Faatoaga faatoaga

E faʻafefea ona fafaga pheasants i le fale

Vaʻaiga o pheasants i le fale, pei o soʻo se pisinisi o faatoʻaga, ei ai a latou mea lelei. Afai e te faʻaaogaina tekinolosi tuai ma faʻalogo i fautuaga a le au faipisinisi faʻapitoa, e mafai ona vave faʻaaogaina le teugatupe. O le aano o le pheasant vao ua leva ona taua e tagata tulimanu ona o le tofo le mafaamatalaina. I aso nei, e tele faʻatoʻaga faʻatoʻa faamanuiaina ituaiga eseese o nei manulele matagofie. Isi mafuaaga mo le tuputupu ae o pheasants - fuamoa e pei tau taumafa taumafa.

O le mea autu o le tausisia lea o se faiga faʻaopoopo: pheasants e iloga i le faʻamalosia i tulaga oa latou mataupu e taugata. Ae o le natura na tupu mai ai manu feʻai i se tau fefaʻatauaʻiga e sili atu lou naunau e faʻatau le fale o le faleaiga poʻo le cafe.

Faʻamatalaga o le uila

Manulele pei o manulele lapoa e tu i fafo mo le alofa tunoa ma manulele matagofie. E na o alofilima o loʻo i ai ni fulufulu susulu, ma o fafine e sili ona lanu vali. Mo le fausiaina o aiga, e masani ona faʻaaoga e faifaatoaga mea teuteu, aano o manufasi ma fuamoa o manulele. Fulufaʻi auro aumaia mai Saina. O le foliga mai o le tama tane teuteu e faʻaalia lelei le igoa o le ituaiga o manulele. I luga o le ulu o loo i ai se paʻu lanu samasama-samasama, o se pito maualuga o fulufulu lanumoli lanumoana ma se paʻu lanu uliuli o fautuaga o loo siʻo ai le ua. O fusi luga i luga o le siʻusiʻu e faʻapipiʻi i se auro.

Diamond Pheasants e ese foi lona matagofie, e masani ona faatauina mo zoos. Fale nofo i le fale-Tibet. O le tama o le vao faʻasalaga e iai lona lanu uliuli, o fulufulu e fuga mumu i le pito. O le muaulu, alafau, auvae ma le faʻaputu, i tua ma itu e ufiufi i fulufulu lanumeamata lanumeamata. O fulufulu malamalama ma se lanu uliuli o siliva i luga o le totoa ma le ua. O le susu, manava ma le "ofuvae" e matua paepae. O fulufulu o le pine e tu i luga ma le lanu mumu mumu.

Steppe Hunting Pheasant - o se sui o le fuamoa fuamoa. E lelei le vaʻaia lelei o le tau. O le ituaiga e malosi malosi, e le fefe i suiga vave i le vevela ma le le lelei i le taumafataga. Mo le fausiaina o manufasi a manufeʻai e sili atu ona lelei le filifili mo se pheasant siliva. O ona fulufulu mananaia umi e faʻaaogaina e fai ai mea teuteu ma meaola vela.

Filifili se ituaiga o manulele, e le gata ile foliga - mafaufau i se togafiti faigofie. I le laasaga muamua o le faia o pisinisi, faʻatau sui o le tulimanu o manu felelei. E sili atu ona fetuutuunai i la tatou tau.

Mea e manaʻomia mo Bird

O le faʻatulagaina o se faatoʻaga mo le fausiaina o pheasants o le a manaʻomia ai le tele o tupe faʻafaigaluega. Mo le faʻaleleia lelei, e tatau ona e tausia se avanoa talafeagai mo le tausia o aiga o pheasants (o le nofoaga lelei o le pa puipui e 5 sq. M.) A o lei amataina le fausiaina, e tatau ona e filifili i le ituaiga o manulele mo le fausiaina:

  • manufelelei mo tulimanu sili atu ona teu i luga o vaʻaia ina ia latou aʻoaʻo e lele;
  • aano o manufasi o le a le manaʻomia ni pa puipui tetele;
  • i le amanaia o le tetee o le papa ia sulu nai lo le faʻafeiloaʻiina o tagata i falemalulu mafanafana, mafaufau i se pa e mafai ona aveeseina ma se taualuga mo se fale puipui i le vaitau o le taumalulu.

