Maota, fale mautotogi

Tautua a le taulaga mo le faʻaumatiaina o moega: o se faʻamatalaga o auaunaga ma le iloiloga o tau

Bedbugs o se faʻalavelave faʻapisinisi o ona po nei. Latou te faigofie ona faʻafetaui i vailaʻau iniseti, o loʻo nofo i Europa, Amerika, Saina, Peretania, ma Rusia.

E ese mai i le mea moni e faapea, o le gasegase o le moega e mafua ai le suamalie, e mafai ona latou faaosofia ai le vevela ma onosaia faamaʻi matautia. O le togafitiga a le tagata lava ia o se fale mautotogi mai le moega pepe o se faʻalavelave faigata, e le gata i lea, e aunoa ma se faʻamaoniga o iuga. E sili le tuʻuina atu i tagata tomai.

O le a le mea e mafai ai e le moe ona moe i totonu o le fale?

Ona o tulaga faʻaletonu e leai se mea e tupu ai. Pusi talo ua tuʻuina i luga o fale fou ma nofoaga e le nofomau, ma i faletalimalo, falemaʻi ma aʻoga. E masani lava ona sau mai fale lata ane, pe a fai e faʻatautaia nei.

O se tasi o mafuaʻaga mo le salalau atu o nei iniseti o femalagaaiga ma femalagaaʻi, tafaoga ma vaʻa. aumai tagata tafafao maimoa i atopaʻu ma ofu, i mea faʻaaoga ma mea tau fale. O meaʻai e naʻo le fiafia i le toto o le tagata, ae le o meaʻai i luga o le fola poʻo le pefu.

Mo lenei mafuaʻaga, o le nofoaga autu o lo latou fale o se moe o se tagata poʻo se vavalalata latalata ane: tua atu o meafale, i totonu o paʻu, pito i tua o le faletusi. E mafai ona latou nofo i soʻo, komepiuta, lavalava poʻo mea tuai. O le tele o taimi, o faʻamau e nofo i fale talimalo o le tau o tau.

O le i ai o pi i totonu o le fale ua fuafuaina e ala i le suamalie, o le manogi manogi o fualaau vevela, o le tino o le mea o loʻo i luga o le fola ma tua o meafale. I tausaga talu ai nei, ia talanoa e uiga i le osofaiga o nei pamu. O auala masani o le tauiviga ua leva ona leai: leai se mea e faʻaaogaina ai meaola ma mea manogi.

Mo se faʻamatalaga! Aʻo leʻi oʻo mai se fomaʻi, e manaʻomia ona e fufuluina le susu o le potu, ufiufi mea faitino i se ata vevela-faʻamalosi, ave ese meafale ua teuteuina, masini tapuni tapuni, vavae meaʻai ma fagafao.

Aotelega o fuainumera o faalapotopotoga

Vaega o le le lelei o Moscow

Aai Mama. E aoga i fale talimalo, fale tumaʻoti ma fale mautotogi, faletalimalo, fausaga o fale ma fale gaosi oloa, soʻo se mea tele. Faaaoga le tupulaga aupito lata mai o oloa tau tomailea i le 95 pasene o mataupu e le manaʻomia se toe togafitiga.

O loʻo i ai le avanoa e maua ai se togafitiga e aunoa ma se totogi ma isi vailaau eseese e le aoga ma saogalemu mo tagata.

E tolu ituaiga o meafaigaluega e faʻaaoga:

  • Hot mafanafana. O le fofo e maua ai se gaioiga lelei ma e mafai ona ufiufi vaega tetele i se taimi pupuu. Mo le faʻaleleia, e faʻaaogaina ai se generator generalized vaʻaia lea e faʻaaogaina ai le vailaʻau ma tuʻuina i totonu o le potu. I le ea o le a liliu atu i le puao ma faʻaleleia vave.

