Matalena masina

Faʻamatalaga o le faʻamaina o kāpeti ia Novema e tusa ai ma le kalena o le masina

Sauerkraut o se taumafataga maloloina ma lelei. O le iuga lelei e maua pe afai e te mulimuli i le kalena o le masina.

O a aso o Novema e sili ona lelei mo fualaau aina, faitau i lalo.

E lelei le faia o le seleselega kuka i le masina o le masina?

Sa amata ona galulue o matou tuaa i le seleseleina o sauerkraut i le maea ai o Oketopa 14 (o le tausamiga o le Puluvaga) e tusa ai ma masina o le masina. O lenei tu masani ua suʻesuʻeina mo le tele o tausaga.

E te iloa? E i ai se tulafono i New Jersey e mafai ai ona faʻatau atu le kāpeti i soo se aso o le vaiaso sei vagana ai Aso Sa.

Saʻiliʻili suʻesuʻega i suʻesuʻega o le vateatea i faaiuga nei:

  • kapisi, "faia" mo se masina atoa po o se vaega alu ifo e maua mai e le mucous, o loʻo i ai se fausaga vaivai ma o loʻo faʻaalia e se tofo inu;
  • O mea e seleseleina pe a maeʻa le masina fou mo le 5-6 aso, e le faʻaumatia lona tino maoaʻe, e sili ona manaia, ma se olaga umi.

I le faaopoopo atu i le vaega o le masina, o le faailoga o le zodiac lea o loʻo i ai le paneta i totonu o se vaitau taimi. O le mea lea, ao faagasolo le suluia o faailo malamalama e fesootaʻi ma le eletise, e le fautuaina le mea faigaluega. Latou te mauaina se fausaga suavai, ma le tele o meaʻai e maua mai, lea e faʻaitiitia ai le ola o le fale.

O nei mea uma e mafua ona o le aʻafiaga o le siosiomaga o le masina i le vai. O le mea lea, ao suia le tulaga o le masina, o le tafe ma tafe o vaitafe, sami, sami ma sua o fualaau aina ma fualaʻau. Tuuina atu le faatosinaga a le fetu i le po o le olaga i luga o le fogaeleele, e mafai ona faaleleia atili le faatinoga o le seleseleina o kuki mo le taumalulu.

O le a le ituaiga kapisi e mafai ona e faia?

Mo le aganuu amata, e sili ona lelei le faʻaaogaina o vailaau tuai - o faʻatau e faʻaalia i le maualuga ma le umi o le ola, e fou uma ma faʻaleleia. O le isi faʻataʻitaʻiga o le tuai o le faʻatoʻateleina o vailaʻau palu ma ituaiga o le mafai lea ona faia le seleselega i soo se taimi o le tausaga. Afai, mo se faʻataʻitaʻiga, tuusaʻo pe a uma le Pokrov e leai se taimi mo lenei galuega, o lona uiga, e faatatau i le masina ole masina, e mafai ona faia ia Novema, Tesema ma e oʻo lava ia Ianuari - Fepuari.

E taua! Mo le ulaula e tatau ona avea ma ituaiga paʻepaʻe-o le kāpeti lanumumu i le gaosiga o le tosoina e maua ai se mea oona.

Pe a filifilia fualaau faisua mo le kulimi kulimi, faʻalogo i manatu nei:

  • le tele ma foliga o le ulu - e tatau ona lapoa, "aua le tatalaina", ma se fuainumera tele o laulaau lanu lanu, e aunoa ma le faaleagaina e alalaʻi;
  • fausaga laulaau - faʻavalea, pisapisao, maoaʻi;
  • le tofo - suamalie, e aunoa ma le oona ma le faʻanoanoa.

Faʻapitoa o le seleseleina o meaʻai matagofie i le kalena o le masina

E tatau ona amata galue i le faʻaleleia o fualaau faisua mo le 3-6 aso lunar i le vaega lea e aofia ai le tuputupu ae o le Moon, ae le o le masina fou, lea e tasi pe lua aso. E tatau foi ona e manatu i le faailoga o le zodiac lea o loʻo i ai le malamalama.

