Fua o le gaosiga

O meaola sili ona lelei ma inisetiroacaricides mo laau toto

Afai o lau laau e sili ona e fiafia i ai, totoʻa faʻalelei i le fale, faʻafuaseʻi lava ona amata foliga mai papaʻe e le masani ai mo i latou, ma lanu paʻepaʻe paʻepaʻe e amata i le vaeluaina o pine, ona tatau lea i le tagata e teu vine ona mafaufau i le maua o se vailaʻau faʻamalosi faʻamaʻi poʻo vailaʻau faʻamaʻi mai vailaau mataga ma leaga i le vave e mafai ai. O lenei mea leaga e le gata ina afaina ai le olaola mai laau toto, ae tele foi le vevela o le uila, taufaamataʻu i le ua vaivai vaivai ma le tele o siama ogaoga ogaoga (viral infections, gutu mumu, ma isi).

I le taimi nei, o le maketi i totonu o le atunuʻu e iai le tele o vailaʻau faʻamalosi mo pupuvao miti i luga o le fale, ae peitai ina ia filifilia le sauniuniga sili ona talafeagai mo le faʻaaogaina, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa le tuufaatasiga ma le tele o gaioiga o le lisi ua tuʻuina atu.

Actellic

O le Actellic o se vailaau mamana ma malosi tele e aʻafia ai le vaega ole iniseti. O lenei fualaau faasaina e mafai ona faʻaleagaina e le gata o iniseti masani, ae o alalaʻau foi, o le mea lea, o le tele o le toilalo o laau totõ, faʻasalaina ma Aktellik o le a faʻaolaina ai oe mai mea leaga ma le faʻalavelave mo se taimi umi lava.

E taua! O le Actellic, e tusa lava pe sili ona mataalia, o se vailaau e lamatia ai le ola, mo meaola ma mo tagata (tulaga maualuga o le lamatiaga), o le mea lea e tatau ai ona pamu le vaifofo ua saunia i luga o laau totino i fafo po oi totonu o se nofoaga lelei.
Lafoaʻi le vailaʻau i ampoules o le 2 poʻo le 4 ml.

O le totoina o vaega ua afaina ua faia e tusa ai ma tulafono patino:

  • Faatasi ai ma se lino talafeagai, e 2 ml o le Actellica ua faʻafefeteina i le 2 lita o le vai, ma le malosi 0.7 ml.
  • A maeʻa le faʻagasologa o le gaosiga o gaosiga, e tatau ona faʻamalulu vave ia lau. O le isi vaifofo e le o se mea e teuina.
  • Fai lenei togafitiga e tatau ai pe a vevela le ea i le 25 ° C (ae le itiiti ifo ma le 10 ° C).
  • A faʻaaogaina lenei iniseti o le ola i totonu o se nofoaga puipuia, e le mafai ona faʻalauiloa manu. Afai ei ai au meaʻai, e tatau foi ona puipuia.

Appolo

Filifilia o le Acaricide Appolo, aemaise lava e galue i le fesootaʻi ma mea faitino, e faʻamalolo tumau ai le lanu mumu ma le apogaleveleve e maua ai fualaau aina, ma i le faʻaopoopoga o loʻo i ai se aafiaga faʻaleagaina ia latou laumei na lafoaʻi. Le leai o le fualaau faasaina e faʻaalia i lona le aoga i tagata matutua, lea e le faʻaumatia, ae na o le faʻamaʻaloga.

E le gata o le mitesi o laau toto - o le papaflies, siama, le kuka soupeti, talipupuni, leafworms - e mafai foi ona mafua ai se afaina ogaoga.
E le gata i lea, e tatau ona maitauina o Apollo o se mea oona matautia (vaega lamatia 4), o le mea lea, e saogalemu tele mo tagata ma e le afaina ai nisi iniseti ma pi. Faʻatau le fofo i totonu o koneteina tioata i se fua o le 2 ml. Mo lana tapenapenaga o le ae manaomia ai le 5 ml o le vailaʻau, lea e tatau ona solo i le 10 lita o le vai. Mo le maualuga o le taunuuga o le gaosiga, o laulaau o laau e tatau ona susu mai mai itu e lua.

E te iloa? O faailoga e mafai ona taʻua o meaola sili ona tumau i luga o le paneta, aua e pei ona i ai, e mafai ona latou ola e tusa lava pe i lalo o le masini moli eletise i lalo ole fagu elemene microscope.

