Sauniuniga mo laau toto

Biological bactericide "Gamar", auala e faʻaalu ma faʻaaoga ai papa (tusi lesona)

I le faʻavasegaga o vailaau e tineia ai manu faalafua, o vailaʻau o loʻo faʻavaeina i se isi vasega o vailaʻau, ae ui lava i lea o loʻo i ai i latou i soʻo se mea oona e tuufaatasia ai faʻataʻitaʻiga antibacterial ma antifungal. O le bactericides e faʻaaogaina e faʻamaʻi ai siama siama i le eleele ma luga o laau totō. O nisi taimi o nei fualaau oona e faʻaaogaina faʻasolosolo e puipuia ai le faʻalavelaveina o totonu o le fale, togalaau aina ma fale kolivaʻai ma aʻafiaga. "Gamair" o se vailaʻau faʻamaʻi fou, e foliga mai e maualuga lona lelei, ma e oʻo lava i se faʻalavelave maualuga e le o se mea e lamatia ai laau totō.

Pusa "Gamar": o se faʻamatalaga o le fualaau faasaina

"Gamair" ua faia i luga o le faavae o siama palapala, ae pei ona i ai i soo se isi lava tulaga o le faaaogaina o vailaau kemisi, e mafai e le avetaavale laau ona maua le aafiaga manaomia mai le faaaogaina o pepa "Gamair", e tatau ona iloa pe faapefea ona faaaoga saʻo. Mo le tele o fugalaau ma le lelei o faʻatinoga o laau, e tatau ona puipuia lelei mai faʻamaʻi.

O mafuaʻaga autu o le faʻaleagaina o mea totino i faʻamaʻi eseese o le sigi ma siama o loʻo i totonu o le eleele. Sa sauni faapitoa sauniuni mo le puipuia o laau mai le tino. Aemaise lava "Gamar" o se sui ola faʻatasi ma se faʻataʻitaʻiga antibacterial ma le fungicidal. Ua faia i luga o le faavae o siama o le eleele aoga, lea o se fomaʻi malosi.

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina, e faapefea ona "Gamair"

O le siama o Bacillus subtilis e taofia ai le atinaʻeina o pathogens o fungal ma siama siama o laau totõ, ma e faʻafetai ona e pulea le puipuia o aganuu. "Gamair" e faia i totonu o fualaau, ma a uma ona e faitauina ia faatonuga mo le faʻaaogaina, o le ae iloa le auala e faʻaaoga ai le meafaigaluega e ausia ai le maualuga o le aoga. O le fualaau faasaina "Gamar" e faaaoga mo le puipuia ma le togafitia o faamaʻi nei:

  • paʻu paʻu;
  • lanu enaena;
  • peronosporosis;
  • aʻa e pala;
  • mucous bacteriosis;
  • vailaʻau vaʻaia;
  • lanu uliuli;
  • siaki;
  • monilioz;
  • vaʻaia;
  • tuai;
  • rhizoctoniosis;
  • ascohitosis;
  • lapisi;
  • tracheomic wilt.
E te iloa? Aʻo leʻi faʻaaogaina le siama o le "Gamar" e tatau ona suʻesuʻe ma le totoa ia faatonuga mo le faʻaaogaina, talu ai e oʻo lava i nai mea sese laiti e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaitiitia i lona aoga.
"Gamair" e matua saogalemu ma o lona faaaogaina e le afaina i laau uma, ae o le tuufaatasiga o se auupega mamana i le tau faasaga i le aʻa. Faʻamaumauina e le au faifaatoaga i le vaomatua pe a maeʻa le faʻaaogaina o Gamair, o le a vave ona mataituina, lea e mafai ai ona feagai ma le faʻamaʻi i le amataga o faʻamaʻi.

Faʻafefea ona fuaina "Gamair", faatonuga mo le faʻaaogaina

Sei o tatou tilotilo i le auala e faʻafefe ai le "gamair" i totonu o fualaau saʻo ina ia mafai ai ona faʻamalosi lana gaioiga e faasaga i togalaau faʻapitoa. E pei ona uma ona tatou matauina, o le meaola o meaola o le "Gamair" ua faia i luga o le faavae o siama palapala, lea e taua foi i ana faatonuga. O le mea lea, ina ia mafai ona faatumauina lana gaioiga, e tatau ona saʻo le saunia o le fofo. Ina ia faia lenei mea, e le fautuaina e ave le vai vevela, aua e mafai ona fasi le siama ma liliu le vaifofo i vai masani mo le fausiaina. E tasi le laulau o le "Gamair" ua solo i le 200 poo le 300 mililiters o le vai i le vevela o le potu. A maeʻa lena mea, o le fofo galue e aumai i le voliga manaʻomia ile vai mamā.

