Laʻau

Kukamomo Adam F1 - o se faʻalavelave faʻavaomalo mo soo se tau

O le numera o ituaiga ma hybrids o kukama e tele, ma o le filifilia o le mea tonu e matua faigata. Faatasi ai ma le mea e sili ona lelei e mamao ese mai le mea fou o le hybride Adam F1: e iloga i le tofo lelei ma fua lelei, e mafai ona tupu i soo se tulaga, e vave ona amata vave greens.

Faamatalaga o kukama Atamu, o ona uiga, vaega o le galueaiina

Adam F1 o se hybride parthenocarpic na maua i Holani. O le fua o le galuega a le kamupani lauiloa kamupani BejoZaden B. V. I totonu o lenei faalapotopotoga, o loʻo latou galulue i le mauaina o ituaiga fou o fualaau faisua eseese. Na oʻo mai le paʻu i Rusia i le 1989, ae na o le 2002 na lisiina i totonu o le Setete Setete o le Malo Rusia ma fautuaina mo le galueaina i itulagi uma.

Talu ai e mafai ona totōina le kukama a Atamu F1 i luga o le eleele, i ni vevela lē tumau, ma i totonu o greenhouses, e leai se uiga e faʻapulaʻa ai ona faʻalapotopotoga tuputupu aʻe. Ua lauiloa uma i le itu i saute o Stavropol ma le Leningrad Oblast; ua totōina e faifaatoaga faifaatoaga ma faifaatoaga i le tele o pisinisi.

O Atamu F1 o se kukama muamua lava, o fua muamua e filifilia i le 45-52 aso i le maea ai o le totoina o fualaau aina. Faʻailoa i luga o le gaosiga, i le 10 kilokalama / m2. Faailoa, ae o le maualuga o le vao i se aganuu e le o se mea e faasaina. O loʻo i luga o se tulaga masani e masani ona tupu ai lenei ituaiga. Mo le fausiaina o fugalaau fafine, pi ma isi iniseti felelei e le manaomia, i le taimi lava e tasi, o le maua o laau mo iniseti e le afaina ai foliga o fua ma o latou uiga lelei, lea e faamatalaina ai le ono mafai ona totoina le ituaiga i eleele tatala.

O laʻau e mamafa, malamalama lanumeamata, o laulaau e laiti, o latou lanu e mai le lanumeamata ma le lanumeamata. E tele lona tetee atu i se faʻalavelave o faʻamaʻi, aemaise lava:

  • paʻu palapala
  • mosaic kukama
  • olive vao.

Zelentsy ei ai se lanu uliuli lanu uliuli, finely tuberous, ma le paʻepaʻe paʻepaʻe. O le umi e tusa ma le 10 cm, diameter 3-4 cm, mamafa e tusa ma le 90 g. O le tofo o fualaau aina fou ua taua e lelei tele.

E tatau ona manatuaina o le tofoina o uiga o ituaiga ituaiga parthenocarpic o le filifilia a Dutch e pei o Amur 1801, Atik, Yildo, Infiniti e tau maualuga atu le maualuga: o latou uiga e sili ona lelei.

O le fua o le ituaiga o Adam ei ai le mana masani masani o le kukumba, o se manogi suamalie. I se nofoaga manaia, o fualaau aina e teuina mo le 2 vaiaso. E tusa ai ma le faʻatonuga o le faʻaaogaina, o faʻamatalaga i totonu o le Setete Resitala e feteenai: e lua salatini ma togafiti faʻataʻavaleina ua faʻaalia, lea o loʻo manino mai ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le fua.

Faʻaaliga

O foliga vaaia o Atamu cucumbers e eseese mai ituaiga, lea i le taimi talu ai nei ua taua o le upu leaga "greenhouse". E lua i le foliga ma le lanu, e faʻafetaui uma faailoga o se kukama masani "faʻanoanoa," ma o le i ai o faʻamaʻi ma le pubescence e naʻo le faamamafaina o le tulaga lelei o lenei kukama.

