Laʻau

Faia------------i-oe lava punavai i totonu o le atunuʻu: faʻatalanoaga taʻitasi i le laasaga o laasaga o le fausiaina

E ese le manaia o le malolo pe a maeʻa le aso o le galuega e ala i le punavai na faia e ou lava lima ma se manogi malu ma le muimui o le vai. E oo lava i se tamai vai teuteu i se fale vevela o le a le gata o se teuteuga matagofie o le laufanua, ae o se tulimanu e fiafia i ai mo le malolo, lea e mafai ai ona e fiafia i le lotogatasi ma le natura. O le a le faigata ona tuʻuina atu ia te oe lenei fiafiaga le mafaatusalia pe afai e te iloa le manatu oe lava, ma le iloa pe faapefea ona fai se punavai i totonu o le atunuu ma ou lava lima.

Filifilia le nofoaga saʻo

Punavai mo le togalaau - o le auala sili e foia ai le faafitauli o le faʻamaualalo i masina vevela vevela. Tusa lava pe o le a le faiga o le a faʻaaogaina ai le vaʻalele, tusa lava poʻo le a le mea e masani ai, o le a, o le a avea ma paʻi mataʻina i le fausaga o le laufanua. O le tafe matafefe o vai e tafe, taaalo i le la ma lanu uma o le nuanua, o le a le tuua ai se tasi e leai se mea.

O le ki i se filifiliga manuia o se nofoaga mo se punavai e tutusa ma le faʻaalia o le 'upega tafaʻilagi ma le soʻotaga lautele o le togalaau.

Pe a filifilia se nofoaga, e taua le mafaufau i le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se masini eletise mo le sologa lelei o le pamu

Fuafuaina le nofoaga o le punavai, e tatau ona amata le tasi mai le auai ma le tikeri o le eleele. E sili atu pe a fai o le faʻapipiʻi o loʻo i totonu o se lauʻeleʻele, lea o le a faʻaleleia ai le saturation o le ea i le susu, faʻapea foi le fetuunaʻi o le maualuga o le vai.

E le manaʻomia le tuʻuina o punavai:

  • i nofoaga tatala o le saite, e pei o le susulu o le la o le a faaosofia ai le "fuga" o le vai;
  • latalata i laau, talu ai o aʻa malolosi e mafai ona faʻafefe ai le pesini vai ma faʻaleagaina le le faʻamamaina, ma laʻau mai laau, fualaau, fatu ma fuga, pa'ū i totonu o le vaituloto, e mafai ona mafua ai ni mea leaga;
  • i le lata ane o le fale ina ia tafe mai le matagi e le aumaia ai le susu i puipui o le fale.

O le nofoaga e sili ona manuia o se nofoaga e lelei ona vaʻaia mai le fale ma mai tulimanu taʻitasi o le togalaau.

Saunia o se pusa talafeagai

Pe a filifili e fatu se punavai ma ou lava lima i totonu o le togalaau, e taua le filifili pe faia se tane mo se masini eletise na o oe.

I le avea ai o se pesini punavai, e mafai ona e faʻaaogaina ni pusa palasitika ua faʻapipiʻiina, e mafai ai ona faʻamautuina le vai

Ina ia fausia ni punavai tetele, e manaʻomia ona eli se lua, i lalo ifo o le a faʻapipiʻi ai se faavae mo le lumanaʻi. O le pito i lalo o le lua eli i lalo o le vaipuna ua ufiufi i se oneone, o le itu o puipui ua faamalosia i piliki. A maeʻa lena, o le pito i totonu o le tane e mafai ona ufiufi i paʻu palasitika, lea e le mafai ai e le vai ona pasia. E mafai ona ausia ni sooga o le faamauga e ala i le togafitia i latou i le silicone malulu.

Se mea tāua: o le maualuga o le faʻaaogaina o le faavae e tatau ona i lalo o le palapala. O lea tulaga o le a faʻaaogaina ai le avanoa e fufuluina ai le eleele i luga o le pesini

I tafatafa o le pito i luga o le fogaeleele, e mafai ona tuʻuina atu timuga faʻafuaseʻi, o le auai o le a le mafai ai e le vai ona tulaʻi i luga atu o le tulaga manaomia.

Faigaluega, fatuina o se punavai io latou lava lima i le atunuu, faʻaaoga soʻo se otaota otaota: maʻa masani, laʻau o le vaitafe, pusa o taavale, mea tioata, mea auʻiliʻili

O le manaʻoga autu o loʻo tuʻuina atu i le meafaitino, o uiga malosi ia ma le malosi e faʻafeteina ai le vevela.

E mafai ona faatumuina le ipu ua maeʻa i le vai.

