Lafumanu

E faapefea ona fuaina "Solikoks" mo lapiti

E vave faʻavave lapisi, ae vave vave ona oti mai se tasi o faʻamaʻi pipisi. Ma e mafai e le lafu ona paʻu i se mea o aso. O le mea lea, o faifaʻatasiga uma e faʻaauau pea ona faia faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻaaogaina faʻapitoa. O se tasi o nei lauiloa ma aoga o vetpreparat "Solikoks", lea e puipuia ma tauivi ai coccidiosis i meaola.

"Solikoks" mo lapiti: o se faʻamatalaga o le vailaʻau

Coccidiosis - o se faʻamaʻi e aafia ai le ate ma le manava o manu. Faʻatupulaia i mea faʻapitoa o meaola faʻapitoa e aʻafia ai le ulu o le ulu. E mafai ona faʻaumatia le lafu atoa i aso e lima. E masani lava, o nei parasite e mafai ona maua i totonu o le tino o soo se lapiti, ae i tagata vaivai, e amata ona latou faʻateleina le faʻaleleia. Rabbits e mumusu e ai, inu tele ma, o le mea moni, maliu mai le vaivai. I lenei tulaga, faʻaaoga le fualaau faasaina "Solikoks", lea e fautuaina e tuʻuina atu ai manu e le gata mo togafitiga, ae faʻapea foi mo le puipuiga.

E taua! O lapiti uma e alu i fafaga fou e lamatia. O le mea lea, o le afaina o lenei faʻamaʻi ua sili atu ona faamaumauina i le tautoulu ma le tautotogo. E fautuaina le faʻalauiloaina o elemene fou ia latou taumafataga, amata i nai tootoo ma faʻateleina i latou ile vaiaso.

O le gaosi oloa e gaosia ai "Solikoks" i le foliga o se vailaau matagofie o se lanu malamalama, na faia i luga o le fualaau o le antiparasitic drug "Diklazuril." O le taunuʻuga o se vailaʻau oona maualalo lea e mafai ona faʻataʻitaʻia ituaiga uma o coccidia. E fafagaina i totonu o le vai, lea e tuu i totonu o se fale lapiti mo manu e inu. E tāua i faailoga muamua o le faʻamaʻi i le itiiti ifo i le tasi le lapiti, o le sauniuniga e tatau ona inu i le lafu atoa. A leai, o le a faʻaumatia e le faʻamaʻi manu i totonu o le masina. O tamaiti e pau i le matua o le 3-4 masina muamua. I totonu o le manava o le lapiti, o le manava manava e aliali mai ma ua mou ese atu le fiaʻai. O faʻamatalaga manino nei i le manaʻomia ona faʻaaoga Solikox mo lapiti. E mafai ona e faʻaaogaina i vailaau faʻamaʻi, meaʻai, aua e leʻo iai ni mea faʻalogo mutagenic poʻo mea tauatogenic.

Mea gaosi galue, faʻasalaga ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E pei ona taʻua muamua, o le fualaau faasaina na faavae i luga o le viclazuril, o le vaega lea o le vaega o benzenacetonitriles. O le tasi gram o le vailaau faasaina e aofia ai le 2.5 mg o le vailaau, faapea foi ma le tele o isi mea e fusifusia ma elemene fesoasoani. Latou te faia se fofo manino mafiafia e mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai naʻo le lapiti, ae faʻapea foʻi isi manu ma manu felelei. E le faʻapipiʻi le vailaʻau i totonu o le tino, e maualalo le vevela, e le afaina ai manu.

E te iloa? Pe a tuʻuina atu le vailaau i lapiti, e le fautuaina e ulaula i tafatafa o pa, aua o le ai ai se aafiaga leaga i le lafu.

"Solikoks" e fai lemu, e talafeagai mo tagata matutua ma lapiti lapiti, o lona faʻaoga e saogalemu ona o le leai o ni mea faʻapitoa. E mafai ona e faʻaaogaina i soʻo se tulaga: i le maualuga o le maualuga o le vevela, vevela maualuga.

"Solikoks": faatonuga mo le faaaogaina mo lapiti

E tatau ona faʻaaoga le fualaau faasaina i faailoga muamua o le maʻi: le lava le fiaʻai, manava le manava ma le fia inu tele. E tusa lava pe maua ia faailoga i se tasi o manu, e tatau ona inu e le vailaau le lafu atoa. Ia mautinoa e avatu le lapisi "Solikoks".

E te iloa? O le fualaau faasaina e tulaga ese i le tuuina mai o le faamoemoe faamoemoeina e oo lava i ni togi laiti. Ona o le mea moni e le tumau pea mo se taimi uumi i le tino, Solikox e sili ona lelei o se auala e puipuia ai.

