Fua o le gaosiga

Muliuli oneone, poʻo le Cmin, poʻo le vaomago, poʻo le fugalaau faʻagogo, poo le fugalaau auro: faʻamatalaga faʻailoga ma mea e faʻamalolo ai

Sandi - o se tasi o togalaau e sili ona aoga togafitiga. E lauiloa i le tele o igoa, ae o le mea saʻo lava lea o se mea masani e masani ona faʻaaogaina e tagata. O lenei laau e sili ona lauiloa o immortelle, fugalaau mamago po o le fugalaau auro. O lenei tusiga o le a talanoaina ai le tuufaatasiga o kemikali, faʻaaogaina, metotia o le seleseleina o le tino olaola ma le faʻasaʻoina i lona faʻaoga.

Faamatalaga faʻamalosi

Sandi - O se faʻalauiloaina lea o le fuga o laau, lea e aʻafia ai le aiga o Astrov. O se fugalaau umi, saʻo ma se mea e oʻo i le 60 cm le uumi. O le lanu siliva siliva o le aʻa e mafua mai i se mea lelei e tupu aʻe i luga.

O le aiga o Astrovie e aofia ai foi: doronicum, gelenium, argirantemum, cineraria, helihrizum, orebeckia, cornbsers, brachic, wormwood ma heliopsis.

O ona laulaau ua ufiufi foi i lalo, puupuu (i le 4 cm), manifinifi. E seasea ona pa'ū mai le aʻa, e masani lava ona tumau pea i totonu o le pala i lona pito i lalo.

O loʻo i luga o le pito i luga o le aʻa le inflorescences. Fua i le amataga o Iulai ma e aofia ai le 20-30 fugalaau taʻitasi. O faʻalavelave faʻapitoa e foliga mai e pei o panicles, ufiufi i le lanu samasama po o lanu moli moli mai luga. E mafua mai i le faʻaleagaina o le laau e mafua ai lona igoa i le tino ola pea. Laititi sina susu, ma e matua faigata tele latou te le faʻavaivaia pe a uma ona momotu ma tumau pea pei o fugalaau fou. O fua mai fualaau oona e aliali i le amataga o le tautotogo.

O se faʻamatalaga faʻapitoa lea o le fatuina o fatu fatu ma lauulu ma nai matau laiti. O nisi taimi e toe fuga mai le laau, pe afai o mafanafana e mafanafana ma umi.

E taua! O fugalaau na aoina i le taimi o timuga, e le o iai ni mea aoga, ma o le fua o nei mea e liua ma le lanu. A o le seleseleina le tino ola pea, faatali seiloga e mamago ona ato, pe o timu po o sau.

Faasalalau

E maua i na o le konetineta o Eurasia. O le tino ola pea e seleseleina i Europa atoa, i Mauga Caucasus ma e oʻo lava i sisifo o Siberia. E fiafia i se tau vevela, o le lamala le tumau e tumau malosi, faʻapupula i oneone oneone o steppe ma vao-steppe. E le fiafia le ata, ma le leai o se malamalama o le la e le toe fuga, e faapena foi i le itu i sasae o Rusia e toetoe lava a le tupu.

Vailaau faʻamaʻi

O faʻafitauli o le Cmin o loʻo sili ona fiafia i vailaʻau masani. O loʻo aofia ai bioflavonoids, o latou mea e maua mai - glycosides, suga faigata. E iai foʻi le tele o tannins, faʻamaʻi tino.

Ole tuufaatasiga o fualaʻau e le o le tamaoaiga, ae o loo aofia ai le sili atu o vitamini K ma le C. I le tele o aofaiga, o le tino olaola e aofia ai resini, o suauu taua, ava malosi, ma gaʻo eletise.

E te iloa? O le tino ola pea e faaluaina lona lua - o se fugalaau ma se paʻu o le pusi o le pusi. O nei laau uma na maua i le taimi lava e tasi, i le amataga o le senituri lona 18, ae na na o latou lava na ulufale atu i le faatulagaga aloaia o meaola i le 1794. E mafai ona iloa nei laau i totonu oi latou lava e ala i se mea e tasi. O le pusi a le pusi o loo i ai ni fugala lilac, ma fugalaau auro - auro. Faʻaaoga mo togafitiga faafomaʻi e na o ni fugalaau fugalaau auro.

