Aseta

Faʻapipiʻi lelei le faʻavelaina o le vai

Afai e leai se vai vevela i totonu o le fale, e le mafai ona e faʻatali e faʻaalia, ae ia e faʻaaogaina mea i ou lava lima. O kamupani gaosiga e ofoina atu le tele o mea e faʻaaogaina ai le vai-afi, fuafua mo le tele o manaʻoga mo i latou, o latou tulaga o loʻo galulue ma le gafatia tau tupe a tagata faʻatau. E le gata i lea, o lenei laasaga e sili ona aoga e le gata i le faagasologa o le faʻaaogaina, ae faʻapea foi i le taimi o le faʻatulagaga, o lenei taotoga o loʻo i totonu atoa o le malosiaga o le matai fale.

Filifiliga o le faʻavela vai

Heaters of two types are most required today: faʻafefe ma faʻaputu. E fesoʻotaʻi ma mea e le o faʻaogaina: o le ituaiga toto, o le faʻafefe-faʻapitoa ma le tele o le ituaiga tacha, o le tele.

E le gata i lea, o nei ituaiga o vevela e vaevaeina foi i le auala o le faʻavevela. O nisi e faʻaaogaina le eletise mo lenei mea, ao isi e faʻaaogaina le kesi.

O le fea oi latou e sili atu ma o le a le mea e sili atu ona leaga e le mafai ona vave fai atu, aua e faalagolago tele i le manaomia o se aiga mo vai vevela (o lona uiga, lona maualuga ma le tele o le faʻaaogaina o le masini), i luga o metotia faʻavevela, luga o le eletise eletise ma fesootaiga i le kesi, mai puipui puipui o loʻo faʻatūina ai le vevela vai. Ma, o le mea moni, mai mea tau tupe a le tagata faʻatau.

E te iloa? O muamua vai vevela, lea e foliga mai e le tutusa ma mea o loo i ai nei, na faaalia i le senituri 13, ma o le uluai afi eletise na fausia i Siamani i le 1885.

Faʻateleina eletise

O le eletise e teu ai le eletise, lea e taua foi o se vaomatua, o se laititi taua tele ma se voluma e 30 lita, ma o le manaia tele o 300 lita. I totonu o le vaomatua o loʻo i ai se mea faʻavevela eletise i le foliga o se mea vevela, o lona uiga, o se mea faʻavevela eletise eletise, poʻo le foliga o se mea e vevela ai le afi.

O le taʻiala o le faʻaaogaina o le vaomatua e faigofie lava. O loʻo aofia ai le tele o vai, lea, i lalo o le vaavaaiga a le thermostat, e masani lava i totonu o se setete ua vevela i se seti muamua.

O le maualuga o le mafanafana o le mafanafana i totonu o le vaomatua e mafai ona puipuia ai le vevela, ma mafai ai ona leiloa le 0.5-1 ° C i le itula. Pe a faʻaalu le taimi, poʻo le faʻaaogaina o le vai vevela mai se vaomatua ma faʻaaogaina le vai vevela mai se suavai faʻafefiloi, o le vevela i totonu o le faʻamalaʻau e pa'ū tasi le tikeri, o le taimi lava lea e faʻafefe ai le vevela i le mea vevela, lea e vevela ai mea i le vevela maualuga le tikeri maualuga atu nai lo le seti.

O se taunuuga, o le mea e teu ai le vai e mafai ai ona e maua i taimi uma le vai vevela o le vevela manaʻomia i soo se taimi o le aso. O faʻamanuiaga a tagata faʻamaʻavale e aofia ai le mafai ona faʻaaofia i latou i se faigofie eletise eletise e aunoa ma le faʻapipiʻi faʻapitoa.

E taua foi le faʻavevelaina o mea faʻalautele tau tamaoaiga, lea e faʻaaogaina i le itula le tele o le eletise e faʻaaogaina ai se avetaisa mama.

O le avanoa e tufatufa ai le vai vevela mai le vaomatua faʻapipiʻi i totonu o le faletaele i le umukuka e aoga foi i le fale.