Kukapu Atamu i le foliga - "tulaga masani o le ituaiga": manaia i fafo ma totonu

Le lelei ma le le lelei o le kulupu

O le lauiloa o kukama Adam F1 e mafua mai i tulaga lelei na taʻua e tagata atamamai ma tagata atamamai. O uiga lelei o le vailaʻau e aofia ai:

  • fua lelei;
  • vave ae faaumiumi fanau;
  • lauiloa tele o Zelentsy;
  • lelei le tofo;
  • agavaa e felauaiga ma le saogalemu o laau toto;
  • tetee atu i faamaʻi autu;
  • faʻaleaoga-tagata.

O uiga iloga e faʻatagaina ai i matou e faʻamaonia se vaovao e amata tagata fai togalaau. Ae e tatau ona e manatu i mea e le lelei, e fai ma faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • le le mafai ona faʻaaoga fatu mai au fua;
  • miti felanulanuaʻi, lea e faʻafeutagaʻi ai lauulu ma le faʻaeteete.

O se vaega o le kukama a Atamu o lona lagona e tutusa le lelei i totonu o le kiona ma i le eleele avanoa, o fua uma e lua ma le lelei o fualaau e masani lava e le faalagolago i le nofoaga. E i ai isi kukama? Ioe o loo i ai. O le tele o ituaiga i totonu o lisi o le Setete Resitara ma i soo se faleoloa e matua faigata tele ona filifili le mea sao, e mafai ona fesoasoani i se faʻamatalaga o uiga o le ituaiga, o lona galueaina ma le faʻaaogaina, faʻapea foi manatu mai le au fai togalaau, lea e tatau ona e gauai atu pe a filifilia se ituaiga.

E i ai le au amateurs o loʻo taumafai e taumafai e faʻataʻitaʻi i le tausaga uma hybrids fou na fananau mai, ae ua amata ona faigata ona fai lenei mea. O loʻo i ai tagata nonofo i le mafanafana e sili ona fiafia i aganuu tuai ma maua ni fua lelei mai le lauiloa o Nezhinsky, Altai, Competitor, ma isi. E le gata i lea, e mafai ona e maua mai lau fatu mai ituaiga (e le o totoga). E faigata le tuʻuina atu o fautuaga mo le filifilia o ituaiga, pe a fia selau. Masalo, e sili atu ona saʻo le filifilia o se ituaiga "mo oe lava" e ala i tofotofoga ma mea sese.

Vitio: Atamu kukama i totonu o le fale lauʻeleʻele

Vaega o le totoina ma le totoina o le totoma Atamu

O le tekonolosi faʻaogaina o kukama Adam e ese mai sina mea itiiti mai lena mea mo le tele o ituaiga o fua tele o le aofaʻi lautele. O le totoina saʻo o fatu i totonu o le eleele ma le totoina i le gaosiga o le fatuina e mafai.. I le itu i saute, afai e leai se mea e manaʻomia mo vave gaosiga, latou te le totoina fatu, ma i le itu i mātū, e seasea faʻaaogaina le auala e leai se fatu.

Tuputupuina o laau

O le luluina o le fatu o Atamu e totō fatu i ipu e faia i le masina ao le i toe totoina laau i totonu o le togalaau poʻo le fale kiona. O le totoina o laau i le togalaau e faia i le vevela o le palapala ia le itiiti ifo i le 15 e uiga iC, faʻapea foi ma le fesuiaiga o le ea i le ea i le 10 e uiga iI. I le vaeluagalemu o le amataga lenei o Iuni, o le mea lea, o le lūlūina o fatu mo le totoina o laau e leʻi faia muamua nai lo le faaiuga o Aperila.

O le taimi e toto ai fualaau aina mo se fale lauʻeleʻele e fuafua i le lelei o lenei fale lauʻeleʻele.

