Laʻau

Vaega o le masini e maua ai le suavai o se atunuu o le taumafanafana i se vaieli

Tatou te talisapaia uma lava le mafanafana e oo lava i le fausiaina o se fale o le atunuu, tatou te taumafai e siosiomia i tatou i mea lelei. O le suavai e aofia ai se tasi o matafaioi autu i le fausiaina o tulaga ola lelei. E ui lava o tagata e ona fale na tuʻuina atu i ai le suavai, o le faʻatulagaga mo le faʻatulagaga o le tino e masani lava ona fofo, ona o tagata e ona le fuafuaga e tuʻuina atu le suavai tutoatasi i totonu oa latou togafiti, o loʻo afaina uma o latou tauau. O le suavai o se fale o le atunuʻu mai se vaieli o se tasi lea o auala sili ona faigofie ma sili ona taugata e faʻaogaina ai le masini vai faʻapitoa.

Faʻaaogaina lelei o le Suavai

Pe a fuafua le suavai o se dacha mai se vaieli, e tatau ona amanaia e na o se punaoa lelei ua saunia e mafai ona faʻaaogaina e faʻatulagaina ai se masini vai. O le a le ituaiga o vailaʻau faʻaleleia lenei e faʻalagolago i lē e ona. Ae o ona puipui e tatau ona puipuia malu mai eleele, ma o le mea lea e faia ai masini, sima sima poʻo se poloka poloka laau.

E mafai ona e aoao atili e uiga i le auala sili ona faigofie e eli ai se vaieli mai le faleoloa: //diz-cafe.com/voda/kak-vykopat-kolodec.html

O le auala pito sili ona faigofie e faʻaleleia ai le vaieli o loʻo faʻaogaina ai mama mama e puipuia ai le faʻaitiitia o le eleele, ae faʻapea foi le tafia o le vai

O le lelei o le suavai e aofia ai le faʻaaogaina o le vai e faʻaaoga ai masini pamu ma lona tufaina mulimuli ane i le nofoaga ma le fale. Pe a faatusatusa i isi auala mo le faatulagaina o le suavai, lelei le suavai e iai le tele o itu e le mafai ona faafitia:

  • Faigofie faʻapipiʻi. O lē e ana, o loʻo ia te ia ni tomai masani ma tomai faʻaletausaga, e mafai ona eli ma faʻapipiʻi le mea na maua. Ae ui i lea, e le manaʻomia ona ia maua se faatagaga aloaia e kili ai se vaieli.
  • Tau maualalo. O le fausiaina o se vaieli, pe a faʻatusatusa i le lelei lava e tasi, e le manaʻomia ai se tau taua tele: e lava le faʻatauina o se pamu vai ma se paipa. O le a sili atu i le sefulu ma le lua tausaga, ma e matua leai lava se totogi, e maua ai le punavai eliina ma le vai.
  • Maua avanoa i le vai. I le mea e tupu i fafo o le malosi, e mafai lava ona e maua vai mai le vaieli, faʻaauupegaina i se maea ma se pakete.

Ae o le aoga autu o le suavai tutoatasi o le fale mai le vaieli o le mafai lea ona faʻaaogaina i ou lava lima. O le mea moni, i le faʻamuamua, o le manatu o le faʻapipiina o se faʻaaogaina o le suavai e le o se mea fou ma e faʻaauau ona tofotofoina pea i le faiga. Ae o le poloketi faʻatasi ai ma le atinaʻeina o se eletise mai le vaieli, faʻapea ai ma le filifilia ma le faʻapipiʻiina o masini pamu, e sili atu le tuʻuina atu i tagata tomai faapitoa. O lenei mea o le a taofia ai le tupu mai o faafitauli i le taimi o le faagaoioia o le tino e tulaʻi mai ona o mea sese na faia i le mamanu.

Ae ui i lea, e taua le matauina e mafua ona o le latalata o loʻo tupu i le fogaeleele, o le vai e tele lava ina i ai le tele o mea leaga. O ia vai e mafai ona faʻaaoga mo le fausiaina o le togalaau ma mo manaoga faʻapitoa.

E sili ona faigofie le faʻamamaina o le vai ma le tele o mea le mama mo le 'aiina e ala i le tuʻuina o se masini filtration

Pe a fuafua e faʻaaoga le vai mo le inupia, e tatau ona tuʻuina atu i se isi tulaga le faʻapipiʻiina o se masini filiga. E le gata i lea, o le vaieli ia lava e tatau ona faʻamamaina ia le itiiti ifo ile tasi i le tausaga.

E faʻafefea ona vaʻaia le vai i se vaieli, faitau le meafaitino: //diz-cafe.com/voda/dezinfekciya-vody-v-kolodce.html

Filifilia o se pamu ma paipa mo se masini vai

E le mafai ona faatulaga le suavai o se fale tumaoti mai se vaieli e aunoa ma se pamu e pamu vai mai le punavai ma tuʻuina atu i le fale e ala i se paipa e fesootai i ai. O le mea lea, pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga, e tatau i se tasi ona amanaʻia le mana o le iunite, lea e tatau ona lava e faatumauina ai le mamafa o le vai i le itulagi o 1.5 atemoseta i le atoaga o le faʻaogaina o paipa tuʻuina mai le vaieli i le fale. O pamu faʻapipiʻi masani e mafai ona pamu vai mai le loloto e 9 i le 40 mita. Afai o le vaieli o loʻo mamao mamao mai le fale, e fautuaina e faʻapipiʻi se pamu e sili atu le malosi o centrifugal, lea e mafai ona pamu vai mai le loloto e oo i le 45 mita.