O pheasants matutua i totonu o se lafu lafu tele e masani ona tauina fulufulu mai le tasi. O faifaatoaga oe iloa auala e ola ai pheasants i le fale, e fautuaina e faʻatau ni tioata faapitoa mo le manulele e faʻafefe ai le fulufulu mamoe. O mea faigaluega e mafai ona faʻatonuina mai matai i le tele o mea.

O ituaiga taitasi e i ai manaoga taʻitasi mo meaai i aso faisoo. Fafaga e tatau ona iai le aofaʻi o le calcium ma le protein. Faatasi ai ma le le lava o meaai pheasants e mafai ona 'ai o latou tuaoi i le aviary.

E te iloa? O fafine felafolafoaʻi e iloga i se mafaufauga leaga - e masani ona galo ia i latou le nofoaga o le tuʻuina o latou fua. E faʻatatau i le faʻatoʻaga, o fualaau fafaʻi e tuu ai fuamoa i nofoaga eseese - luga o le eleele, i le vao ma e oʻo lava i totonu o laau. O le mea lea, e iai se manaʻoga e faʻatau se mea faʻapipiʻi.

E tatau i le Bird ona faia se mea e latalata i le natura o le vao. O le mea lea, ona o le leai o se poto masani i le fafagaina o moa, e manaʻomia le maua o le tuputupu ae o le talavou.

Fuga Faʻaopoopoga

O se tamaʻitaʻi matua e tusa ma le selau fuamoa i le tausaga. I le tino, e le mafai e ia ona faʻaosofia se aofaiga faapena. I le foia o le faafitauli o le a fesoasoani i le fausiaina o le incubator. O le masini e vave ona totogia uma tupe teufaafaigaluega, aua o faga pheasant e masani lava ona manaʻomia i le maketi. O le faʻafefeteina mo soo se ituaiga o manulele o le a foliga mai o se faʻalavelave faʻafisinia faiga faatekinolosi. Pheasants e toetoe lava a le faʻasalaina i le tafeaga, o lea e taua ai le faʻaogaina o le incubator ma faʻamafanafanaga mo fanau o le lumanai.

O fafine e amata ona tuʻu fua e tusa ma le 14-20 aso i le maeʻa ai o le matua. E fautuaina le siitia o fuamoa ua afaina mai le moa pe a uma le 20-22 aso i le incubator. Mai le amataga o le vaitaimi o le pipiʻi, e vave ona faʻaleleia e le pheasants a latou gaʻo fua seia oʻo i le faaiuga o le tautotogo - o le amataga o le taumafanafana. Ona faʻaititia ai lea o numera o fuamoa ua faʻaitiitia. Ae a faʻapea o le faifaatoʻaga e suʻe fuamoa fuamoa i aso uma, O le fafine i le taimi o le taimi e teu ai e mafai ona tuʻuina atu e tusa ma le tolusefulu lua.

E taua! Pe tusa ma le 79% o moa e afaina mai fuamoa fulu. Mo le pulou latou te masani ona tosina mai ai moa masani - latou te vaʻai i fuamoa fulafula ma a latou fanau i le lumanaʻi.

