Laʻau

Vaaiga Lautele o Apricot Varieties Varieties

I aso nei i le lalolagi e sili atu i le 1 afe apricots varietal. E i ai ni apricots e vave ona vave, o loʻo i ai se taimi umi, ma o loʻo i ai le tuai. E i ai apricots e puipuia mai faʻamaʻi faʻamaʻi, e faʻapipiʻi pe paʻu. O ituaiga ituaiga eseese e fatuina ai le faafitauli o le filifilia o se apricot mo le totoina i luga o lau 'upega tafaʻilagi. O lenei tusiga o le a fesoasoani ia te oe e filifili po o fea o laau apricot e sili ona lelei mo oe.

Apricot: se faʻamatalaga puupuu o le laau

Apricot - o le laau lapisi 5-8 m le maualuga ma se ogalaau e oo i le 30 cm le lautele. O laau i luga atu o nei tuaoi e seasea. O laulaau ei ai foliga lapopoa i foliga o se fatu po o se fuamoa i se umi o le 6-9 cm, o le lautele o le 5-8 cm. O le fugalaau e paʻepaʻe pe piniki, tasi, 2.5-4 cm le lautele. O loʻo i ai se paʻu enaena, se pestle ma 25 i le 45 tusi. Drupe fualaau aina, lapotopoto, suamalie ma manu e oo i le 5 inisi le lautele, lanu lanu e toetoe lava paepae i le mumu-lanu moli, ae sili atu ona samasama. O le mamafa o le fetus e masani lava e mai i le 15-80 g.

O fua o loʻo faʻaumatia fou, ma o loʻo faʻapipiʻiina foi i le gaosiga o mea faʻafiafia. I totonu o le aiga, fualaau aina, siama ma le faʻavasegaina mo ipu eseese e faia mai fua. O le tele o fua e alu e faʻamago: apricots ua mamago (fualaau mamago e leai se fatu) ma apricot (fualaau mamago ma se ponaivi). O apricots a Varietal mai le itu i saute e iai ni suamalie suamalie ma e mafai ona 'aina fou. E mafai foi ona sasaina mai le suauu manogi mai fafo.

Fugalaau apricot e mafai ona oʻo i le 4 inisi le lautele, o loʻo i ai ni sela mumu, tasi pistil ma mai le 25 i le 45 maʻa

O le laau lava ia o se laau matagofie o le meli. O le apricot wood o se mea taua mo le gaosia o fafie. Apricot ua faʻatuina o ia lava o se faʻatau mo le tele o fualaau 'aina.

E lua ituaiga o apricot: vao ma varietal. O le apricot vao, e le pei o le varietal, e itiiti le mamafa i tulaga o le siosiomaga, o fua e laiti ma masani ai ma le oona. Varrical apricots, e silia ma le 1,000 afe, oa latou fua e maualuga lona tofo. O le tele o apricots varietal o loʻo iloa i totonu o atunuu CIS e malulu. Apricot, i le avea ai o se tulafono, o se uiga faʻale-agavaʻa poʻo se vaega o le aganuu. Mo se fua o le tagata lava ia, e tasi le laau i totonu o le togalaau e lava lea e maua ai se seleselega tele. O le aganuu faʻale-aganuʻu e manaʻomia ni ituaiga eseese se lua, o le a latou maua ai le faʻafefeteina o paopao ma saofaga i fua o le maualuga.

Apricot tree ola i luga o le 100 tausaga. O le vaitaimi o le tele o fualaau aina e oʻo atu i le 30-40 tausaga, o lea e suia ai e le faifaatoaga laau i lenei tausaga. Ma i le gaosiga, latou te taumafai e taofi laau i le na o le 20 tausaga, talu ai o le faafitauli i le seleselega mai se pale maualuga. Apricot amata ile fuaina mai le 3-5 tausaga, vaitau o le vaitau - Mati - Aperila, fua o fua o fua - Me - Setema (e faalagolago i le tele ma le vaega o le galueaina). Apricot o se mea faʻapitoa, ae e mafai ona tatalia ni gutu pupuu e oʻo atu ile -30 e uiga iC. O le vaivaiga o le apricot o ona tumutumu ma fugalaau, e mafai ona oti e tusa lava pe i ai ni afu vaipuna pupuu. O le laʻau e mama-alofa ma faʻaleleia le lamala, e fiafia i le vaʻaia o le eleele ma le faʻaleleia lelei ma e aunoa ma le faʻavaivai i vai. O ituaiga o apricot o loʻo faʻasalalau e ala i le faapipiiina; o ituaiga uma o apricot, pine pele, almond ma plum e masani ona avea o se faʻatau.