Le faatulagaina o lou fale, faamasani oe i le auala e aveese ai le vali tuai mai puipui, faʻafeiloaʻi ituaiga eseese o pepa faʻailo, tuʻu le moli ma le sola.
Ma o le le lava o se vaomatua e na o le tasi, ae matua vaaia lava. O ona itu taua tele e le masani ona fetaui lelei i totonu o le vavao o le faletaele. I le taumafai e foia lenei faafitauli, o tagata mamanu o mea e faʻaleleia ai le vai e maua i vaifofo eseese, o le sili ona lauiloa i le taimi nei o se mea e faʻaaogaina ai le vai. Faʻamatalaga mai tagata faʻafesoʻotaʻi e uiga i le teuina o le eletise vai
Matou te iloa uma i lo matou atunuu, faatasi ai ma le amataga o masina mafanafana ma seia oʻo i le tautoulu, latou te fiafia e tape le vai vevela mo vaiaso e lua, 2-3 taimi i le tausaga. Mo le 21st seneturi ma se sosaiete faʻamaonia, o lenei tulaga e le sili ona manaia. O le mea lea, na filifili ai e faʻatau se faʻavela vai. E pei ona i ai, 50 lita o le vai vevela, e le o le mea moni. Afai e nofo se tagata i se fale nofo toatasi, ona lava lea. Afai e lua, o le tasi pe a uma le isi i totonu o le fagu e le alu ese. O le a le 50 lita? O a mea ua lava mo i latou? O lenei vai e faigofie ona lava mo le faʻamamaina lelei o le sosolo atoa o ipu. Ona e faʻatali laitiiti lea mo le vai e mafanafana ai. Taofi le taʻele. E masani lava, o le mea moni e le mafai ona fai le taʻele o le tautala. O le vai e vevela i totonu o le itula ma le afa, e faʻalagolago i tulaga, pe o le a le tikeri maualuga e te setiina. E i ai se turbo mode, e vave ona vevela, ae e faʻaaogaina foʻi le eletise. E leʻi iai ni faʻafitauli i lenei vai vevela. Faʻatulagaina tutoatasi. E fetaui lelei i totonu, o loʻo i ai sona foliga lelei, foliga faʻaonapo nei. O loʻo i ai se pusa paʻu, o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga talafeagai uma: tikeri, taimi, faʻataʻitaʻiga ma isi. Mo se fale nofofale lea o loʻo i ai le vai vevela ma se faʻavela vai e manaʻomia naʻo le faʻamautinoaina o le vaitau o le taumafanafana - o se filifiliga sili. Afai e te fuafua e faʻaaogā e le aunoa le vai mai se faʻavela vai, ou te fautuaina malosi oe ia e filifili ni filifiliga i se voluma tetele.
Anechka G
//otzovik.com/review_2690947.html

Felauaiga eletise

E le pei o le faatuputupulaia, o se vai e tafe vai e le faaputuputuina vai ma e le teuina le vevela, ae lipoti atu i le vai tuusao mai le masini vai. O le mea lea, o lona tele e laʻititi.

O le taʻiala o le taotoga o le faʻaaogaina o le vai vai i totonu o se tamai tanati ma se mea e vevela pei o le vevela, lea e vevela ai i le vevela o loʻo seti i le vevela. Ma o le faagasologa atoa e pulea e se masini faʻaleleia, lea, pe a tatalaina se fagu vai, tusi le amataga o le gaioiga o le vai ma vave ona liliu i luga o le elemene faʻamafanafana. Pe a tapunia le valve, e vave lava ona liliu ese le vevela vave.

Mafaufau i nisi auiliiliga pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le vave faʻavelaina o le vai.
O le tele o tulaga lelei o le vevela e masani ona aofia ai le laititi ma le vevela vave. Afai, pe a faʻafesoʻotaʻi se vaomatua, e tatau ona faʻatali se tasi mo se taimi umi aʻo leʻi faʻapipiʻi le vai i luga ma faʻafefete, e amata ona tafe mai le vai vevela i le afa minute, i le maualuga o le minute.