Demitan

Fualaau faʻamaoni sili "Demit" na atiae i luga o le faavae o le fenazaina, ei ai lona aafiaga faataumaoi i luga o le apogaleveleve ma le gaoioi o miti i la latou auala feaveai ma ei ai sona itu taua i luga o fuamoa o parasite, lea na tolopoina i le taumafanafana. E ese mai i le mea moni e faapea, o le fuainumera faateleina o lenei mea o le a mafai ona faatamaʻia ai meaola faalafua i vaega uma o lo latou atinaʻe, o lona vaitaimi lē tumau o gaoioiga e fiafia ma lona umi (e oʻo i le 60 aso). O le Demit o se mea vevela laitiiti ma e le o se mea e lamatia ai le aoga o manulele ma manulele e ono-vae, ae le tatau ona faʻaaogaina i tafatafa o vai vai ona o le maualuga o ona aʻafiaga e tusa ai ma tagata o loʻo ola. E taua foi le matauina o nisi o fautuaga e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina, ua fuafuaina e le kamupanī:

  • O le tele o le totoina e tatau ona fuafua mo le inisiua atoa ma le togafitiga o le laufanua atoa.
  • Faʻasagaga ma le Demitan e tatau ona na o le 1 le taimi e faia ai i le vaitau atoa o le vaomatua ina ia aloese mai le faʻamaoniga o vailaau faʻasaina.
  • Ina ia toe totoina le laau, e tatau ona e filifilia se gaioiga aoga o le isi vaega mai le lisi o fualaau oona ua tuuina atu i le faleoloa.
  • O le Demit e fetaui lelei ma mea uma o le acaricides, ae sili atu le le faʻaaogaina faatasi ma le paluga Bordeaux.

Karate

Karate - o le iniseti lea o le iniseti o le iniseti e sili ona malosi nai lo se lanu vaʻaia, lea e faʻaalia ai le sili atu le lelei e fesoʻotaʻi atu i tagata e le gata o mea leaga faʻaleagaina, ae pei foi o anufe, masi, anufe, kiona, aphids ma thrips. Ina ia lelei ona togafitia togafitiga o vailaau afaina, o la latou laulaau e sili ona suamalie i lenei mea, talu ai ua uma ona solo (0.2 ml o Karate i le lita o vai). Afai, pe a uma le togafitiga muamua o au laau toto, e iai sou masalosaloga e uiga i le aoga o le oloa, e mafai ona toe faia le togafitiga i totonu o le 2 vaiaso. Karate foi ei ai le avanoa e tetee atu ai i soo se tau, o lona aano e le aoga lona aoga, e tusa lava pe vevela vevela, kiona pe i totonu o se tau malulu, ma o vaega e togafitia e le mafai ona fufulu ese i timuga e oo i le itula pe a uma le talosaga.

E tatau ona maitauina o le fualaau faasaina e tusa ai ma le tulaga o le lamatia e aʻafia i le vasega lona lua ma e laʻititi sina mea vevela i manulele, pi ma tagata e nonofo i vai.

Bitoxibacillin

O le Bitoxibacillin o se mea e ola i le tino e mate ai mo le ola mama, e tauleleia lelei ai miliva, vavae, silkorm, fugalaau potato Colorado, moa vao, moa tipisi, ma isi. Ua faia e faaaoga ai le siama siama Bacillus thuringiesis var. Thuringia, lea e afaina i le atinaʻeina o parasite na tuʻuina i luga, ma faʻataunuʻuina i latou e ala ile vailaʻau oona. O le faʻaaogaina lelei o le faʻagasologa o galuega e faia e ala i le faʻafefiloi o le sauniuniga (50 g) i le vai (10 l) e fausia ai se masini tutusa, tutusa i le fausaga o se paʻu, lea e tatau ona sasaa i luga o se faamama faʻapitoa i le sprayer.

E taua! E matua fautuaina e le kamupanī le aloese mai le 'ai, inu poʻo le ulaula ao faigaluega ma Bitoxibacillin, ma a maeʻa le togafiti talafeagai, fufulu fufulu ou lima ma isi vaega faʻaalia o le tino i vai mama.

