu.

E mafai ona faʻatau i le faleoloa le faʻaaogaina o le totoa i totonu o le faleoloa poʻo le faia o sana lava mea, e faʻaaoga ai le paʻu taavale.

Faʻavaa. O lenei mamanu e aofia ai le aveina o poutu laupapa e fa (pe mai se isi mea) i le eleele. Latou te manaʻomia le tuʻuina o se pusa penisini o le a sasaa ai le vai. O le a avea foi o ia ma taualuga o le fausaga. E pipii se pulupulu i le tapuni i totonu o le tane, lea e mafai ai ona faapipiiina se vai inu. O laumei e ufiufi i mea e le susu. O le fola o se paʻu paʻu.

E mafai ona faia le laulau i le tele o mea. O le filifiliga sili ona faigofie e fausia i ni nai itula. E mafai ona fai le tumau, e le mafai ona faʻalavelaveina. O lona uiga, i le taumalulu, e mafai ona e fufulu le potu ma faʻaaoga i le amataga o le vaitau fou o le taumafanafana.

E taua! Pe a fausiaina se vai mafanafana, e tatau ona e filifilia ni tane vaʻai vai. O le a sili atu le mafanafana o le vai, aua o lenei lanu e sili ona tosina mai ai ave o le la. E le gata i lea, o le vevela o le vai o le a sili atu le maualuga.

Faletupe. O le mea pito sili ona faigata ma ogaoga o le vai mafanafana e aunoa ma se faavae. O se potu faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma se faitotoa, faʻaputuina se tane vai ma se fata. E faia i laupapa, polycarbonate, pepa faʻapolofesa, palasitika po o taʻavale. E mafai ona vevela le tane vai i le la ma le eletise. O le potu e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o se potu faʻaofuofu, e tuʻu ai mea ma seevae. E mafai foi ona tapunia atoa pe afa tapuni.

I le faaopoopo atu i filifiliga o mamanu o loʻo i luga, e tele manatu mo le mamanu o se vai mafanafana. I le faʻaaogaina o ia mea, e mafai ona e faia se tulimanu mo le fufuluina o mea uma ma tofo.

Afai e iai sou fale ma e te manaʻo e fai, aʻoaʻo pe faʻapefea ona e faia ni togalaau matagofie, se faʻamaʻavale o le maʻa, fausia se vaitaele, faia faʻatagata, fausia ma faʻapalapala le fale taele, o le afu, punavai, gabions, o le gazebo ma le papa.

Fale faʻavae

I lenei vaega, ua tatou filifilia se aotelega o faʻataʻitaʻiga e faia ma le faʻavaeina o le faavae. O latou puipui ua faia i mea eseese:

  • laupapa,
  • uʻamea
  • tui
  • palasitika
  • polycarbonate,
  • plexiglass
  • plywood,
  • fomai tomai
  • piliki.
E faʻalagolago lava i manaoga ma gafatia o lē e ona. O fagu e faia i paipa paipa poʻo faʻamatalaga.

O mataupu faavae o le faʻapipiʻiina o le lacha

Mo le fausiaina o se vai mafanafana lelei, e tatau ona e fetaui ma nisi o tulaga:

  • filifili se nofoaga talafeagai;
  • fuafua mea e faʻaaoga ai le tane, le faavae ma le faavae o le a faia;
  • mafaufau pe faʻapefea ona faʻatulagaina le alavai;
  • ia iloa pe o le a aofia ai le potu e tasi le potu, poo le faʻapipiʻiina o se fale, faletaele, ma isi.
  • faʻalagolago i le ala e te fuafuaina ai le faʻaaogaina o le fagu - i le gasologa o le tausaga atoa, pe na o le vaitaimi o le taumafanafana - ia maua le avanoa e faʻamafanafana ai le vai.

