Vine

Vine vine "Dawn Nesvetaya" - uiga o le ituaiga

"Dawn Nesvetaya" - o se vine suamalie ma le manogi ma sina tofo o le nutmeg, e le lelei ma taua i ona uiga.

E manaia, mamafa, faatasi ai ma se uiga lanu mumu-lanu enaena na manumalo i le sili atu ma le toatasi le fai togalaau. E le gata i lea, o le eseesega ua manumalo i se nofoaga ese i totonu o kamupani autu. O fua o le laau o loʻo i ai se mea taua tele na maua, lea e taua tele i le gaosia o vine maualuga.

Eseesega faʻamatalaga

O vine "Dawn Nesvetaya" e tusa ai ma le faʻamatalaga aloaia o se sui o ituaiga o laau totoina ma se amataga vave o le matuitui o le fua. O se tasi lea o faʻasoasoaga faʻapitoa, lea i le amataga o Aukuso e fiafia ai ma fua muamua o vine o loʻo faʻaalia i le ata.

Matou te fautuaina oe e te faamasani i ituaiga ituaiga o vine e pei o: "Liua", "Nizina", "Baikonur", "Extra", "Valek", "Victor", "Furor", "Valentina", "Lily of the Valley" and "Galakhid".

Ua maua lona faʻaaogaina uma i le gaosiga ma le faʻatoʻaga faʻatoʻaga. O fualaau o vine o le faavae sili lea mo le fatuina o le meaai mama atoatoa ma le laulau vine. I se faaopoopoga, kuka kuka, jam, poo le suamalie mai vine o le Dawn of the Blind, e lauiloa mo le tele o lanu fou ma tofo o ituaiga eseese masani.

E te iloa? O le tuufaatasiga o le vine e aofia ai le sili atu i le 150 vaega aoga, ia e iai vitamini, elemene o elemene, fuatini taua ma meaola oona.

E tele le malosi o le togavao i le laau. I le taimi lava e tasi i luga o le totogo o le a tutupu ai ni fuifui vine tele, lea i le tele o tulaga ei ai le foliga o se kesi masani ma e mafai ona ausia se mamafa o faamaumauga o le 2 kilokalama. O tamai vine i vine e seasea lava, i le tele o tulaga, e tele, foliga o manu. O le lanu o le fua o le lanu piniki enaena, ma le lanu viole ma le pale e fuga. O le atigipusa pito i fafo o le fualaau aina e manifinifi, ae e laititi. I le taimi lava e tasi, o le aano o le tino e suamalie, manogi, crunchy, ma a oʻo ina matua o se mea suamalie ma o se meaʻai faʻafiafia musika. O le numera o lua e laiti, i le averesi e le sili atu i le 2 fasi vaega.

E taua! O fualaau suamalie o fuifui vine o le ituaiga o le Zarya Nesvetaya e sili ona leaga, o lenei uiga e tatau ona amanaia i soo se ituaiga o galuega ma le vao.

O pupu vine e malolosi, e lanumoana-enaena ma lanu enaena. O fuga vine e umi, susulu, lanumeamata. O laulaau e tele lava e lapotopoto, lapisi, ma eseese i le 5 lobes uiga. O le laau e amata ona fuga vave, o fugalaau e faapitoa lava hermaphroditic. O lenei uiga e faafaigofieina ai le tausiga o vine, e pei ona i ai i lenei tulaga e leai se mea e manaomia mo le faaopoopoina atili o fugalaau.

Faʻasologa o talaʻaga

"O le Dawn o Nesvetaya" na fafagaina le faafetai i le vaeluaina o vaovao o ituaiga tutusa. O le ituaiga na fafagaina ai le faafetai i le tagata lauiloa iloga E. G. Pavlovsky.

O ituaiga matua o lenei vine o "Cardinal" ma "Talisman". O nofoaga lelei mo nofoaga e nonofo ai laau o le itu i saute o Caucasus, Pridonya ma le talafatai o le Black Sea. E ese le taua o le ituaiga, ae o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le vevela, o le mea lea, e tupu tele ai i le faigata i faʻafefe o atumauga pe leai foi aʻa.

E te iloa? E ui i lona tau o mea taufaatoaga, "The Dawn of the Blind" e faatatau i totoga o le fanauina o le amateur.

Uiga o se ituaiga

E ui lava i lona lauiloa i le au fai vine, e faasino atu Zarya i laulau o laau faifaatoaga. O fua e fua mai i le vave o le taumafa (e le sili atu ma le 115 aso, pe a ma le 105). O le fua o le fua e maualuga, o le mamafa o vine ua i ai i le lautele o le 0.6-1.5 kilokalama. I le taimi lava e tasi, o le mamafa o le pusi taitasi e le sili atu i le 15 g (pe tusa ma le 12 g). O le fuainumera o popo fualaʻau e maualuga ma oʻo atu i le 80%. O le ituaiga e puipuia i le maualuga o le maualuga. O lenei mea e mafai ai ona ola nei vine i tulaga o le maualuga o le maualuga o le taumalulu e aunoa ma le fefe i le tupu mai o faʻamaʻi pipisi. I le taimi lava e tasi, i lalo o puipuiga faaopoopo, vine e maua ai malulu malulu ma se maualuga maualuga o -23 tikeri e aunoa ma ni taunuuga faapitoa.