Neoron

Acaricide Neoron Ua leva ona i totonu o le maketi i totonu o le maketi se tasi o tulaga maualuga, lea e le o se mea e ofo ai, ona o lenei fualaau faasaina e faaitiitia ai tagata o le apogaleveleve ma moli gaosia i fualaau aina ma fualaau aina uma, o vine, fualaau suamalie, vine ma laau toto. E mafai ona taʻua saʻo le Neoron o auala aupito sili ona lelei ma tumau-e mafai ona tumau lona aoga mo le 1 masina. Faʻalagolago i le mea moni e faapea, o lenei vailaʻau e na o se faʻafesoʻotaʻiga, e tatau ona faʻafefiloi lelei le faʻaaogaina o le kulupu i se vaifofo (saunia fou) ma faʻamautinoa o le a pa'ū le meaʻai i vaega eseese o le laulaʻau, e faʻafeiloaʻi i luga o le palapala.

O le fofo lava ia e faigofie ona saunia, 2 ml o Neoron ua lava lea e tatau ona faʻamalosi i le tasi lita o vai.

Nissoran

E toetoe lava a leai se faʻalavelave, e le gata mo tagata ma laau o le tino o le Nissoran. O lenei tulaga maualuga, o le vailaau elemene o le hormonal, lea e maua ai le vailaʻau o le hexythiazox, o le mea e manaʻomia, e faʻaaogaina i le tele o atunuu e puipuia mai ituaiga eseese, e aofia ai miti vaʻaia. Ina ia mafai ona maua le fomu talafeagai mo le talosaga, o le sipuniti o le lanu paʻu o le paʻu o le Nissoran ua faʻafefeteina i totonu o se lita o le vai, ona faʻasusu tele lea o lau o le laau i itu uma e lua. O le afa masina le umi o le fofo ua faʻaaogaina e eseese mai -5 i le55 aso, i se faaopoopoga, e maualalo le oona ma e le afaina ai le aoga, i lo tatou malamalama, iniseti.

E taua foi le manatuaina o lenei fualaau faasaina e le o aoga e faatatau i faataitaiga o tagata matutua ua tuuina atu, ma o le mea lea ua mafai ai ona latou faateleina atili, ae i le taimi lava e tasi, o loo i ai pea le siama, lea ua faailoa mai i le mea moni e le mafai e fuamoa ona atinaʻe atoatoa i le lumanai.

E te iloa? I lona soifuaga atoa, e mafai e le fafine mite ona tuʻuina pe a ma le 20,000 fuamoa.

Omite

Omite - lenei faʻamaʻi pipisi faʻataʻitaʻi faʻasaga, o tulaga ia lava e avea o se vailaʻau e faasaga i siama ma isi mea faʻamaʻi faʻaleagaina, e pei o le tumutumu. E matua afaina lava i luga o vailaʻau e maua i luga o le telefoni feaveaʻi o le atinaʻe (tagata matutua, ma o latou tumutumu), tausia o latou aafiaga mo le 21 aso. Faʻafaigofie le fofo o le Omayt faigofie, ma e tatau ona faia lenei mea i le taimi lava e leʻi faʻaaogāina, ia faʻamaluina le 15 ml o le oloa i le 10 lita o le vai. Ma le isi, o laulaau o loʻo faʻaleleia lelei.

I le faaopoopo atu i itu lelei, Omite ei ai ni mea le lelei, mo se faataitaiga:

  • Maualuga ma faʻaitiitia i le faʻaleagaina o le faʻasaʻa: 2 ma le 3 vasega lamatia mo, faasologa, tagata ma pepe
  • O le mafai ona tetee atu i meaola laau i lenei meafaigaluega, o lea e fautuaina ai mai lea taimi i lea taimi e sosoo ai ma mea e aofia ai isi elemene.
  • A faʻapipiʻiina i le susulu o le tau, e le tatau ona e faʻagaloina o le fofo e faʻavaivai e mafai ona galue e pei o tioata tioata ma faʻaleagaina le totogo, faʻalauteleina le ave o le lā ao leʻi tupu le mu.