I nisi tulaga, o se faʻaaogaina tele o lenei ituaiga mea vevela atonu o lo latou gafatia e maua ai le vai vevela i le tele faʻatapulaʻaina, ae o le tele o nei mea e faʻamapulaʻaina e le tele o le tane.

O le tau maualalo o le faʻavevelaina o le vai e faasino tonu i ona lelei, lea, ae ui i lea, e vave ona faʻaaogaina i le taimi o le faʻatinoga ona o le faateleina o le eletise. O lea la, o le muamua faaopoopo e vave ona gauai i le isi mulimuli.

O le maualuga o le malosiaga o ia mea vevela e manaʻomia ai mea eseese faʻapipiʻiina, lea e faʻamalosia ai lo latou faʻapipiʻi.

Gaoioiga o Gas

O lenei ituaiga mea vevela e masani ai le toatele ma e taua tele o le koluma kesi. Pe a tatala le valve, o le kesi i totonu o mea e mumu ai le masini e moliina moli, e vevela le vai e pasia ai.

I totonu o le kesi ua faʻapipiʻi le vevela, lea e mafai ai ona fetuʻunaʻi le vevela o le vai e manaʻomia ile atunuʻu o le masini. Faʻafouina vave o le malosi o le mumu e faʻalagolago i le mamafa o le vai o loʻo pasia le masini i soo se taimi lava.

E le tele se nofoaga e alu ai le kesi ma e faʻapipiʻi faʻapipiʻi i soo se mea oi ai se kulini kesi. O lona aoga sili lava o le vave tele o le gaosiga o le vevela i le taimi lava e uma ai le tapuni.

Ae ui i lea, o se faaletonu matuia o lenei masini o lona faalagolago i le mamafa o le kesi pe a ma le 12 mbar.

E te iloa? O le uluai masini, ua lauiloa i matou i le asō o se koluma kesi, na faia i Egelani i le amataga o le 1868, ma i le 1889, na fausia ai le uluai afi faʻaleleia o le vai i luga o le kesi i Amerika.

Laveina o masini

O le gaosiga afi i luga o le faavae o ana galuega e tutusa ma eletise eletise. I totonu o lana tane - e pei o se tulafono, o se voluma tele - e faʻaputuina foi le vai, lea e vevela i le vevela ua faʻavaeina i le pule faatonutonu. Faʻafetai i le maualuga o le faʻamalosia o le thermal multi-layer, e mafai e le vaomatua ona taofiofi le vevela faʻapitoa mo le oʻo atu i le vaiaso, e le aofia ai le afi o le kesi.

O le a aoga mo tagata o fale fale, fale o le taumafanafana, faapea foi tagata o le vaega tumaoti i aai pe faapefea ona faia se ala mai laupapa, vavae sima, fausia se pepa mo le faavae o le pa, faia se pa mai gabiona, puipui mai se faasologa o le faasologa o laina ma fausia ai se faapaologa ma o latou lava lima.
E le pei o le faʻavevelaina o le vai, o le kiliva afi e mafai ona faʻaaogaina i le mamafa o le kesi.

I le isi itu, o le tele o le vevela vai e gaosia i le vai i le taimi e tasi e tapulaa i le tele o lona tane. Afai, mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻaalu e se tasi o latou manaʻoga uma o vevela i totonu o le tane, ona faʻatali lea seia oʻo i le taimi e sosoo ai le vevela, e le itiiti ifo ile itula. E leai se faafitauli faapena ile vevela.

O le isi itu taua o le gaosiga o le kesi, o lona telē tele, lea e manaʻomia ai le lua avanoa mo lona faʻatulagaina ma le malosi o le puipui o loʻo faʻapipiʻi ai.

