Sapalai fale

E faʻapefea ona saunia se tinotu o plums i vodka ma pe faapefea ona aoga

O se vaifofo matagofie ma na o se meainu inu ava malosi - fausaga o paʻu fale. O suamalie suamalie ma suamalie e mafai ona solomuli lemu i afiafi o le taumalulu, manatuaina le vevela vevela. Ma o se tasi o ona lelei, e le faigata le faia o se meainu.

O le a le aoga aoga o paʻu

Aua e te manatu o le siaki na faia mai vodka ma plums o se meainu malosi. I lenei tulaga, o le ava malosi o se solvent lea e toesea ai mea aoga uma mai le fetus.

E te iloa? I le natura, e leai se laumei vao. O lenei aganuu na aliali mai i le amataga o lo tatou vaitaimi mai le sopoia o vao tuitui ma pulu. O nei laau ola uma e ola lelei i lo latou natura natura, ae le o paʻu.

Ma e le na o le aveesea, ae faasao ma faasao, aua o le ava malosi o le uluai puipuiga masani lea. Mo lenei mafuaʻaga, o loʻo ola ai vitamini ma minerale i totonu mo se taimi umi.

O le tuufaatasiga o le fausaga fale

Alcohol plum tincture o loʻo aofia ai mea nei:

  • vitamini A, C, B ma le P;
  • pectin;
  • tannins;
  • vailaʻau oona;
  • suka;
  • micro-ma macronutrients (calcium (Ca), sodium (Na), phosphorus (P), uʻamea (Fe), zinc (Zn)).

O le a manaia mo oe le faitau atili auiliiliga e uiga i le eseesega ma le fausiaina o ituaiga ituaiga paʻu eseese e pei o: falefale, Hungarian, Chinese, pi, durnos, ma se uʻamea.

O le i ai o elemene faaopoopo e faʻalagolago i le mea o loʻo tumau pea le alavai. Atonu ei ai ni mea mai le tuufaatasiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le sunonshine, poʻo ni mea na faia ona o se fegalegaleaiga ma i latou.

Faamanuiaga o oloa

O le taumafaina o pulu fou ua i ai sona aoga aoga i le soifua maloloina i se tulaga aoao, ma e fesoasoani ai i ia faamaʻi faapitoa:

  • afaina maualuga;
  • faafitauli o gastrointestinal o eseese etiologies;
  • maʻi o le ate;
  • faʻamaʻi e aʻafia ma neura;
  • faʻatasi faʻamaʻi.
E le gata i lea, o le fetus e matua lelei lava ona aveesea mea leaga mai le tino. O lenei meatotino na faʻaaogaina i le fesoasoani i le tulaga o mea oona.

E taua! O nisi e 'ai mai popo afiafi i le taeao o le ai ai se aafiaga tele. I le auala lava lea e tasi e faia ai ni mea e fai. I le avea ai o se mea sili ona leaga, o nei togafitiga e sili atu le lelei nai lo le tele o fualaau faʻasaina.

O le siaki o le Plum, i le faaopoopo atu i uiga uma ua taua i luga, e iai sona aafiaga faʻaleagaina i le cardiovascular system, o okeni o le faʻaaliga ma le ivi.

Faʻaleagaina ma le faʻasaʻoina o mamanu

E tatau ona faʻamapulaʻa poʻo le faʻaaogaina foi o le faʻataʻitaʻiga i ia tulaga:

  • maʻi o le ate;
  • faateleina le eletise;
  • manava manava;
  • maʻisuka;
  • idiosyncrasy ma allergies.

E faʻapefea ona kuka le tinini plum i luga o vodka: o se laasaga faigofie i lea laasaga

Faʻasaga se vai inu lelei i le fale e le faigata. Mulimuli i fautuaga faigofie, ma i nai vaiaso o le ae maua ai se vailaʻau lelei, lea, i se faaopoopoga, e mafai ona e faʻafeiloaʻia malo.

O a laumei e talafeagai mo le kuka

E mafai ona e inu mai pulu o ituaiga ma lanu. Ae sili atu le ave o fua o nei ituaiga: "Renklod", "Hungarian", "Mirabel." O se filifiliga lelei lava o le Canadian plum or Egg. O fualaau e le tatau ona sili atu ona pupuʻu, afaina pe faʻalelei. Manaʻomia se faʻaogaina o le matua matua ma le lelei lelei.

Mai le pulu, e mafai ona e fatuina ni avanoa eseese o le a maua ai fualaau aina misi. Matou te fautua e aʻoaʻo mea e mafai ona kuka mai le paʻu mo le taumalulu, e aofia ai pe mafai faapefea ona e: tila, faia jam, kuka kuka, faia le uaina pulu ma faia ni laʻau.

Igoa ole Igoa

Mo se fua faigofie, tatou te manaʻomia:

  • plum - 2 kg;
  • vodka - 1 l.

Laasaga i lea Laasaga i lea Laasaga

  • E le tatau ona fufuluina paʻu, faʻamago (ia aloese mai le vavao, tipi ma vavae ese mai le maʻa), sasaa i totonu o le fagu.
  • Liligi le fualaau o vodka ma tuu i se mea pogisa mo le 40-45 aso, e masani ona ave ma lulu le fagu.
  • A uma le 1.5 masina, faamama ma sasaa i totonu o le fagu.

Vitio: auala e fai ai le pulu pulu i vodka

Tincture i luga o pulu: recipes

Lalo o nai fualaʻau faigofie ia e mafai ai ona e saunia se mea lelei ma, sili atu ona taua, vai inu maloloina i le fale:

Fua suamalie lelei

Meaʻai:

  • plum - 1.5 kg;
  • suka - 0.5 kilokalama;
  • vodka - 0.5 l.