    O le vailaʻau faʻasolosolo o laʻititi pito itiiti e ulu atu i nofoaga sili ona faigofie ona maua, ma o le vevela o le oloa e faʻaleleia lona aoga. O le tumama o se fale e tasi le potu e totogi ai le 4100 rubles, lua-ma sili atu potu - 4500-4900 rubles ma se tusi lua tausaga. I le auala, o lenei metotia e faʻaaoga foi e fasia ai moa.

  • Laʻu puao. O le vaifofo o le vaeluaina ma faʻavasegaina i se auala lelei i totonu o le potu. O le mea faigaluega e umi se gaioiga, pe a maeʻa ona faia le mea i le ea mo ni nai itula. E gaoioi vave lava, ulu i totonu o le ea, vavae, avanoa i tua o meafale. O le tau ma se faʻamaoniga o le tasi ma le afa tausaga o le a maua mai i le 2,700 rubles mo se potu e tasi le potu, 3,100-3500 mo le lua pe sili atu.
  • Gaoioiga tusitusi mai le moega: e mafai ona e faʻaumatia faʻamaʻi iniseti inoino i se tau o le 1800, o se tausaga faʻamaonia
Faʻasologa faʻamalosi i le malulu ma le vevela vevela mai le 5500 rubles, 3 tausaga faʻamaonia.

O tau mo le faʻaumatiaina o moega i totonu o le fale e masani ona faalagolago i le taimi o le tusi poloaiga ma le saoasaoa o le faʻaumatia o iniseti. E masani lava ona tuʻuina atu faʻaitiitiga taimi.

Sanepidstan 495. O le a fesoasoani e faʻaumatia faʻavavevave fale i le fale ma tumau. Fofo ma le puipuia o le taofiofia mai i fale moega.

Faaaoga le microcapsule o lona uiga gaoioiga faaumiumi, organochlorine, pyrethroids, carbamates. O le tau o le faʻasalaga e amata mai le 1.500 rubles mo se potu e tasi le potu.

Talosaga (tiute tauave a le kamupani mo le galue) ua saunia mai le 3 masina i le tausaga, o lona uiga, afai o le faʻaalia o iniseti i le gasologa o lenei vaitau, e toe totogi mai fale e aunoa ma se totogi. Faʻasalalau tusi ma faʻatautaia ma le puao, faʻapitoa le faia o sauniuniga.

Kesaz. E tusa ai ma le kamupani, i totonu o le tausaga latou te faʻaaluina e faʻaumatia fale i luga o le sili atu ma le 20,000 potu, pe o se potu fale, se fale taʻavale, se taavale, poʻo se atinaʻe. O le taimi tonu foi na faʻamautuina - o le a aoga tupe i ni nai itula, pe a maeʻa le 5 aso.

Ua folafola mai e tagata tomai faapitoa e tuuina atu faʻatonuina mea e fai pe a uma le gaioiga ma saunia 12 masina faʻamaonia. O le tau e faʻatatau i luga o le faasologa o tiute: o le faʻasologa o taimi e tasi ma le tausaga o le faʻamaonia o le ai ai mai le 1,300 mo se potu e tasi potu.

O le faasologa o le tau e aofia ai le faʻaleagaina faʻapitoa o bedbugs: o le a latou inupia e faʻaaoga ai se meafaigaluega e lua-vaega e faʻavae i luga o oloa o vasega eseese e lua. O le fesoasoani i le faʻaaogaina o meaafale o le a totogi ai le isi 300 ruuga, ma mo le faʻamamaina atoatoa o le a manaomia ona totogi se tau faʻalua. O le faimalaga mamao o loʻo faʻaalia foi se tau faaopoopo o le 300 i le 1000 rubles.

MGSS. Latou te folafola atu e 'inumia ia moega i totonu o le fale i tau talafeagai. Fai le gaioiga i nofoaga tatala ma tapunia o soo se nofoaga. Faʻailoga e oʻo atu i le lua tausaga, sauniuniga inisetiidaliga e le tuua ai ni manogi ma ni uiga. O auala e faʻaaogaina o le malulu malulu (faʻavaivai i luga) ma vevela (fumigation).