Pulu eletise

O lenei ituaiga mea vevela ua fuafuaina mo nofoaga e leai ni vai. O le tele o taimi e faʻaaoga lelei i fale o le atunuʻu. O le taʻiala o lona faʻatinoga e matua faigofie lava. E sasaa le suavai i totonu o le fagu i totonu o le pu i luga o le tapuni. I totonu o le tane taʻavale o loʻo i ai se faʻavevela ma se vevela, ma fafo - faʻamafanafana faʻavave.

Pe a paʻu le vai i totonu o le tane i le seti o le seti, e alu ese le elemene faʻamafanafana. E fesuisuiai e tusa lava pe o le vai i totonu o le tane e paʻu i lalo ifo o le pito i lalo.

O le lelei o lenei ituaiga vai vevela e tatau ona aofia ai lo latou faigofie, faʻatusatusa, le mafai ona galue i le leai o se palama.

O se tamaʻi laʻititi o le tane ma le manaʻoga e masani ona faʻaopopo le vai i le lima, ioe, e tatau ona mafua ona o vaivaiga.

O se tasi o elemene autu o le faʻaleleia o se fale tumaoti o le suavai. Faitau le auala e faʻafefea ai vai mai se vaieli i se fale tumaoti.
E masani lava, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le taʻele, o lenei mea faʻavevela o loʻo i luga ae o le ulu o se tagata, ma e tafe le vai i totonu o le paʻu paʻu e le kalave. Ae o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga e maualuga ai pamu faʻapitoa, lea e faʻatele ai le mamafa. Ae ui i lea, o lenei mea e manaʻomia ai se vaʻa tele lapoa.

Filifilia o se nofoaga ma se nofoaga

Afai o le felauaiga o le tafe ma le tele o le vevela e le faigata tele ona o lo latou tulaga tauagafau, o le felauaiga o le tele o afi e manaʻomia ai se lapataiga. O faatonuga a le kamupanī e manaʻomia ai latou e feaveaʻi i se tulaga i luga, auā, e ui lava i le tulaga maualuga o le afifiina o mea, i se tulaga faʻasaga, o le vaomatua i le taimi o femalagaaiga e mafai ona faʻaleagaina le pusa i fafo poʻo le faʻalauiloa o le vevela.

O le filifiliga o le nofoaga i totonu o le fale o le a tuʻu ai le vevela faʻalagolago i le ituaiga masini ma le nofoaga o vai ma gas. Ae ui i lea, i soʻo se tulaga, o loʻo i ai tulafono lautele e fautuaina ai le tuʻuina atu o masini faʻavevela i le latalata atu i nofoaga o le tele o le taumafa vai vevela. I le faʻaopoopoga, e tatau ona faʻatulagaina masini ina ia aua le faʻalavelave i le fegasoloaiga o tagata i totonu o le potu ma i le taimi lava e tasi e avanoa mo le tausiga.

O manaoga faʻapitoa mo le nofoaga o lo latou faʻapipiʻiina e faʻamamafa ai mea mamafa ma mamafa. O puipui o loʻo faʻapipiʻiina e tatau ona avea ma tupe faavae ma tumau i se mamafa tutusa ma le faaluaina le mamafa o le masini e tumu i le vai.

E le gata i lea, e tatau ona i ai i le itu i itu uma le kuata o le mita ma le itiiti ifo ma le 10 cm mai le avanoa avanoa e faʻaoga ai le ea. E le gata i lea, ina ia aloese mai le aoina o condensate e mafua ai le faaleagaina, e fautuaina ina ia faʻafefe le puipui lagolago.

Faʻatulagaina o le filiga

Soo se vai, pe lelei pe lelei foi, e mautinoa lava o loʻo iai ni mea le mama lea, i le tele o le taimi, e mafai ona faʻaleagaina ai mea o loʻo i totonu o le masini afi. O le mea lea, e matua fautuaina lava le tuʻuina o se faamama faʻamamā loloto i le tulaga o le vai e ulufale atu i le faiga. O le faʻapipiʻiina o le a sili atu le taugofie nai lo le toe faʻaleleia poʻo le suia o le tino afi atoa ile lua tausaga.