Filifilia se nofoaga

O le mea muamua e tatau ona fai o le filifili lea o se nofoaga lelei e fausia ai. O mea nei e aʻafia ai lana filifiliga:

  • o le a faʻafefeteina le vai i se auala masani, poʻo se mea faʻafuaseʻi;
  • o le a sasaa atu i totonu o le tane pe a aunoa ma le aunoa;
  • oa mea ua fuafuaina e faʻaaogaina le faavae ma puipui;
  • le tele o le fale.
Ina ia teuteuina lou fale, ia e faamasani i le aveeseina o le vali vali mai puipui, faapipii ituaiga eseese o pepa faapipii, tapunia faamalama faamalama mo le taumalulu, faapipii se moli, se pulou eletise ma faapipii se vai vai vevela.
O le mea lea, afai e te fuafua o le a vevela le vai i totonu o le tane, o lona uiga o le vaega i lalo o le potu faʻaeleʻeleʻele e tatau ona faʻamalamalamaina, lea o loʻo iai le tele o taimi i lalo o le la. I le auala, e tusa lava pe e te faʻapipiʻi se vevela, ona e faʻapipiʻiina lea o se vai vevela i se laufanua lanu, e mafai ona e teu - i luga o aso vevela, aua le faʻaaoga eletise. O le potu faʻaeletalo e manaʻomia ona faʻapipiʻi lata ane i le punaoa vai ina ia aua neʻi ave le vai i se mea mamao, pe o le a faigofie ona maua e le pulupulu.

O le filifiliga o le nofoaga o le a mafua ona o mea e faʻaaogaina ai le tino, o le a le tele o avanoa o le ai ai, pe tatau ona natia mai i mata o tagata, pe mafai foi ona fetaui lelei ma matagofie i totonu o le maota o le fale vevela atoa. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi se masini ma faʻavevela faʻavevela, ona manaʻomia lea o le taʻele i le vavalalata i lima.

Filifili Tank

O le tane e mafai ona avea ma palasitika, metala, polymeric. O lena gafatia e mafai ona faʻatau i se faleoloa faapitoa. E mafai foi ona e faʻaaogaina soʻo se mea talafeagai - mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻu uʻamea, ma isi, lea e mafai ona maua i le fale. O lona voluma e tatau ona fuafua i luga o le faavae o manaʻoga o le itiiti ifo i le 40 lita i le tagata. Le maualuga o le malosi o le tane - 200-250 lita. O vaega e filifilia e tusa ai ma le vaega o le fausiaina.

Ae o le fomu, o se masini vavae e manatu e sili ona lelei - e sili atu ona faigofie ona faʻapipiʻi i luga o soʻo se mamanu, ma e vevela le vai i le taimi lava e tasi. E masani foi i aso nei o tane lapotopoto ma sikuea.

Afai e te manaʻo i tane uʻamea, e tatau ona e gauai e tatau ona togafitia i latou ma vailaau faʻasaʻo ma vali (sei vagana ai mea eleelea). O le taimi o le faʻaaogaina o tane uʻamea ma le saʻo lelei e tusa ma le 10 tausaga. O faleoloa e masani ona faʻatau atu ni koneteina faʻamalosi, gaʻo, gaʻo uʻamea. O le sili ma sili atu le taugofie o se vailaau uʻamea. E masani lava o ni pusa faʻamaufaʻailoga ma se gafatia mai le 40 i le 200 lita.

Pusa tioata e mafai ona tautua mo le 30-50 tausaga. O latou lelei e faigofie, faigofie i le faʻapipiʻiina, faʻamamaina lelei o le vai, leai se totogi e tausi ai ma taugofie. E aunoa ma le faʻaaogaina o pusa palasitika e umia le 100-200 lita. O loʻo faʻapipiʻiina i ai pito i luga, lea e sasaa ai le vai. Tanie e aunoa ma le mafanafana e mafai ona taamilo ma sikuea.

O se palasitika po o se paʻu uʻamea e mafai ona tuʻuina i lalo o le tane i le fale e ala i le tipiina o se tap ma le filo i le pito i lalo. I le lumanai, e mafai ona e tuʻuina se paipa poʻo se pamu.

Lafoaʻi filifiliga

O lea la, ua e filifili i le nofoaga o le fausiaina, o mea e faʻaaogaina, o le ituaiga masini. Ua oʻo nei i le taimi e mafaufau ai pe o fea e alu i ai le vai.