A filifilia se pamu, e tatau ona e fausia i luga o le mea moni e faapea, o le faatinoga o le iunite e tatau ona sili atu i le faailoga o le maualuga o le tafe o le vai i le taimi o lona taumafa aupito maualuga. I le averesi, o le "oloa" o le gaosiga e tatau ona tusa ma le 30%. Mo se faʻataʻitaʻiga: mo se fale o le nuʻu e nonofo ai se aiga e 4, ua lava lea e faʻapipiʻi ai se pamu ma se gafatia e 3-4 kupita mita / itula. O le a le lava e le gata ina faʻamautinoa le faʻaogaina o meafale fale, ae faʻapea foi mo le fausiaina o le togalaau o se fuafuaga a le tagata lava ia.

Afai o le loloto o le vaieli, lea e tatau ai ona tuʻuina atu le suavai tutoatasi, e le sili atu ma le 10 mita, ona lelei ai lea ona faʻapipiʻiina se nofoaga faʻapitoa pamu e faʻapipiʻi ma se masini masini ma se kamupanī faʻapitoa.

O le pamu e lelei i le mafai ona e faʻaolaina le ola o le pamu ia lava. E galue i le malosi atoa pe a fufuluina le vai mai se vaieli i totonu o se kamupanī faʻapitoa, ma naʻo le togiina o le aofaiga tatau o le vai i totonu o le suavai tuʻuina atu i le fale.

Ina ia faʻapalapala le vai i le taumafanafana, e mafai ona e faʻaogaina paipa o sila, apamemea poʻo uamea. O le filifiliga mulimuli e sili atu ona lelei, talu ai o le mea faʻapitoa o mea faʻapitoa e faigofie ona faigofie, lea e matua faʻafaigofieina ai le faʻatulagaina pe a tuʻuina le auala. E le afaina i le faaleagaina.

Laasaga faatekinolosi o le faatulagaina o sea faiga

Le lelei o le faʻaaogaina o le vai e aofia ai le tele o vaega:

  • Atinaʻeina po o le filifilia o se polokalame e tuʻuina atu le eletise saunia;
  • Tuʻuina o fagu mo le faʻapipiʻiina o iʻa ma le tuʻuina o paipa;
  • Faʻatulagaina o masini pamu;
  • Faʻatulagaina o se faiga e togafitia ai vai;
  • Tuʻuina o le paipa mai le punavai i le fale;
  • Faʻatulagaina ma le tuʻuina atu o masini i le fale.

O le a aoga foi i le auala e faamama ai ma toe faaleleia le vaieli: //diz-cafe.com/voda/chistka-i-remont-kolodca-kak-provesti-profilaktiku-svoimi-rukami.html

Aʻo leʻi faʻapipiʻi masini pamu, e tatau ona e faʻaleleia le faʻaogaina o le vai i le fale.

O le polokalama maeʻa e tatau ona faʻaalia manino: o le punavai o le faʻaaogaina o le vai, o le pamu vai ma se mea e pulea ai, se vai vai ma se paipa

Ina ia faʻaleleia le suavai tutoatasi mai se vaieli i se fale, eli ai se lua, o lona loloto e tatau ona i lalo ifo o le maualuga o le maluluina o le palapala (i le ave ifo i lalo ifo o le 30 cm). Ina ia puipuia suiga o le faaleagaina i luga o le fogaeleele, e fautuaina e faʻaofuofu paipa paipa i se pusa faʻapitoa.

O se paipa e faataatia i le pito i lalo o le auvai, o lona pito e aumai i fafo o se avanoa i totonu o le mama ma tuu i totonu o le vai, e le aumaia le 35-40 cm i le pito i lalo o le vaieli. E tatau ona tuʻuina le paipa i se pusa o le 0.15 mita i le mita taʻitasi o le oloa. O le pito i luga o le paipa ua faʻapipiʻiina i se vaʻa, lea e puipuia ai le sufe mai le fatu o mea eleelea, ma faʻamautinoa ai le lelei o le faʻaogaina o le pamu.

Faitau atili e uiga i le filifilia o se vai faamama: //diz-cafe.com/voda/filtr-ochistki-vody-dlya-dachi.html

O le kamupanī faʻapitoa e faʻapipiʻiina i se maualuga o le itiiti ifo i le 1.5 mita mai le fola o le fale, e masani lava i totonu o le fale poʻo le taualuga. Faʻafetai i lenei faʻatulagaga, i le mea e tupu mai i le malosi o le malosiaga, o le a maua ai le mamafa o le vai, lea o le a faaauau pea ona tafe i le mamafa i le tap.

Nofoaga i totonu ma le mago - tulaga lelei mo le faʻapipiʻiina o masini pamu, o le fausiaina lea e mafai ai ona faʻalautele le ola o le suavai

E sili le tuʻuina o masini eletise i le fale, pe a le paʻu le malulu o le ea i lalo ifo o le 2 ° C e oʻo lava ile taimi malulu. O le filifiliga aupito sili i totonu o le potu pito i tua.

Fautuaga faʻapipiʻi mo le nofoaga e pamu ai: //diz-cafe.com/tech/nasosnaya-stanciya-svoimi-rukami.html

Afai e iai se faaletonu i totonu o le tino lelei, e tatau ona tuʻuina se siaki siaki, o loʻo faʻapipiʻi i luma o le pamu, e puipuia ai le vai mai le autu i le fale. Ina ia otometi le tapeina o le pamu, e fautuaina e faʻapipiʻi se masini eletise eletise eletise.

A maeʻa ona faʻaaoga uma elemene ma elemene faaopoopo o le polokalama, siaki le telefoni i totonu o le meaʻai, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le pamu i le pusa o le pule.