Masini faʻapitoa

"Centaur 1081D": e aoga le taofiofia o le "manu feʻai" i lau togalaau?

Centaur 1081D - le poloka afi lea e faʻamaopoopoina ai le tau ma le tau. I luga o le tulaga lelei e mafai ai ona e fai atu ni iloiloga lelei mo tagata. O lenei faʻataʻitaʻiga e mo le vasega o mamafa mamafa moto. O le mafuaaga lena e aʻafia ai e aunoa ma ni faafitauli i se maualuga maualuga o uta. Sei o tatou iloiloina auiliiliga o uiga faʻapitoa o le centaur 1081D motoblock, faʻapitoa foi ma foliga o le faʻatinoga ma nisi o faʻafitauli atonu e ono feagai i le galuega.

Faʻamatalaga

Tesea savali o le taʻavale Centaur 1081D fuafua e galue i ituaiga uma o palapala. O loʻo manaʻomia i totonu oi latou o loʻo tele a latou fuafuaga. I faʻataʻitaʻiga muamua o tillers sa na o le tasi le pulou puʻe, lea na aʻafia ai le soifuaga o le soifuaga. Ae o le ata 1081D ua faʻapipiʻiina i se pusa e lua-disk, lea e mafai ai ona agasolo malie e tusa lava pe mamafa ile palapala. O le centaur 1081D e lauiloa mo le tuufaatasia o le eletise le valu-vevela mo le galue i luga o eleele eseese ma faʻapipiʻi eseese. O le saoasaoa aupito maualuga o le 1081D e 21 km / h, ma o le tapulaa maualalo e 2 km / h. I le taimi lava e tasi, o le vaega galue o le atigi pusa e puipuia mai le tele o mea e ala i le faʻapipiʻiina o le faʻaogaina o moli, lea e mafai ai pe faʻasaina ai le avega i le kesi. O le suiga o le siaki e faia i le lima. O le faʻatuatuaina o le avega e fuafuaina e le V-belt transmission.

O le Centaur 1081D ua faʻapipiʻiina se uili vavae tolu, lea e faigofie lava ona faʻafetaui mo faʻalautelega uma e lua ma mo le taotoga e aunoa ma latou. O lenei faʻataʻitaʻiga e ese ma lona mafai ona fetuʻunaʻi le tulaga o le plowshare e fesoʻotaʻi ma le tagata savali. O lenei mea e mafai ai e oe ona suaina le ala mai uili ma totoina le fanua lata ane i pa puipui ma greenhouses. O se tasi o aoga autu o le motoblock 1081D o se eletise eletise. Ae o le masini e mafai ona amata ma le lima.

E te iloa? Sa latou talanoa e uiga i le au tillers i le amataga o le 20 seneturi. Ona oʻo mai ai lea o le uluai faʻataʻitaʻiga o le masini, ma o se pateni mo lea faʻatagaga na tuʻuina atu i se atunuu Suetena. Ae o le taimi nei o Saina ua taʻua o le atunuu lea o le tele o numera afi e gaosia ma faʻaaogaina.

Faamatalaga 1081D

O tomai faapitoa o le centaur 1081D motoblock e aofia ai le tele o faʻaleleia. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua faaleleia atili le taavale. O le taavale V-belt i le taimi nei ua aofia ai belini B1750 e lua ma le pulou 1-disk. Faʻateleina foi le tele o meafaigaluega. I le ata muamua 1080D na o le 210 kilokalama, ma mo le poloka o le 1081D ua 235 kilokalama. O lea, o uiga autu:

Inisiniadiesel single-cylinder fa-stroke R180AN
Fueldiesel engine
Malosiaga aupito maualuga8 hp / 5.93 kW
Televave le saoasaoa o laufanua2200 rpm
Malosiaga afi452 cm kupuni
Fiafia le faigavai
Faʻasaina vaʻavaʻa5.5 lita
Faʻaaogaina o le gaʻo (maualuga)1.71 l / h
Faʻasalaina le lautele1000 mm
Faʻaleleia le loloto190 mm
Fuainumera o taʻavale agai i luma6
Fuainumera o taʻalo i tua2
Lafoaia eleele204 mm
Tuuina atukesi faʻapipiʻi
Pulleytolu-vae
Tuʻu faʻasologalua-vai-kulimi ma le faʻaogaina o le kulupu masani
Suʻe le lautele740 mm
Laʻau lautele100 cm (22 knives)
Faʻasolosolo le saoasaoa o le faasologa280 tpm
Wheelsfagu 6.00-12 "
Faʻailoga o mea2000/845/1150 mm
Maea afi79 kg
O le mamafa o le tagata e taoto240 kilokalama
Le tele o le suauu lubricating i totonu o le pusa5 l
Paʻuituaiga mama i totonu

Faitau foi e uiga i le Neva MB 2, Salyut 100, Zubr JR-Q12E motusia motumotu.

Faʻatulagaina atoa

I totonu afifi atoa: faʻasalaga faʻataʻavalevale atoa, sosolo paʻu ma tillers galue, tusi lesona. O le liliuina o le suotosina o le faʻaaogaina o le palapala i nofoaga faigata. Le loloto o lona gaosiga 190 mm. O le pochvofreza malosi ua faʻapipiʻiina i naifi saber, lea e mafai ai ona e faʻamaʻaese atoatoa vao leaga i le taimi e tatala ma faʻafefiloi palapala.

Vaega o le taotoga

Aʻo leʻi faʻatinoga atoatoa e tatau ona taʻavale i le taavale. Faʻamau le 1081D i le suauʻu ma le suauʻu, siaki uma mea eleelea. Ona tuʻuina atu lea o se avega i puʻe taʻitasi. E tatau ona ese le avega ina ia mafai ai e le afi diesel ona fetaui ma mafai ona galue i le tele o le mamafa ua uma ona i luga o le saite.

I le faagasologa o le taʻavale, faʻalogo lelei i le taʻavale lelei ma taofi. Aua neʻi galo e siaki le tikeri o le faʻaaogaina o le fusi faʻamalosi ma le mamafa i uili, e tatau ona avea i latou ma vaega taua o loʻo faʻamautinoa i totonu o faatonuga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le tagata savali

O faʻataʻitaʻiga uma o le kamupani "Centaur" e maualuga le lelei ma faʻaaoga mo faamoemoega eseese. Ae ui i lea, aua nei galo tulafono faavae o le faagaoioiga o le poloka afi:

  • Mataʻituina le suauu i totonu o le afi ma le eletise.
  • Ia siakiina e le aunoa le tulaga o faila uma o le masini, pe afai e manaʻomia, faʻamama ma sui.
  • Aua le faʻaogaina ni tagata tipi ile papa.
  • E ui lava o le afi o loʻo puipuia e se fagu uʻamea, i soʻo se tulaga, ia vaʻaia ma le faaeteete le filogia i luga ma luga o isi vaega ole uila. Faʻalogo lelei i uili - e tele palapala e mafai ona pipii i se loloto loloto.
  • O galuega i mea maualalo i fafo e manaʻomia ai se afi afi. Faaopopo i ai le lua suauu o le minerale (faʻaaogaina o se vailaʻau).
  • Siaki mea uma e faʻamalosi (faʻata, uila, ma isi mea).
  • Muamua, faʻamafanafanaina le afi afi afi pe afai e te fuafua se uta tele.

E taua! I le tulafono, e le manaʻomia oe i soʻo se vaega o le avetaavale e pulea ai le uila afi.

Faʻasalaga ono ma le aveesea

Faʻatau mai e tagata faʻatau le tele o faafitauli i le galuega a le galue vine. O nei mea e aʻafia ai faʻalavelave pipisi, afi ma le maluluina o le tino, ma isi. Ae o le taimi tatau o le centaur 1081D motoblock o le a mafai ai ona foia faafitauli ile vaega amata.

O nisi taimi e tatau ai ona toe faʻaleleia le faʻaogaina o le tino, o lona uiga o le fetuunaiga o le tautotogo. E tupu lenei mea i le tulaga o faafitauli i le faʻasalalauga. Ona taua lea le siakiina o seti taitasi saoasaoa.

