Fua o le gaosiga

Taliana Pugacheva pito sili ona lalelei teine: Natalie, Elenika, Jacqueline ma isi

O Saintpaulia o se fatu o le aiga Gesneriev. E sau mai Aferika i Sasae - mai mauga mauga o Tanzania ma Kenya. E leai se mea e fesootaʻi ma le violet lea e mafai ona maua i totonu o vaomatua ma togalaau o Rusia, peitaʻi, ona o nisi o mea e tutusa ma le igoa igoa i matu, ua taʻua ai foi o le Uzābar o le violet (pe a mavae le igoa o mauga Uzambarsky, lea e olaola ai i le natura). Na maua Saintpaulia i le 1892, ma talu mai lena taimi o le filifiliga na galue ai e lei uma. I le natura, o fugalaau e lanu violē-lanumoana.

O se taunuuga o se filifiliga umi, o fugalaau lanu lanu eseese na gaosia - mai le violisa i le paepae. E i ai ni vaega o ituaiga eseese - fugalaau monochromatic, fugalaau e iai se tuaoi, lanu faʻavauvau (petals faʻatasi ai ma le eseesega o speches ma strokes of different forms), chimeras - fugalaau ma se mamanu i foliga o se fetu, o laina taitasi o loʻo i totonu o le petal.

E i ai isi filifiliga mo le tuufaatasiga o le lua pe tolu lanu ma lanu. E tusa ma le 32,000 ituaiga o saintpaulia e iloa, e tusa ma le 2,000 o le fausiaina o Rusia. O nisi oi latou o ituaiga o le Kursk breeder Tatiana Pugacheva.

Faamatalaga e uiga i le faifaatoʻaga Tatiana Pugacheva

Faʻalogo: Tatiana Pugacheva na fanau i le 1975. Faʻaauau ona auai i faʻamatalaga Rusia ma faʻavaomalo, lauga i Moscow House of Violets. Faatasi ai ma lana paaga Natalia Skornyakova, na te tausia le upega tafaʻilagi a le Kurskaya Violet, lea e tusa ma le 100 ituaiga o meaʻai na fafagaina e ia. O le aoina e faʻafouina pea.

O Tatyana Pugacheva o le na faia ituaiga eseese e pei o Vanessa, Reed Dance, Yaroslava, Natali, Painted Veil, Elenika, Nonna, Falemai i le Lagi, Jacqueline ma le tele o isi. I totonu o faʻamaumauga o violets Tatiana Pugacheva o loʻo faʻaalia i le muaʻi "PT". Seʻio tatou nonofo i nisi oi latou.

Ituaiga fugalaau - faʻamatalaga ma ata

"Natalie"

O se ituaiga e lapoa tele (e oʻo i le 6 cm le lautele) fugalaau piniki ma le manulele lanumoana. O fugalaau e faigofie pe lua-faalua faʻatasi ma se lanu piniki ma le lanu paepae. I luga o le laina e tasi e mafai ona tuʻuina atu fugalaau eseese lanu ma foliga. Lua fugalaau e tolu e fuga mai i luga o puipui taitasi. E tupu Terry i le lona lua ma le tolu fuga.

Eseese le tele o taʻaloga, o nisi taimi e oʻo mai i se lanu matamata. O laulaau e lanumeamata lanumeamata ma se mumu mumu i totonu. O le vasega e matua malamalama lava-e manaʻomia. Faatasi ai ma le le lelei o tagata fugalaau fugalaau e matauina le vaivai o le fugalaau, lea e mafai ona paʻu e aunoa ma le lagolagoina o le tele o le fugalaau.

O taʻavale taʻavale e taʻua o le ese mai le ese mai uiga eseese. I nisi tulaga, o taaloga gaoioi pe a maeʻa se uumi umi, e tu i fafo i ituaiga fou.

Matou te fautuaina e matamata i se vitio e uiga i foliga o le violiga o le Natali:

"Elenika"

O lenei ituaiga o violets e fuga mai i ni laʻau paʻepaʻe papaʻe lua-lua ma se laina faʻasolosolo o le salati-lanu meamata. I le ogatotonu o le fugalaau e le o mafai ona malamalama le malamalama. O le susulu o le tuaoi e faalagolago lava i le moli ma le vevela, i lalo o nisi tulaga atonu e mou atu ma aliali mai i le isi fugalaau.

O le viole Terry, o se tulafono, i le muamua fugalaau e le tupu. E fesuisuiai le fugalaau. Laʻau o le rosette laititi, lanu meamata, lanu tutusa i itu uma e lua. Laʻau o le rosette laupepa, lanu lauusiusi i itu uma e lua.

E taua: O lenei ituaiga e maua ai le tele o taʻaloga, e aofia ai - faʻatasi ai ma lau laʻau. O se tasi o ia tausaafia agavaʻa ua tuʻuina atu ia Tatyana i se isi vasega e taʻua o le "PT-Fiona".

"Talia le Reed"

O fugalaau o lenei ituaiga o lanu piniki, e valiina i pito i lanu piniki-lanu viole ma lanu meamata, lea e tafe malie le tasi i le isi. Fugalaau e faigofie ma taʻilua-faalua. E ola lelei le vao. Faatoʻilaloina e Florists se paʻu palapala e le masani ai o petals ma se pistil piniki umi, ma toe faamanatu ai le isu o Pinocchio. Bush ma se rosette matafata o lau lanu e lua lanu (o le pito pito i luma e lanu meamata, o le itu sese e lanu mumu).