Matou te fautua atu ia te oe e faitau e uiga i le salting cafisi i le kalena o masina i Oketopa 2019.

O aso sili ona lelei mo le salting o le taimi o le Moon o loʻo i totonu o faaputuga o Sagittarius, Capricorn, Aries, Taurus. O nei faailoga e fesoasoani e puipuia ai le tele o meaʻai ma le maoaʻe o le fualaau faisua.

Pe a taloina le kapeti i le kalena o le masina i le 2019

Ina ia filifili aso talafeagai mo le gaosi fualaau fualaau, e tatau ona e taʻitaʻia e le kalena lunarua mo Novema 2019. E mafai ona iloiloina i nisi auiliiliga i lalo:

Numera oAso o le masina / vaegaFaailoga o le Zodiac
15.6 / tuputupu aeCapricorn
26.7 / tuputupu aeCapricorn
37.8 / tuputupu aeCapricorn
48.9 / tuputupu aeAquarius
59,10 / tuputupu aʻeAquarius
610.11 / tuputupu aeIʻa
711.12 / tuputupu aeIʻa
812.13 / tuputupu aeIʻa
913.14 / tuputupu aeAries
1014.15 / taunuu maiAries
1115,16 / taunuu maiAries
1216,17 / masina atoaTauva
1317.18 / faʻaitiitiaTauva
1418.19 / faʻaititiaMasaga
1519.20 / faʻaitiitiaMasaga
1620.21 / faʻaititiaMasaga
1721.22 / faʻaitiitiaKanesa
1822.23 / faʻaititiaLeona
1923.24 / faʻaitiitiaLeona
2024 / tolu kuataVirgo
2124.25 / faʻaititiaVirgo
2225.26 / faʻaititiaTulaga maʻa
2326.27 / faʻaititiaTulaga maʻa
2427.28 / faʻaititiaScorpion
2528.29 / faʻaitiitiaScorpion
2629,30,1 / masina fouSagittarius
271,2 / tuputupu aeSagittarius
282.3 / tuputupu aeSagittarius
293.4 / tuputupu aeCapricorn
304,5 / tuputupu aʻeCapricorn

Aso fiafia

Faʻavae i luga o faʻamaumauga oloa gaosia i ni aofaiga tetele e mafai ona i ai ile 1-3 Novema. O nei aso, o le Moon o loʻo i le taimi o le tupu aʻe ma o loʻo ui atu i faaputuga fetu o Capricorn. O aso fiafia foi mo le tagata amata o le numera 9-10. I le taimi lea, o le masina e pasia ai le faaputuga fetu o Aries ma o loʻo i ai foi i le vaega o le tumau. O le isi taamilosaga amata amata amata i le faaiuga o le masina ma e amata mai le 27 i le 30 aso.

Aso leaga

O se taimi le lelei mo le ulaina o kapisi o le:

  • masina atoa - Novema 12;
  • masina fou - Novema 26;
  • faasolosolo vaega - mai le aso 13 o Novema i le 25.

E taua! Tatala ma "leaga" oloa e manaʻomia i aso pe a pasia e le masina le fausaga o le zodiac lea na faʻatau ai le suamalie o fualaau faisua. A le o lena, o le a vave lava ona faʻavave le masini, ma o le kapisi o le a faʻaputu ma e le o toe mamao.

O le mealilo autū o le maua o le sau saula ma le salima e tatau ona mulimuli i le kalena o le masina. O le i ai o le silafia e uiga i le aafiaga o le paolo o le po i le faiga o le terrestrial, e mafai ona le gata ina maua ai ni oloa ma se tofo lelei, ae ia tuʻuina atu foi lou taimi patino e faia ai ni galuega maʻoti.