Laʻau

E faʻafefea ona filifili se suʻega maualuga o minisink + o se filifiliga ile fale

O a matou auala e le mamao. E oʻo lava i taulaga tele, e le mafai ona faʻafefeteina afā tetele o le sami pe a uma timuga, ma o le palapala e tafe mai i luga o le auala o le a taʻe ai taavale uma. O a mea e mafai ona matou fai e uiga i malaga a le atunuu? Ae ui i lea, o avetaavale taʻitasi e tatau ona mataʻituina foliga o lana taavale. Afai o itu uma o le taavale e masani ona palapalai i palapala e matua le lelei le faamatalaina o lona pule, o numera e le mafaamatalaina e mafai ona tau atu ai i se sala tupe. Ae o le fufuluina o se taavale i totonu o le taavale a le taʻavale, o mea leaga ia mo le paketi a le aiga. O le minimoyka mo le taavale e fesoasoani i fafo, o le a le tusiga o le a fesoasoani e filifili.

O le tele o tulaga lelei o lenei masini o lona matagofie ma le feaveaʻi. E mafai ona e galo e uiga i le vaʻavaʻavale taavale vaʻaia e fufulu e faʻavavau pe a faʻatau sau faʻataʻitaʻiga mo lau taavale. E mafai ona teuina i totonu o le ogalaau o se taavale ma faʻaaoga pe a iai se manaʻoga.

O le faʻamalosi ma le telefoni feaveai e faigofie uma i le taimi o le teuina ma le taimi o felauaiga: o le a oʻo mai i soo se taimi lava e mafai ona oʻo mai

O loʻo faʻapena ona faʻatulagaina le taavale. O le vai i lalo o le mamafa e maua mai i se pulupulu, i le pito i tua o le mea o loʻo i ai se pusa vavae. Pamu pisapisao o se pamu e oso i le afi. O le vai e pasia se tamai (pe tusa ma le 0.7 mita le lautele) le pu i lalo o le maualuga o le mamafa e faia ai se vaalele malosi. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei vaalele, ua aveeseina ai mea afaina mai luga o le taavale.

O le a le mea e te sailia pe a faʻatau se iunite?

Afai e sili atu ona faigofie mo oe le faʻatauina o se masini nai lo le faia e oe lava ia, ona fautuaina lea ia e malamalama lelei i tulaga o loʻo faʻaogaina ai mea laiti ma isi tulaga o lona faʻatinoga. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e pei o le i ai i lau eria o nofoaga autu o tautua e mafai ona tuʻuina atu le tusi faʻamaonia mo le masini.

Galuega faatino

Gaioiga - o se faʻamaoniga o loʻo faʻaalia ai le tafe o le vai i le iunite o le taimi (minute poʻo le itula). O le maualuga o le faatinoga o le masini, o le sili atu lea o le mamafa na faia e le masini. O fua faʻatatau o le gaosiga o le 7-12 lita i le minute poʻo le 420-720 lita i le itula.

O le mamafa o le vai o le autu lea

O le taua o le mamafa o le vai e fuafua pe faapefea ona vave ma vave ona fufulu lau taavale. O le taugofie o le masini e maua ai le mamafa o le 70-100 pa. Faamolemole ia matau o lenei ata e faigofie lava ona liua i le 50-80 pa pe afai e fufulu le taavale i le fesoasoani a le vai, ae le o le suavai. E manino lava o le faagasologa atonu e tolopoina.

E tele atu le tau o vavalaʻau eletise (150-180 bar), ae mafai ona fufulu vave, ma o le a sili atu le lelei. O le mea lea, tatou te tuʻu tupe i le tasi itu o le fua, ma le lelei ma le taimi i le isi. O le filifiliga e mo oe.

O masini fufulu masini e eseese ituaiga, ae e manaʻomia ona filifilia e amanaia o tatou lava manaʻoga ma gafatia: tatou te le manaʻomia i taimi uma se vasega faaopoopo

Faʻalogo i le faamama.

