Laʻau

Tatou te filifilia se pamu-afi mo le fausiaina o le togalaau: ituaiga o iunite + fautuaga filifilia

Mo le gaosiga o le suavai, e tusa ma le tele o ituaiga meafaigaluega faapitoa. O se tasi o ia vaega e tatau ai i le tamaoaiga o se pamu afi mo le fausiaina o le togalaau. O se nofoaga telefoni feaveaʻi ma se pamu vai, lea e taua tele i nofoaga o le taulaga mo le faʻatulagaina o se faʻavaivai poʻo le fausia o se paipa vai. O lenei metotia e faʻaaogaina e le gata mo le pamuina o le vai mai vaieli ma taʻavale mo le faʻamoemoe o le faʻaaoga atili o le faʻaleleia o vai ma manaʻoga i le lotoifale, ae faʻapea foi mo le faʻamamaina o vai ma le faʻamamaina o lua vaitafe.

O iunite autasi e mafai ona fesoasoani tele i le faʻafoega o nofoaga e le i faʻamalosia ai le taulaga. O le pamu kapili e faigofie tele ona faʻaaogaina: e faigofie lava ona taulimaina ma soʻo se tagata e iai ana tomai faʻapitoa i le galue ma meafaigaluega ma ei ai le manatu i le faagaoioiga o le afi afi i totonu.

O le aoga sili o pamu afi o lo latou faʻatusatusaga ma le mafai ona faʻaoga ma le tele o galuega

O le pamu afi e faigofie ona felauaiga ma e le manaʻomia ni tulaga faʻapitoa mo le teuina. E faigofie lava ona feaveaia le 'upega tafaʻilagi, mo le faigofie, faʻaitiitia le suʻeina ma le tuʻuina atu o masini.

O le mataupu faavae o le faiga e faapea, i lalo o le aafiaga o le felauaiga o le eletise o loo i ai se aafiaga o le centrifugal, lea e togi ai le vai i totonu o le pamu i totonu o le "cochlea", lea e fai ma taitaia se vaitafe i le paso. O le iʻuga o le lafoaʻi lea e tulaʻi i tafatafa o le fesuiaʻiga o le axis, e tatala le valve ma ulufale le vai i le paso. E maua le vai ma tuʻuina atu i le pamu e ala i masini e pipii i le paso.

Mo le puipuia o le vaega o le pamu mai vaega lapopoa, o le pito i lalo o le sooga sosoʻo ua faʻapipiʻiina i se sulu

O le a le mea e te vaʻai ai pe a filifilia se iunite faapitoa?

O mea e manaomia mo le pamu faʻavaivai e mafai ona: //diz-cafe.com/tech/motopompa-dlya-poliva-ogoroda.html

Vaega # 1 - Galuega

O le faʻatinoga o loʻo taʻu mai ai le tele o le vai e mafai ona pamu e pamu i minute taitasi. O lenei tulaga maualuga e fuafuaina ai le talafeagai o le faʻaaogaina o le iunite mo ni aiaiga maʻoti.

Mo manaʻoga i totonu o le lotoifale o se nofoaga laititi i le taulaga poʻo le faʻapipiʻiina o le togalaau faʻatasi ma se pamu afi, o se tuufaatasiga ma le gaosiga o le 130-150 l / min ua lava. Fuafuaga e tuʻuina atu le suavai i le fale, o le a e manaʻomia se iunite e sili atu le mamana, o lona faʻatusatusaina e eseese i le lautele o le 500-1000 l / min.

Afai o le pamu afi o le a fuafua e faʻafefe nofoaga e lolovaia, i le afi ma isi faʻalavelave faʻafuaseʻi, e sili atu le taofi o filifiliga i luga o iunite e maualuga le 1000-1200 l / min.

E manaʻomia ona maitauina le manaʻomia o pamu paʻu mo punavai ma vaituloto: //diz-cafe.com/voda/nasos-dlya-fontana-i-vodopada.html

Feʻau # 2 - Momo Inisinia

Faʻalagolago i le ituaiga o afi, pamu afi o:

  • Gasoline;
  • Oti;
  • Gas.

O le malosiaga o iunite i luga o se afi afi e mafai ona oʻo atu i le 1600 l / min, lea e aoga tele ai mo le pamuina o suavai mama ma vai leaga. O pamu afi afi eletise e sili atu ona lauiloa i totonu o eria o loʻo nonofo ai. O le lauiloa o le latou talosaga e faʻamatalaina i le faigofie o le taʻavale, faʻatinoga maualuga ma maualalo le tau o iunite. Naʻo le toe foʻi mai o nei ituaiga o faʻataʻitaʻiga e mafai ona manatu na o se maualuga o le suauu.

O 'eletise o le gasoline e tele lava ina faʻapipiʻiina se masini e lua pe fa-taʻavale ma faʻagasolo i luga o le faʻafefiloi o penisini ma le suauu

O le aoga tele o pamu penisini o lo latou faʻalagolago ma le tumau. Latou te mafaia ona pamu e tusa lava pe vaʻavaʻai suavai.