Amataga vave apricot

O nei laau e sili ona lauiloa i le au faifaatoaga, aua latou te puleaina i le itu i mātū o lo latou vaʻavaʻai. Ole vaega ole faapalepale o se vaega faapitoa lea o teritori lea o ituaiga ituaiga apricot faataitai ua faaalia ai le sili atu ona tetee i le siosiomaga mai fafo ma tuuina atu ai se fua lelei ma le tele. O ituaiga muamua o apricot e iai foi mea le lelei, latou te fefefe i le malulu ma timuga. O tausaga uma lava, e fiafia ai apricots i lo latou matagofie matagofie; e mafai ona seleseleina fualaau aina mai le tolu sefulu tausaga o Iuni. O fua o lenei vaega e 'aina fou. Uluai vasega e aofia ai: Zhigulevsky Souvenir, Early Kiev, Early Bryansk, tsunami, Airlie Blash, etc.

Eseese Ulyanikhinsky

Lagona tele i le Nofoaga Tutotonu Black Earth

O le ituaiga na maua mai o se taunuuga o le laasia o le apricot Companion ma le Satser apricot, ona sosoo ai lea ma le apricot Krasnoshchekiy. O le laau e vave ona ola ma e faigofie ona fuga. O lenei apricot e lautele, e oʻo i le 4 mita le maualuga. E le fiafia o ia i le suavai, o lona uiga o le pulea lelei o le palapala. Tuuina atu se seleselega taʻitasi faaletausaga. Faatasi ai ma le tele o le seleselega, o fua e laiti. O le apricot ei ai se lanu samasama ma se mumu lanumumu liliu i togitogi. O fua e maua ai le suamalie suamalie, suamalie ma manaia, e fua i le 4.0 points. O lo latou tele e amata mai i le 26-33 g. E faigofie lava ona vavae ese le maʻa mai le pulupulu. Le mafai ona feaveaia. O le laau o le taumalulu-faigata, ma e maualuga foi le tetee atu i meaola faalafua ma mea malie. E lagona e ia le fiafia i le Nofoaga Tutotonu o le Black Earth. Apricot e faia e le tagata lava ia mo le laulau ma le faʻamamafa faamoemoega.

Eseese Alyosha

O fua e laʻititi, maua se suamalie manaia ma le manaia.

O le televave o le tele o laau e oʻo i le 4 mita le maualuga. Tuʻuina paʻu totoa i tausaga taʻitasi, lea e tatau ona faʻaalu ina ia le faʻaitiitia le fua. O le pale o le mafiafia, salalau. O fua e laʻititi, lanu samasama ma le mumu mumu, pisi laititi, e tusa ma le 13-20 g. O le aano o le samasama, o le manogi, ma le suamalie ma le manaia, e fua i le 4.0 points. O le maa e tele tele, e le pipii i le pala. O fua e lelei ona teuina. Togi fua. Eseesega o le taumalulu mo le faʻaaogaina lautele. E fua mai i le tolu tausaga.

Grade Sibiryak Baykalova

Low fertility, elemene sili ona lelei Sayan ma Mountain Abakan

Mo le mauaina o lenei apricot, sa faʻaaogaina se fatuga o se faʻalapotopotoga e le masani ai i Sasae. Tusia faapitoa mo le itu i saute o Siberia. O le laau e oʻo ifo i le 4 mita le maualuga, o le pale e lautele, e pipii. O le faʻaleleia o le tagata lava ia e maualalo, e lelei tele le faʻaaogaina o pollinators i ituaiga i matu (mo se faataitaiga, Sayan ma Mountain Abakan). Amata ona fua mai i le tolu tausaga. Faʻafetaia le malulu malulu ma maua mai se seleselega tele. O le laau e matua manaomia le tausiga. O fua e lapotopoto, samasama-lanu samasama, ma le vevela ma le lautele o le pubescence, o le masini e i le vanu o le 27-35 g. E tofo le tino ma le suamalie, o le fua faatatau e 4.8 points. Apricot faamoemoega lautele.

