Fualaau aina

Fafaga keke faila keke pancakes: faigofie ma lelei!

O fualaau faisua ua avea ma faavae oa matou mea taumafa i le tele o le tausaga, o lea i le aso o le a ou ofoina atu ia te oe se isi fua e le masani ai mo fuga o fualaau faisua. Paʻu mo na tagata agasala, o le a tatou saunia le kukalaʻau ma le faʻaopoopoga o le kālati, sisi ma greens.

O fugalaʻau fritters is sweet, fragrant and very tender. O le kuka faila o le failaʻau e mafai ona avea ma auala eseese, ma o le tasi oi latou - ia faia ni pani pancakes. O le kukaina o lenei togafitiga o le a mafai e tusa lava pe amata i totonu o le umukuka, ma eseese fesuiaiga o le fua o le a mafai ai ona maua se mea mo gourmets sili ona suamalie.

Faamanuiaga ma le afaina

O le kalapulaʻau e tele mea aoga mo le tino ona o le maualuga o meaʻai o vitamini ma elemene o loʻo aʻafia ai le soifua maloloina o le tagata.

Vitamin C o loʻo i totonu o lenei fualaau faʻailoa ua lauiloa o le faʻateleina o le faʻaogaina o le tino, ma o vitamin B fesoasoani e faʻaleleia le tulaga atoa o le tino.

O le lisi o elemene e mafai ona maua i le meaola o meaola o le kalapu vavalalata e mafai ona faʻaauau mo se taimi umi:

  • Kalaku aofia ai i le faʻamalosia o musika, ponaivi ma nifo.
  • Potassium e faatonutonu ai le paleni o le vai i totonu o le tino ma faatulaga le galuega a le loto, ma auai foi i le gaoioiga a le tino.
  • Sodium tausia le paleni vai-masima i le tino o le tagata ma faamautinoa le masani ai o le gaioiga o fatugaʻo.
  • Omea muamua e afaina ai le faiga o le totoga: o le leai o se mea e mafai ona mafua ai le anemia, ma a maeʻa le vaivai ma le leiloa lautele o le malosi.
  • Vaʻalele talafeagai mo le gaioiga o le mafaufau ma gaioiga masani.

O le mea lea, o keke pancakes o se auala vave ma le lelei e toe faʻaleleia ai le tuʻuina atu o meaʻai eseese e talafeagai mo le sologa lelei o le faʻaaogaina o vaega uma o le tino. E le gata i lea, i lenei ipu mo le 100 kalama e naʻo le 125 kcal e maua ai le malūlū ma le sili atu i le 20 kalama, lea e mafai ai ei latou o loʻo mananaʻo e togi ni nai kilo i le loto pe tatau ona mulimulitaʻi i mea taumafa maualalo.

Ae ui i lea, o lenei ipu o loʻo i ai le tele o meatotino na mafua ai ona faʻaaogaina lona faʻaaoga mo tagata e iai faʻamaʻi faapitoa.

E le fautuaina le kalapulaʻau mo le faʻaaogaina.:

  • O i latou o loʻo faʻamaonia le faʻamamaina poo le peptic ulcer cauliflower pancakes e mafai ona mafua ai le tiga.
  • E tatau i tagata maʻi ma le gout ona lafoaia lenei ipu ma le faʻaaogaina o le falesaʻi atoa, ona o lenei fualaau faiva e fesoasoani i le fausia o le uric acid, lea e ono mafai ai ona toe faʻafouina le faʻamaʻi.
  • E tatau foi i tagata faʻamaʻi maʻi ona faʻafefiloi keke pancakes ma le faʻaeteete.

Matou te ofoina atu e matamata i se vitio e uiga i le faʻaaogaina o le kalapu faiva ma lapataiga pe a faʻaaogaina:

Recipes with photos

Lalo o ni fualaau faigofie ma suamalie ma ata.

Meaʻai:

  • Falufaila: tasi ulu ulu.
  • Fualaau: Tolu vaega.
  • Flour: tolu Art. sipuni.
  • Fualaʻau o fualaʻau
  • Suamalie

Kuka:

  1. Ulu atu i totonu o fugalaau, fufulu. Tuu i totonu o le vai faʻafefe, faʻafefete mo le tusa o le lima minute (sili atu i le kukaina o fualaʻau mafai ona maua iinei). Faʻamalie lelei le vai, tatuʻu le tumutumu o pulumu i totonu o se paluga mamae e faʻaaoga ai se mea faʻafefeteina poʻo le faʻaaogaina o se meaʻai.
  2. I le paluga, ia momotu ai fuamoa, sasa.
  3. Faaopopo le falaoamata ma le masima, toe sasa.
  4. Vaʻaia le suauu fuālaʻau i totonu o le apa, faʻalautele le mea e tupu i le sipuni tele o le tele o faaputuga mo le sili atu ona lelei o le kuka (mo nisi faʻamatalaga i le auala e kuka ai le fualaau faisua i totonu o le apa, e mafai ona e maua iinei).
  5. Fuga i itu uma seia oʻo i le lanu enaena.
  6. Auauna i le vevela.