O le tuufaatasiga o mineral e mafua mai i le potassium ma le calcium - 16 ma le 14 mg i le mamafa o le mamafa, i le faasologa. E i ai sina vaega o le uʻamea, ma o elemene o elemene - magnesium ma le 'apamemea.

Faaaoga i vailaau masani

O le fugalaau auro muamua o loʻo faʻaaogaina e faʻamaonia ai le gaioiga o le vaʻaia biliary.. E togafitigaina i latou i le faʻamaʻi, o le a fesoasoani i le tino e toe maua mai le hepatitis, o se faʻamaʻi pipisi o le urinary tract.

O se fufulu mamā lelei.. E faʻaolaina ai le galuega o le ate, faʻateleina le excretion o toxins, oloa gaosia mai le gasegase o le microflora pathogenic.

E faʻaaoga lelei i le atherosclerosis.. O fugalaau auro e faʻateʻaina le saluina o vaʻa toto i pusa cholesterol, faʻamalosi puipui o toto toto ma faʻateleina lo latou leo. O lenei masini e pulea ai le maʻisuka, faafitauli ma le gaʻo gaʻo, gaʻo ma faʻamalosia le tafe. E faʻavaveina ai le faʻaumatia o vailaau o le cholesterol leaga ma le talo.

Fesoasoani i le faʻaititia o le "leaga" o le cholesterol: apu po o sua o le suka, tamato, zuciniini, kāloti, faʻasili, laisa, sisi, masini, kelp dried, fualaʻau, suauu ma siaki.

E faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o le gallbladder, o le talo. Ouga ma mea teuteu i le vailaau o le tino - o se meafaigaluega faʻalagolago mo togafitiga o mata e mu.

Mea tau vailaau

O faʻaaogaina o falemaʻi o fugalaau mamago ua faʻaalia i le aʻafiaga o le musika o le tino. O le leo o le toto toto ua tulaʻi, o le gallbladder e faʻamautuina.

Ua faʻamutaina le faʻafefe o le talo ma le faʻaogaina o meaola, o le maualuga o le pigirubin biliary pigment increases, o le maualuga o le talo.

Vitio: faʻamalologa o mea totino o oneone oneone A faʻaaogaina i totonu, o lenei mea totino e faʻamalosia ai le faʻamalositino o le gastric juice, o loʻo i ai sona aʻafiaga, faʻagesegese le faʻavaeina o feofaʻi. O lenei aafiaga i le tino ona o bioflavonoids ma phenols.

O fugalaau fugalaau e iai mea e puipuia mai le antibacterial ma anti-inflammatory e mafua mai i vailaʻau faʻasaina ma se vailaau faʻamaʻi e taʻua o le isnarine.

E taua! O faʻamalologa o fugalaau auro o loʻo i ai se toxin vaivai, lea e taumafai e faaputuputu i le ate. O le umi o le tasi togafitiga togafitiga e le mafai ona sili atu i le tolu masina mo tagata matutua ma le tasi ma le afa masina mo tamaiti. A maeʻa lenei vaitau, e tatau ona e faʻatali se masina ina ia faʻaleagaina le mea oona ma alu ese mai le tino, ma na o le taimi lena pe a talafeagai faaauau togafitiga

Faʻatau

Sa saunia mai ato mago fuga ma fugalaau fou. 30 g o le fou poo le 20 g o fugalaau mamago e tatau ona sasaa 450 ml o le vai kuka ma tausia i lalo o se tapuni tapuni i totonu o se atigi sima poʻo se siʻosiʻomaga mo le sefulu itula.

O lenei aofaiga o le afu o le a lava mo le tasi aso o le talosaga. E tatau ona vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu ma inu 150 ml aʻo leʻi faia le taumafataga.

Faatasi ai ma le teuina o taimi uumi, ua leiloloa ona mea totino, o lea e tatau ai ona e selesele se vaega fou i aso uma. O le afaina, faʻasao i luga o le vevela vevela i le afa o le voluma, o loʻo i ai le tele o igoa faʻalauiloa. E tatau ona faʻaalu tasi i le aso ao le i momoe, 150 ml. Togafitiga o ia vaega o le faʻasalaga e fetaui mo i latou o loʻo mafatia i se faʻavaivai vaivai o le gallstone, o loʻo i ai ni faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi o le urinary tract. Ole fualaau faasaina e le afaina ai le mucous membranes o le esophagus, o lea e mafai ona faʻaaogaina i gastritis gasegase e faʻaitiitia ai faʻamaoniga.