I le tolu tausaga talu ai, na faʻatau ai le fatuina o le ituaiga Siberia Baikalov i le faleoloa Gardening. Ma o lenei le tausaga muamua e fiafia i ai tatou i le seleselega muamua. E toatele e ofo ona o lenei laau vevela alofa ua tupu i Siberia. O se mea taua lenei o le tatou aufaifaatoaga o faatoaga ma le mamalu o Rusia Ivan Leontyevich Baikalov. Apricots ola i Khakassia uma, na ia faʻaaluina toetoe lava atoa le 50 tausaga o lona soifua i le faʻatoʻaga o vailaʻau o le taumalulu. O lona igoa o loʻo lisiina i le Lusi Rusia o Faamaumauga. Ua leva ona avea o ia ma se tagata aloaʻia, ae o loʻo tumau pea aso uma i luga o lana togalaau apricot. Afai e maua mai apricots i le itu i saute o Iuni, na o matou ia Aokuso, ae e lelei i le tofo ma maualuga i le matagofie i le itu i saute.

ira_nad

//irecommend.ru/content/abrikosy-v-sibiri-rastut-i-prekrasno-plodonosyat

Grade Iceberg

Aloaia o se tasi o ituaiga sili ona lelei e ola ai i le tuafanua

O le ituaiga e maua mai o se taunuuga o le palota saoloto. O le laau e vave ona ola, ma o se fua faatatau o le tuputupu ae o le 3-3.5 m, o se pale o le eleelea tele. Ulufale mai i le tolu tausaga. Apricot e manaʻomia le fafagaina masani. I le tautotogo o loʻo i ai se faʻafitauli o faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi. O laʻau e ese mai i se pito pito i luga, lanumeamata i le lanu, lamolemole i le paʻi, susulu i le la. O petals o fugalaau e paʻepaʻe. O le laau e maua mai fua o fua. O fua e lapotopoto samasama-lanu moli i le lanu ma se efuefu mūmū ma sina pologa, faatasi ai ma le mamafa o le 18-22 g, e mafai ona feaveaia. O le pulupulu e samasama i le lanu, tofo suamalie ma suamalie, ae malie ma manaia, tasters valu 4.0 points. O le ponaivi e tele-lapopoa, e faigofie lava ona tafiesea. O le laau e puipuia i le taumalulu. Aloaia o se tasi o ituaiga sili ona lelei e ola ai i le tuafanua. O fua e i ai se faamoemoega lautele.

Eseese Dionysus

Ua i ai se matua matua

Apricot Crimean filifiliga. E televave le ola o le laau, e oʻo atu i le maualuga, o le pale e felafoaʻi ma pala. O le faʻatoʻaga muamua e mafai ona maua i le tolu poʻo le fa tausaga. O le laau e maualalo le faʻafefe o le kulimi ma faʻafetaui lelei le lamala. O lau e laiti, lapotopoto, lamolemole ma "taaalo" i le la. O fua o le samasama manaia, e le masani ai le faʻaaogaina o le carmine, sina pusa laititi, o le mamafa e mai i le 32 i le 36 g. O le pulupulu e suamalie ma sina eletise, o le fua faʻatatau e 4.0 pasene. O le maa e laʻititi, e le pipii i le pulupulu. Apolots pepelo pepelo, e mafai ona e faimalagaina. O loʻo i ai se vaitau vave tele. Laʻau e fua mo le tau.

Apricots o le vave ona matua

Ole vaega tele o ituaiga. Latou te masani ona faʻafeiloaʻi le malulu o le tautotogo ma e faʻafetaui i le vevela o le taumafanafana. Toeitiiti o vaeluaga o vaitau o fualaau aina e lautele: e mafai ona e 'ai fou, mago pe faʻasaoina. O le tele o taimi latou te maua ai le tofo maualuga. O le suaina o fua e tupu mai le lua tausaga o Iulai seia oʻo i le amataga o Aukuso. O togi i le vaitau o le vaitau: Manitoba, Harkot, New Jersey, Voronezh Ruddy, Phelps, Augustine, Laureate, Shalah, Sili, Faʻauluuluga, Orange Red, Sunny, Uralets.