Sunmite

Sunmite e aofia ai i lona tuufaatasiga le vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina, o lana faatinoga e faʻaalia e ala i le faʻaleleia o le lelei ma e aunoa ma ni faʻafitauli faapitoa, e faʻafeiloaʻi ma tupe mama, tusa lava po o le a le matua ma le tulaga latou te i ai. Ae, o le mea e leaga ai, o le mea na faʻapipiʻiina e vave lava ona atiaʻe le tetee malosi i lenei vailaau, o le mea lea, e fautuaina e le au faifaatoaga e le sili atu ma le tasi i le tausaga i le vaitaimi sili ona malosi o le atinaʻeina o uta. Saunia o le fofo e tusa ai ma le faatulagaga, 1 lepp o le oloa ua faaopoopo i le faaleagaina o le vai. O se mea lelei o le mea moni o le Sunmite e maualalo le vevela, e ui lava e faʻaumatia ma le le faʻaleagaina uma le vaʻavave o loo i ai le aiga mai aiga teuteu.

Skelta

Insektoakaritsidny fualaau faasaina "Skelta" e leʻi leva atu ona faʻaalia i luga o fata o faleoloa faapitoa i meaola faʻapitoa faʻamaʻi, ae ua uma ona faʻatūina o ia o se vailaʻau faʻamalosia tele. E le gata ina mafai e Skelta ona faʻatoʻilaloina atoatoa le faʻaleagaina o le apogaleveleve ma le mumu i se taimi puupuu, ae e iai foi le malosi e tetee atu ai i timuga ma e matua le afaina lava i soo se eseesega o vevela. Mo le gaosia o le faʻamoemoega o loʻo manaʻomia i le fofo, e fautuaina e le kamupanī le faamamaina o le 1 lita o le vailaau faʻasaina i totonu o se pusa vai.

Talstar

Vailaau tuai pesticide tuai Talstar Ua amataina lava talu mai taimi o le USSR o se iniseti ma se tino e sili ona manaia, e le gata i ituaiga uma o ituaiga o ituaiga e tuu atu, ae faapea foi ma se lavelave tele o le tele o togalaau, togalaau ma meaola faalafua, lea e aofia ai le mealybug, thrips ma isi. Ma e ala i lenei tulaga, e le vaivai, na avea Talstar ma lauiloa mo nei uiga lelei:

  • 100% faapalepale o lona uiga i aganuu uma e faʻaaoga ai lona faʻaaogaina.
  • Se pasene laitiiti o le vevela i totonu o tagata ma manu.
O le faʻasalaga o Talstar e tupu mai i le ituaiga o eletise, lea e tatau ona faʻafefe i le vai (0.15 ml i le afa lita) e saunia ai le oloa maeʻa. O le tumau pea pe a uma le faʻaaogaina o le fofo o galuega e le manaʻomia e teu ai.

Flowmath

Acaricide Flumayt e faʻaaogaina lautele, e taofiofia le tele o ituaiga o sui na tuʻuina atu, ma o le aafiaga o ana faatinoga e tumau i le taimi atoa o latou olaga. O le fofo o le fofo e saunia i le auala lenei: 2 ml o Flumate ua faʻafefeteina i le 5 lita o le vai, ona togafitia lelei lea o laufanua lafoaʻi. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina ai le tino (sterilizing), lea e muamua ona tuʻu ai fuamoa fuamoa a tamaitai. E le gata i lea, o Flumayt ei ai sina mea vevela ma e le afaina ai pepe o le meli.

Fufanon

O Fufanon o se faʻalavelave faʻapitoa o le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina, lea e lelei ma faʻamalieina mai siaki ma lago, aphids, moths ma moth i se taimi anapogi. Ina ia mafai ona maua se vaifofo lelei, o le 10 ml o le vailaʻau ua faaopoopo i le vai - o le gaosiga o le a avea ma se tuufaatasiga o le 10 lita. E tatau ona manatua i le mafaufau e le o fautuaina e le gaosiga le faʻafefiloi o lenei mea faʻalavelave ma isi vailaʻau faʻasolosolo, i se faaopoopoga, o le vailaau faʻasaina ei ai le faʻaleagaga faʻaleagaga, ae e afaina ai le fagota ma le le saogalemu mo pi.

O le taimi lava e te maua ai faailoilo o le i ai o se apogaleveleve mite i luga o lau vaomatua, e le tatau ona e fiu, e sili atu le vave amata ona tauivi i lenei maʻi, ia e onosai ma suʻesuʻe le tele o auala aoga i lenei lomiga. I le uma, i le taimi nei, faatasi ai ma le fesoasoani o lenei mea, e faigofie ona e filifilia le au acaricides e tatau mo lau fugalaau ma e le o toe fesili ifo ia te oe lava pe o le a le auala ma pe faʻapefea ona faʻaaoga tatau ia fesoasoani.