Laʻau

Faia-------------------------------:

Pe a fuafua le faʻatulagaga o togalaau i luga o lau lava fuafuaga, e te manaʻo e fatuina galuega ma i le taimi lava e tasi o elemene matagofie o le faʻasologa o laufanua. O mea e faʻaogaina mo togalaau e mafai ona vaʻaia ai laupapa, tiʻetiʻe maʻa, iliili ... Ae ui lava i lea, o le sili ona lauiloa i totonu o le vaʻafaga e pei o se fola mo faʻaoga ma auala o ni paʻu paʻu ma foliga matagofie ma uiga sili ona lelei. O le a avea oe ma auupega faʻapipiʻi i le mamanu o le 'upega tafaʻilagi, faʻatasi ma le ituaiga o fale ma togalaau.

O a faʻamanuiaga o taʻavale fale?

O le faʻapipiʻiina o le gaosiga o gaosiga e matua faigata lava ma umi, ae i le taimi lava e tasi e sili atu le manaia o le faagasologa. O le taunuuga o le galuega o oloa ia e faʻamaopoopoina i ni auala matagofie.

O manatu fiafia mo le teuteuina o togalaau e mafai ona maua i le meafaitino: //diz-cafe.com/dekor/sadovye-dorozhki-svoimi-rukami.html

O nei auala e le masani ai e avea o se nofoaga agavaa mo togalaau totogo

E le gata i lea, o le gaosiga o paʻu paʻu ma o latou lava lima o le a sili ai ona teu tupe i totonu o le paketi a le aiga, aua o le faʻatauina o faʻamaʻega maeʻa e tele taimi sili atu ona taugata.

O lapisi e faia i le fale atonu e le fetaui lelei mo le ufiufi o nofoaga ua mamanuina e faʻaleleia ai fausaga mamafa poʻo taavale, ae o le a avea ma fofo sili ona lelei mo ala savali i le togalaau. Faatasi ai ma le saʻo gaosia o le sima ma le faʻaalia i vaega uma o tekinolosi gaosiga, e mafai ona e maua se oloa ma le 100% le umi.

I le faaaogaina o lanu ma lanu eletise, e mafai ona e faia ni tafola o lanu eseese

E ala i le suʻeina ma valivali vaifofo e faʻaaoga ai le tootoo, e mafai ona e maua ni faʻatasiga tetele ma mamanu. O le faagasologa o le faia ma le faatulagaina o auala o se lesona matagofie lea e mafai ai e oe ona faʻaalia le fatuga fatufatuaʻi lea e aumaia ai le tele o mea fiafia ma lelei.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga

Filifilia o meafaitino ma mea faigaluega

Ina ia mafai ona e faia muamua ia fale taʻavale ma ou lava lima, muamua, e te manaʻomia le faʻatau mai o meafaitino o le gaosiga ma faʻamaumauga faʻatasi ma meafaigaluega talafeagai. O le tui ua faia i luga o le faavae o le faʻafefiloi o sima, oneone ma le vai i le faatumauina o mea e faalagolago i le faʻamoemoe o le oloa ma le ituaiga sima na faʻaaogaina. Mo le gaosiga o taʻavale faʻatoʻaga, e fautuaina le faʻaogaina o le kenera M 500. E le aoga le faasaoina i luga o le tulaga lelei o le mea, ina ia le tautevateva i luga o le auala o le paʻu i le taimi mulimuli.

Laʻu ma le vai mo le paluga e tatau ona faʻamamaina palapala ma laʻau. E le o se mea e te fefe ai pe i ai tamaiti laiti i le oneone. O le maualuga o le sima e le mafai ona afaina mai lo latou i ai. Ae o le oloa o le a maua ai se mea e le masani ai.

Fautuaga! Faatasi ai ma le fesoasoani a tagata faʻamalosi, e mafai ona e faʻateleina le malosi o paʻu paʻu ma ona aʻafiaga i suiga o le vevela.

O le tele o ituaiga o poliki palama o loʻo avanoa i faleoloa faapitoa. E mafai ona latou faia ni foliga ma ni eseʻesega eseese. O ia mea uma ua fuafuaina mo 200 fusi. Ina ia faatelevaveina le gaosiga o le gaosiga, e fautuaina e faʻatau ni sefulu sekeli o ituaiga taʻitasi.

E ala i le tuʻufaʻatasia o faʻalapotopotoga e 2-3 o le oloa, e mafai ona e faia ni mea teuteu faʻapitoa ma matagofie "gata"

E mafai foi ona faʻaaogaina pusa palasitika mo mea taumafa e pei o siama, lea e lava le gafatia, agamalū ma le tumau. Faʻaaogaina ni pusa faʻapipiʻi faigofie i ni itu ma itu taumatau, e mafai ona e faia "piliki" faʻafausaga.