Eseese Petrel

O le ituaiga o mea e le lelei le tino, e manaʻomia ai le toe totoina o pollinators

Filifiliga o le Setete Nikitsky Botanical Garden. O le laau e tele-siʻosiʻomaga, o le pale o le eleelea tele, taamilo solo. O laulaau e ese, tele ma lautele. E fua mai i le fa poʻo le lima tausaga. Fualaau aina e tele, lapoa, mamafa 30-50 g, lanu samasama ma mumu mumu mumu, leaga le pala. O le aano e suamalie ma manaia, fibrous ma suamalie, kulimi-lanu, o le tofo o le 4.5 points. E ese le ponaivi mai le pulupulu, o le nucleolus e suamalie. O le ituaiga o ia e faʻaleleia ai le tagata lava ia, o le mea lea, e manaʻomia ai se palota, lea e tatau ona fuga ma ia i le taimi e tasi. O se laau aoga ma le taumalulu-malosi mo le faʻaaogaina lautele.

Eseese Kichiginsky

O se tasi o paʻi sili ona lelei mo isi ituaiga.

Filifiliga o le Ural Research Institute of Horticulture ma Potato, o se ituaiga e maua mai i le palotaina saoloto o le apricot Manchu. O le laau e tele-siʻosiʻomaga, o le pale o le tele o mea manogi, faʻamafola. Fua na o le lima tausaga. O laulaau e laʻitiiti, lanu uliuli i lanu, lapotopoto. O fua e laʻititi, faʻafiafia, lapotopoto, samasama, i le mamafa e mafai ona oʻo i le 15 g, e mafai ona feaveaʻi. O le aano e suamalie ma manaia, malie, o le score o le 4.5 points. O le laau e malosi malosi le taumalulu. Le palota sili mo isi ituaiga. O le vailaʻau e faʻaleleia e le tagata lava ia, o lona uiga e manaʻomia se palota. Fua o fuataga lautele.

Eseese Orlovchanin

Fua lelei i le Nofoaga Tutotonu Black Earth

O se laau e maualuga le maualuga (e oo atu i le 4 m) ma se lautele, e le o se pale tele. O le seleselega e maua mai i le tolu tausaga. O lau e tele, oval, e aunoa ma le susulu. O fua e laʻititi, aloese, faʻamafolaina, moli lanu moli mumu mūmū, pula mafolafola, e mamafa mai i le 33 i le 35 g. O le tino e latalata i le lanu samasama, suamalie, ae o sina mea itiiti, o le score e 4.2 points. E le pipii le ponaivi i le pulupulu. O lenei vaega o se vaega o le mea e faʻaleleia. Tetee maualuga i le malulu. E fua tele i le Central Black Earth eria.

Aʻoaʻoga Maualuga

A oʻo ina matua, e le faʻapalapala fua, aua le tafe i vaitau o timuga

Laʻau laʻitiiti ma se pale paleni eletise lautele. O lapoa e lapoa, faʻafeiloaʻi ma sina faʻamalosi i le pito. Fualaau aina e tele ma sina palasi, sala, e sili atu i le 30 g. O le foliga o loʻo faʻalanoa, faʻatasi ma se gutu i luga. O le pulupulu e samasama, malie, suamalie ma suamalie, o se mea manaia, o le fua faatatau e 4.0 pasene. O le ponaivi e faigofie lava ona taofia. E le paʻu fualaau aina ma e le fefefe i timuga. Taumalulu-malosi ma fua tele mo le faʻaaogaina lautele.

I Sasaʻe Mamao, o le tau e matua vevela lava, ae e ui lava i lenei mea, matagofie, suamalie ma le manogi o apricots ua tupu i lo tatou atunuu. E le sili atu le leaga nai lo le itu i saute. O le ituaiga o Akademik e fuga mai i le amataga o le tautotogo ma ua manuia le pollinated e uluai iniseti. E le maualuga le laau, e tusa ma le tolu mita. Fua tele ma taʻitasi tausaga. O le eseesega o vine, ae le fiafia i le susu i lalo o aʻa. O le seleselega fiafia. O fua e le o ni mea tetele, ae tele. I le taimi lava e tasi, o le aano o le tino e suamalie, ma o se manogi lelei. O le ituaiga o loʻo faʻataʻitaʻia i le maualuga o Khabarovsk manumalo i gutu ifo ile -45 ma matagi malolosi. Ou te matua fiafia lava na ou totoina laau e 4 o lenei ituaiga i le taimi e tasi. Mai le apricots ou te taʻavale compotes, cook jam, faʻamago i se eletise eletise mo compotes. Ou te aveina se fualaau e oo atu i le 8-10 pauna lita e tasi mai le tasi laau. E matua manaia le 'ai fou - o fua e tofo e pei o le itu i saute.