O le tau o le gaosiga o se fale e tasi le potu e mai le 1,800 rubles, mo faʻalapotopotoga o le tau o se galuega e tasi le taimi e faalagolago ile vaega o le potu poʻo le upega tafaʻilagi: e oo atu i le 50 sikuea mita - mai le 2,500 ru.

Ippon Profi. Galulue ma tagata taitoatasi ma itutino faaletulafono. Lafoaʻiina o moega i totonu o fale mautotogi poʻo potu, ma i fale ma fale gaosi oloa.

Tuuina mai e 12 masina faʻamaonia, o le gaioiga o loʻo faʻatinoina e se generator of cold or hot fog, Fautuaga mo nisi puipuiga e tuuina atu.

Le tau o le galuega mo se potu e tasi le potu mai le 1700 rubles. Ona latou iloa tonu lea pe faʻapefea ona vavae ese ia moega mo le faʻavavau.

St. Petersburg Kamupani

Bio-Service. O le auʻaunaga e ofoina atu le faʻaumatiaga o ogalaau mo le moe, faʻanatinati vave i le aso ole talosaga, o vao o se vailaʻau saogalemu mo tagata o loʻo mafatia, e mafai ona i totonu o le fale poʻo le faaulufale mai, filifilia taitoatasi.

O le tau e aofia ai le tuʻuina atu pepa faʻamaonia pepa lua tausaga le ola, o le tau o le 1300 rubles.

St. Petersburg City Suspension. Faia faatalanoaga faataamilo i le uatimafai faʻanatinati vave i totonu o le itula. Mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina faamaonia. Taimi o Talosaga - 3 tausaga, pe a toe maua mai Iniseti, o le a faʻaumatia e le kamupani ia fale e leai se totogi. Galulue felagolagomaʻi ma kamupani tetele ma tagata taitoatasi, tau mai le 1,750 rubles, faʻalapotopotoga faʻapitoa na ofoina atu tau.

Disinfection Station LLC. E faʻaaogaina e le kamupani faʻaonagata nei mea e ono lamatia ai (4 vasega lamatia), e le taua ma ona lava atinaʻe. E tusa ma le tasi ma le afa itula e sauaina ai bedbugs, fuafua i le tele o le potu. E lua tausaga le faʻamaonia ua tuʻuina atu. A maeʻa le maeʻa e manaʻomia le ea, o le taimi tonu lea o le a faʻamaʻo mai ai le matai.

Faʻafitauli o le auʻaunaga ua aʻoaʻoina i vasega Rospotrebnadzor. O le mea lea, e le faigata le faʻasaʻoina o 'ie. Le tau o le galuega i totonu o se potu e tasi le potu mai le 1200 rubles. Afai e faʻafesoʻotaʻi e le kalani le tautua pe a maeʻa ona faʻatinoina e le isi kamupani e le i aumaia ni iuga, e ofoina atu le totogiina e ala i totogi.

Telefoni Tautua. Auaunaga faʻaleagaina mo tagata taitoatasi ma faʻalapotopotoga faʻapitoa 19 tausaga le poto masani, pisinisi ma fale nofomau. Faatalanoaga disinfectologist, faʻanatinati vave, togafiti faʻasaina saoloto.

Bedbugs e gaosia e microbecapsulated insecticides o lamatiaga vasega 4, e leai se toʻilalo ma sili ona aogafaʻamaʻapeʻapeina pe auala atu i se generator fog. O nisi vaega o tagata o loʻo faʻatuatuaina latou te faʻatuatua pasese e oo atu i le 50 pasene, o le fuafuaina o le tau e faʻalagolago i ata: mo fale apitaga tasi sikuea mita mai 30 rubles, mo faletalimalo mai 15 rubles.

Le faʻaumatia o iniseti. E faʻaaogaina masini faʻapipiʻi ma masini afi ma oloa faʻamaonia (Minap 22, Xulat C25, Sinuzan, Sikhlor ma isi). Vailaʻau mo tulaga taʻitasi o le fofo ma le auala o le totoina e filifilia taitoatasi. Le tau o le 1500 rubles.