I le avea ai ma vailaau, ua fautuaina e faʻaaogaina i ia ituaiga o tui: 0.4 ml o le vailaʻau e manaʻomia ile kilokalama o le lapiti ola. Afai o le togafitiga e faʻataʻitaʻiina i se tagata matua, o le vailaʻau e mafai ona sasaa tuusao i totonu o le gutu ma se pipili. Ae, e sili atu le faʻaalu i le vai: o le lita o le vailaʻau i le pakete vai. O nisi tagata atamamai e fautuaina le faaopoopoina o suauu i ai iina. "Solikox" mo lapiti e sili atu le lelei e tuʻuina atu i vaiinu, ae i lenei tulaga o loʻo i ai se ituaiga o mea inu. Palu vaiinu ma le sui ua faataapeapeina e tatau ona i totonu o le fale mo le silia ma le 12 itula. O le faʻataʻitaʻiga e toe fai faalua aso i le laina, mulimuli ane e tatau ona faaleleia le setete o le lafu mamoe.

E taua! Faʻaaoga le fualaau mo togafitiga e mafai ona avea ma fasi manu. E le o tumau i totonu o le tino, o le mea lea o le a le aafia ai le lelei o aano o manu. Ae e le o fautuaina e 'ai le ate o manu na maua mai le coccidiosis.

O nisi taimi e tulaʻi mai ai le fesili: pe faapefea ona fausiaina "Solikoks" mo lapiti, pe a faʻaaogaina le vailaʻau e fai ma fua puipui. Muamua o mea uma e faatatau i tagata talavou, lea e aveesea mai le tina. E masani ona tupu lenei mea i le 30 aso o lo latou olaga. Ona tuʻuina atu lea ia i latou se vailaʻau mo aso e tolu - latou te amata i se fualaau 0.2 ml ia taʻitasi ma faateleina i le 01, ml i le aso e sosoo ai. I le avea ai ma se puipuiga mo lapisi matutua, e 2 ml o le vailaʻau ua faaopoopo atu i tagata inu i masina uma.

O aʻafiaga ma faʻasalaga o fualaau faasaina

O vaega o le fualaau faasaina e matua manogi lava, o lea e leai ai se faʻailoga. Pau lava le mea o le vaʻavaʻai mo meaola, talu ai o nisi e mafai ona faʻaalia le le talitonu i le tagata lava ia i se foliga o se mea e le afaina. A leai, afai o le "Solikoks" mo lapiti e faaaoga e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaoga, e le tatau ona i ai ni aʻafiaga leaga. E le gata i lea, ua faʻamaonia le faʻamaonia e tusa lava pe sili atu le tele o fualaau faasaina, e lagona lelei e manu ma e leai ni faʻailoga o mea oona. Ua faamaonia foi e faapea "o le" faateia "o tootoo o le sooupu e le faateleina lona aoga.

E te iloa? " Solikoks "e tolu taimi sili atu ona taugofie nai lo se isi fualaau faasaina lea e tauivi lelei ai coccidiosis - Baycox."

O nisi faifaatoʻaga o se faʻalavelave i le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua taʻua o le pepe fananau pepe. Ae o le mea moni lava, e fautuaina foi e tuʻuina atu i lapisi lapisi. Latou te faia i le tusa o le lima aso aʻo lei faia le taʻavale, lea o le a fesoasoani e puipuia le faʻamaʻi o le pepe fou. O le mea lea, o le fesili, pe a fai o le soliko lapiti mai le coccidiosis "Solikoksom", ei ai se tali uumi - toetoe lava o taimi uma.

Faʻafefea ona teuina lelei "Solikoks"

Ina ia tausia le vailaʻau i le umi e mafai ai, e taua le taofi i totonu o se pogisa, tapunia i se vevela i le va o le 5 ° C ma le 25 ° C. Ia mautinoa ua tapunia le fagu. E mafai ona e faʻaaogaina mo le lua tausaga. "Solikoks" - O le panacea moni mo le coccidiosis e le gata i lapiti, ae faapena foi i isi meaola ma manu felelei. E faʻamaia uma ituaiga faʻaleagaina o meaola ninii e mafua ai lenei maʻi. E le tumau i totonu o le tino o le manu, o lea o lana aano o manufasi e saogalemu mo tagata.

Ole vailaau e le o se mea oona, e mafai ona tuʻuina atu i lapisi matutua, lapiti lapopoʻa ma e oʻo lava i lapiti maʻitaga e puipuia ai faʻamaʻi. O se auala faigofie o le faʻamalolo - o se fofo e faaopoopo i tagata inu - ia mautinoa o le a maua e le lafu atoa lona fualaau o fualaau faasaina. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻatau i soo se vailaʻau faʻatoʻaga i tau sili ona taugofie.