O le sauniuniga o le fatu o le fatu o le Adam F1, e pei o soo se ituaiga, e le manaomia. Afai o le ato o loʻo i ai ni fatu fatu, e sili atu ona lafo ese. O fua e le taugofie, o lea e totō tasi i le taimi. Ava gaʻo - a itiiti ifo ma le 250 mili, e lelei tele le ave o pusa paʻu. Afai e leai ni vaega mo lou eleele, e mafai ona e faʻatau i totonu o se faleoloa, pe e mafai ona e faia mai le peat, eleele o le sod, sawdust, humus.

Kukama fatu Na totoina Atamu i le loloto o le 1.5 cm, lelei le vai, ufiufi i le tioata ma tuu i se mea susulu ma se vevela o le 25-28 e uiga iC. A maeʻaeʻa pe a maeʻa le 5-8 aso o fualaau, e faʻaititia le vevela i le 17-18 e uiga iC ma tuu ia i lenei vaega mo 4-5 aso. Mulimuli ane, o loʻo faʻaauau pea le togafitiga i le 24 e uiga iFiafia ma 18 e uiga iI le po.

Aua e te taumafai e toto laau i totonu o se atigipusa masani: totoina kukama i le togalaau, taumafai e aua le faaleagaina aʻa e oʻo lava i sina mea itiiti

O le tausiga o togalaau e faigofie: o le fausua ma, afai e le toe totoina vao, o le tasi e fafaga faatasi ma se vaifofo o le fugalaau faʻapitoa. E leʻi umi ae tulaʻi i le togalaau, e faʻafefeteina fualaʻau, ma faʻaalu mo sina taimi i le pusa.

Totoina o Atamu i luga o le eleele tatala ma fale lauʻeleʻele

Kukama e manaʻomia ni moega lafulemu, e oʻo lava i togafiti fou e fetaui lelei mo le faʻamalosiina, o le fualaau e 2-3 buka i le 1 m2. O i latou e muamua atu o le kapeti, pi ma pateta. I totonu o le avanoa, o "moega mafanafana" e masani lava ona saunia e ala i le 'eliina o se "aluga" o otaota eseese i le eleele. Totoina o fualaau o kukama O Atamu e leai se malutaga i le ogatotonu o loʻo faia e leai muamua nai lo le amataga o le taumafanafana. O fualaau e maua mai i se eleʻele eleʻele ma totoina e aunoa ma le loloto. Faʻamamaina ma mulumulu. O le totoina o fatu i totonu o le togalaau e faia i le vaiaso talu ai, i le loloto o le 2.5-3 cm. Talu ai latou te taumafai e toto le kukama Adam i luga o se auala, e mafai ona tulaʻi i luga, pe a uma le 25-30 cm.

O le totōina o fatu poʻo le totoina o fatu i totonu o se lauʻeleʻele e faia tutusa, o le taimi e faʻatatau i le lelei o le greenhouse: latou te faia lenei mea pe a oʻo mai le vevela manaʻomia o le ea ma le eleele. Kukama Atamu e faigofie lava ona totō uma i le puipui o le itu ma faʻasaga i le ulufale atu i le lauʻeleʻele (i le mataupu mulimuli, 2 laina o loʻo totō i itu uma e lua o le taʻavale).

Aua le tuʻuina le sasa o le kukama Atamu i luga o le eleele: faʻatasi ai ma le totoina o le vao, tausiga e faigofie, ma o le fua e sili atu ona maualuga

Kukama Tausiga Atamu

I totonu o le greenhouse, o le fua o lenei kukama e ono maualuga atu, ae i le malae vaʻaia, o kukama e masani ona sili atu. O atugaluga autu o le fausiaina, laʻei pito i luga, lafoaʻi o otaota, aoina vave o kukama. E faia le taʻavale i le afiafi, vevela i le la ma le vai. O le tele o taimi ma le tafe o le vai e faalagolago i le tau, ae e le tatau ona vevela le palapala. Faʻasaʻo na o le loloto o le loloto, e aveeseina vao ma le lima.