Aoao atili e uiga i vine e pei "Harold", "Libya", "Arcadia", "Delight", "Victoria", "Jupiter", "Original", "Annie", "Chameleon", "Viking", "Sofia "," Lily of the Valley. "

O le tofo o le fua e manino, faatasi ai ma le igoa o le nutmeg aftertaste and fruity aftertaste. O le maualuga o le suka e 20%, ae o le maualuga o le suka e le sili atu i le 6 g / l. O laau totō uma ei ai fua maualuga, lea e faʻaleleia atili e ala i le fafagaina atili. E ui lava i le vaivai o le 'au, o le a lelei le faʻafeiloaina o fua i le felaʻuaʻi ma e le faʻapalapalaina pe a uma le taimi e teu ai. E manaʻomia le vine. O le numera o mata i luga o se tasi vao e le tatau ona sili atu i le 40. O le maualuga o mea taufaatoaga faʻatoaga "Dawn Nesvetaya" e lelei.

E te iloa? O le sua o le vine e iai le tele o faʻailoga. E matua faʻasaina le faʻaaoga i le tulaga o le maualuga o le toto maualuga, maʻi suka, pharyngitis, maʻi gastric ma le intestinal, ma faʻamaʻi i luga o le mafaufau.

Faʻapitoa o le tausiga

O le vine "Dawn Nesevaya" i le tausiga e le o se mea faigata. Ae ina ia ausia le maualuga o gaioiga, e tatau ona mulimulitaia tulafono taua:

  1. I le amataga o le tautotogo, e taua tele le faʻatonutonuina o le vai-faʻaaogaina o vai. O lenei mea o le a fesoasoani e faaosofia ai le fafaguina o le tino o le tino pe a mavae se vaitaimi umi o le faanatinati.
  2. E tatau ona maua le tele o le suāsusu i le taimi o le fugalaau ma le faʻapipiʻiina o le ovary, ae 2 vaiaso aʻo leʻi faʻamaunuina vine, e tatau ona lafoina le vai.
  3. E le manaomia e le vine le teuteuina tumau, ae o le fua o le teuteu e tatau ona faia i le tusa o le 6-8 avanoa.
  4. Faʻailoaina le maualuga o faʻatoʻaga faʻatoʻaga ma se fuataga mo le puipuia o vailaʻau faʻasaina.
  5. Ma le isi, aua le galo le fale mo le taumalulu, o le a laveaiina ai le tino o le tino mai aafiaga le lelei o le maualalo o le vevela.

O le totōina o laʻau laiti e faia e tusa ai ma metotia masani. E le gata i lea, o le eseese e mafai ai ona totō laau i le tautoulu ma tautotogo tautotogo. O taualumaga e aofia ai:

  • tapenapenaga muamua o le fanua ma le faʻaofiina o faʻamaʻi faʻamafanafana;
  • kili lua e fetaui ma le tele o le aʻa vine;
  • faʻapipiʻiina o le lagolago lagolago mo le laau.

E taua! O le eleele aʻo lei totoina e tatau ona mulimulitaʻi. O lenei metotia faʻafomai e fesoasoani i le faaputuputu i le eleele o le tele o meaʻai e manaomia e vine i le faagasologa o le tuputupu ae, fuga ma le fua o vine.

Maʻi ma faʻamaʻi

O le vasega e faʻaalia ai le maualuga o le teteʻe atu i faʻamaʻi ma faʻamaʻi. O vine e toetoe lava a le uma ona afaina i ni afu, peitaʻi o manu iti laiti e ono lamatia ai le seleselega, lea e mafai ona faʻaolaina e ala i le faifai pea o le ufiufi o togalaau ma se faʻala. E le gata i lea, o le "Zarya" o loʻo faaalia ai le maualuga o teteʻe i faʻamaʻi faʻamaʻi.

O iniseti e sili ona matautia mo le ituaiga. O nai fualaiti, sovils ma isi meaola faalafua i le vaitaimi o le tuputupu ae o le tuputupu ae ma le fugalaau e le gata ina faaitiitia le aofaʻi o fua faatatau o loʻo gafatia, ae faʻaumatia atoa ai foi togalaau laiti. O le mea lea, o le faʻaaogaina o vailaʻau e sili ona maualuga i le faʻatoʻaga o le "Dawn of the Light" e le gata o se fautuaga, ae o se tulaga ogaoga foi mo le totoina lelei o vine.

E taua! Ina ia maua se fualaau saogalemu, e tatau ona faʻaaoga le iniseti e le sili atu i le 30 aso aʻo lei seleseleina.

"Lawn o le Malamalama" e faatatau i ituaiga e tautala mo i latou lava. O mea nei, i luga aʻe o mea uma, o mea suamalie, pula ma le manogi, e le manaʻomia ai le faʻaopoopoga ma le tausiga. I le faʻatulagaina o lau oe lava fuafuaga mo tulaga lelei o nei vine, i se taimi puupuu o le a maua ai se seleselega tele, lea o le a e fiafia ai i se manogi matagofie muscat-berry.