Laʻau

Faʻaaogā turf artificial pe leai

O vao leaga mo le togalaau e mafua ai se afa o lagona i totonu o fale o fale tumaoti. O lo oi ai pea le finauga e uiga i le faʻaaogaina o turf artificial pe leai foi. E tusa ai ma fuainumera i luga o le faatauina mai i fafo, e sili atu i tagata ona sili atu nai lo le inisiua. E mafai ona e faia le filifiliga mulimuli mo oe lava pe a maeʻa ona e mafaufau i tulaga lelei ma le le lelei o turf. Punaoa: stroisam2.ru

O le a le aoga o vao vao

O le autu faaopoopo, o le mea moni, o le agavaʻa. O lea vao e talafeagai i soo se vaega o le eria, e mafai ona tuʻuina atu i soo se ituaiga ma foliga. E mafai ona e tuʻuina se vao vao e leai se mea moni o le a le tupu.

O le faʻaaogaina o sea mea e faʻapipiʻi e faigofie ai ona fatuina se mea mamao. O nai vaega o le tele o le manaʻomia e te manaʻomia e pipii ai i laasaga
O mea faʻamalosi e faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu, tusa lava pe sili atu ona faigata. Ina ia faia tutusa ma le mutia moni, o le a e manaʻomia se tele o taimi, taumafaiga ma tupe.

Mai i se tulaga tau tamaoaiga, o aoga palasisi e aoga: e leai se mea e manaomia mo le faʻainu vai masani, tipi, mea faʻaleleia atili.

Le lelei o le vao vao

Soʻo se faʻatau e tuʻuina se mea e ave i ai le faʻamoemoe i le sini o le faʻatau atu o se oloa e aunoa ma le talanoa e uiga i ona vaivaiga. O le mea e leaga ai, o vao vao e iai mea e le lelei.

E taulaʻi manatu o tagata siosiomaga i le mea moni o le paʻu palasisi e faʻapalapala ai le eleele. O le mea e ono tupu mai i le vaomatua o le a ola ai iina i le lumanaʻi o loʻo faaitiitia. Punaoa: stroisam2.ru

E le pei o mutia ola, o turf altificia e le maua ai le okesene. O lenei finauga ua tuuina mai i luga o se fua tele, e aafia ai le siʻosiʻomaga o le paneta. Le faʻalogo i manatu o tagata atamamai pe leai - o le faaiuga a lē e ona le saite.

O nisi o mea e le lelei ai le faʻaaogaina o turf, faʻamaonia e tagata e ona fale tumaoti:

  • ufiufi manogi o manu felelei;
  • vevela i lalo o le la;
  • leaga le susu i le susu, pe a uma le timu, e umi se taimi e ola ai le vai;
  • olaga pupuu mo auaunaga taugofie.

O le filifiliga mulimuli, pe faʻaaogaina le turf artificial pe leai, e tumau pea lava i le tagata e ona le fale.