  • Alavai O le faigofie aupito sili ona faigofie o le alavai. I le taimi lata ane o le fale taʻele, e tatau ona eli se lua e mafai ona taofia ai ni pakete vai. O le lua ma se vai e manaʻomia ona faʻafesoʻotaʻi le paipa. I totonu o le otaota gaogao paʻepaʻe. O le mea lea, o le vai faʻaaogaina o le a tafe atu i totonu o le paipa vavalalata i totonu o se vaega o lapisi, ona faʻapalapalaina ai lea ile palapala. Faatasi ai ma le le masani ona faʻaaogaina le fagu, e mafai ai ona faʻaputu alavai i lalo o le fale taʻele.
  • Vaega o le filiga. O le isi filifiliga faʻafefe faigofie o le fanua faamama. Mo ana meafaigaluega, o loʻo faʻaogaina ai le televave ma laina i le itu o le togalaau aina poʻo le fanua. O vai faʻaaogaina o le a alu i le eleele, aʻo faʻamamaina foi. Ole faʻaleleia ole suavai e mafai ona faia ile eleele.
  • Setema. O le faʻamamaina i se ituaiga sekene faʻapitoa e mafai ona faia i se faʻamatalaga faʻapitoa poʻo se tupe faavae. I le taimi lava e tasi, e mafai ona fuafua i le taimi e tasi mo vaʻaia ma falemaʻi. Mo nisi auiliiliga pe faapefea ona fai lenei mamanu i ou lava lima, matou te faʻamatalaina i lalo, i se isi vaega.

E taua! Afai o le luitau e le o faʻatulaga lelei, pe leai foi, pe a mavae sina taimi pe a uma le taotoga, o le manogi manogi, pala, mafiafia e mafai ona aliali i totonu o le fale taʻele.

Faavae ma faavae

O le faavae mo le fausaga e mafai ona eseese. O autu autu e:

  1. Belt - o se tasi o taimi aupito sili ona faʻaaogaina ma taugofie tau maualalo. Tuʻuina atu le 'autū faʻamaufaʻailoga masani i le tulaga o se monolith.
  2. Plate - talafeagai mo le tele o pusa tetele o soʻo se ituaiga mea. Tuuina atu mo le faʻaaogaina o le sima e sasaa ai se fasi fanua ua uma ona faʻamaonia muamua, lea o loʻo ufiufiina i luga o laupapa laupapa poʻo taʻale.
  3. Pile - o le filifiliga aupito sili ona lelei ma masani. O le faaputuga e faia i le uʻamea po o le asbestos-ciment pipes, o loʻo tanumia pe faʻatautaia i le eleele mo le 1.5 mita. I luga o le pito i luga, lea o loʻo i luga aʻe o le eleele, latou te faia ma faʻapipiʻi le nonoa o faʻamau laupapa poʻo le uamea uamea, lea e fausia mulimuli ane ai le atigi fale.
  4. Pulu - ua saunia mo le gaosia o poutu sima, toe faʻaaogaina i totonu o le eleele, lea ua maeʻa ai ona faʻamaonia.
O le filifiliga o le faavae o le a faʻalagolago i le ituaiga o mea e faia ai puipui, faʻapea foi ma le maualuga o le tane vai ma uiga faʻapitoa o le palapala.

Faʻasagaga o faletaele

E mafai ona faʻapipiʻi le vai vai i lalo o le fale e tasi ma se faleleʻele. O lenei mea o le a laveaiina avanoa ma mea e faʻaoga. E tatau ona e faʻatumu na o le tasi le faʻasologa o le faavae, faʻapea foʻi meafaigaluega o na o le tasi le alavai. E le gata i lea, o le a le mafai ona tataʻi le 'upega tafaʻilagi ma fale laiti, aua o le tele o fale e le mafai ona mitamita i le tele o teritori. Ma o se taimi taua lenei e laveaʻiina ai - o le fausiaina o se fausaga faʻapitoa e sili atu le televave nai lo le lua.

Malilie e aunoa ma nisi mea e le tatau ona e faia i le taulaga. Faitau e uiga i le auala ma le mea e fau ai se faletaele i totonu o le atunuʻu.

Le mafai ona faʻavevela le vai

Afai e te fuafua e faʻaaoga le taʻele e le gata i aso mafanafana, e tatau ona e mafaufau i le ono mafai ona faʻavevelaina le vai.

I totonu o le vai vevela, e mafai ona e tuʻuina se elemene faʻamafanafana i se gafatia e 1.25-2 kW. I lenei mamanu, o le a vevela le vai pe a ma le tolu itula. Mea faʻamafanafana mo le faʻavevelaina o vai

E taua! Afai e te fuafua e faʻapipiʻi se taneta faapena, ona tatau lea ona e iloa o le a manaʻomia ona e siakiina pea le i ai o le vai i totonu - o le a mumu le elemene faʻamafanafana pe a fuli. O le mea lea, e tatau ona fetuunai se suavai tumau e ala i le pamu po o le palama i totonu o sea tane.