Pe a faʻatusatusa i ana mea e tutusa ai le gasoline, o le 'auʻaunaga o le ola o le diesel iunite o se faasologa o le maualuga maualuga ma mafai ona oʻo i le 6000 itula. E mafai ona latou tuʻuina atu se taʻaloga e le faʻalavelaveina mo se taimi uumi ma le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le suauu. E moni, e le pei o faʻataʻitaʻiga, e matua manaia lava le faʻaaogaina. E ui lava muamua o le tau o pamu pusa penisini e maualuga tele, ae vave ona totogiina ona o le maualalo o le tau o le suauu tiso i le taimi o le taotoga.

O le tufatufaina atu o pamu afi afi i le tele o nuʻu. O le mafuaʻaga mo lenei mea o le tau maualuga o le faʻatauina ma le manaʻoga e tausia ni tulaga faʻapitoa i taimi o faʻatinoga.

Ona o le mea moni, o le gas, e le pei o le suauʻu ma le suauu, e le faʻapupulaina le efuefu ma le gaogao i le taimi o le faʻamaʻi, o le vaega galue o le iunite e sili atu ona faʻaitiitia, ma o le ola o le afi ua faʻalauteleina.

I luga o le faʻatau, e mafai ona e mauaina uma faʻataʻitaʻiga e naʻo le gaosiga o galala, faʻapea foʻi ma iunite lautele e mafai ona faʻapipiʻiina i lima.

Vaega # 3 - Ulu Umi

O lea tulaga maualuga e pei o le tafe o le vai i le pusa o le pamu afi o le a fuafuaina le mamao e mafai ai e le iunite ona auina atu le vai ua pa. O le taua o lenei parakalafa e tau le mafai ona sili atu ona maualuga i na tulaga pe afai e te galue i tulaga o se eseesega maualuga, lea e tatau ona e tausia ai le vai pamu.

Mo le faasūsūina o le togalaau ma isi fale, o se pamu afi faʻatasi ma le mamafa o le 25-35 mita e lava, ae sili atu le lelei ona faʻatau se faʻataʻitaʻiga ma se mamafa o le 65 mita pe sili atu

O lenei uiga e amanaia pe a filifilia ni fausaga mo vaituloto: //diz-cafe.com/voda/kak-vybrat-nasos-dlya-bassejna.html

Filifiliga eseese o pamu afi e amanaʻia le faʻatinoga

E faʻatatau i aiaiga o le faʻaaogaina, o pamu afi e vaevaeina i ni vaega se lua.

Filifiliga # 1 - iunite mo vai mama

O ia iunite ua mamanuina mo le faatumuina o koneteina, pamuina vai mai le vaitaele ma faasusu le togalaau. O loʻo faʻapipiʻiina i ni vailaʻau e mafai ona faatumauina mea faʻamalosi i luga o le 6 mm, ma ina ua uma le filiga o le vai e mama tele. I le averesi, o le faatinoga o ia pamu afi ma afi e lua-stroke mo le fausiaina o le togalaau e 6-7 kupita mita / itula.

Suavai mai vaitaele, vaieli ma vaipuna e manatu mama. E masani lava e le aofia ai ni mea eleelea, palapala ma vaega tetele o otaota.

Telefoni faʻamalosi mo vai mama e faigofie ona tuʻuina i totonu o atofaʻi: e mama ma laʻititi i le telē.

Filifili # 2 - pamu afi mo vai eleʻele eleelea

O ia pomu afi ua mamanuina mo le pamuina o nofoaga e lolovaia, faapea foi ma le faamamaina o mea o iai vaieli ma tane suavai. Latou te mafai ona pamu le vai i le tuufaatasiga lea e mafai ona i ai le maualuga o le maualuga o le lime, omea, oneone, palapala palapala, iliili poʻo le iliili. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i ni vailaʻau e faʻasalaga faʻamalosi ai vaega faʻamalosi ma le lautele o le 6-30 mm.

O le aoga sili o ia ituaiga o faataitaiga o le maualuga ma le lelei tele o le bandwidth. O nei pamu afi e mafai ona faagaoioia mo se taimi umi ma ma le maualuga tele.

Ina ia feagai ma vai palapala palapala e iai le oneone, vaega tele o palapala ma lau, naʻo pamu afi mo vai e sili ona leaga.

Polokalame Fautuaga Faʻatonu

Mo le filifilia o le filifiliga sili i le tele o ituaiga o pamu afi, e tatau ona manino le fuafuaina po o le a le faamoemoega o le a faʻaaogaina. Ae, i soo se tulaga, o le iunite faʻatasi ai ma se afi afi, e mamanuina e fufulu palapala eleʻele, e mafai ona faigofie ona taulimaina vai mama.

E sili atu i le filifilia o pamu: //diz-cafe.com/tech/dachnyj-nasos-dlya-otkachki-vody.html

Ae ui i lea, i le taimi o le taotoga o le a faʻaalia ai le sili atu o le fafieina nai lo le faʻataʻitaʻiga tutusa, ae o le afi afi. E tatau foi ona manatuaina o le vavalalata o le pamu afi o le a agai atu i le itu o le taumafa vai, o le a le maua ai le mamafa.