Lafumanu

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Brovadez-faaopoopo"

O aso nei o loʻo i ai le tele o oloa na faʻaaogaina i vailaʻau faʻatoʻaga e faʻamautinoa ai le faʻamautuina o tulaga faʻamalosia. Matou te fautuaina ina ia faamasani i le fualaau faasaina "Brovadez-faaopoopo".

O le a le Brovadez-faaopoopo: faʻamatalaga ma le tuʻufaʻatasia

O le meafaigaluega na gaosia i le kamupani LLC "Brovafarma", o se tasi o taitai i le gaosia o vailaau vailaau puipuia i Ukraine.

"Brovadez-faaopoopo" o se oloa e tatau mo le faʻaumatiaina ma le faʻaleagaina o se vaega o meafaitino e manaʻomia ai le siaki pea o vailaau. Faʻasagaina o fuamoa ao leʻi faʻauluina e tatau ona faʻatino i le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega. O le vailaʻau o loʻo faʻatusalia mai e se vai manino manino o loʻo i ai se lanu lanumoana lanumoana, o sina manogi itiiti lava. O le vailaau e faigofie lava ona sosolo i totonu o le vai, e tusa lava po o le a.

O lenei meafaigaluega o se tuufaatasiga o tuufaatasiga o le tuufaatasiga e aofia ai le tuufaatasiga o ammonium. O la latou tuufaatasiga e aofia ai salima:

  • alkyl dimethyl benzyl ammonium chloride i le aofaiga o le 10% o le mea galue malosi;
  • Rosecyl dimethyl ammonium chloride i le aofaiga e 5%;
  • ethylenediaminetetraacetic acid i le aofaiga e 7%;
  • mea faaopoopo faaopoopo e faʻaaogaina mo le faʻamalosiina, faʻafefeteina, faʻamautuina;
  • vai vavalalata i le 100%.
E taua! Aʻo le i faʻaaogaina, ia mautinoa ia faamasani oe i le tuufaatasiga ma ia mautinoa e fetaui lelei ma gaoioiga ma e le afaina ai mea faitino.
O nei vaega e faʻatagaina i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, i le leai o se tasi oi latou, e mafai ona tatou manatu o oe o se mea sese.

Fale faʻafomaʻi o le vailaʻau

O le tuufaatasiga o fofo e maua mai ai le QAC ma faʻatasi ai ma le EDTA o loʻo faʻaaogaina le faatosinaga nei i luga o le mea:

  • aʻafia ai aʻafiaga ma aʻafiaga. Gram-lelei ma siama-siama siama e mate i lalo o le malosi o le fualaau faasaina;
  • i ai se aʻafiaga o viruses e aofia ai i le RNA ma le DNA. E aofia ai le parvovirus, circovirus ma isi. O le faʻamaʻiina o fuamoa mo le faʻaaogaina e faʻaaoga ai Brovadez-faaopoopo e mafai ona mautinoa ai taunuuga lelei;
  • i ai aʻafiaga o le antiprotozoal i ameria;
  • o loʻo i ai so latou aafiaga faʻapitoa i vaega eseese o vaega lanu meamata;
  • i ai se meatotino malosi faʻaleagaina.
E te iloa? I le taimi o le suʻesuʻeina o vailaau faʻasaienisi ma suʻesuʻega o fualaau faʻasaina, o lona uiga afai e faʻaaoga, ua ausia le maualuga maualuga o le faʻapalapala, e 99.99%.
O falemaʻi faʻamalositino o Brovadez-faaopoopo o loʻo i ai se aafiaga e le mafai ona faʻaaogaina i luga o le mea, o lea e taua ai le faamasani oe lava i o latou aafiaga aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vailaau faʻamalositino e faʻaaogaina lelei mo le faʻaumatiaina, faʻamaʻivaʻaina ma le faʻasalaga o le tele o mea faitino e tatau ona mataituina e vailaʻau faʻataʻitaʻi, aemaise lava pe'ā tatau ona faʻaitiitia le manogi o le tumama ma le faamamaina. Matou te lisiina mea faitino o aofia ai i lenei vaega:

  • o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le gaosiga o meaola moa (faʻagasoloina o mea faʻavevelaina, faʻapea foi ma le tumama o fuamoa uma, faʻauluina o fale teu oloa, fale ma mea faigaluega, mama i le faʻaleleia o vai, faʻamamaina lelei o le inu vai). "Brovadez-faaopoopo" o se auala sili lea e foia ai le faafitauli, nai lo le taulimaina o le incubator;
  • meafaigaluega, fale fasimanu ma mafutaga faaleaoaoga e gaosia ai aano o manufasi ma meaʻai susu;
E taua! O le fualaau faasaina "Brovadez-plus" e faʻaaogaina faapitoa lava mo le togafitiga o fale vailaʻau. Soo se gaioiga o manu ma manulele e mafai ona oo atu ai i le oti!
  • fefaatauaiga ma fale suesue, fale, fale ma isi nofoaga e aofia ai meaola laiti ma moa, aemaise lava pe a uma le tafaoga;
  • le tumama i totonu o le suavai suavai ma laina eletise o taumafa ua faaitiitia i le puaa ma le faatoaga o le faga;
  • pulea o le leai o ni lauulu lanumeamata i totonu o faatanoa ma auala mo le tausiaina ma le teuina o punaoa vai.
O le tele o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e lautele lava, o lea o se vaega taua i le togafitiga o vailaau ma le faʻauluina.