Pump installation installation

E le mafai ona faʻalauiloa se punavai mo le foai atu e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi o lona "fatu" - o se pamu mamana e maua ai le faʻaauau pea o se galu malosi. O le manuia o le faʻaaogaina umi o le punavai e faʻatatau tonu i le filifiliga sao o le pamu. O le mataupu faavae lautele o le faiga e matua faigofie lava: o le vai e faʻaaogaina i luga o le paso e aoina i se pesini. Mai le pesini, e tafe atu i totonu o le fagu, mai le mea e ulu ai i le paipa ma, aʻo alu ese, e muamua ona faia se mea mama ma sili atu ona mama. O le pamu mai pamu pipili ua faʻamamaina vai i le paso.

O le mafaufau e uiga i le auala e fai ai se punavai i totonu o le atunuu, e taua tele le saunia mo le faʻapipiʻiina o se alavai. O le pipili mo le masini e mafai ona tuʻuina i paipa paipa paʻupaʻi ma le diamita pe a ma le 16 mm. O loʻo faʻaalia i le sili atu le lelei ma le umi o le auaunaga. Faʻapipiʻi faʻamalosia le fausia o faʻamaʻi faʻapipiʻiina ma se faʻamafanafana faʻapitoa.

O punavai teuteu o togalaau teuteu e masani lava faʻapipiʻi ma pamu taʻavale, o loʻo faʻafefea ai le vai mai le pesini, faʻasolosolo se liʻo, toe faʻafoʻi i totonu o le punavai

O le malosiaga o le pamu e tuusaʻo tonu lava i le gafatia o le pesini punavai, faʻapea ai ma le faʻatusatusaina o le malosiaga o le vaalele, lea o le a tulei mai le vai ma se afi mumū.

E mafai ona faʻapipiʻi i le punavai o le vai e ala i le faʻapipiʻiina o se tagata e faʻaaogāina - o se vaʻa mamafa. O le faʻaaogaina o le tagata e faʻaavanoa e faʻatagaina oe e tuʻuina atu pea le malosi mo le vai e ulufale ai i le paso ma le faʻatinoina o le faʻatinoina o le tino atoa. Faatasi ai ma lenei faatulagaga, ua pamuina le vai i totonu o le tagata e taliaina e ala i se pamu, ona siitia atu lea i le paso o se tulaga maualalo.

O le faʻatinoga o punavai faʻafefe e faʻavae i luga o le mataupu faavae lava e tasi.

E tafe ifo le vai i totonu o le galu i lalo o se tamai afu i luga o ni laasaga i tulaga eseese

A maea le faʻatulagaga, e tatau ona siakiina le pamu mo le gaioiga ma e na o le taimi lava e tatau ona teuteuina i elemene teuteu.

Fautuaga mo le filifilia o le pamu saʻo mo le punavai: //diz-cafe.com/voda/nasos-dlya-fontana-i-vodopada.html

Meafaigaluega faaopoopo

Faʻatulagaina o masini faʻaopoopo mo le punavai o le a mafai ai e oe ona fesuisuiaʻi ma faʻavasega le mamanu.

Polotini faʻapitoa e faʻataga ai oe e tuʻuina atu i le vaalele le vai e sili ona le masani ai: suauu, tulip, domes, umbrellas, hemispheres

O le tuufaatasiga o aʻa ma le aafiaga o fomu na faia ei latou e mafai ai ona e faia ni ata vali matagofie.

Malamalama atili i se auala ofoofogia e suia ai le punavai mo le foai atu, ma tuuina atu ai i ai se aafiaga leaga. Talu ai e masani ona fesootaʻi le malamalama ma le vai ma o loʻo tu saʻo i le tino o le punavai, e tatau ona tuʻuina atu le tele o manaʻoga i luga o la latou filifiliga: o le faʻafefe o le vai, mamanu.

Le tele o manatu mo pupuʻu mo punavai: //diz-cafe.com/voda/nasadki-dlya-fontanov.html

O le faʻamalamalamaina teuteu, faʻapipiʻi i le pito i lalo o le vaʻa, o le a fiafia i mata i le afiafi o le a oʻo mai ma le aafiaga o le susulu o le vai

O masini e moli ai le vai, faapea foi ma ituaiga uma o moli feola, e matua lauiloa lava mo punavai.

O se uiga uiga ese o le mea teuteu o se tamai vai. Taiala o Gaosiga: //diz-cafe.com/voda/vodyanaya-melnica-svoimi-rukami.html

O le faʻaleleia lelei o le punavai o le a fesoasoani e faʻalauteleina le ola o le faʻaleleia o mea faʻaleleia: e fautuaina le faʻaitiitia o elemene e mafai ona faʻaaogaina mo le taumalulu. O le vai lava ia i le amataga o le malulu o le tau e tatau ona gaogao o le vai ma ufiufi malupuipuia i se ata e puipuia mai le efuefu, pala palapala ma le vaʻaia.