E te iloa? Ina ia faʻateleina le aʻafiaga o le pulupulu, e tatau ona faaopoopo se faʻapipiʻi i le fofo o galuega, lea e faʻaaoga ai le fasimoli vai i le fua faatatau o le 1 ml. i le 10 l o fofo.
O le puipuia o siama mai le nofo i le pito i lalo o le vai, e fautuaina ina ia luluina i taimi uma pe a togafitia togalaau. O le fofo sauniuni o loʻo i ai se vaitau puʻupuʻu vavalalata, ma o lea ua saunia vave aʻo lei faʻaaogaina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Gamar".

AganuuLe faʻamaʻiO tulaga masani o vai ma fualaau faasainaMetotia ma le taimi ole gaosiga o laauLe tele o togafitiga
Greenhouse tomatoPaga o le kanesa2 laulau e faʻaaoga i le 10 lita o le vai.

Manatua o le fofo o galuega - 10 l i le 10 mita

Lafoaina o le eleele ma se faʻamalologa fou, 1 poʻo le 3 aso aʻo le i totoinaTasi
Giga ma le Faʻasolo10 laulau e faʻaaoga i le 10 lita o le vai.

Manatua o le fofo o galuega - 10 - 15 lita i le 100 mita

O le fufuluina o meaai e faia aʻo lei amataina le fugalaau ma le fuaina o fua. I le va o togafitiga, o le va o le 10 i le 14 aso e matauina.Tolu taimi
Tomato e totoina i luga o eleele matalaPaʻu ma aʻa2 laulau e faʻaaoga i le 10 lita o le vai.

Manatua o le fofo o galuega - 10 l i le 10 mita

Lafoaina o le eleele ma se faʻamalologa fou, 1 poʻo le 3 aso aʻo le i totoinaTasi
Paʻu mumu10 laulau e faʻaaoga i le 10 lita o le vai.

Manatua o le fofo o galuega - 10 - 15 l i le 10 mita

O le fufuluina o meaai e faia aʻo lei amataina le fugalaau ma le fuaina o fua. I le va o togafitiga, o le va o le 10 i le 14 aso e matauina.Tolu taimi
Greenhouse kukamaPaʻu ma aʻa2 laulau e faʻaaoga i le 10 lita o le vai.

Manatua o le fofo o galuega - 10 l i le 10 mita

Faʻasaina le palapala i se faʻamalologa fou. 3a 1 po o le 3 aso ao le i lulu fatuTasi
Gau pala10 laulau e faʻaaoga i le 15 lita o le vai.

Manatua o le fofo o galuega - 15 lita i le 10 mita

O le fufuluina o meaai e faia aʻo lei amataina le fugalaau ma le fuaina o fua. I le va o togafitiga, o le va o le 10 i le 14 aso e matauina.Faalua
Kukama, totoina i luga o eleele matalaPaʻu ma aʻa2 laulau e faʻaaoga i le 10 lita o le vai.

Manatua o le fofo galue - 10 lita i le 10 mita

Lafoaina o le palapala ma se faʻamalosaga fou faatoa saunia 1 poʻo le 3 aso aʻo lumanaʻi le fatuinaTasi
Perinosporosis10 laulau e faʻaaoga i le 10 lita o le vai.

Manatua o le fofo o galuega - 10 l i le 10 mita

O le fufuluina o meaai e faia aʻo lei amataina le fugalaau ma le fuaina o fua. I le va o togafitiga, o le va o le 10 i le 14 aso e matauina.Faalua
Paʻu paʻepaʻeLanu uliuli2 laulau e faʻaaoga i le 10 lita o le vai.

Manatua o le fofo o galuega - 10 l i le 10 mita

Lafoaia le palapala fou faatoa saunia le taofia. 3a 1 po o le 3 aso ao le i lulu fatuTasi
Pacios vascular ma mucous10 laulau e faʻaaoga i le 10 lita o le vai.

Manatua o le fofo galue - 10 lita i le 10 mita

O le pulupulu e faia i le vaomatua i le muamua ma i le vaega 4-5 pe a uma ona aliali mai laʻau moni. I le va o togafitiga, o le va o le 15 i le 20 aso e matauina.Tolu taimi
Apple laauScab ma moniliosis10 laulau e faʻaaoga i le 10 lita o le vai.

Manatua o le fofo o galuega - mai le 2 i le 5 l i le laau

O le fufuluina o meaai e tatau ona faia i le vaomatua i le vaega "piniki piniki" pe a maeʻa le fugalaau, o le tele o fualaau aina e le tatau ona sili atu i le tele o le hazelnut.Tolu taimi
Laʻau i totonuO ituaiga uma o aʻa e pala ma veleMo le 5 l o le vai faʻaaoga 1 le papa

Manatua o le tali galue - 1 l i le 0.2 ipu

Lafoaina o le eleele i totonu o se faguLua - faatolu
Soʻo se ituaiga o meaʻaiMo le 1 lita o le vai e faʻaaoga ai 2 papa

Taumafa o le fofo o galuega - 0.2 l i le 0.1 mita

Lafoaia laau i le vaitau o le tuputupu aeTolu taimi
Laʻau fugalaau e matalaO ituaiga uma o aʻa e pala ma vele2 laulau e faʻaaoga i le 10 lita o le vai.