Faʻatauina o meafaigaluega talafeagai

Mo le faʻapipiʻiina o se mea faʻaleleia afi poʻo isi mea faʻavela afi e manaʻomia:

  • tagata e leai ni mea e le itiiti ifo ma le 10 mm le lautele;
  • afifi fetuunai;
  • fua fua;
  • seleselega;
  • paʻu;
  • sikulifaata.

E le gata i lea, o mea nei o le a manaʻomia:

  • toso;
  • mea faʻapitoa;
  • FUM tape, e masani ona taua o le silicone;
  • lua valve tapuni mo le tafe po o le tolu mo le vevela;
  • lua pe tolu le tafaʻi taʻitasi.
Tow Sealant

I le toesea o masini faʻapipiʻi ua tuʻuina atu, e tatau foi ona faʻatau i le aofai o vaega e lua.

Faʻatulagaina o faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le faʻavelaina o le vai

Talu ai ona o le malosi ma le mamafa o le mamafa i se setete ua tumu i le vai, e tatau ona taofi uma le puipui ma le faʻaleleia, o le faʻapipiʻiina o le vaomini e sili ona faigata.

O iunite taʻitasi ua faʻapipiʻiina i le pito i luma o le faʻamasinoga faʻapipiʻi le pulupulu lagolago. Ina ia mafai ona fetaui lelei nei pu ma le taula o le taula poʻo le palasitika e faʻapipiʻi i totonu o le puipui, e tatau ai i le lua ona tuʻuina se vaomatua gaogao tuusao i luga o le puipui ma tusi i luga o le mea o le a puʻe ai pupu. Afai e tatau ona faia le faʻapipiʻi, e tatau ona e faʻaaoga se fua faʻatatau. E tatau ona faia ma le faʻaeteete fuataga, faatasi ai ma le sao atoatoa o le lua millimeters. Faʻatulagaina o faʻapipiʻi

Afai e faailoga le lumanai, e tatau ona togi le puipui i le loloto o le 12 cm. Mo fao taula, e mafai ona oʻo le loloto i le 15 cm. Ona faʻapipiʻiina lea o taula poʻo 'ato i totonu o pupu, i totonu o le pulou poʻo le matau. O faʻamalosi e viliina e ala i pupu o le mea e tuʻuina ai le afi, ma o le matau e tautau i luga o matau.

E taua! E le talafeagai le faʻaaogaina o paʻu palasititi mo le faʻapipiʻiina o se vaomatua ma se voluma e silia ma le 50 lita, mo lenei faʻamoemoega e tatau ona faʻaaoga naʻo taula taula.

E mafai ona e viliina i le va o sikuea e lua ua uma ona vili i totonu ma tuu i lalo se isi fao sikulima e malolo ai le pito i lalo o le fuafuaga. O le a puipuia ai lenei mea. Vili le sikulima faaopoopo

Tuʻuina o le sooga

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le faʻavelaina o le vai i le faʻaogaina o le suavai, e tatau ona faʻasolo le mea faʻapipiʻi i le pito i lalo ma se filo e faailogaina i le lanumoana i totonu o le mea faʻapipiʻi, lea e lauiloa o le "Amerika", e tatau ona faapipii i ai le tee. E tatau ona faʻamau se valve drain i lona itu, lea o le a manaʻomia pe afai o nisi mafuaaga e tatau ona e faʻaaogaina ai le vai faʻavevela.

I le pito i lalo o le tee e tatau ona faʻapipiʻi ai se vaʻai saogalemu e puipuia ai le masini mai le tele o le mamafa poʻo le vevela. Ona sosoo ai lea o se tap i lalo ifo o poloka poloka le avanoa i vai vai i le iunite. Valve saogalemu

I le isi pu o le vevela, ua faailogaina i le mumu, faʻapipiʻi se tapuni e tatala pe tapuni ai le vai vevela mai le masini.