E manaʻomia foʻi le faʻaogaina o se masini e faʻaalia ai le vai. Sensor

Faʻafefea ona fausia se paketi taumafanafana o le taumafanafana

E mafai ona fausia le taʻele o le paketi mai paipa ma laupapa laupapa. O le ae manaʻomia mea nei:

  • paipa uila (40 x 40 x 3000 mm) - ono vaega;
  • Pine pine (20 x 95 x 3000 mm) - 21 fasi vaega;
  • 250 l punavai palasitika;
  • fao;
  • oneone;
  • otaota;
  • suauu mo fafie;
  • uila mo paipa paipa;
  • geotextiles.

Mai meafaigaluega o le a e manaʻomia:

  • uati;
  • mata magnetic mo le uumi;
  • pusi vaai;
  • shuropovert.
E mafai ona vaʻaia ia laasaga taʻitasi i le ata: //www.youtube.com/watch?v=E45E4xO9dSk. I le faʻamatalaga o le vitio ei ai se fesoʻotaʻiga i ata tusi.

  1. Ua sasaaina le oneone i luga o le maota o le fale ma ua tuufaatasia. Ona faʻamamaina lea i se pulumu.I luga o le fasi fanua o loʻo fausia mo le oneone
  2. O loʻo tuʻuina atu Geotextiles, o maʻa e fa o le a faʻapipiʻi le fausaga, ona faʻatumu ai lea o se vaega o lapisi.Paʻu moe moe o lapisi

  3. O le mamanu o le fagu paʻu o loʻo faia i se fausaga uʻamea, lea e viliina laupapa laupapa i se va. E aofia ai puipui e tolu, fola ma le faitotoa.Matou te faapipii laupapa laupapa
  4. O se tane vai e faʻaaogaina o le taualuga. E mafai ona vevela pe leai foi.Suavai vai
Ina ia faʻaitiitia le tau o le fausiaina nai lo puipui laupapa e mafai ona e faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tapoleni poʻo isi mea. Ae ui i lea, i lenei tulaga, o le fale o le a matua puupuu lava.

Fausiaina o tupe

Afai o loʻo e fuafuaina se fale maualuga maualuga o le fale e mafai ona faʻaaogaina i vaitau uma, matou te fautua atu ia e mafaufau i le filifiliga lea: i luga o se faʻaputu o le faʻavae ma faʻatasi ai ma se alavai pei o se tane faʻapitoa. Fautuaina le tulaga o se potu mafanafana lelei ma se potu laei: maualuga - 2-2.5 m, lautele - 1.40 mita, uumi - 1.90 m Mo le saʻo lelei o faʻatusatusaga o mea ma lapoa, o le ae manaʻomia se ata tusi.

Faavaeina o le faavae

E mafai ona faia le faʻamau faʻavae i paipa paipa ma le lautele o le 100 mm ma le umi 2 m taʻitasi. Mo le faavae e tusi ai se tafaʻi tai tutusa e tutusa ma le tele o le fale puipui. I tulimanu e tatau ona e suʻeina ni pu se lua 1.5 m loloto mo faaputuga togalaau poʻo ni aisa, pe eli foi i se suo. Le faʻalauteleina o le soifuaga o paipa paipa, o loʻo faʻafefiloi ma le suauu afi aʻo leʻi tuʻuina i le eleele. Tatou te faataatia le faavae o faaputuga

A maeʻa ona eli i paipa i luga aʻe o le eleele, ia le itiiti ifo i le 30 cm le tatau ona tumau. E tatau ona faʻatumu paipa i le sima.

A maeʻa ona tuʻuina lelei le sima, e tatau ona faʻapipiʻi le laupapa ma le fusi. O le faʻavaa e faʻapipiʻiina i ni uumi uumi.

O le faʻaaogaina o le taualuga i luga o se fale fou o se laasaga taua lea e manaʻomia ai le faʻamaopoopo lelei o taga. Aoao pe faapefea ona e ufiufi le taualuga i luga o se uamea, ondulin, e fai ai se manatard ma se taualuga.