Fafagaina o moa

O le faʻaleleia o fuamoa mai fuamoa o le faatoʻaga, o se taugofie ma se paketi. Ae o le fanau tuputupu aʻe na gaosia i lo latou fale e le o taimi uma lava. Faʻatau mai moa felafoaʻi mai faifaatoaga lata ane. A e faʻatau mai se tamaʻi meaʻai, filifili se meaʻai lelei ma fafaga, e aunoa ma se mea e faʻaleagaina ai fafo. O le muamua 3-4 masina chicks e leai ni feeseeseaiga i feusuaiga, o le lanu mulimuli e mafai ona vaaia i le tausaga lona lua o le olaga pe a uma le vevela. O le mea na gau i le apaʻau o se moa e le o se mea leaga matuia. I le fesuiaiga mo le vaʻaia i totonu o le lua pe tolu vaiaso, o le a tupu le fou. O tausaga taʻitasi, i le amataga o le vaitau o le taumafanafana, e faasolosolo malie lava ona faʻafouina le fugalaau.

Afai e mafai ona e saunia ni fuamoa i totonu o se incubator mo le felafolafoaʻi, ia sauniuni mo aso muamua e tolu e tausia ai le malūlū o le maualuga o le 28 ° C. Mo meaʻai, kuka ai se fuamoa 'aʻano, faʻamaʻaʻaina faʻatasi ma greens, ma le fafagaina o falaoamata falaoamata ua faatagaina. O le masina o loʻo mulimuli mai, faʻaititia malie le vevela i + 20 ° C ina ia mafai ai ona sauni talavou pheasants mo le ola i se fale puipui. Faʻateleina le fanau laiti e mafai ona 'ave meaʻai e faʻatatau mo pheasants matua.

Apia avia

I tulaga masani o le natura, pheasants lele ese mai i le taimi muamua lamatia pe natia i lala o vao po o pale o laau maualalo. O le masaniga o le sulufaʻiga na faia i luga o le faatoʻaga i foliga o se aviary mo se pea o manulele e tatau ona i ai le laʻititi ifo i le 1.5 x 2 m. O le tagata e momoe mo le moe i le po, e faia i luga o laʻau laupapa i le maualuga e oʻo atu i le 2 mita.

E i ai nisi tulafono mo le faatulagaina o se pupuni mo se pulufana:

  • mo le faʻatulagaga o le fale, tuʻuina atu se mea e sili ona lelei i se nofoaga matutu;
  • mea puipui - silasila o le uʻamea, le mamafa - 16 x 24 mm (e puipuia le fafaga mai le gaoi e isi manufelelei);
  • se vaega o le oneone faatasi ai ma le uʻu apa (e oo atu i le 10%) o le filifiliga aupito sili lea mo le fofolaina o le fola o le fale ole fale puipui, e manaʻomia le sui pe a maeʻa le mamafa o otaota ma otaota;
  • e puipuia le fale mai i roi, e manaʻomia le tuʻuina atu o se fola i lalo o se oneone;
  • Pheasants faataitai le "taʻele", faʻapena ona tuʻuina i totonu o se pusa laʻititi laʻititi faʻatasi ma le faʻafefiloi o palu ma oneone;
  • ia tausia le faʻatuatuaina faʻapipiʻiina o faʻanoʻamea ma meainu - e le tatau ona feliuliuaʻi pe feʻaʻei luga o latou vae;
  • I le amataga o le vaitau o le nesting, o le aviary e faaopoopo i fale faapitoa mo tamaitai e lua ni ala mai vao po o vao, e faafaigofie ai le taofiofi, e lafoina e fafine laulaau mamago, moa ma le mutia, lala manifinifi o laau i le vaalele;
  • vaʻaia aviary e mafai ona feaveaʻi e tatau ona tuʻuina atu i luga o le ufiufi mai le la;
  • O puipui pito i tua o le aviary e tatau ona puipuia mai le matagi ma le timu i se pepa polycarbonate.
  • E tatau ona fetuutuunai se fale puipui vavalalata e vave maua fua o fuamoa na faʻataʻatia - o fafine e masani ona faʻagaloina o latou nofoaga tuʻufaʻatasia ma o lenei matafaioi ua faasee atu i le faifaatoʻaga.