Larisa2012

//otzovik.com/review_1548299.html

Eseese Cupid

E i ai le malosi o le tau malulu ma le fua o le tausaga

Aoga Mamafa mamao. O le laau e tele-siʻosiʻomaga ma se pale paleni. O lapoa e lapoa, e fesuisuiai ma se mea malosi i luga, matte. O fugalaau e piniki. E fua mai i le tolu po o le fa tausaga. O fua e fua, e lapotopoto, faʻatasi ai ma se uila laititi laititi ma se puʻu faʻamalo i le apex, e mamafa 26-32 g, e mafai ona feaveaia. O le pulupulu o le moli, lanu, suamalie ma suamalie, togi togi - 3.5 points. E faigofie le ponaivi i tua o le pulupulu, o le nucleolus ei ai lona suamalie. E i ai le malosi o le tau malulu ma le gaosiga o le tausaga. Tetee i moniliosis ma lamala. O le vailaʻau o loʻo i ai se laulau i le laulau

Snezhinsky ituaiga

Tusia tele mo le itu i Saute Ural

O le ituaiga na gaosia ona o se taunuuga o le palota saoloto. O le laau e vave ona ola, i le maualuga lona maualuga, e oo i le 3 m, o le pale ua salalau atu i le eletise. Amata ona fua mai i le tausaga mai le fa tausaga. O le eseesega o se vaega o le tagata lava ia. O laulaau e lalelei, lanumeamata, e susulu i le la. Fualaau suamalie ma sina tamaʻi susu, samasama ma le mumu mumu, e mamafa le 18-22 g, faia se ata. O le pulupulu o le samasama-lanu moli, suamalie, suamalie, vaivai, na togi le tofo i le 4.9 points. E vaelua lelei le ponaivi. Tusia tele mo le itu i Saute Ural. O le laau e puipuia i le lamala ma faʻamaʻi eseese. Vailaʻau faʻasaina mo le faʻaaogaina lautele.

Luga o apricots matutua

O le seleseleina o ituaiga o apricots e tuai mai, e amata mai i le amataga o Aokuso i le sefulu tausaga muamua o Setema. O nei ituaiga e le fefefe i gutu o le tautotogo faafuaseʻi, aua o fugalaau e fuga mai mulimuli ane. O fua o loʻo i ai se pulupulu pupula, o lea ua lelei ona teuina. E 'aina fou pe faʻaaoga mo le faasaoina. Vaʻaʻaiga faʻaʻamuʻaiga: Edelweiss, Hargrand, Kompotny, Pogremok, Sardonyx, Malamalama i Matu, Hardy, Kamaliʻi.

Vaʻaia Monastic

Soifua lelei lelei, e oʻo atu i le 2 vaiaso i le maualalo o le vevela e aunoa ma le leai o se faʻataʻitaʻiga

O se laau e vave ona ola i luga o le maualuga ma le lautele o le pale o le eletise. Tuʻu fua i le tolu tausaga. O lau e tele, ovoid, lanumeamata lanumeamata i lanu, lamolemole ma susulu. O fua e pala, pala, samasama ma mumu mumu, e mamafa 22-30 g E i ai fua o fualaau aina e 50 g. Lelei lelei le tausiga, e oo atu i le 2 vaiaso i le maualalo o le vevela e aunoa ma le leai o se faatinoga. Mea suamalie ma le manaia, samasama, teuteu, tasters valu 4.0 points. O le maa e tele, vavaeese mai le pulupulu ma se taumafaiga. O le laau e puipuia i moniliosis. Eseesega o le taumalulu mo le faʻaaogaina lautele.

