Fale

Nofoaga lata ane mo fualaau aina - Fala o le fazenda

Tatou te tali atu mo i latou na faʻamalosi. Ma e tusa lava pe o se kukama kukui i totonu o le atunuu, e tatau pea ona tuʻuina atu ia i latou mafanafana ma saogalemu le siosiomaga ola.

I aso nei o loʻo i ai mea e faigofie ai lenei galuega.

Le faateleina o fua o le taupulepulegae aunoa ma le faia o taumafaiga sili atu i le lalolagi, o le a fesoasoani le greenhouse "Fazenda".

E le o iloa pe o le a le faletalimalo Fazenda?

"Fazenda" - faʻalautele ma faʻalelei pe a gaugau greenhouse O se faamoega faʻamafanafana mo au fualaau, faia e se 'au o tagata tomai faapitoa.

O le mea e ufiufi SUF 24 o le faʻaleleia o le siosiomaga ma le pisapisao, e mafai ai e le malulu ma le ea ona pasia, ae i le taimi lava lea e tausisia ai le vevela e tatau mo le maturation (i le aoauli i luga ae 5-10, i le po 1, 5-3 tikeri).

O le faʻamalosi puipuia o le corrosion, faʻapipiʻi faigofie le pipiiina o pipes o le HDPE i le mea e ufiufi ai. O luga o le uʻamea uʻamea faʻafaigofie e faigofie ai ma i soo se taimi e faʻamafanafana le fale koli.

O ia lava ia e pei o se tuufaatasiga, o lea e mafai ona faʻaosoina i luga o moega o le tele o lanu.

O le faʻalavelave palu e mafai ai e le susu ona alu ese mai le pito i totonu o le oloa e aunoa ma le faia o le condensate.

O le avea ma se fale talafeagai mo au fualaʻau, o le greenhouse "Fazenda" i le taimi e tasi o le a avea ma puipuiga malosi mo meaola faalafua.

E matua faigofie lava le felauaiga, i totonu o le tasi taumafanafana fale (o le faʻapipiʻiina o se fale apuni e le manaʻomia ai le faʻatulagaina o se faavae), pe i totonu o le vaʻai (o se tamai fale mo laau e faigofie ona gagau, e tele se avanoa ma E na o le 2 kilokalama le mamafa).

Ata

E mafai ona e mafaufau lelei i le katefaamata "Fazenda":

O fea e tuʻu ai le mamanu?

Ina ia faʻaleleia le lelei o se kiona, ia fautuaina e tuu i totonu o se nofoaga e malamalama lelei, pouliuli.

Taumafai e faʻasaʻo avanoa i tafatafa o le greenhouse Fazenda e faʻafaigofie ai ona maua ni togavao.

O le mamanu e tatau ona i se nofoaga e aunoa ma se matagi, avanoa lanumeamata o le a fesoasoani foi e puipuia mai le matagi.

O ai o loʻo nofo i le fale?

I totonu o le greenhouse ma le faigofie ma le mafanafana O fualaʻau, ituaiga eseese o tamato ma kukama o le a tumau.

Greenhouse "Fazenda" - o se nofoaga e mafai ona malolo ai au laau mai:

  • meaola faalafua;
  • afaina o le ultraviolet;
  • pogisa o po;
  • leai se susu.