Manatua o le tali o galuega - 5 lita i le 1 mita

Faʻasaga le laau i le aʻaLua - faatolu
Soʻo se ituaiga o meaʻaiMo le 1 lita o le vai e faʻaaoga ai 2 papa

Manatua o le tali o galuega - 1-2 lita i le 1 mita

Lafoaia laau i le vaitau o le tuputupu aeTolu taimi

Faʻapitoa o le faʻaaogaina ma foliga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Gamar"

O mea taua o le faʻaaogaina o le meafaigaluega "Gamair":

  • vave vave faʻafouina o le microflora oneone;
  • maualuga ma le puipuiga o le atinaʻeina o fualaau faʻapitoa;
  • faateleina i totonu o mea o vitamini ma minerale i fua;
  • leai se tetee i le fualaau faasaina;
  • faaaogaina tau tamaoaiga;
  • ma le saogalemu atoa (o le meaola o le ola "Gamair" e faatatau i mea matautia o le vasega IV (tulaga maualalo), o lona uiga e saogalemu mo tagata, iʻa, iniseti (e aofia ai pi), manu ma faamanuiaga aoga, e le faaleagaina ai le siosiomaga tusa lava pe faʻaaoga umi, ina ia mafai pe a faʻaaogaina e mafai ona maua se faʻatoʻaga saogalemu o le siosiomaga.);
  • tausisia atoatoa o le siosiomaga o le oloa;
  • maualuga le malosi e faasaga i togalaau;
  • atoatoa togafitiga faalenatura e le o aofia ai ni vailaʻau matautia matautia.
O le tele o faʻatoʻaga faʻatoʻaga e matauina o le "Gamair" faʻaaogaina saogalemu e mafai ona taʻua saogalemu le sili ona lelei i le aso nei, ma ua lava le faamasani ia oe lava i ona faatonuga.

Fesoʻotaʻiga o pepa ma isi mea

O fualaau faasaina "Gamaira" o loʻo i ai faʻamatalaga auiliili, lea e mafai ai ona iloa e sili ona faʻaaogaina i le vaomatua. O le meafaigaluega e le o se mea oona, ma o le mea lea, a faʻaaogaina, e mafai ona e faʻamoemoe i le mauaina o se fualaau lanumeamata. Le faʻaleleia o le lelei o le faʻaaoga e mafai ona faʻaoga faatasi ma vailaʻau e pei o le "Gliokladin" ma "Alirin B". Pe a faʻasoaina le "Gamair" i isi vailaau e tatau ona mataʻituina le va o le vaiaso e tasi i le va o latou faʻaoga.

E taua! I le taimi o le sauniuni o le fofo o galuega, e faasaina le ulaula, inu ma 'ai. E le mafai foi ona faʻaoga mo le sauniuni o fofo fale e fuafua mo le taumafataga. O togafiti uma e fesootaʻi ma le faʻaaogaina ma le sauniuni o le fofo, e naʻo gaugau gaʻo, e faʻamavae atoa ai le faʻafesoʻotaʻi o paʻu o le tagata faatasi ma vailaʻau.

"Hamair": tulaga e teu ai

E ui lava i le mea moni o le vailaʻau e matua leai lava se mea oona, faatasi ai ma le le faʻamaoni ma le faʻateleina o mea e mafua ai ona o le tino, o le atinaʻeina o le maʻi ma faʻamaʻi taʻitasi e mafai.

Afai, e ui i togafitiga uma, e le o se mea na tupu i totonu o le vailaʻau, e fautuaina e fufulu vave le gutu i vai malulu, ona inu ai lea o ipu tioata e lua faatasi ai ma papa e lua o gaioiolosi ua faʻaaogaina ma mafua ai le vomia. Aʻo leʻi oʻo mai le fomaʻi, toe fai le faʻataʻitaʻiga i ni nai taimi.

I le tulaga o le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu poʻo le mucous membrane o le mata, fufulu mama i lalo o se vaitafe malosi o vai malulu.

E taua! A o faagasolo le felauaiga o fualaau faasaina e faasaina ona feaveai i meaʻai, meaʻai po o fualaau.
O le fualaau faasaina "Gamar" e tatau ona teuina i le vevela o -30 ma oʻo atu i le 30 mai le mafai ona maua mai meaola ma tamaiti. O le taimi e faamaonia ai le teuina o faaputugatupe, i le noatia ma le fai fuafua i tulaga uma e teu ai, e le silia le tasi ma le afa tausaga mai le aso o le gaosiga.

"Gamair" o se fualaau e le taugata, e matua saogalemu lava lea o le a puipuia ai lau laau mai le tele o faʻamaʻi pipisi ma siama.