Oliina i luga o le vai vaʻa

Mo le faigofie pito i luga o le va o le suavai, o le lua o loʻo eliina i le lata ane o le fagu, lea e faʻamaopoopoina ma le tele o le potu e mauaina, e tusa ma le 2 m loloto. Стенки обшивают кирпичом или шлакоблоком. Под приемную камеру можно использовать бочку или другие емкости, закрывающиеся крышкой. К приемной камере подводят желоб и соединяют его со сливной трубой. Желоб для стока выкладывают гидроизоляционным материалом. Септик

Монтаж каркаса

Faʻavaa faʻaofuofu - faʻaleleia le faʻavaeina o paipa paipa ma se vaega o le 40 x 40 poʻo le 50 x 50 mm. O lenei mamanu o le a mafai ai ona tausia le 200-lita lita i vai. O le pusa lava ia e mafai ona faia i laupapa, siding, pepa faʻapipiʻi, faʻalanu. E tatau ona e mafaufau i le i ai i totonu o puipui, vavalalata i le taualuga, faamalama vaalele.

Afai e leai se mafanafana, ona faia loa lea o le mamanu laupapa 60 x 80 mm. I lenei tulaga, o le a avea foi le fale ma laupapa. O lenei fagu o le a sili atu ona taugofie. O le laau e tatau ona faʻaaogaina i vailaau faʻapitoa vai.

A maeʻa ona faʻapipiʻiina le lagolago i luga i le itu i luga o le laina, e maua ai luga o le pito. O pito o le itu o loʻo faʻaputuina i fusi. Faʻaputuina o se fausaga o le vai mafanafana

O le fola e faia i laupapa. I lenei tulaga, o le a mafanafana, ma e mafai ona e tu i luga e aunoa ma seevae. O laupapa i luga o le fola e faia ma se avanoa ina ia tafe fua le vai.

Ua faʻapipiʻi le faitotoa.

O le mea faʻapipiʻi palasitika e tuʻuina i le taualuga ma faʻamau i fusi. Filifili le fuafuaga ole suavai manaomia.

Faʻasologa o le susu

I totonu o le faletupe autu e manaʻomia ai le uila o le moli eletise. I le taimi lava lea e tasi, e tatau ai ona tausisi i tulafono o le saogalemu ma vavaeeseina le telefoni e aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le vai. Le moli eletise i totonu o le fagu

O teuteuga i totonu uma e tatau ona faia i mea e gaosia ai susu. Mo le taʻele, lea ua fuafua e faʻaaoga i le tausaga atoa, o le faʻamafanafanaga mai faʻamalama poʻo isi mea o le a manaʻomia.

E tatau ona e mafaufau i le nofoaga o fata mo mea e teu ai, matau mo lavalava ma solo solo, loka i totonu mo faitotoa.

O le isi vaega o le laumua o le fausiaina o se mafanafana mafanafana o le atunuu - i luga o se sima sima ma se faavaa o laupapa laupapa ma pepa OSB - e mafai ona vaaia i le vitio //www.youtube.com/watch?v=vwhv_668wwo.

E te iloa? O toega o se vai tuai anamua, atonu e aofia i le amataga o le II. TLM e., na maua e tagata suʻesuʻe i mea anamua i le teritori o Turkiya i aso nei. E aofia ai mea e fitu, o vai na maua mai i le ogalaau, na fafagaina mai luga, faʻafefe mai le faʻapipiʻiina i le faʻapipiʻi, ona tafe atu ai lea i totonu o le alavai.

O le taumafanafana taumafanafana o se faʻapitoa manaʻomia mo tagata o le mafanafana, o ē sili e faʻaaogaina le toga mo le faʻamoemoega o le malolo ma mo le faʻamoemoe o le totoina o fualaʻau ma fualaʻau. Ole suavai ole auala e faigofie ona fai i ou lava lima, e aunoa ma le iai o tomai faʻapitoa. Peitai, e tusa lava mo se fausaga faigofie, e tatau ona ausia nisi o tulaga: o le filifiliga o le nofoaga e sili ona talafeagai ma le umi ona faʻaalia i ave o le la, faʻamautinoa le faʻaaogaina o vai faʻaaoga. Mo faʻalautelega faʻapitoa tetele, o le ae manaomia le mamanu ma le faʻatauina o meafaigaluega ma mea e manaʻomia.