I le faaopoopo atu i mea o loʻo i luga, e le manaʻomia ona faʻapipiʻi nisi meafaigaluega mo le fausiaina o pheasants i le fale ina ia aloese ai mai le gaogao mo manulele. O se pa puipui teuteu i le togalaau ma se faʻataʻitaʻiga moni o le avanoa masani mo manulele i le vaomatua o le a manaʻomia ai nisi teritori. O le teuteuina o le laufanua, o le a tatau ona toto laau ola ma vao mo se perch ma faatu ai se vaitafe tafe (faatanoa).

Faʻasologa o le vaitau

O le laʻau e maua mai i laʻau ola maloloina maloloina, e maua mai i pheasants moa. O le tausaga sili ona lelei mo le vaʻai:

  • mo tamaitai - mai le 8 i le 18 masina;
  • mo alii - mai le 1 i le 2.5 tausaga.

O faifaatoaga faapitoa i le fausiaina o se ituaiga ituaiga e le faʻaaogaina manufelelei o le 2-3 tausaga le matua, sui i meaola laiti. O pheasants e faʻasalaina i faʻamaʻi faʻamaʻi pe pe a uma ni manuʻa tuga. Aloese mai mea o loʻo i ai i le tulaga tutusa o le tele o tane i le taimi o le vaitau. - o manulele e faʻamalosi, mafai ona faʻaleagaina e le tasi le isi.

I totonu o le fale i le taimi o le vaitau, e tofu le alii ma le lua i le tolu tamaitai. Mo le faʻavaeina o se fausiaina o aiga, e tatau ona filifili tagata taʻitoʻatasi e le ogatasi i le vavalalata. Afai o manu filifilia mai se aiga e le fiafia i le vaʻai, e tatau i tagata o le aiga ona suia e isi.

O le fafagaina o pheasants i le taimi o le vaitau e ese si ese. E tasi le masina ao lumanaʻi le taimi e teu ai, o sauniuniga faʻapitoa e fai ma faʻamaʻi faʻamaʻi e faʻaofiina i le taumafa a tagata matutua. E taua lenei mea mo le faʻaleleia o le fuamoa o fualaʻau i le vaitau o le faʻatoʻaga (20-45%). O vailaau faʻatele e faʻaleleia ai le numera o fuamoa faʻamaʻi. I luga o le 1 kilokalama o le fafaga faʻasolosolo se tasi o fualaau oona i le fualaau:

  • 21.5 g erythromycin;
  • 0.3 g penicillin sodium;
  • 1.1 g o le faʻasaina;
  • 0.7 g biovita-40;
  • 0.02 g o le biometin.

E oʻo i le amataga o le taimi e faʻasolo ai mo le mauaina o fanau fou, e tatau ona fufulu ma le faʻaeteete ma faʻamaʻi fusi o le fale. Mo tamaitai e tatau ona faia ni tulaga sili ona lelei mo le faatulagaina o nofoaga. I totonu o le vaomatua, fagafa uila i totonu o vao. I le amanaia ai o lenei tulaga, e tele ni laau e le masani ai ua totoina, pe o ni fusi saito e tuu latalata, vavalalata vavalalata, e pei o se fale e fai ai fale. Mea e manaʻomia mo le "fale" o le fafine:

  • meaʻai o le cereal;
  • saito saito;
  • uʻu;
  • otaota
Mo le faʻatulagaina o le faamoega i lalo o se togavao poʻo se fale eli ai se pu papaʻu. O lona pito i lalo e ufiufi i galu, laʻau mago ma mutia. Mo fafine o laʻau moa ma fuamoa, o ato papago o vine o loʻo faʻapipiʻi i luga o laau, ma atigipusa i puipui maualalo e tumau i puipui o le fale. Puipui i le taimi o le nesting o tamaitai mai le feiloai ma pusi, taifau ma tagata ese - latou te fefe tele ma fiafia i lenei vaitau.

