O le togalaau

O meatotino aoga o cherries, faapea foi ma le totoina ma le tausia o aganuu

O le Cherry ua laugatasia ona o lona tulaga le lelei ma le tele o mea aoga. Faʻatulaga lelei le totoina ma le tausiga o se laau totino e mafai e tagata uma.

O peleti ua lauiloa i tagata mo se taimi umi, faapea foi ona aoga aoga. Mo togafitiga faafomaʻi, e le gata o le tupu o se laau laʻau poʻo se laau e mafai ona faʻaaogaina, ae faʻapea foʻi la latou laʻau, maʻau ma aʻa.

O le a le mea e fuafuaina ai aoga aoga o cherries?

O le uiga lelei o le tofo ma le paʻu mumu o le tino ua faia ona o le aofaiga tele o minerale, meaola malosi ma fualaʻau. Aemaise lava, o fua o le laau e aofia ai:

  • vitamini A mo vaʻa ma faʻaaliga, vaega B mo se tulaga lelei o le tino, C. mo faiga faʻavaomalo masani ma le faʻavaeina o le puipuiga malosi, E, H, PP mo le soifua maloloina lelei ma le tino atoa;
  • O le tuufaatasiga o le mineral e fiafia i le tele o mea e le masani ai-eleele. Aemaise lava, o calcium, sodium, magnesium, potassium, sulfur, phosphorus, chlorine, iron, manganese, zinc, iodine, apamemea, chromium, fluorine, vanadium, molybdenum, boron, cobalt, rubidium, nickel. O le tuufaatasiga o minerale e fuafua ai le masani masani o faagasologa o le ion-catalytic i totonu o le tino, lea e fuafua ai le soifua maloloina lelei, le i ai o se aofaiga tele o malosiaga ma malosiaga taua;
  • pectin e fesoasoani e faaosofia ai le gaogao ma le faʻamamaina ma le faʻaeteete o le manaʻoga mai le faʻaaogaina o otaota.

Faitau uma e uiga i mea aoga o le pi.

E uiga i le faʻatupulaʻia o moa i totonu o le atunuu o loʻo faitau iinei.

Matou te faia manulele manu mai fafie ma o matou lava lima //rusfermer.net/postrojki/sadovye-postrojki/dekorativnye-sooruzheniya/kormushki-dlya-ptits-svoimi-rukami-iz-podruchnyh-materialov.html.

Meatotino aoga o le uo

O le Cherry e lauiloa mo le tele o mea o loʻo i ai i se elemene o le kulupu B - gaʻo pepa, lea e taua mo fafine maʻitaga. O le tele o le uʻamea i fua o le laau e mafai ai e le tino ona maua se "mea faufale" e toe faʻaleleia ai le numera o le toto totoga - sela mumu toto, lea e taua mo le anemia ma le maualalo o le malosi.

O le tele o le faaaogaina o vine o le a mafai ai ona faʻamamaina le toto, ma le tuufaatasiga o le mineral o le fua - e toe faʻafou ai le tino ma faʻateleina ai lona tetee atu i mea leaga.

O peleti e lauiloa foi mo a latou meatotino faʻapitoa. O le pulupulu o vine e faʻalavelave ai faʻamaʻi pipisi o le streptococcal ma microphylaccal microorganisms. O le mea lea, o le laau o le a fesoasoani e taulimaina le mumu o le mucous membranes ma stomatitis o ituaiga uiga eseese.

O fualaau suamalie ma fualaau aina suamalie e lelei foi e pei o se tonic, anti-inflammatory and expectorant.

O le lavelave o vitamini o le a mautinoa ai le faʻamautuina o le metabolism ma le faʻamalosiina o le tino, lea e aʻafia foi i le magnesium ma le kopa.

Ina ia maua se aʻafiaga malosi, e mafai ona e ave se vai manino, faʻaoga i fua o aganuu.

O le faʻamamaina o le tino ma aveese le masima sili ona faʻaaogaina o se teuteuga o le fatu o le laau, lea o le a fesoasoani i le fulafula, le pala, ma le urolithiasis.

O le masani ona faʻaaogaina o cherries ua faʻaalia e faamalosia ai vaʻa toto ma faʻaitiitia ai le cholesterol i le toto. O le auai o se numera o tannins na fuafuaina le tufatufaina o cherries e avea ma mea e teuteu ai.

Faitau i luga o la matou 'upega tafaʻilagi: Raspberries, tuputupu aʻe ma tausi.

Faʻapitoa o le fausiaina o togalaau togafiti e faia i le mea uʻamea //rusfermer.net/postrojki/sadovye-postrojki/dekorativnye-sooruzheniya/sadovye-dorozhki-elementy-dizajna-svoimi-rukami.html.

Toto o cherie ma tausi ia te ia

E sili atu le totoina o cherries i le tautotogo mai fatu na saunia muamua ma eli mo le taumalulu. O le tele o laʻau o le skeletal e tatau ona tusa ma le 60 cm. E mafai ona saunia lua vaomatua i le tautoulu, ma o le totoina o ia lava e tatau ona faʻatinoina i le tulaga o le matua o tekinolosi o le palapala - seʻia oʻo ina faʻavaivaia le taoto.

O le fatugaini e le tatau ona gaosia; faʻaaogaina e faʻaaogaina e ausia ai le elemene e manaʻomia.

Pe a faʻapipiʻi pits faʻaopoopo faʻamalaʻau faʻapena: faapalaga, fafie. E taua le faʻafefe o le fuga e pei ona manaʻomia aʻo leʻi faʻamaina.

E fautuaina le totoina o fatu laau i le mamao o le 3 mita. E tatau ona eli le lua i lalo i le loloto o le 50 cm, ma galo ai le eleele ma fefiloi. Ina ia lamolemole le laau, e mafai loa ona e aveina se pi i totonu o le eleele.

E faʻaaoga le fuga pe a manaʻomia. E masani lava ona faʻaleleia le maualuga o le eletise pe'ā manaʻomia i le tautotogo, ma e tatau ona faaopoopo i ai le phosphorus ma le potassium i le autumn (mo fualaau aina fua).

Suavai i laau pe a uma ona fuga ni fugalaau e faaputu ai vai. Mo le faia o se pale faʻamau, e fautuaina e teu sieli.

Trimming e tatau ona faia e tusa ma le tolu vaiaso aʻo lumanaʻi foliga o fatugaʻo. O le fausiaina o le pale o se tagata matua e mafai ona vave ona totoina.

Faʻamatalaga o le faʻatupulaia o melons i le avanoa.

O loʻo faʻatupulaia le ola o le pepa //rusfermer.net/ogorod/plodovye-ovoshhi/vyrashhivanie-v-otkrytom-grunte/vyrashhivanie-sladkogo-bolgarskogo-pertsa.html.

Cherry tausi i le tautoulu

O gaioiga faʻapitoa o tausiga o le autumn e aofia ai:

  • tauaveina o suavai vai;
  • teuteu lala mamago;
  • laʻau paʻu paʻepaʻe e faasaga i le atinaʻeina o meaola faalafua;
  • folasia mai o potash ma phosphate fertilizers;
  • faʻamamaina pristvolnyh circles.

O le togafitiga Cherry e faʻamaonia atoatoa i le faʻaaogaina o fualaau suamalie o lenei laau.