Faatoaga faatoaga

Lavea ma le natura hens breed La Flush

O le igoa o le ituaiga o curie La Flash mai Falani ua faaliliuina o se aū. O le amataga o lenei ituaiga e le iloa lelei, ae e saogalemu le faapea mai o nei moa ua fafagaina mo se taimi umi (talu mai le 15 senituri).

Fai mai tagata popoto latou te tupuga mai i chicken Norman krevkerskogo ma le tagata Sipaniolo uliuli. E i ai le faʻamaoniga e faapea i aso tuai, na taʻua i latou o manu felelei ma susunuina i luga o le siteki, faatasi ai ma le au togafiti.

La Flush e faatatau i le fuamoa o le fuamoa. Latou te matua faʻavaivaia ma uiga, ma le soifua maloloina lelei. Totonu le lelei i meaai. O le aano o lenei manulele e manaia lona tofo.

I le faʻato'ā fanauina o tagata taʻitasi o lenei ituaiga, na filifilia e le au faifaatoʻaga mea sili ona lelei, ma o se taunuuga o loʻo i ai a matou fanau e lauiloa tele i le tele o tagata o manu felelei.

Faʻamatalaga tuʻufaʻatasi La Flash

I le faagasologa o le galue malosi, na atinaʻe ai e Faʻatonu Farani se laʻau ofoofogia o le hens, e seasea lava, o sui o lenei aiga ei ai se mumu lanu mumu matagofie, e foliga tutusa ma le tusi V.

O le selu e foliga tutusa lava ma nifo, ma o nisi taimi o lenei papa ua taʻua o "tiapolo" po o "Lusifelo".

O lenei vaega e manaʻomia ai lena mea O le fafaga na i ai le maualuga o mea e aofia ai elemene ma vitamini.. Afai e le faia lenei mea, ona fesuisuiaʻi lea o fulufulu manulele, ma o le a aafia ai le soifua maloloina o le tagata.

I le vaaia o le matagofie, e te alofa i ai i le tasi le tilotilo, ma ua uma ona e mafaufau oe ou te manao e tutusa.

O nisi o faifaʻau manu e tele lava ni lanu o lenei ituaiga, e pei o le paʻepaʻe ma le lanumoana. Ae o le lanu sili ona lanu o lenei vaega e uliuli.

O se moa matua e mafai ona oʻo i le mamafa e oo atu i le 3 kilokalama, ma e ola le moa i le 4.5. O le tulaʻi mai o le tino o manulele matutua e saʻo lava le saʻo, o vae e umi ma gasegase, o le tele o le tino e masani. I luga o le pale o loo i ai ni fulufulu vaiti ma vaapiapi e fai ai se ituaiga o tulei.

I moa, o le selu e laʻititi lava nai lo le moa. E le tele le gutu, e mafai e se tasi ona fai mai i le umi, o loʻo i ai se pupuʻu, ma o matala mata e faʻaalia atoatoa.

O le manulele uliuli e pei o le ofu tele a le tiapolo lava ia, o le ulu lanumumu ma le lanu e tasi o le "tautaliga" a le moa, e matagofie lava le tuufaatasia faatasi. O laumei paʻepaʻe e matua maofa tele ma manino, ma o lenei mea e maua ai se faʻailoga faapitoa i foliga vaaia.

O le foliga uumi o se tino uumi o loʻo taofia ma le mautinoa. E sili atu le ofo o le fusi o le siʻusiʻu tele i lona matagofie, e oʻo lava i tagata faʻamaonia moni ma tagata faʻapitoa.

Yerevan ituaiga o moa - e le sili ona lauiloa i lo tatou taimi. O lenei ituaiga e maualalo i mea uma.

O le siʻusiʻu e foliga tele, o fulufulu o loʻo i ai i luga, ma o loʻo i ai i le maualuga o le 40-45C. Le matagofie, umi vae e faʻatoʻaina le foliga matagofie o le manulele.

Afai e te faʻatusatusa se moa ma se moa, o lona foliga e leai se mea. E laʻititi lava, o le ua e laʻititi, o le siʻu e leaga ma e le mafaamatalaina. E toetoe lava a le vaaia tagata totoa.