Eseese Kunach

E le manaʻomia le tele o fualaau aina

O le ituaiga na maua mai e ala i le saolotoga o le palotaina o le apiti a le Dessert. E vave ona tupu, laʻititi le laititi ma se pale lapotopoto o le eletise masani. E fua mai i le tolu tausaga. O laulaau e laʻititi, lapotopoto, moli lanumeamata, matte. O fua e maua i le lanu ma le lautele, lapotopoto, lanu samasama, mamafa 30 g. O le aano e samasama-lanu moli, laititi le vevela, mataʻu, suamalie-suamalie suamalie, o le fua faatatau e 4.2 points. O le maa e laʻititi lona lapopoa, vavae ese mai le pipi. E masani ona matauina le tele o fualaau aina. Winter-hardy, undemanding eseese mo le faʻaaogaina lautele.

Eseese Samara

Maua le mamafa malosi o le taumalulu o fafie ma fugalaau

O le laau e maualuga lona tuputupu aʻe ma o se paleni lautele. E amata ona fua fua i le lona fa o tausaga o le olaga. O laulaau e lanumeamata, lamolemole, aloese.O fua e laʻititi, oval, samasama, ma le mamafa o le 17-18 g. O le aano e suamalie ma inu, manogi, moli moli. Apolot e faʻailoa 4.4 fua i le tofo. E le pipii le ponaivi i le pulupulu. Apricots faʻalagolago lelei i luga o se laau, aua nei faʻapalapala pe a oʻo i luga. O le eseesega o se vaega o le tagata lava ia. Faʻafefe o le lamala. E i ai maualuga faigata o le tau malulu o laupapa ma fugalaau. Laʻau maualuga-fua mai fua mo le faʻaaogaina lautele.

Fuga o le apikoti

O laʻau e pei o le koluma o loʻo i ai se laina saʻo i luga o laʻau e faʻalauteleina mai le sili atu i le 20 cm le umi, foliga tutusa i foliga i se koluma. I le maualuga, o nei apricots e seasea oo i le 3 mita. E masani lava e le tele tele fua ma fua i le afa lona lua o le taumafanafana. O fua vave e fua mai ma maua fua lelei, e le gata i lea, o fua e maua ai mea uma. O apricots e pei o le koluma e tele ni uiga:

  1. Fua faʻataʻitaʻi. O se laau e iai le vaega 1 m le lautele e lava, e le faia ai se ata.
  2. Decorativeness. I le taimi o le fugalaau, e foliga mai o se faʻalaʻau faifai pea o le fausaga.
  3. Faʻafeiloaʻiga o le seleselega. Faʻamau faʻamau i le lautele ma le maualuga.
  4. Le manaomia mo le teuteuina o tausaga.
  5. I le tausaga muamua o le ola o le laau, e tatau ai ona aveese uma mea afaina uma. O lenei faiga o le a mafai ai e oe ona maua se seleselega tele i le lumanaʻi.

Grade Prince Mati

E mafai ona teuina le laau i fugalaau, faafetai i aʻa papaʻu

Bonsai e oo i le 2 mita le maualuga. O le vailaʻau o le malulu, e talafeagai mo Rusia tutotonu. E amata ona fua mai i le tausaga lona lua. O fua e lapopoa, moli, ma mumu lanumumu, o le mamafa o le 30-60 g. O le pulupulu e suamalie, malie, vaivai, moli. E faigofie ona vavae ese le maʻa mai le pulupulu, o le nucleolus e suamalie. Tetee i faʻamaʻi ma faʻamaʻi. Manaomia le teuteuina o tausaga. O fua e aina fou pe gaosia. E mafai ona teuina le laau i fugalaau afu ona o le aʻafia o aʻa.

Star Star

O le maualuga o le gaosiga, o le mamafa o fetal e mafai ona oʻo i le 100 g

O le laau e 2-2.5 mita le maualuga. E amata ona fua mai i le tausaga lona lua. Fuga i totonu o Aperila mo le lua vaiaso. O fua e lapoa tele, lanu samasama i le lanu, ma le mamafa o le 70-100 g. O le aano o le samasama, e soona suamalie, suamalie, taua. O le laau e puipuia i le malulu. Manaomia le teuteuina o tausaga. Tetee i faʻamaʻi ma faʻamaʻi. O le ituaiga e maualuga-fua mai.

Aʻoaʻoga auro

Mai ia laau e faigofie ona selesele

Laʻau na faia e le tagata lava ia 2-2.5 mita le maualuga. E oʻo mai i le tausaga lona lua. O fua e lapopoa, lanu samasama ma le mumu mumu, o le mamafa o le 30-50 g. O le pulupulu e suamalie, suamalie, taua. O le ituaiga e maualuga-fua mai. Frost resistant. E talafeagai le laau mo le seleseleina.