"Jacqueline"

O fugalaau e tetele (pe tusa ma le 5 cm le lautele), lua, lanu piniki, e pei o pomones. Laʻau mumu-paʻepaʻe ma se mea e le masani ai le lanumoana lanumoana.

E taua le maitauina o lenei ituaiga e le lava lelei i le laulauina atu o lanu o fugalaau.. E tupu i le uluai fugalaau fugalaau fugalaau e fuga mai i se vaiti lanu piniki, o le isi taimi o fugalaau e lanu piniki, ona ufiufi ai lea o le vao i le lanu viole ma se lautele lanu paepae. O nisi fugalaau fugalaau latou te fai mai i tua o se rosette lapisi lapopoa, o fugalaau e foliga mai e laiti, o lea e tatau ai ona tipi lau. O le ituaiga o mea faʻafeololo ma malamalama-alofa, o fuʻa e tumau na o le silia i le masina.

"Angelica"

O lenei ituaiga e fiafia i fugalaau fugalaau. O fugalaau e tele, pala, faʻatasi ai ma se fua faʻasolo. Paluga lanumoana e seasea lanu lanumoana ma lanu lanu e lua - lanu ulaula e susulu ma se lanu paʻepaʻe. Mamoe toto ma toeitiiti atoa le tausaga atoa. O nisi taimi e misi le paepae papaʻe i le fuga muamua. O lau e faigofie, lanumeamata.

"Serafi"

E i ai foi fugalaau tele, terry ma semi-double. O petals e mama, lanu piniki ma se paʻepaʻe paʻepaʻe ma se paʻepaʻe papaʻe, se mamanu mamanu i foliga o togitogi, taʻavale ma tafe. Mamoe toto. Faatasi ai ma le lelei o le ituaiga e mafai ona matauina ma malolosi fugalaau fugalaau.. O lau lanu lanumeamata.

"Nonna"

O fugalaau e tele tele, faigofie ma taʻitoʻalua-faalua. O le lanu o le piniki mumu, i le ogatotonu o se lanu mumu. O paʻu mumu eleelea ei ai se lanu paʻepaʻe ma se paʻu lanu viole. E le mafai ona paʻu i luga o le mamafa o fugalaau fugalaau.

I tulaga malulu, o le lanu paʻepaʻe atonu e maeʻa, ae o le lanu susulu e teu.

"O le lole candy"

Eseesega ma fugalaau taʻilua lapopoa faʻatasi ma se lau. O le ituaiga na maua lona igoa mo le lanu faapelepele o fugalaau, o le ogatotonu ma le tuaoi ua paʻepaʻe, ma le leai o se lanu paʻepaʻe ua paʻepaʻe. Pulu toto ma umi. Rosette o lau lanu meamata e matua lelei lava.

ua saunia e lo tatou atamamai mataupu faavae o le violets, isi iloga breeders litaea, aemaise Boris ma Tatiana Makoun, Yevgeny Arkhipov, Natalia Puminovoy, Alexey Tarasov Konstantin Morev, Natalia Skornyakova, Svetlana Repkina, Lebetskoy Elena, Tatiana Dadoyan ma Elena Korshunova.

Vaega o Pugacheva violets

O le mea lautele, o fugalaau tetele o uiga ia o ituaiga filifilia a Tatiana Pugacheva (i nisi o ituaiga, o le fuga o le fugalaau e oʻo i le 7 cm, e masani ona faalua, faatasi ai ma le faʻasolo). Tatyana Pugacheva e galue ma violeni lanu eseese. E fiafia o ia i lanu e le masani ai, mo se faataitaiga, lanu lanumeamata o le tuaoi. O petals e masani lava ona teuteuina i ni mea paʻi ma ni pu.

Talu ai nei, o loʻo galue malosi le faʻatoʻaga i lanu o le lanu moana, lanu viole ma le piniki.. E masani ona tolu ma o nisi taimi e fa lanu e faʻaopoopoina i fugalaau. Tatiana e taumafai pea mo le lelei. Na ia maitauina o se tasi o tulaga sili ona taua e filifili ai, e faaopoopo atu i le matagofie o le matagofie o fugalaau latou lava, o ni tafaoga matala ma ni fugalaau malosi.

Komiti Faatino: O ituaiga fou o violets, e aofia ai ituaiga filifilia o Tatiana Pugacheva, e le mafai ona taofia o latou uiga pe a fanauina e fanau, o le mea lea ua fautuaina ai e faʻaaoga le tamaititi.

Valaʻau telefoni o aʻafia mai laʻau o le vao. O tamaiti o ni taameni laiti e ola i autafa o se taina toto.

E le masalomia, o fugalaau a Tatiana Pugacheva o le a teuteu ai se aoina o Saintpaulia. Ae e taua le manatuaina o mea e fiafia i ai, manaʻomia le malamalama lelei, teuina o lau ma fafaga. O le faʻatauina o mea e tatau ona na o mea e faʻalagolago i ai, e sili ona lelei mai le faʻatoʻaga. A e faʻatau se tagata matua matua e tatau ona e gauai atu i ona foliga vaaia. O laulaau e tatau ona lanu meamata ma malie, e aunoa ma ni lanu Samasama ma isi vaivaiga.

E tatau ona manatuaina pe a faʻatau se laau totogo, e mafai ona faʻaleleia fugalaau pe'ā maeʻa femalagaiga, o lea e aoga ai le faʻatau mai o kopi faʻatasi ma tumutumu le atoatoa. Afai e te mulimulitai i nei tulafono, e mafai ona e faʻamoemoeina le tele o lanu matagofie ma le lanu o le a fiafia i le mata toetoe o le tausaga atoa.