E te iloa? Tulua faalua fugalaau o fugalaau mamago masani e mafai ona maua i tuugamau. Sa talitonu Slav anamua o nei fugalaau e ave i latou lava le agaga o se tagata ua maliu ma o le a faatumauina i le fiafia tumau. E tusa ai ma na talitonuga, o le tino ola pea e le mafai ona veleina pe vavae ese, aemaise lava pe afai e tupu aʻe i luga o ia lava i le falelauasiga.

E i ai sona aʻafiaga o le antibacterial, e faʻaaogaina mo le gasegase ma le gasegase toto i totonu. O le faʻaaogaina o le tino olaola e aoga mo tamaitai i aso muamua talu ona uma le fananau. I le avea ai o se mea e faʻamaonia ai le gaosiga o gaʻo o lona uiga e talafeagai mo tagata o loʻo mamafa tele.

Faaaoga i fugalaau

O fugalaau auro e faʻamaonia ai le soifua maloloina ma le umi, o lea ua aofia ai i totonu o mea teuteu o gaosiga. E faʻaaogaina i foliga mamago mo totonu i se vasa ma le siʻosiʻomaga, i luga o lona talaaga ata pueina a la Rus e pueina. O le mea aupito sili ona lelei, o lenei faʻalapotopotoga e faʻapipiʻiina i ni mea teuteu ma le chamomile teuteu, lavender, St. John's wort, sunflowers teuteu ma laume.

Contraindications

O lapisi ma vaega o lenei laau e faateleina ai le toto o vaʻa toto. O le iʻuga, o le toto maualuga e tulaʻi mai, o le mea lea, mo maʻi mamaʻi ma tagata o loʻo i ai le arrhythmia, e faʻasaina le faʻaaogaina o fugalaau auro. O le isi faʻasesega o le le faʻamaoni o le tagata i le laau. E mafai ona faʻamoemoeina pe a uma ona faʻaaogaina, ia faʻaaogaina le vaega muamua o vailaʻau.

E taua! O teuteuga o ato fugalaau o lenei laau e sili atu ona malosi lona malosi nai lo le fua. E tatau ona faʻaaogaina i ni laʻititi laʻititi (e le silia le tasi vaetolu o le masani).

E oo lava i le tino ola pea o laau e vaivai, o lea e le mafai ona faaaogaina mo le silia ma le tolu masina i se laina. Ia mautinoa e ave le vaeluaga masina i le va o togafitiga.

Seleseleina ma teuina o meafaitino mata

O nei laau toto e amata mai i le amataga o Iuni, ma o fatu e fai i le faaiuga o Aukuso. Amata le aoina o inflorescences i le taimi lava e amata ai le ogatotonu o le ato. Afai e le atoatoa le faʻaleagaina, ona maeʻa ai lea, pe a maeʻa le mago, ma e na o le pusa e totoe.

Aoina fugalaau auro i le tau manino, i le taimi lava e malogo ai fugalaau. Ina neʻi aua neʻi gaui ese ia aʻa i luga o le aʻa, faʻaaoga se meaʻai poʻo se seleulu. O lea e mafai ai ona faʻamago i lalo o faʻalavelave faʻafuaseʻi, e tipi faatasi ma se puʻupuʻu puupuu. I se tasi vaitau, e mafai ona aoina mai inflorescences mai le tasi laupepa e oo i le valu taimi e faalagolago i le tau, e pei ona masani ona tatala mai ato fou. Faʻapotopotoina lenei vailaʻau faʻasolosolo mai nofoaga tau alamanuia, auala pisi ma otaota lafoai.