Faiga faʻavae o pheasants

Afai e te leʻi mafai ona e aʻoaʻoina mai i lou lava poto masani pe faapefea ona ola pheasants i le fale, amata i le faʻatauina o faʻatauga laiti mo le faatoaga. E taua le faia o lenei mea i vaega eseese o le atunuʻu. Totoʻaina o moa e ala i le faʻatasi o le aiga o le a mafua ai le teteʻeina o le toto i faʻamaʻi ma le leai o se fua o fua. Tausia le faʻataʻitaʻiga o le aofaʻi o tamaʻitaʻi i avia taitasi - e le tatau ona sili atu nai lo le tolu tagata taitoatasi i le tane.

I le vaitau o le tafaoga, e tatau ona e vaʻaia lelei le amio a le tane. O nisi taimi na te faʻaalia ai le osofaʻiga i fafine. Mo le faʻamafanafanaina o fafine e fausia ni puipuiga faapitoa puipui pagota. I totonu oi latou o manu felelei o le a atoatoa le saogalemu ma o le a mafai ona faia se faamoega mo le faʻatauina o fuamoa faʻamafanafanaina. Mo tamaʻitaʻi malolosi tele, o nisi taimi e tatau ai ona faʻateleina le numera o fafine i le 4-7 tagata taitoatasi.

Aʻo leʻi faʻatau se paaga fefaʻasoaʻiga mo moa, fesili atu i le tagata faʻatau e uiga i le auala e fatuina ai sela e iloa ai lenei ituaiga. Latou te o mai i ni ituaiga eseese: monogame ma le tele. Mo le ituaiga lona lua, o le 3-4 o fafine o le a manaʻomia, ma o le a mafua ai ona faʻaitiitia le fuamoa. O aiga nofofua o loʻo nofoia taitoalua i nila eseese. O Pheasants e faʻaalia le faʻamalosi tele i alii o latou lava ituaiga, ae i le taimi lava e tasi latou te nonofo filemu, mo se faʻataʻitaʻiga, ma tamaiti laiti. A filifilia le "tuaoi" i totonu o le fale, taofi le filifiliga i luga o papa e le lelei ma papago.

Fafagaina o pheasants

Fafagaina o tagata matutua

Pheasants e le lelei le fafaga. Mo taumafataga o aso uma e talafeagai:

  • greens (fasi laau, lice laupapa, laumei);
  • faʻatoʻa meaai mai lau laulau (cereal, cheese cheese, fuālaau aina, fasi falala, fasi fasi meaʻai);
  • paluga o saito (fatu o le sunflower, kernels corn, oats, millet, millet, ma isi);
  • leki (pi, pi, soya);
  • vine ma fua mai lau togalaau:
  • iniseti ma anufe.

E te iloa? O le fausuala e na o le pau lea o le manulele e 'aina le fala o le Colorado potatoes. O le faʻagasologa faifai pea o tagata matutua matutua i luga o moega ma pateta o le a fesoasoani e puipuia le seleselega.ah

I le taimi o le faaipoipoga, e tatau ona tuʻuina atu le kalo meaai. I le taumalulu, ia paleni meaai ma fualaau mamago mago mamago ma apu. Le fua masani o meaai i aso malulu - 75-80 g. I le tau mafanafana, o loʻo faʻafefiloi le lime, penisina, ma le papa maʻa i meaʻai - mea taua mo le fausiaina o atigi ma laʻau matagofie. E taua le mataʻitu o vai i tagata inu.

Fafagaina o moa

A maeʻa le fuamoa muamua o fuamoa, o le gasegase o le cereal e faʻafeiloaʻiina malie i totonu o taumafa masani a le falesa. O le taumafa o moa e tatau ona aofia ai:

  • ½ saito i le mamafa o meaai;
  • saito i se aofaiga talitutusa;
  • karite (e le sili atu i le 40% o meaʻai fafaga).
Ina ia mafai ona maua le mamafa aupito sili ona lelei, o le a fafagaina e le fausuala e oo i le 4-5 kilokalama o le fafagaina o le taimi tuputupu aʻe, ausia le mamafa maualuga i le fa masina. O le faʻaleleia o pheasants i le fale o se pisinisi sili ona manaia, aoga ma aoga. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o faʻamatalaga ma le poto masani na maua i le fafagaina o moa, e mafai e se tasi ona faʻaoga i luga o le vaitafe ma ausia ai le manuia muamua.