E te iloa? O le malosi malosi mai le suasusu suamalie o le suamalie e matua taua lava i Europa i Sasae. E taʻua o le paʻu, ma le plum, ma plum raki. I Romania - palinka poʻo tsuik.

O le faiga o kuka e faapenei:

  1. Fufuluina le pulu, faamamago, ma lemu, ina ia aua le masusu, tuu i totonu o le fagu.
  2. Liligi le fua o vodka ma tuu i se mea pogisa mo le 45 aso.
  3. A maeʻa le 1.5 masina, ona faʻafefe lea o le sosoʻo, ma tuʻu ai le fagu i le fagu.
  4. Faʻaopopo le suka poʻo le sipuni i fua o loʻo totoe pe a uma le faʻafefete (400 g i le 0.5 l o le vai), ma alu mo le isi 30 aso.
  5. A maeʻa lena mea, faʻafefiloi ma faʻafefiloi ma le tincture.

O le meainu ua sauni e faʻamalo, ae sili atu pe a oʻo i se nofoaga malulu mo le ono masina.

Fua malosi

Afai e te manaʻo e maua se malosi malosi, o lenei fua e mo oe.

Meaʻai:

  • plum - 2 kg;
  • ava malosi 96% - 0.2 l;
  • suka - 0.5 kilokalama.
O le gaoioiga algorithm e faapenei:

  1. Fufulu ma faʻagogo le sisi. Aveese ponaivi, ma solo le tino i se mama, ina ia aveese ai le pele.
  2. Faʻafefiloi le mamae i le ava malosi ma nofo i se mea pogisa, tosoina ma faʻafefiloi.
  3. A maeʻa le 30 aso, faʻaaoga le inu ma sasaa i totonu o le fagu.

O ponaivi e mafai ona faʻaaogaina mulimuli ane e fai ai le fale inu Amaretto.

E te iloa? I fafo atu o Europa i Sasae, o lenei vai inu ua maua ai le lauiloa e ala i tagata Iutaia mai fafo. O le mea moni e faapea o mea inu ava malosi e maua mai i pama i luga o le Pesach e le o le kosher, ma o le pine pine e fetaui ma tu ma aga faʻalelotu.

Fua o le Prune

O se filifiliga sili - tinotu i luga o laʻau. Muamua e tatau ona e saunia mea nei:

  • laʻau - 1 ipu tioata;
  • ava malosi 70% - 1 lita;
  • sufuga suka - 0,5 ipu.
A maeʻa uma vaega, e mafai ona e alu tuusaʻo i le sauniuniga o le inu:

  1. O mea uma o loʻo faʻafefiloi i totonu o le fagu fagu 2 l.
  2. Aveese le siva mo 15-20 aso i se nofoaga pogisa, mai lea taimi i lea taimi e aapa ma luluina.
  3. A maeʻa le taimi atofaina, tago i le inu ma sasaa i totonu o fagu talafeagai.

Tinese Tincture talia:

  • ia faʻasalalau le faagasologa o le faʻaogaina o otaota;
  • ia faʻavasega le faiga o le endocrine o le tino;
  • ma le malulu, vailaau faʻamaʻi pipisi o le tino, maʻi pipisi.
Ave (mo togafitiga) faatolu i le aso, afa itula ao le i taumafa, ma le 1 sipuni.

Faʻamaumauga o le Teu oloa

Afai na e faia saʻo mea uma ma e leʻi faʻaaogaina le ava malosi e maua mai i mea e mafua mai ai, o lau meainu e mafai ona tu i se nofoaga malulu (pulou, pusaaisa) mo le itiiti ifo ma le lua tausaga.

Taofi i se nofoaga pogisa, e ese mai tamaiti.

E taua! Pectin ma le fiber, e aofia ai i le tele o mea i plums, fusifusia toxins i totonu o le manava ma aveese mai le tino. I le auala lava e tasi, o nei fua e faʻamaonia le cholesterol.

Faʻafefea ma le mea e inu ai le popo

O le inu e aofia i le malosi o le suamalie. Faʻalagolago i le suka, o meainu nei o loʻo inu pe mama i le taimi o le taumafataga (e aunoa ma le suka poʻo le maualalo), pe a uma le 'aiga o le afiafi, e pei o fualaau uma, e pei o se meaʻai.

O le a le sili atu le manaia o le togafitia o au uo oe ua malulu pe a uma se taumalulu i le taimi o le afiafi o le inu o le lauti, faaopoopo i ai se tamai ipu malamalama i le lauti.

E mafai ona e auauna atu i le kulimi kulimi poʻo le kofe, soʻo se isi lava suamalie suamalie e le faʻalavelave pe faʻavevesi ai le tofo o le vai (keke, pusa). O vaiinu suamalie o le a tuʻuina atu ai se mea e paʻi atu i le tofo o le tele o cocktails, o le a tuʻufaʻatasia ma le kulimi sasaʻa. E le lelei le faʻataʻitaʻiina o le pato poʻo le taʻaloga. Ma, e moni, o le faʻataʻitaʻiga masani o le sisi ma fualaau suamalie.

Faitau foi le auala e faia ai le tinotu i luga o vodka, mumusu poo le ava malosi mai: feijoa, currant currant, lilac, fugala ma le apu.

O upu lauiloa a le tagata lauiloa ma le fomaʻi lauiloa o le Renaissance Paracelsus ua mafua mai: "O mea uma lava o vailaau, ma mea uma e'ona, naʻo le tele." I la tatou mataupu, latou te o mai. Ua e saunia se vai inu matagofie, mai mea faigofie ma lauiloa. Ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina e faʻatatau i mea o le a aumaia ia oe - manuia poʻo le faʻaleagaina.