Matou te ofoina atu ia te oe e matamata i se vitio i le ala e saunia ai keke keke pancakes:

Filifiliga eseese

E leai se falaoamata

O se faʻamatalaga sili lea ona lelei o le ipu.

E mafai ona e vaʻaia le falaoamata mai le fua ma mulimuli i isi laasaga uma mai le auala masani.

O le isi filifiliga: faʻamafanafana faʻamafanafana i totonu o le microwave mo ni nai minute ina ia faasolosolo malie. O le mea lea, o le paluga o le a mamafa ma e le salalau i luga o le apa.

Ma le sisi

Mo lenei suiga o le ipu, o le sisi e tatau ona faapipiiina i luga o se falaoa lelei ma faʻaopopo i le kapisi falaoa ma le falaoamata, ona faʻafefiloi ma le faaeteete mea uma. O le paluga o le paluga falai i totonu o se apa e pei o le autu autu o le fua.

Matou te ofoina atu ia te oe e matamata i se vitio pe faapefea ona kuka kuka keke keke pancakes i le sisi:

I le kefir

Mo lenei fua e talafeagai ai lefir soʻo se gaʻo. E tatau ona faaopoopo faʻatasi ma fuamoa ma falaoamata i le kukalapu kuka, ona faʻafefiloi lelei lea o mea uma e fai i le mea e tasi ma fulu e tusa ai ma faatonuga mai le fua masani.

Matou te ofoina atu e matamata i se vitio pe faʻafefea ona kuka kuka keke pancakes ma kefir:

Faatasi ai ma le broccoli

I le tutusa ai ma le kalelelele, faʻasili i ni meaʻai ma faʻavela le broccoli, tipi uma ituaiga o kapisi i totonu o se masini faʻalaʻau poʻo se meaʻai meaai, tuʻufaʻatasia i se tasi o masini. Ona kuka ai lea pei o keke pancakes masani.

Faʻatasi ma le kulimi kirimigi

E faaopoopo le kulimi kulimi pe a sauni le panikeke.. O le a tuʻuina atu ai i le fualaau faisua ia mea fou fou ma le faʻamamafa atili. E faapitoa lava le fiafia e faaopoopo le kulimi mumu manaia i ogaumu vevela, na o le vevela lava - e le gata i lea, e mafai ona e 'ai ma lelei atoatoa ma e le mu oe.

Faatasi ai ma kāloti

A o kuka le kukalaʻau kuka, kāloti laufefe. Faʻaopopo i le masini fuamoa faatasi ma fuamoa ma falaoamata, faʻafefiloi mea uma i totonu o se masini tutusa. Faʻaiʻu le paluga i totonu o se pancake ma fry e tusa ai ma se fua masani.

E tele ituaiga fesuisuiai o ipu failelei, ia faamasani i mea e sili ona manaia: soup, itu ipu, suaniu suamalie, salati, i le Korea, sauniuniga mo le taumalulu, ma moa, ma fasi moa, ma pulou, i le paʻu.

Faʻasalaga filifiliga

Fritters e aupito sili ona lelei le "vevela mai le vevela" - vevela ma vave ona kuka. Faʻaaogā solo solo pepa, e mafai ona tuʻuina atu le siliva o le suauu pe a uma le faʻavela, tuʻu i luga o se lautele.

O le kulimi suamalie o le a avea ma se faʻaopoopoga lelei i le meaʻai, ma e mafai ona e fufuluina i fualaau aina i luga o le pancake.

Cauliflower Fritters - o se mea faigofie mo se lima vave, aʻo faʻasaoina mea aoga uma o fualaau faisua i totonu o le kulupu ma faʻamaonia ma lona fiafiaga malie. O lenei tofo o le a faʻatagaina ai oe e faʻataʻitaʻi i fualaʻau, faʻaopoopo pe aveese mea e mafai ai e tagata uma ona faia a latou lava pancakes faapitoa.