Ua fafagaina Atamu i le 4 taimi i le taimi o le taumafanafana, e taumafai e faʻaaoga organics. Muamua, 2 vaiaso pe a uma ona faʻavasega, ona faʻaalia lea o fugalaau muamua ma aʻo gaosia le fua.

Pe a oʻo mai 4-5 laʻau, o le tumutumu autu o le kukama Adam o loʻo nonoa i se lipine vaivai i le lagolago, ona - aʻo tuputupu ae. Pe a oʻo atu i le maualuga o le 50 cm, ona aveeseina ai lea o ituʻau. A maeʻa le ogaoga tutotonu e oʻo i le maualuga o le taʻavale, fusi, ma fusi le itu o loʻo i luga: luga i le maualuga o le 1 m luga aʻe o le 3 laupepa, e oo i le 1.5 mita - luga aʻe o le 4th, e oʻo i le 2 m - luga aʻe o le 5. E mafai ona e fetuunai le avega i luga o le laau e ala i le aveeseina o nisi o itu laau. O laufanua pito i lalo o le a vavae ese ao latou liu samasama. E faasolosolo lava, o le fua o fua o lenei totoga e siitia ai le la; o se faagasologa masani lenei.

Afai e mafai ona faʻatagaina nofoaga, o kukama e le faʻamaonia e mafai ona gaʻo i le apex, ae tautau faʻamau mai le uaea maualuga

O le seleselega e tatau ona faʻamalosi lelei, sili atu i isi aso uma: o lenei mea e faʻamalosia ai foliga o kukama fou. Faia vave i le taeao po o le tuai o le afiafi, fesoasoani ia te oe lava i ni pulu poʻo ni seleulu.

Faʻamatalaga

O laʻu sili ona faatuatuaina ma pele o Masha. Na toto e Atamu mo le taimi muamua i le tausaga talu ai, ou te fiafia i ai. E tumau pea fatu, o le a mautinoa lava loʻu totoina atili.

Nina 72

//dacha.wcb.ru/index.php?showtopic=54671&st=100

Ou te fiafia i le ADAM F1 hybrid, o se mea faʻapitoa faʻapipiʻi, mea uma e fetaui lelei ma e le sili atu. Talia tele.

Busyasha

//forum.prihoz.ru/viewtopic.php?t=5792&start=465

Atamu - e leai lava se mea na pisia ai, ae e pei o se lautusi tele.

Igor V.

//forum.vinograd.info/showthread.php?page=88&t=1737

O lenei tausaga na ou taumafai ai e tupu le "Adam" F1 mai Beje. O fua e lanumeamata lanumeamata, e pei o pusi, o laulaau e laiti. E lelei le gaosiga. Latalata i le tele o vao Zozuli. O lau e tolu taimi e sili atu nai lo Atamu, i le tasi itu, i le mea e tupu ai se tasi o Zozulya, tolu Adams e mafai ona fetaui ma se fua tutusa o fua. I se tulaga lautele, ave ituaiga eseese o Dutch ma aua le soona fai ma tagata Rusia.

Alex123

//forum.ponics.ru/index.php?topic=1144.0

Filifili se ituaiga e faʻavae i luga o le mea e manaʻomia ai kukama. Afai mo le talotalo poʻo le vevelaina, tasi mo salakeke, isi, ae o loʻo iai foi mea lautele, lea ou te filifilia patino. Ou te le manatu e taʻu mai le tele o ituaiga, e mafai lava ona ou fai atu ou te fiafia i ituaiga eseese, muamua, e le o ni mea oona ma sili ona aoga: Adam ma Levin.

Dart777

//chudo-ogorod.ru/forum/viewtopic.php?t=973

Kukama Atamu F1 - o se tasi o le tele o fualaau aina suamalie matagofie e fua mai ai fuamoa, faamoemoega lautele. O lona tulaga e le masalomia o le manuia lea e tusa lava po o le a le nofoaga e totō ai, ma le tausia o lea mea e le faigata.