O loʻo faʻapipiʻi nei masini vai i le taimi nei i mea fufulu. Ae o le lelei o la matou vai e matua maualalo lava o se faamama faaopoopo i le masini e mautinoa e le afaina. Afai e alu se vaega laitiiti o le abrasive i totonu o le pamu o le masini, o le a oʻo atu ai i le gau. Taumafai e aloese mai faletusi sui. E mafai ona faʻaleleia lelei le faʻaaogaina o filiga toe faʻaaogaina ma faigofie ona fufulu.

Ituaiga eseese o pamu

Pamu i totonu o minisinks e faia i le uʻamea po o le palasitika. O nei vaega e vaevaeina i le vaivai ma e le mafai ona faʻalavelaveina. O le tau o le pamu e tusa ma le 70% o le tau atoa o le masini, o lona uiga o le faatauina o se pamu fou e le vavalalata ma le mafai ona gau e tau tele. O se faʻataʻitaʻiga ma se pamu vaivai e sili atu ona taugata pe a faʻatau, ae o se taunuuga o lona faagaioiga, o le ae faʻamanuiaina.

Ae ui i lea, o pamu palasisi e sili atu le leaga nai lo mea uamea. Latou te faʻaitiitia mai le vevela ma le vevela tele. O lenei tulaga e le tatau ona galo.

Minisink ei ai se punaoa

Le leai o se faʻamatalaga e uiga i le punaʻoa o le masini e le maua ai se ata atoatoa o le oloa. Ae e tatau ia i tatou ona malamalama lelei i le auala tatou te fuafua ai e faʻatino le masini, ma mo le a le mafuaʻaga tatou te faʻatauina ai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e mafai e nisi faʻataʻitaʻi o minisinks ona tutū e oʻo atu i le afa itula o le faʻaauauina o le taʻavale, ona oʻo ai lea i isi e tusa ma le 20 minute o le avega sili lea. Karcher Series 2 ma le 3 e mafai ona na o le tasi le taavale i le aso e tasi, ma o le Laasaga 7 e mafai ona fufuluina i le fitu taavale i le aso.

O le a le aofaʻiga o le taofi?

O le faiga lea e faʻasaʻo ai le au o le fana, e faʻafuaseʻi ona taofi le suavai, e taʻua o le "aofaʻi taofi". O lona auai e faʻateleina ai le soifuaga o soʻo se faʻataʻitaʻiga o le fufuluina.

O masini fufulu e mafai ona lautele, aemaise i le i ai o vaʻa eseese ma le avanoa e faʻafesoʻotaʻi lenei masini i le suavai

Faʻaaoga tekonolosi vai

O le fesoʻotaʻi faʻatasi o le masini i le faʻaogaina o le suavai faʻafuaseʻi e fesoasoani e faʻamalosi ai le mamafa i totonu o le tino pe a faʻapipiʻi le vai. Ae le o taimi uma lava e mafai ai ona maua se fesoʻotaʻiga faapena. I lenei tulaga, e tatau ona galue le minisink ma le faʻaaogaina o vai mai le tane. O nisi taimi o se galuega lea e faasaina ma o faatonuga e fai mai o vaega i totonu e mafai ona maua ai se isi lavalava. E mafai ona faʻaaogaina le oloa e pei ona faʻamaonia i totonu o faatonuga.

Nofo ma mea faigaluega

O isi faʻaopoopoga faʻaopoopoga e faʻalautele ai le lautele o le faaaogaina o masini fufulu. Karcher kamupani ma 1-2 launiva e aofia ai i totonu o le afifi autu, ofo atu e faatau mai se 20 faaopoopo mea faaopoopo. O isi tagata gaosi e leai se filifiliga.

Le mafai ona faʻaaogaina mea tau vailaʻau

O nisi o faʻataʻitaʻiga e aofia ai le faʻaopoopoga o oloa vailaʻau i totonu o le tane, i isi tulaga, e mafai ona tuʻuina atu le kemisi e ala i se masini faʻapitoa po o se mea faʻapitoa faapitoa mo le foaming e manaʻomia i luga o le tane. Faatasi ai ma filifiliga mulimuli e lua, o le fufuluina o le afi i vailaau malolosi o le a faigata.

Talosaga & Tausiga

O loʻo saunia le minimoyka ina ia mafai ona tatala naʻo totonu o nofoaga autu. O faʻamaoniga ma le avanoa o nofoaga tutotonu e tatau ona faamanino muamua.