O le apricots

Moniliosis (fualaau aina, mumu monilial) o se maʻi afaina, e le na o apricots e mafatia ai. O faʻamaʻi e ulufale mai, e fai ma tulafono, e ala atu i fugalaau apricot i totonu o le laau, faʻasaʻo lona tuputupu ae ma le atinaʻe i le vaitau atoa o le tuputupu ae. A faʻalauiloaina, o le laau e tau atu i le oti. O le mafuaʻaga autu o faʻamaʻi ma moniliosis o le tautotogo malulu i le taimi o le vavao o le laau ma le timuga ma, e tusa ai ma le maualuga o le timuga. Afai o loʻo i ai i lau itulagi se tautotogo i taimi uma pe afai foi e te manaʻo e maua lelei se seleselega lelei i tausaga uma, ona sili atu lea ona filifilia le tuai o ituaiga apricot, lea e amata ai le tele o vaomatua i se taimi mulimuli ane pe filifilia apricote e puipuia i moniliosis.

Eseese Special Denisyuk

O le fua i foliga ma le tofo e pei o se pi

O le ituaiga ua tuai ona fai. O le laau e tele-siʻosiʻomaga, o le pale o le tele o mea manogi. O fualaau e foliga mai e mafai ona fenumiai ma le "vao". O fua e lapopoa, samasama-lanu mumu, ma le mamafa o le 50-60 g. O le aano e suamalie, suamalie, taua, ma se fua faatatau o le 4.9 points. O le ponaivi e matua le vavaeeseina mai le pulupulu. I foliga ma tofo e pei o se pi. Fua e tautau i luga o se paranesi mo se taimi umi. O le vailaʻau o le taumalulu-faigata ma faʻasaʻo i faʻamaʻi ma meaola faalafua, aemaise o le gaʻo. O le gaosiga e maualuga, lea e mafai ona mafua ai le mamafa o laau.

Grade Goldrich

E eseese i fua tetele, lea e mafai ona oʻo ile 120 g

Lisi ituaiga ituaiga faʻatoʻaga o Amerika. O le laau e tele-lapopoa ma se pale paleni, o fugalaau paʻepaʻe. O fua e tele tele, oval, samasama-lanu samasama, ma le vevesi, ma le mamafa o le 70-90 g. I nisi tulaga, e mafai ona oʻo atu i le 120 g. O le aano o le moli, mea malie, suamalie, 4.7 points. E lapoa le maʻa, e vavae ese mai le pulupulu. O le faigata o le taumalulu o le ituaiga o fuainumera e maualuga, ae e tetee i faʻamaʻi ma faʻamaʻi. Apricot mo le faaaogaina o le laulau, talafeagai mo le fefaatauaiga. E lauiloa i Ukraine.

Eseese Peteru ma Paulo

O se tulaga iloga - o fua e le tupuititi pe a mamafa i se fua

O se laau o le matua matua. E masani ona taʻua o Petrovsky. O se ituaiga Ukrainian lea e maua mai i le sopoʻia o se ituaiga fale ma se saina Saina. O le malosi o le tuputupu ae e vaivai. E fua mai i le tolu po o le fa tausaga. O fua e tele tele, oval, samasama, ma le vevela, e fua mai i le 70 i le 120 g. O le pulupulu e suamalie, malie, fuamalie, fua faʻatatau 4.6 points. O fua e le maua le malosi e teu ai. O le vailaʻau o le malulu, o le malosi, o le puipuiga o maʻi mama.

Eseese Obolonsky

Folafolaina le tele o filifiliga a le Iukureini

O se laau o le matua matua. Laititi laʻititi ma le pale o le pyramidal lapotopoto. O fua e tele, lapotopoto, moli lanumoana i le lanu ma le vevesi, mamafa o le mamafa 45-60 g O le tino e suamalie ma suamalie, oona, oona, o le score e 4.6 points. O le maʻa e laʻititi lona lapopoa, faigofie ona vavae ese mai le pulupulu. O le tetee i le taumalulu e maualuga. O le laau e maualuga-gaosia, e le fefe i faamaʻi afaina. Folafolaina le tele o filifiliga a le Iukureini.