Auala e faʻaaoga ai: metotia ma metotia faʻaaoga

Mo le faʻaaogaina o le susu e faʻaaoga ai fofo ma faʻaauau o le oloa o le talafeagai talafeagai, e talafeagai mo le galuega. Ina ia faia lenei mea, o loʻo faʻafefiloi ma se vaifofo e leai se chlorinated.

O le suavai e tatau ona faʻaaogaina i le vaega faʻapitoa e faʻaaogaina ai se vaʻaia lelei. E faia lenei mea e ala i le omomi, faʻapea foʻi ma isi atinaʻe gaosiga o le aerosol.

E te iloa? O suʻesuʻega faʻamalositino ma suʻesuʻega i fale suʻesuʻe ua faʻaalia ai e tusa lava pe itiiti le faʻaogaina o oloa e oʻo atu ai i le paʻu o manu pe a faʻamalosia. O le mea lea, e aoga le matua faʻaeteete pe a faʻaaoga Brovadez-faaopoopo.
O le faʻaaogaina o le faʻainisiina e manaʻomia ai le usitaia lelei o mea totino:

  • 5 ml i le 10 l o le vai: o lenei vaega o le a puipuia ai le atinaʻeina o algae lanumeamata ma isi microorganisms i totonu o vaitafe pupuni ma vai;
  • 10 ml i le 10 l o le vai: faʻaaogaina mo le toe faʻaleleia o gaioiga e fesoʻotaʻi ma mea e gaosia ai le suamalie, fale gaosi susu, faʻafeinu vai ma fafaga meaʻai mo lafumanu;
  • 25 ml i le 10 l o le vai: o le vaega e mafai ai ona faʻamalosia togafitiga o fuamoa, faʻamaʻiina o le moa moa i le i ai o moa o le a aoga;
  • 50 ml i le 10 l o le vai: faʻaaogaina mo le faamamaina lelei o fale fasimanu, atinaʻe mo le gaosia o aano o manufasi, meafaigaluega ma le suʻesuʻega o mea faʻalavelave, fale suʻesuʻe, felauaiga;
  • 100 ml i le 10 l o le vai: faʻaaogaina mo le faʻaaogaina masani i le i ai o paʻu mama i potu ma manu;
  • 150 ml i le 10 l o le vai: o le vaega e mafai ona talia mo potu e faʻamaʻi ai ma faʻamaʻi pipisi o loʻo i ai manu mamaʻi ma manulele, i le iai o le faaleagaina o nofoaga ma microbacteria. E faʻaaogaina e taulima ai uili o taavale aʻo pasia le vaega o le faʻasao;
  • 200 ml i le 10 l o le vai: faʻaaogaina mo le faʻaleagaina i taimi o faʻamaʻi faʻaleagaina o manu ma manulele.
Aʻo le i faʻaaogaina le oloa, faʻaaogaina faatonuga, fuafua le manaʻoga manaʻomia ma na o le maeʻa lea o le faagasologa o le gaioiga o mea faitino.
Faʻaaoga faʻamatalaga e uiga i le faia o se caga faia oe lava ia mo lapiti ma salu.

Faatonuga faapitoa

Faʻaaogaina o le oloa "Brovadez-plus", e tatau ona e mafaufau i faatonuga nei:

  • pe a faʻaalia i se vailaʻau i le fasimoli ma le mea e faʻamaʻi ai, o le a faʻaitiitia lona gaioiga;
  • i le taimi o le galuega ma le meafaigaluega e tatau ona mulimuli i tulafono lautele o le tumama ma le saogalemu.
E taua! Galulue ma le faʻaeteete ma se fofo sili ona taulaʻi. Afai e sili atu i le 2% le faʻasalaga, e ono tupu le faʻaleagaina o le paʻu. Ia mautinoa e faʻaaogā totigilima lima ma fao e puipui ai ou mata.
I le maitauina ai o le mea na maua i totonu o le vaega o le paʻu, e tatau ona fufulu vave le tino i le vai.

Faiga faʻapolopolo

O loʻo maua le oloa i le ituaiga o taga ma ipu e faia mai meafaitino polymeric, faapea foi i vali tioata ma ampoules o le 10, 25, 50, 100, 250 ma le 500 ml

Taimi ma taimi e teu ai

O le ola o oloa ola e 48 masina.

Mo le teuina, e faʻaaogaina nofoaga e teu ai mea taumafa, lea e puipuia mai le la. O le maualuga o le vevela e 0-25 ° C. E le fautuaina e faʻatagaina le faʻafefe poʻo le faʻamaisaina o le vailaʻau. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

"Brovadez-faaopoopo" o se oloa manaomia i meaola vailaau mo le gaosia ma le faʻaninoina o mea eseese. E fautuaina mo le faʻaaogaina i nisi taimi ma ua uma ona faia se faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega falesuesue kemisi e faʻamaonia ai lona aoga.