A maeʻa lena, o le fagu mo le vai malulu e fesoʻotaʻi atu i le faʻaaogaina o le vai e faʻaaoga ai se fusi faʻapipiʻi, ma o le uʻamea mo le vevela o le suavai e fesoʻotaʻi atu i le uila e tuʻuina ai le vai vevela i vaega talafeagai uma i totonu o le fale ma le pulumu maualuga.

Faʻamamaʻi

I le leai o ni fesoʻotaʻiga i le paʻu ma le fale e faʻaalu ai fale, e tatau ona faia. Afai o le tino e aofia ai paipa-palasitika, ona vavaeina lea o le paipa i le mea e manaʻomia ma ua faapipii i luga se tee i luga o le fesoasoani o se fetaui lelei, lea e fesoʻotaʻi ai le faʻavelaina o le vai ma se faʻaoga saogalemu i luga o le paʻu ma le fesoasoani o se faʻalapotopotoga faʻapipiʻi. Tee

Talu ai ona o se foliga e le o foliga mai ma se olaga pupuu, o paopao pipisi ua leiloa lo latou lauiloa i aso nei.

A faʻapipiʻiina le tino i paipa o polypropylene, o le faʻaogaina ia i latou e ala i le tipiina o se vaega laiti mai le paipa ma faʻapipiʻi nai lo se faʻamalosi faʻapipiʻi uʻamea ma se mea faʻapipiʻi. O lenei metotia o le faʻaaogaina i totonu o le faiga e sili ona faʻatuatuaina.

E sili atu le faigata ona paʻu i se faiga e aofia ai paipa paipa. O se vaega laitiiti e tatau ona tipi i le paipa, ona tosoina lea o se filo i pito uma e lua ma faʻaaogaina ai le tee ma le fesoasoani o se faʻasologa lelei poʻo se sgon. Matou te faʻaaoga le tee

Faʻamasani tuʻu paipa

На предохранительном клапане, который в обязательном порядке следует устанавливать на бойлере, имеется небольшой патрубок, через который сбрасывается вода при аварийной ситуации. При нормальной работе аппарата из патрубка слегка подкапывает вода, что свидетельствует о хорошем состоянии клапана.

Ina ia taofia le tafe mai le vai i luga o le fola, e tuʻuina ai se paipa vai i luga o le paipa o le paranesi, lea e masani ona faʻaaogaina ai se paipa mai se falemaʻi maʻi. E mafai ona faʻafeiloaʻi le pito i lalo o le paʻu i le taele, o se pusa lata ane po o le vaieli pe a faʻapipiʻi le vaomatua i totonu o le faletaele. Faʻamaʻi vai

Iloiloina fesoʻotaiga o fesoʻotaʻiga

A oʻo ina faʻafesoʻotaʻi le vaomatua e tusa ai ma le polokalame o loʻo tuʻuina atu i le fale gaosi oloa, e tatau ona siaki le lelei o fesoʻotaʻiga uma. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi na faʻaaoga e faʻaaoga pe faʻapipiʻi faʻatasi ma se paʻu faʻapitoa faʻapipiʻi pe faʻaaoga le FUM tape e tatau ona faʻamautinoa le maualuga o le faʻamalosi.

Faatasi ai ma le amataga o le tau malulu, o le puipuia o le vevela o le potu e amata ona faalavelave ia i tatou. Aoao pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le puipui o le faamalama mo le taumalulu ma o latou lava lima.
O le a le lelei o lenei suiga i le faʻatinoga e mafai ona vaaia e ala i le faʻatumu o le faʻaʻau vai i le vai. Ina ia faia lenei mea, i luga o se tasi o mea e faʻafefiloi e fesootaʻi i le vai vai, liliu i luga le tulaga "vai vevela". Ona tatau ai lea ona tatala le vai vai malulu, o se taunuuga o le a amata ona tafe atu le vai i totonu o le vaomatua, ma o le ea o le a faʻamalosi mai fafo mai le mea faʻapipiʻi vavalalata mai le mea faʻafefiloi. A maea ona suia le ea i le vai, e tatau ona tapunia le tagata e faʻafefiloi.