O nai upu e uiga ile auala e filifili ai se faʻatau faʻatau, o le ae faʻalogo mai se fomaʻi i lenei vitio:

Afai e leai se tupe, matou te faia se tele-taele oe lava

O le faia e le tagata lava ia o le mulumulu e le gata e teu ai le paketi a le aiga, ae ia maua foi se fiafiaga sili i le pasese: o le maua o vaega na faʻaaogaina i lona gaosiga e faigofie tele. Ole voltage o le masini eletise e 12 volts: e mafai ona e faʻatinoina e ala i le faʻaofiina o le pikiapu i le "sikaleti sikaleti" poʻo mai le fesoʻotaʻiga ile fale e ala i le faʻasaʻo.

Vaega e manaʻomia mo le galuega:

  • se masini galue mo le Volga, Nine, po o se isi tagata faletalimalo taavale;
  • se pulumu mo le fufuluina o le masini, ofuina le pulupulu;
  • sikaleti mama mumu;
  • e lua mita mita 6 ma le 10 mm le lautele;
  • se fasi fua o le faʻaaogaina o le fatu 25mm le lautele;
  • kiliuga kiliva;
  • lua eletise eletise 5-6m le umi;
  • paʻu mamele M8 ma le otaota ma le nut;
  • lua polyethylene 10 lita;
  • 6 faʻasolosolo sikola faʻatasi ma le lautele o le 4x12 mm;
  • nisi o tagata.

O lea, o le poloaiga o le galuega. O se pulumu manifinifi ma uili ua tuʻuina i se maea lapoa lautele. Ona tuʻuina atu lea i totonu o le lua, lea e tatau ona faia muamua i totonu o le fagu, ma faʻamau i se manoa. O se pusa faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻiina i le afi. Ua faapipiiina se faamau i le pulumu. Afai e manaʻomia, e teuteuina i se fasi uʻamea e 25 mm le lautele. O le fesoʻotaʻiga o le pito i lalo o le uaea o loʻo faʻaalia lelei i le ata.

O se tasi o vaʻa e lua e manaʻomia ona vaʻaia ina ia faʻauʻu le pito lua i lalo i se taʻavale, lea o le a faʻamaʻi ai le uaea eletise, ma le tapuni mata. Ina ia maua le vai i le pulumu, kiliki le ki. O se pupuu puupuu e oo atu i le 50 sekone ua lava ma malologa o le 15-20 sekone.

O le fufuluina tele o fale e faigofie tele ona gaosia ma matagofie e faʻaaogaina: Na ou tietie atu i se nofoaga e leai ni tagata ma fufulu le taavale e aunoa ma ni faafitauli ma tau

O le mea tonu lava e te manaʻomia e tipiina ai le taʻavale e manino lava ona iloa i totonu o ata. I le ata sao e mafai ona e vaʻaia le pito i lalo o le vailaʻau ma se mea e faʻapipiʻi ai luga

E tatau ona malupuipuia le afi vaʻaia i se paʻu e vavae ese mai i le mea na totoe o le fagu lua. Mo lona faʻamau, o loʻo faʻaaogaina le uila M8 o loʻo faʻapipiʻiina i luga o se moli. O laʻei e ofuina i lima paʻu palasitini, o fale lelei atoatoa mai peni poʻo ni peni faigofie.

A maeʻa le faʻaaogaina o le uaea, ona faʻapipiʻiina lea o le isi pito i lalo i sikuea, ona fai lea o se ufiufi pala. Manatua e faʻaaoga le paolo i soo se mea e manaʻomia ai.

O mea uma e tatau ai e fai se minimi oe o loʻo faʻaalia i lenei ata ma ata muamua ma faʻataʻitaʻiga: o loʻo tumau pea le teuina i luga o auiliiliga ma le onosaʻi

A uma ona fufulu le taavale:

  • o le maea ua natia i totonu;
  • ua afaina le uaea i luga o se vaa, ua tapunia e se ufiufi pala;
  • i le taumalulu, o le vai e totoe e tatau ona faʻamago.

O lenei laʻau tele e mafai ai ona e le faalagolago i le punavai, fufulu le taavale i taimi uma ma le fiafia.