Ma e mafai foi ona e faia se mea e faʻataunuʻu, faitau e uiga i ai: //diz-cafe.com/dekor/forma-dlya-zalivki-sadovyx-dorozhek.html

O ia taʻaleʻa pe a faʻapipiʻi faigofie le faʻailoga o le tasi i le isi

Fofo sauniuniga

O vaega talafeagai ua saunia, e mafai ona tatou saogalemu e amata ona faia ni paʻu paʻu ma o tatou lava lima. O le faʻafefiloi o le faʻafefiloi o oneone-oneone e mafai ona faia i le lima poʻo le faʻaaogaina o se pulu e iai se uʻamea pipili. Pe a fuafua e fai ni laʻei i totonu o le sefulu pe oʻo lava i le fiaselau o taʻalo, ia fautuaina e teu i luga o se masini sima e faafaigofie ai le faagasologa. Ia, pe afai ua uma ona i totonu o le fale talimalo. O le mea moni, o nei mea faufale e mafai ona faʻaaogaina mo le tele o faamoemoega, e amata mai i le faʻafefeina o le alavai o se vaitafe i le togalaau e faʻauma ai le toe faʻaleleia o pou pa.

1 vaega o le sima ma 3 vaega o le oneone o loʻo sasaa atu i totonu o se atigipusa, lea e mafai ona faʻaaoga e pei o se pesini poʻo se pakete

O le siakiina o le vaifofo i totonu o se masini suauu ina ia maua ai se vaega tutusa, muamua e te manaʻomia e faatumu le oneone, ona sasaaina ai lea o le sima i totonu o le pusa faʻaauau.

Faʻaopopo le vai i le faʻafefiloi malie, e aunoa ma le faamutaina le faʻafefiloi o le fofo. O le tele o le vai i le vaifofo e mafai ona tau atu i le faaitiitia o le malosi o le sima ua maeʻa. O le puipuia o lenei mea, i le fefiloi ma le sasaaina o tulaga, faaopoopo i ai vai ma le faamalosia o fiva e faaopoopo i le fofo.

O le faifai pea o le fofo e tatau ona pasi: se vai laitiiti, ae le o ese mai le trowel

E mafai ona e valivali ni taʻaloga i lanu e le masani ai ma le fesoasoani a pig pigs, lea e sili atu le tetee i le malamalama ma le vanimonimo o le ea, faapea foi ma le siosiomaga alkaline. O le aofaiga o le vali mo le vaifofo ua filifilia e le "metotia faataitai", amata mai le 30-50 g ma faasolosolo malie le faateleina o le vaega. E maua e le auga se lanu lanu pe a uma le 5-7 minute. O le sauniuni o le tuufaatasiga ua fuafuaina e le leai o ni moli ma le lanu lanu o le atoaga o meafaitino.

Mumu faʻatumu

Aʻo leʻi sasaa le ele, ole fautuaina ole lubricate i le emulsol poʻo soʻo se suāuu (e mafai foʻi ona e faʻaaogaina le masini miti). O lenei mea o le a mulimuli ane fesoasoani ai i le faʻavaeina o le oloa faʻamaʻi.

E faʻamaligiina moli i le palu ma faʻafefeteina i se pulu

E mafai ona e faʻateleina le malosi o le oloa e ala i le faʻapipiʻiina o se uamea, pa poʻo le uaea i totonu o le sima tuʻufaʻatasi, ona faʻaopopo lea i pito ma le vai o loʻo totoe.

Ina ia mafai ai ona faʻamalosi le masima ma faʻafefe ai le eletise mai le fofo, e tatau ona faia se vibration o le sima. Mo nei faʻamoemoega, o loʻo faʻaaogaina se laulau vibrating. I le leai o sea mamanu, o se isi mea e mafai ona avea o se fagu poʻo se fata. Mo le faia o le vibration, ua lava lea e fai ai ni nai tapes ma se mallet i luga o le laulau.

I le faʻaaogaina o maʻa masani, fafie, piliki poʻo isi mea e faʻaalu ai le toomaga, e mafai ona faʻaogaina se sima teuteu. E sili atu i lenei: //diz-cafe.com/dekor/dekorativnyj-beton.html

Totoina ma le aveeseina o oloa mai pusa

O le faʻaaogaina o masini faʻapipiʻi e ufiufi i palasitika ma faʻapipiʻi mo le 2-3 aso. I le vaitaimi lenei, e taua le faatumauina o le maualuga o le susu. Ina ia faia lenei mea, e fautuaina e faʻagasolo taimi e susu ai oloa faʻamalosi.

O le nofoaga e faʻamago ai mea faigaluega e tatau ona natia mai le susulu o le la.

A maeʻa le 2-3 aso pe a uma ona tuʻuina, e mafai ona faʻamalosi le taʻavale e ala i le tulei pisi o itu ma lulu. Faʻasusu le oloa i le paolo mo le isi 3-4 vaiaso. I le taimi lea, o le a maua ai le malosi malosi, ma e mafai ona faʻaaogaina e avea o se mea faʻapipiʻi mo auala o togalaau ma nofoaga e faʻafiafia ai.