Mo se faʻamatalaga! I aso nei, o faʻaaogaina o 'auʻaunaga e faʻaaogaina naʻo fualaau faasaina. Faatasi ai ma Klopoveron, Xsulat, Fufanon (o se faatusatusaga o Karbofos), Sinuzan. O le efuefu e manatu e lamatia mo tagata ona o le afaina, ma o Dichlorvos e le aoga.

Faʻafitauli i le itulagi

Dezalit. Aveese faletala e faʻaaoga ai auala o le malulu ma vevela vevela i totonu o soʻo se fale e nofo ai, pisinisi, ituaiga pisinisi.

Ole sauniuniga ole vailaʻau e filifilia e fuafua i luga ole tagata o nofo ile fale (tamaiti, allergies) ma le tikeri ole siama. Dezalit e maua se faʻamaoniga mo se tausaga, o le tau o auaunaga e amata mai le 1,800 rubles.

Dezluzhba. Fai mai tagata popoto e mafai ona aumai mai mai le potu i le 12 itula. Modern micro-sprayers, pu, vailaʻau vailaau e gaosia i Rusia ma Netherlands. Galuega amata e amata i le tau o le 1300 rubles, le umi o le galuega mai le 15 minute i le itula, pe a uma ona tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili e faasaga i le toe faʻamaʻi.

Normadez. O le faʻasalaga e tusa ma le itula, faʻaaogaina oloa faʻapitoa leai se aoga. Mo nisi fale fale i le taimi e tasi toesea ofoina atu. Tau mo fale faʻapitoa mai le 1500 rubles, mo nofoaga o fale gaosimea mai 1800 rubles.

Faʻamamafa. Tausaga le sefulutolu tausaga tau faasaga i fale moe mo pisinisi ma tagata taitoatasi. O latou tagata tomai faapitoa o le a matelaina i sauniuniga inisetila o tagata lauiloa i le lalolagi atoa ma le malosi. O le tau o le 1500 rubles, mo le mamao o le malaga ese atu e maua ai se komiti, aʻo faʻatulagaina ni mea - o se faʻaitiitiga o le 10 pasene. Mo nofoaga ma fale le lelei, o loʻo i ai le mafai ona fai se konekarate i luga o se faʻaauau pea.

Rodent. Lafoaia o meafale ma fale. Faʻaleagaina ua faia faataamilo i le uati faʻaaogaina le puao malulu e aunoa ma vailaau e tineia ai vailaau faʻasaina ma tusi faamaonia O le tau o le 1800 rubles, pe a faʻatonuina i luga o le 'upega tafaʻilagi o le a maua se faʻaititia.

E taua! O le vaʻavaʻai pe a maeʻa se asiasiga faʻapitoa e fautuaina ia amata vave ma soo se taimi e mafai ai. tuua le fale mo se aso. O le manogi e toetoe lava a leai, ae o le vailaʻau e tumau i le ea. Ina ua uma ona toe foi solo le faʻafesoʻotaʻi ile vaifofo, aua le fufuluina susu o le potu mo 2-3 vaiaso - e pei ona fautuaina e le matai, o lenei mea ua mautinoa e fasiotia uma iniseti.

E fautuaina e filifili se kamupani tele o loʻo faʻaaogaina oloa ma masini.

O lona aoga e mafai ona aʻoaʻoina mai i tagata faʻatau i le Initaneti. O tagata tomai faapitoa o le a aveesea le toto suckers i se taimi puupuu.

A e fefaʻatalanoa, ia mautinoa e siaki pe afai ei ai ni tagata e mafatia i le allergy, fafine maʻitaga, tamaiti poʻo tamaʻi fagafao i totonu o le fale, pe fia le togafitiga o le potu.

Afai e le mafai ona e faʻaaogaina le auaunaga a tagata tomai faapitoa, e mafai ona e amataina le taua faasaga i lou lava fale. O le mea e lelei ai, i le taimi nei i luga o le maketi o loʻo i ai auala eseese e feagai ma i latou.