Faʻamatalaga i le taumalulu

O le sosolo o le uila malulu malulu. Ae oi latou o loʻo i ai fagafalaʻau e fautuaina le taofiofi i tulaga faapitoa mo le tausia o pheasants i le taumalulu. I le tau malulu, o pheasants e le fiafia i le leai o se avanoa avanoa i totonu o le fale. Mo fusi o vaʻaia e mafai ona maua ai le malulu malulu malulu, e fautuaina e faʻafetaui le aviary mo manulele taumalulu. O le pito i lalo o sulu o loʻo faʻapipiʻiina i se mea mafanafana, o loʻo fausiaina ia puipui e puipuia mai le matagi malulu. O loʻo faʻapipiʻiina le fale faʻavavevave i le faʻamalamaina o le uila ina ia le galo ai manufeʻa e faʻaaoga le aofaiga tonu o meaai.

I le taumalulu, e tatau ona faʻaleleia meaʻai - e tatau ona faʻavasegaina le meaai e ala i le faʻaofiina o vailaau supplements, suāuʻu po o le fefete (3 g i le pheasant). E faasolosolo lava, mai le faaiuga o le tautoulu e tatau ai ona faateleina le fua o le fatu i le 5 g i le manu. Tau taumafa o le tau e aofia ai:

  • suauu o sana, sunflower, millet;
  • otaota matutu (vaovao mai vao oona, ufi ma otaota);
  • fua o fualaau manogi ma vine, apples.
O le aofaʻi o taumafa taʻitasi e tusa ma le 70-80 g i le aso.

Puipuiga mai faʻamaʻi ma faʻamaʻi

Faʻalogo lelei i le setete o le soifua maloloina o le manulele, pe afai e te vaʻai i le solia o le masani masani. Pheasants o ituaiga eseese e afaina i ituaiga maʻi e tolu: afaina, leai se afaina, osofaia.

O le vaaiga muamua e aofia ai pepe. O faʻamaʻi pipisi e masani ona oʻo atu i le oti o manulele. Faailoga o le pepepoxi: vevela i luga o paʻu ma luga o le ulu, pe a le fuga fulu; manava malosi ma le maualuga i le leo; vaivai lautele ma leai se manaʻoga. O le gasegase o loʻo togafitia i vailaʻau faʻamaʻi, o le vevela na tulaʻi mai e togafitia i se fofo o le lugol.

Laryngotracheitis virus e tuʻuina atu i luga o le ea, pe a uma ona fafaga meaʻai ma suavai faʻaleagaina faʻamaʻi. O le vaitaimi o le vavaega e 1-5 aso. Faʻailoga faʻamaʻi: le fia taumafa; tale ma faanatinati; puupuu le manava; faaitiitia le gaosia o fuamoa i fafine; manuʻa le aoga. Togafitiga ua faatonuina e se fomai manu pe a uma iuga o suega i le fale suesue.

Aspergillosis mafua ai siama fungal. O le faʻamaʻi e aʻafia ai le paʻu o le bronchi ma le ea. Faailoga o se maʻi afaina: le tele o le fiainu, faateleina le fiafia i le inupia, cyanosis o le pi ma vae. Ina ia faʻaumatia le alo o avian, o le fomai vailaʻau o loʻo faʻamatalaina ai le arosungal aerosols.

Ole vaega ole faʻamaʻi pipisi e aofia ai dermatitis A maeʻa se manua o le paʻu, e tupu le mumu o le lanu mumu, ma i le aluga o taimi e ufiufi ai e le pulupulu enaena. O le maʻi e manaʻomia ai le faʻafelagolagomaʻi ma le umi o togafitiga faʻamaʻi ma vailaʻau. O manua o le paʻu e tatau ona faʻaaogaina i le iodine solution.