Vitio: auala e faia ai se vai mafanafana i totonu o le atunuʻu ma o latou lava lima

Faʻamatalaga mai tagata o faʻaogaina fesoʻotaiga e uiga i le mafanafana o le taumafanafana

E leʻi leva talu ai sa ou faʻatauina se fale, ioe, e mafai ai ona e ola i ai. I le taumafanafana, ioe, e manaʻomia se faʻalaua i aso uma ae le o le tasi. Sa tonu ia te au e fai vave ma le taugofie, atonu mulimuli ane o le a ou fausia se laupepa tasi, ae o le fausiaina ua lua tausaga e aunoa ma faitioga. Mo le fausiaina na fai ai ogalaau pine (aumai mai le vaomatua lata ane), nai laupapa ma faʻamau mo le fola ma le taualuga. Sa tatau ona ou faatauina se tane vai, se vai-pa, o se mea mo puipui: mrgreen:, lelei, ma eseese mea - o se tapuni ma se paipa ma ni nati mo le taina i totonu o le tane. Faʻapotopoto le puʻu o le lumanai o le agaga o le taamilosaga laupapa ma laupapa. O le a le mea e sili ona faaleagaina, e valiina i luga o le ata vali masani, lea na ia mauaina i totonu o le faletaavale. O le fola na faia na o sina mea itiiti lava e faʻafefe ai le vai i totonu o le paʻu. O le suavai e puipuia i le faavaa ma se mea faapipii ma se pa. O le faʻaogaina o le vai i le ata. O se taunuuga, ina ua ou faaaluina le aso e tasi ma le itiiti ifo o auala, na ou maua ai le vevela o le taumafanafana.
taulaga
//farmerforum.ru/viewtopic.php?t=3556
Mai le paipa autu o le vai, o le paipa o le 0.5 inch le ufiufi i le fagu. E le gata i lea, o le pito i luma o paipa o le fale - o le paipa malulu e alu saʻo i totonu o le fale taʻele i le mea faʻapipiʻi. O le paipa lona lua ua tuʻuina i totonu o le pusa uʻamea (sila) lea e fai ai le fafie i totonu o le atigipusa ma tuʻu ai le atigipusa i le isi itu, ma alu i totonu o le fale taʻele i le mea faʻapipiʻi - ua vevela nei. I totonu o le atigipusa o loʻo i lalo o loʻo i ai ni mea malolo mo le ea, ma faia ai se afi i luga o le fafie (poʻo le malala) - o le paipa o le zigzag o loʻo i luga o le maualuga e tuʻuina ai le fafie i lalo ma luga atu. Isi filifiliga: - O lenei paipa (vevela) e mafai ona alu saʻo i le mea faʻapipiʻi ma aʻo mu le afi i totonu o le pusa, e vevela le vai ma ulu atu i le mea faʻapipiʻi ona sosoo ai lea ma le fagu, e te fetuʻunaʻi le vevela i totonu o le taulaga. - O lenei paipa e alu i le pito i luga o le pusa ma faʻatumu le tane faʻaputu i le 100-200 lita vai vevela. E le gata i lea, o le toesea e tatala ai le valve lea e tumu ai lenei tane, o le vevela o le vai i totonu o le tane, ae o le sosolo malie o le faatumuina o le tane (ona o le mamafa). 100-200 lita ua lava mo se aiga faatasi ma malo asiasi. A maeʻa le fagu pe e te leʻi alu foi e fufuluina. I totonu o le tane e sili atu ona lelei le faʻapipiʻiina o le kati vaʻaia e faʻatumu ai le tane mai le faletaele. E mafai ona e faʻapipiʻi faapitoa se atigipusa ma se paʻu zigzag. E mafai ona e faʻaaogaina se tipi tuai ona o le tuʻuina o se apa zigzag. O le faʻaaliga o loʻo faʻaaogaina, faʻamaonia e le tele o tausaga o le poto masani. O le uluai galuega na tofotofoina (30 tausaga talu ai) - pei lava o lena: o se afi umi na naʻo le mu e ui atu i ai se paipa se tasi; i fafo, o le vai na vevela i le 45 tikeri ia Oketopa.
Gtorgi
//forum.vashdom.ru/threads/letnij-dush-na-dache-samaja-prostaja-i-deshevaja-konstrukcija.8118/