E i ai faafitauli i le pulou uila. Ina ia foia lenei mea, e tatau ona toe iloilo le tulaga o le enisinia lava ia pe fetuunai le le mautonu.

Faʻamatalaga i le pipii e mafai ona iloa pe a faʻamalo pe le faʻamaeʻaina. Mo le faaleleia o lenei mea, e tatau ona e faʻamamaina lelei mea uma e taofiofi ai poʻo le sui o le fusi faʻamalosi.

E taua! Faʻalogo lelei i le pisa tulaga ese i le afi. E mafai e lenei mea ona faʻaosoosoina oe i se masini faiva.

O galuega autu i luga o le saite

Centaur 1081D faʻamanuia lelei ma le galuega i luga o le 'upega tafaʻilagi ma faʻapipiʻi. E faʻatagaina e le masini le faʻaaogaina o se suōlaʻau, se meaʻai pateta, se pamu vai, se fatu fatu, se pati pateta, se tagata galue ma se taavaletoso. O galuega faʻatasi ma meafaigaluega eseese e tuʻuina atu i ai le faʻaititia o mea e faʻaaogaina ma le fa faʻaipoipo.

Aoao pe faʻapefea ona faia se mea fai-it-yourself ma se mea e teu ai pateta mo se motoblock.

O le centaur 1081D o le a faʻatagaina oe e lue le mutia, eli i luga aʻa ma amo le uta (o le mamafa o le avega e tusa ma le 1000 kilokalama i luga o se auala eletise). O loʻo gaosia e le gaosiga ma mea faʻapipiʻi mo le aveeseina o le kiona, faʻapea foʻi ma le faʻamalolo. O le Model 1081D o le a mafai ona faʻasaʻo vave lou tulaga i le vave ma le lelei. O tagata o le taumafanafana e tuʻuina atu a latou mea e fiafia i ai i le uila afi ona o le mea moni e mafai ona faigofie ona faʻatinoina i se tamai vaega, faʻapea foi ma se faitotoa vaiti.

Le lelei ma le le lelei o le ata

O le centaur 1081D tele faamanuiaga, o se tasi o ia mea e tatala le eseesega. O lenei ata e mafai ai e oe ona tape le uila o uili taitasi i le nofoaga ma e faigofie ona faʻaaoga le 360 ​​° tiller. E ala i le kiliki i luga o manoa o le eseesega, lea o loʻo i luga o le uili, o le ae poloka se uili se tasi, o le lona lua o le a faʻaauau pea ona sui.

O le masini foi ei ai se mea maualalo o le gaosiga o le suauu ona o le galue i low revs (800 ml i motochas).

O le tele o fai togalaau e sili ona fiafia i le Centaur 1081D ona o le vai malulu, lea e mafai ai ona e galue i luga o le saite mo le 10 itula. O lea, e mafai, e fai ma faʻataʻitaʻiga, le totoina o pateta i luga o se fasi fanua e 2 hectares i le taimi sili ona puupuu. A uma, e le tatau ona taofi galuega ina ia faʻamafanafana le masini mai le vevela. E leai se masalosalo o le nofoa faataavalevale, lea e faigofie ona liliu e tusa lava pe faʻapipiʻi. E le gata i lea, o le mamanu o le taavale e aunoa ma ni faafitauli e alu i luga o le auala.

O se tasi o tulaga taua o lenei faataitaiga o le chevron tapuni uili. Latou te mafai ona galulue faʻatasi ma le poloka afi i soʻo se eleele.

Naʻo le toe foʻi mai o lenei faʻataʻitaʻiga o le tau maualalo o le tausiga ma faʻapipiʻi.

Centaur 1081D o le a avea ma se fesoasoani sili i se fuafuaga tele. E tele galuega a le masini, e aofia ai le lūlūina ma le seleseleina, faʻamalo ese vao ma le aveesea o le kiona. O le faʻaaogaina o gearbox, faʻalauteleina o le radiator ma uili tetele e mafai ai ona galue i ituaiga eseese o le palapala ma faʻaalu sina taimi umi. O le mea autu - ia faia le tausiga faʻavaitaimi e tausia ai le masini i le galuega galue.