Lanu lanu i totonu o lenei ituaiga o moa:

  • Faʻailoga - lanu uli, lanu paʻu e tasi;
  • Paʻepaʻe - Laʻau paʻepaʻe e mama atoatoa;
  • Kukushechny lanu - o le moa e sili atu le pogisa, o le moa ua mama tele;
  • Blue Andalusian - plumage o lanu lanumoana ma se lanu uli, lanu enaena. O solo o lenei suti e sili atu le pogisa.

I totonu o lenei vaega o loʻo i ai ni papa. O le Rooster e tusa ma le kilokalama, ma le moa ma le itiiti ifo i le -800 g. E tatau ona tutusa foliga o manu i manu felelei.

Faʻapitoa

O le uiga taua tele o lenei ituaiga o le manulele e mafai ona felelei lelei, o lona amio e malosi tele ma malosi. Faalagolago i le tagata e ona le tausiga lelei.

Gaosiga o le fua i se tulaga maualuga - e oʻo atu ile 180 i le tausaga. O laumei e paʻepaʻe, tele, e fuaina le 60 - 65 kalama. E faʻavae i luga o nei mea, e mafai ona faʻataunuʻuina faapea o le tausiga o nei moa e le gata o se mea e fiafia i ai, ae e maua ai foi se tupe maua i le paketi a le aiga.

Ina ia mafai ai ona fanauina La Flush, e leai ni tulaga faapitoa e manaʻomia, naʻo le moomooga mo le amataina faatulagaga o fale maualuluga ma ufiufi. O le faʻamatalaga mo lenei mea faigofie - e fiafia le manulele e lele.

O sui o lenei aiga e lelei le lelei ma isi ituaiga, aua nei feteenai ma i latou, aua le amio faʻamalosi. A latou nonofo i luga o fuamoa, latou te le soona leotele ma i le taimi lava e tasi e le o matauina e ala i faʻaaliga o le ita i tagata taitoatasi.

E tatau ona fafagaina i se paluga o saito ma saito, lea e tatau ona faaopoopo i ai le concentrates protein. I lenei tulaga, aua nei galo e te amanaʻia le matua o le moa.

Afai e te maua le avanoa e fafaga ai, ia mautinoa e faʻaaogaina lenei mea, o le a faafetai ia manufelelei ia te oe, i le vaaia o le mutia lanumeamata o le moa o le a tamoe i ona vae uma. O le mafuaaga lena e fautuaina ai e le au atamamai le faaopoopoina i le fafaga e pei o le tele o lauulu pe a mafai ai.

I le taumalulu, pe a suia le fugalaau, e tatau ona e tuʻuina atu kāloti, beets poʻo kohlrabi. Afai e te mulimuli i nei fautuaga, o le a le faʻaitiitia le gaosiga o fuamoa i le taimi o le malulu ma i le taimi e tasi o le a tumau ai fua o fuamoa.

Ata

I le ata muamua e te iloa ai le tele o moa o nonofo i luga o se mauga i le fale o le moa:

E tolu sui o moa o lenei ituaiga o savavali i totonu o le fanua i le malulu malulu:

Tapunia o le vaeluaga lauiloa ::

Ata sili ona lelei i luga o se paepae paʻepaʻe o se moa ma moa:

I luga o se faatoʻaga moa lea e vavae ese ai ituaiga eseese i se upega. E mafai ona maua ai le lagona o lenei moa e na o le tasi le vae, ae e le o lea:

Le nofoaga sili ona masani mo nei manulele:

Totoina ma togafiti togafiti

Ina ia mafai ona tupu ni fanau lelei, e tatau ona amanaia tulaga o le talavou. E faʻamalosia le saunia o le moa moa, ia faʻamautinoa o loʻo faʻamalu le fola, ma faʻatulaga nofoaga mo le faʻatauina o fuamoa.