Afai e leai ni taoto i sooga, ona sauni loa lea o le masini faʻapipiʻi mo le galuega atoa.

Muamua tamoe

Faʻafesoʻotaʻi le masini i le eletise eletise ma liliu i luga, e manaʻomia ona tuʻu i luga o faailoilo o le tulaga vevela ma faʻaoga muamua faailoga o le afi o le vevela. A maeʻa le kuata o le itula e tatau ona siaki nei fuainumera. Afai latou te tuputupu ae, ona galue masani ai lea o le eletise.

Puipuia o le polokalame

E pei ona faaalia i le faatinoga, o le mafanafana lelei o loʻo taoto i le lautele o le 55-60 ° C. I lenei vevela, o le fua e sili atu lemu i luga o le elemene o le mafanafana ma puipuia ai le foliga mai o le fausaga. E fautuaina foi e siitia le vevela o le vevela i le 90 ° C mo le 1-2 itula i vaiaso taitasi e puipuia ai foliga o siama i totonu o le tane tanuina.

E taua! E le fautuaina le seti o le vevela i totonu o le vaomatua i le 30-40 ° C, talu ai ona o le saofaga i le atinaʻe vave o siama i totonu o le masini..

Aʻo leʻi amataina amataga o le vaomatua e tatau ona siaki le i ai o le vai i totonu. O tausaga taʻitasi e tatau ona aveʻesea mai le pusa vai. E manaʻomia foi ona e siaki pea le masani o le faʻaaogaina, lea e tatau ona suia i nisi taimi pe a manaʻomia.

O lea, faatasi ai ma nisi o tomai i le taulimaina o meafaigaluega ma le maua o meafaigaluega lava ia, faapea foi ma le tausiga lelei ma le onosai, o le faapipiiina o ni vai vai vevela ia oe lava, e aofia ai mea vevela vevela, e le o se mea e le mafai ona foia. E sili atu ma sili atu fale faigaluega o fale e faamaonia i le faiga.

Vitio: auala e faʻapipiʻi ai se faʻavela vai e faia e oe lava ia

Telefoni faʻavaitaimi vai: iloiloga mai le Initaneti

Sa matou faatauina le Thermex vai vevela mo se nuu i se taimi ua leva, pe a ma le 5 tausaga talu ai, i se faleoloa Leroy Merlin. Ole 30 lita i le taumalulu e lava mo i tatou e aunoa ma ni faafitauli, talu ai e naʻo le umukuka e naʻo le vai. E le vevela a matou faletaele, ma i le taumalulu o loʻo i ai se vevela e tusa ma le 0, ma o nisi taimi o le vai e tu i luga o le fola e leai se mea, o lea matou te le mulumulu iina i le taumalulu, ae na o le taele. Ae mo le taumafanafana o lenei lapisi o le tane e le lava mo se aiga tele (i le taumafanafana matou te 8 tagata), e le lava le vai vevela mo faʻagasologa o afiafi ma e tatau ona e faatali mo le vai e vevela. E matua faigata lava le fetuutuunai o le vevela o le vai - o se pule faatonu e aunoa ma ni fevaevaeaʻiga. Ma tatou vevela ina ia mafai ona tatou tatalaina na o le vevela, pe a le mafai ona faamamaina i le vai malulu i soo se taimi e mafai ai. A maeʻa le tele o tausaga o faʻaogaina, e foliga mai o sina mea e pala mai le totonu o le tane, o le vai e samasama mai ai, e ui o le papa malulu e mama. Ma o le tele o le tane e faʻamalieina, e umi se taimi. E fesootai ma i tatou i le 18 itula i le aso (mo le po tatou te momotu). Malosiaga eletise 2 kW / h. Afai e le manuia, ou te manatu o le a tatou faatauina le kamupani lava e tasi, ae sili atu le alualu i luma.
Antanel
//otzovik.com/review_4555217.html