Fua o le gaosiga

Le aoga stevia magenta

Monk purple o se faʻalelei, e oʻo atu i le maualuga o le lua mita, faʻatasi ai ma se aʻa ma lelei ona atinaʻeina ma aʻafia ai le mafiafia. Pepa o foliga o le fala o loʻo faʻalauteleina ma ni vaitusi ma se lanu lanumoana-lanu moana i autafa. Fugalaau fugalaau laiti, faʻaputu i mea faʻapitoa. O fualaau tetele e fuga mai i papae, piniki, lanumoana, vali mumu.

E te iloa? O le lanu violē e masani ona lauiloa e igoa e pei o laʻau vai, mutia tupu, manulele solofanua, puao, taʻavale, tagata faimalaga, sidach.

Faʻavasega le lanu viole: tuufaatasiga o vailaʻau

O le vailaʻau faʻasolosolo o faamalama le malamalama atoatoa. E iloa lelei o le ester, pyrrolizidine alkaloids, o gaʻo gaʻo maualuga, flavonoids, gums, carbohydrates, acorbic and caffeic acids, minerals (ferric phosphate, potassium chloride, silicon dioxide, calcium, sodium) o loʻo i totonu o le purpurea o le purpurea.

Faamalologa o meatotino o le magenta

O mea faʻamalolo o ponaivi na tuʻuina atu ia te ia se lautele talosagaLaʻau ma aʻa e faʻaaogaina o se vailaʻau faʻamaʻi, faʻamaʻi faʻamaʻi, siama, anti-inflammatory, antihelminthic, choleretic, laxative, expectorant. Faaaoga le ponaivi ma mo togafitiga o le urinary system, ma le avea o se fualaau faasaina i le neurology. Saienitisi ma o loʻo faʻaauau pea ona suʻesuʻe suʻesuʻega faʻapitoa o le oskonnik.

E taua! O le vavalalata e ala i le lanu violē e mafua ai le vomia.

Le faʻaaogaina o stevia purpurea i vailaʻau faʻasoifua

I totonu o tagata faʻamaʻi, vailaʻau o loʻo i ai se manaʻoga sili. E oo lava i Initia Initia e le mafai ona faia e aunoa ma lenei laau toto. O le aliʻi lauiloa o Joe Pye na togafitia i le typhus. Sidach ua faʻaaogaina o se vaega autū i le tuufaatasiga o meaʻai, ma saunia tutoʻatasi mea faʻafefiloi, mea manogi, mea laiti, teuteuga.

O le mutia o vao mutia o ponaivi o loʻo faʻaaogaina e avea o se tumutumu o le vavalaʻau. O le kulupu o ponaivi e mafai ona aoga mo le fulu poʻo le malulu, e faʻaaogaina foi e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le vaega o meaʻai.

A oʻo mai ni manua, manuʻa poʻo le maʻilala e tupu i luga o le paʻu, faʻaaoga faʻamalosi mai le teuteu o ponaivi. Talu ai nei lava na iloa ai o nisi o vaega o le gafa ua i ai se aafiaga faʻamalosia i le tino o le tagata. Tagata e fia faʻaumatia nisi pauna, faʻaaoga le stevie mo le mamafa o le mamafa.

Faatasi ai ma le maualuga o le cholesterol ma le maualuga: 6 kalama o gaʻo mafolafola mo le 500 ml o le masima ma tuu mo le sefululua itula, faamama. Ave se mea teuteu ao lei alu i le moega mo le kuata kuata.

Biliary, laxative: lua fuālaʻaupuʻau o le paʻu mai aʻa o stevia e faʻafefeteina i le ½ ipu vai inu. Inu aʻo lei moe.

Slimming: 8 kalama o le stevia e mafai ona solo i totonu o se lita o le uaina mūmū, faʻasolosolo 12 itula. Inu le limasefulu kalama pe a maeʻa se taumafataga mo le masina.

Faʻamaʻi ma le maʻi catarrhal: 25 kalama o le mutia e mafai ona sasaa i le lita o masima ma faʻaauau le afa itula, faʻapipiʻiina. E tatau ona ave se ipu e tasi o le mafanafana mafanafana (inu i le siʻisi o le sipili) faatolu i le aso, afa itula ao le i taumafa.

E te iloa? I le senituri sefuluiva, e afe ma afe tagata na maliliu mai le faʻataunuʻu o Europa eura. Ona o le mea moni o laulaau o le laau e pei o laumei, na latou le mautonu.

E faapefea ona faaaoga le stevia i le cosmetology

Faʻafetai i ona puipuiga, o le stevia magenta o loʻo faʻaaogaina i le gaosia o le la. Vaega e aofia ai i lona fatuga, e mafai ona puipuia le paʻu mai avega o le ultraviolet matautia. I le cosmetology, e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le paʻu o le paʻu, faʻamalolo ma toe faʻafouina le siama, faʻamalamalama le paʻu.

O Stevie e fesoasoani e faʻamama le paʻu, ei ai lona aʻafiaga faʻapipiʻi ma puipuia ai le faʻaalia mai o le purulent foci. Sidach o loʻo i ai se faʻapuʻupuʻu faʻapitoa i luga o capillaries.

Sauniuniga o meafaitino mata mai stevie

E masani lava ona aʻafia i le gasologa o le tupu tupuga, o le tele o mea e maua mai. O aʻa e seleseleina i le tautoulu i le pito o le fuga. O aʻa e tilotilo malie i le togalaau togafiti, faʻasaʻo mai le eleele ma piilima mo le faʻamago i totonu o potu vavalalata. Mo le tele o vaega, o aʻa e faʻaaogaina i le foliga o se paʻu, o le mea lea, pe a uma le faʻamago, e tatau ona faʻapala.

O vao vao e seleseleina i le taimi o le vevela. E tatuʻa maoti lelei ia togi i se togalaau togalaau ma tuʻu i fafo i se polo manifinifi e malogo i fafo i le paolo. Ina ia mautinoa le saogalemu o laau afu ma aʻa, e tatau ona e mautinoa e le o se mataua o le susu o totoe. Afai e te le faʻamagoina le mutia, pe a teuina i totonu o pusa, faʻafeiloaʻi amata ma o lau galuega o le a alu ifo i lalo o le vai. O le eletise o le eleele, e pei o le mutia, e sili ona teuina i le pogisa po o pusa tio. E tatau ona faʻatumu tumu o koneteina ina ia mafai ai ona suia le ea i le tele e mafai ai.

Contraindications ma le afaina mai le faʻaaogaina o le stevia magenta

I le faaopoopo atu i le faʻamalolo o meatotino o stevia, o le magenta o loʻo i ai le faʻasaina. Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina, o le alkaloids e faʻaleleia ai le laau e faʻaputuina i totonu o le tino, lea e mafai ona mafua ai le faʻamaʻiina o le tino i tagata e maua i gasegase.

E taua! E faasa ona faʻaaoga stevia mo tamaiti i lalo o le 18 tausaga. Aʻo leʻi amataina le talosaga, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

E le gata i lea, o le solia o le aoga o le lactation ma le maitaga (mafua ai le fausiaina o le tino, lea e ono mafua ai le le mautonu). Ona o le satu o vaega eseese e ono avea ma le le malamalama o le tino o le fualaau faasaina. Faʻaleagaina meaʻai e mafai ona mafua ai faʻamaʻi fatuga i mea oona.