E tatau i poula ona i totonu o se vaega e susulu ma faʻaleleia le tele o le taimi. Ina ia ausia taunuuga lelei i le fausiaina, e tatau ona filifili ma le faaeteete manu felelei.

Afai e le ausia e le moa po o le moa tulaga faʻavae, ona e tatau lea ona e teena. Faatasi ai ma se lafu lapoa e faigofie ona fai. E le lelei le atinaʻeina o le faʻalaʻau pepe i moa.. O le moa e tausi le moa, o nisi taimi e mafai ona nofo i luga o le faamoega!

Chicks e tupu ae e le faigata, ae e taua le matauina o le tele o le malosi. Talu ai ona o le suamalie e vaivai tele, ua fautuaina e faʻapipiʻiina se vaega o meaola laiti i le latalata i le taumafanafana. E fiafia tele le fanau La Flush i le eleele mama ma e tatau ona i ai le tele o le calcium i fafaga.

Gaioiga

Ou te fia tusia faamatalaga nei o lenei ituaiga ofoofogia:

  • O moa matutua e mamafa pe tusa ma le 3 kilokalama, roosters - e tusa ma le 4 kg;
  • Gaosiga o meaʻai - 180 - 190 iunite i le tausaga;
  • O le mamafa o le falaoa e tusa ma le 70 kalama;
  • Fertilization e tusa ma le 70%;
  • Laʻau lanu mumu - paepae;
  • O le avanoa e tausia fanau laiti e maualuga tele, ma o nisi taimi e mafai ona ausia le 100% ola.

O fea e mafai ona ou faʻatau i Rusia?

O le asō, o lenei ituaiga meaola o loʻo i ai se manaʻoga tele i totonu oi latou o loʻo mananao e maua manulele matagofie, malolosi ma le tumau i la latou nofoaga. O La La Flush lenei.

E tele tagata faatau atu o loʻo fafagaina ma faʻatau atu tamaiti laiti ma fufuluina fuamoa mo le tuʻuina. O nisi nei o tuatusi e mafai ona e iloa uma au fesili e uiga i lenei ituaiga o moa:

  • Moscow vaega a. Orekhovo - Zuevo, st. Krasin, "Fale nofo tutoatasi o Marina Mikhailovna", telefoni: +7 (929) 648-89-41; +7 (909) 681-28-08.
  • Moscow, telefoni: +7 (926) 086-55-40, Yuri.
  • Krasnodar, Apsheronsk, ul. Fulufulu 80. Faʻafesoʻotaʻi telefoni: +7 (918) 216-10-90; +7 (918) 166-04-10.
  • Village Zavyalovo, st. Oketopa 26, Izhevsk, Rusia. Telefoni: +7 (912) 852-27-27.

Analogs

La Flush o se faʻaiuga ofoofogia ma le taugata-lelei, ma le suia o le matagofie i luga o lau fale e mautinoa e le faigofie. Ae o le a matou taumafai e saili po oa ituaiga o le a mafai ona faʻatumu ai tagata ua leiloloa.

  • Moso uliuli o Moscow - latou te foliga e pei o Laflesh. O le tino o le tino e toetoe lava a tutusa, o le fuamoa o fuamoa o na mea ma isi e maualuga tele, o le lelei o aano o aano o manu e tatau ona maualuga le viia.
  • Kuchinsky anniversary hen - o lenei ituaiga na gaosia ona o se filifiliga umi. Na foliga mai o se mea lelei tele. Chickens per year e tusa ma le 160-170 fuamoa, e fuaina le 60-65 kalama. O le tele o tagata matutua eletise - e oo i le 4 kilokalama, moa - e oo atu i le 3 kilokalama.
  • O chickena Poltava o se mea sili ona lelei e faʻaaogaina ai, o le fuamoa o fuamoa e 55- 60g., Egg production -170 pcs. i le tausaga.

I le faia o faaiuga, e mafai ona tatou fai atu mea nei: La Flush o se ituaiga matagofie o hens, faatasi ai ma se talafaasolopito anamua ma aganuu o le fausiaina. E mafai e faifaatoaga faʻapitoa ona maua ni mea mama mai lenei aiga.