Apricots e leʻi faʻaaogaina

O le apricots e maualalo le tuputupu ae o loʻo faia e le dwarf rootstock "Pumicelect". Faafetai i ai, o le tuputupu ae o laau o laau e lua taimi e itiiti ifo, ma o le palealii e tolu taimi e itiiti ifo i luga o fuainumera masani. O le mea lea, o laau i luga o le dwarf rootstock e seasea ausia le 3 mita le maualuga, ma le pale e 2 mita le lautele. O le apricots e maualalo le tuputupu aʻe o loʻo i ai se tulaga vavalalata i le va o apricot masani ma apricots. Latou te faʻaitiitia le avanoa i totonu o le togalaau nai lo apricot masani, muamua latou fua mai ma vave oʻo atu i se vaitaimi o le maualuga o le gaosiga. E sili atu ona faigofie ona tipi, nonoa, mama ma faʻapalapala. Ae ui i lea, i nei itu uma, e le maualalo ifo i le apricots columnar. O nisi taimi e manaomia e laau le lagolago mo lala ona o le tele o le seleselega. O le faʻamoemoega o le ola o ituaiga apricot pisia e tusa ma le afa afa.

Faʻafanua o Apricot Variety

Mo vaega taʻitasi, o se ituaiga o ituaiga apricot o le a faʻaalia ai le maualuga o le gaosiga o le gaosiga ma o le a puipuia i mea leaga o le taumalulu.

Mo le itulagi Tutotonu o Rusia, o ituaiga e pei o Iceberg, Alyosha, Aquarius, Countess, Lel, Monastyrsky, Favorit, Tsarsky o le a sili ona latou faaalia i latou lava.

Mo le Nofoaga Tutotonu Black Earth - Kunach, Orlovchanin ma Ulyanikhinsky.

Mo le ogatotonu o Volga - Kuibyshevsky Jubilee, Ulumatua a Samara, Samara, Amber o le Volga.

Mo le Lower Volga eria - Saratov Rubin, le Alo o Krasnoshchekoy.

Mo le itu i saute o le Ural - Kichiginsky, Piquant, Snezhinsky, Chelyabinsk Early.

Mo le itu i Saute o Siberia - Sisifo Siberia, Mountain Abakan, Pele, Sayansky, Siberian Baikalov, Lasalo.

Mo le itu i saute o le itu i Sasae - Academic, Amur, Gritikaz, Khabarovsky.

O le tele o ituaiga apricot e talafeagai mo le itu i North Caucasus, aua o lenei itulagi e sili ona talafeagai mo lenei laau ona o le tau.

Mo Belarus, o ituaiga eseese o loʻo i ai Znakhodka, Manatua o Govorukhin, Mafaufauga o Loiko, Pogremok, Spadchyn, Manatua o Shevchuk, Triumph Severny.

Mo Iukureini, o ituaiga eseese o Pineapple Tsyurupinsky, Krasnoshcheky, Tinned Canning, Nikitsky, Hungarian Best, ma le Iupeli.

Laulau: filifiliga o itulagi Rusia

Autu tutotonu o RusiaBryansk, Vladimir, Ivanovo, Kaluga, Moscow, Ryazan, Smolensk, Tula eria
Central Black Earth RegionBelgorod, Voronezh, Kursk, Lipetsk, Oryol, itulagi o Tambov
Ogatotonu o VolgaPenza, Samara ma Ulyanovsk eria, Mordovia ma Tatarstan
Lower Volga eriaAstrakhan, Volgograd ma Saratov itu, Kalmykia
Ural eriaKurgan, Orenburg ma Chelyabinsk eria, Bashkortostan
Siberia SasaeBuryatia, Tuva, Khakassia, Irkutsk Region, Krasnoyarsk ma le Territories o Transdankal
Far East RegionAmur Region, Khabarovsk ma Primorsky Territories
North Caucasus eriaRepublics o North Caucasus, Crimea, Krasnodar ma Stavropol Territories, Rostov Region

Sa matou faamatalaina le laau apricot ma toe iloilo ituaiga eseese o le apricot aloaʻia i le lautele o Rusia, Iukureini ma Belarus. O lenei tusiga e mafai ai ona e faʻamaʻoti le lautele i le filifilia o apricot varietal, e fuafua i le itulagi ma le tau, faʻapea foʻi ma sini ma sini e faia e le fai togalaau.