Faʻahysema mafua ai le faʻavaeina o patupatu le masani ai i le tino atoa, lea e faʻafefiloi ma le mamafa. A maeʻa ona taia le ea mai le pusa. O le mafuaaga o le faamai o loʻo taoto i le malepe o puipui o le taga o le ea. Faailoga: toʻafilemu o le uila, mumusu e ai. O maʻi e togafitia e ala i le faatapulaaina o le gaoioi e ala i le tuʻuina i totonu o se pa puipui ma faʻaaogaina se ie e laʻei ai luga o apaau. Пузыри следует постоянно прокалывать и обрабатывать антисептическими жидкостями.

К третьему виду болезней, характерных у домашних фазанов, относится чесотка. Кожное заболевание вызывают клещи. Faailoga o siama: lime growths mai le tulimanu o le gutu; gutu lemu o le ulu; faaleagaina le ufiulu o le tino. Mo togafitiga, o vaega ua afaina ua faamamaina ma le faʻaeteete ma lubriced with a solution of neguven (0.15%).

Pheasants o loʻo lamatia foʻi tamai faʻalavelave i le taimi mafanafana. O loʻo faʻapipiʻiina meaola faalafua o anufe ma ogatotonu. Pheasants i latou lava e feagai ma le faamai e mafua mai i le "taele" o se paluga o le pefu ma le oneone. I tulaga maualuga, e tatau ona togafitia le tino i vailaau iniseti.

Faatau oloa

E tele auala e maua mai ai se tupe mama mai le faatoaga pheasant. O se ituaiga o tupe maua o loʻo mafaufauina faʻatau faʻatau fualaʻau. E tusa ai ma le natura, e tele taimi e fafagaina ai e tamaitai ni fuamoa nai lo le mafai ona latou nonofo. Meafaigaluega gaosia ma le faatauina atu o moa. Faʻaaoga vave - i totonu o le masina e tasi o le a mafai ai ona toe faʻafoʻi tupe na faʻafaigaluega i le fausiaina o le incubator. O fua mo fualaau aina e fuafua mai le 55 i le 200 rubles. mo le 1 pc. O le mea taumafa e maua tele le talisapaia e allergists ma e fautuaina mo pepe pepe.

O le itu lona lua o faatoaga uila - faʻatau atu o pheasants mulumulu. O le ae maua se fefaʻatauaʻiga lelei mo le tuʻuina atu o moa i le tulimanu. Mo tagata mauoa, o le sailiga mo pheasants o se mea e sili ona fiafia i ai, mo faifaatoaga - o se avanoa tulaga ese e fesoasoani ai mai le 1250 i le 1600 rubles. mo le faatauina atu oloa o manu felelei matutua. E masani ona faʻatau e tagata fai pisinisi ia pheasants e faʻaputuina ai ni meaʻai laiti. O le filifilia lelei o papa teuteu o le a mafai ai e oe ona maua se lumanaʻi fiafia.

Faʻatau atu o manulele mo mea e manaʻomia - le tolu o itu mo le tupe tumau a le faatoaga. E tele le meaʻai a manu felafoaʻi, e mafua ona o ona mea oona. E mafai ona e faʻamaonia le faʻatau atu o tino o manu fou e tuʻu ai faleʻai mo faʻailoga. O le tau o le 1 kilokalama o aano fagafalaʻau ua i ai nei mai le 1.5,000 rubles. Lagona le saoloto e ulufale atu i maliega masani masani o faʻasoa ma tagata faʻatau meaʻai. E le faatauina atu aano o manu vao i fefaʻatauaiga lautele, o lea o le a maua vave ai e lau faatoʻaga se auala tuʻufaʻatasia mo se meaʻai fua.