E te iloa? O loʻo i ai se tala matagofie ma faanoanoa a Initia o loʻo faʻamatalaina ai foliga o lenei laau. Na ia faamatala e uiga i ni tagata alolofa e toʻalua i le afiafi o le la faaipoipoga na o atu i le togavao ma sa saeia e luko. O se tulimanu o le na vavalalata lata ane na mauaina lenei ata matautia. Na ia maitauina fugalaau auro uiga ese na tupu mai i le eleele toto ma, talu ai ona ua latou filifili o agaga ia o le pele, na ia manao ia ola i latou e faavavau.

I le taimi lava e uma ai le aoina, amata faʻagogo. Faʻasala ia ato i luga o se paʻu mafiafia poʻo se fasi pepa palapala, faʻafeiloaʻi atu i se potu mafanafana, mago. Ia mautinoa o le a le pa'ū i lalo le susulu o le la - o le a faʻaitiitia ai a latou meatotino aoga.

Mai lea taimi i lea taimi, faʻamaʻalo le potu ma liliu i lalo mea o loʻo tipiina ina ia latou vevela solo. I le averesi, o le mago e tumau e oʻo i le vaiaso. O le faʻamoemoe o le sauniuni e faigofie lava: taumafai e momotu ni nai mafiafia matamata. Afai latou te agavaʻa, ona mafai loa lea ona aveʻesea faʻamaumauga mo le teuina.

O le a aoga ia te oe le aʻoga e uiga i togafitiga sili ona aoga.

E mafai ona teuina se fugalaau auro e le silia le tolu tausaga mai le taimi o le seleselega. Faʻasalalau i tagapepa po o taga taʻalo, pipiʻi i se mea matutu, malulu. Faailoga le aso o le seleselega i luga o ato ma le ea i laau taʻitasi i le lua masina ina ia latou le maua se manogi manogi o muse.

O le oneone o se laau matagofie ma aoga. Na faʻaaogaina i tala faʻasolopito mai aso anamua ma galue e faamama ma toe faʻaleleia le tino o le tagata. O le togafitiga o lenei mea totino e mafua ona o lona fomaʻi oona. O vailaau faafomai o lo o aofia ai fugalaau auro ei ai se vailaau oona ma le malosi.

Faʻamatalaga mai tagata faʻapipiʻi

Sa ou taumafai i le tele o laau o le cholagogue mo togafitiga ma le puipuia o le gallbladder dyskinesia ae ou te leʻi taumafai e toso le oneone oneone i luga o le fautuaga a laʻu uo lelei. E tusa ai ma fautuaga, e tatau ona suʻeina mo le 1 sipunipuni 2 ipu vai, aumai i se vevela, lelei ma ave le afa ipu 3 taimi i le aso. O se mea e sili ona manaia, ma o mea o loʻo i ai i le oneone i totonu o le talo ma se faʻasalaga faʻapitoa mai le gaosia o le susu, e mafai ona matauina le tiga i le itu o le ate. Na ou tago i ai e pei o lenei: o se pine o le mutia mo le 0.5 lita o le vai inu e aunoa ma se isi mea e kuka ai. Sa ia taliaina (ma, mai lea taimi i lea taimi, o loo ou faia pea vasega i le lua vaiaso, ma faamasinoina oʻu lagona). O lona uiga, vaai i le susu e pei ona ou manaʻo ai - nai lo le vai. O le aafiaga e sili ona lelei: o le malosi ma le tiga i le ate e vave ona pasia. E manaia le tofo.

I le taimi muamua, na matou faatonuina le mutia ia i latou uma oe na o atu i saute e malolo, aua e le tupu i la matou eria. O lenei la e leai se faʻafitauli - faʻatau atu i falemaʻi. Ou te fautuaina.

valentina k
//otzovik.com/review_414485.html

E gallstones loʻu tina. Sa masani ona ia faʻaaoga fugalaau o le mutortelle sand mo se taimi umi lava. O le tino ola pea e talafeagai mo faʻamaʻi o le ate, gallbladder ma le biliary tract (cholecystitis chronic, cholelithiasis). O lenei laau e masani ona tupu i oneone oneone. E laʻititi le laau, e fuga i fugalaau samasama. O fugalaau e maua ai vitamini C ma K, taua mala, microelements, apamemea, uʻamea, koko.

Immortelle o loʻo i ai galuega faʻapitoa. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le pule faasele. O le tino ola pea e i ai se aafiaga faʻamalosi i masi maso o le manava, vavae biliary, gallbladder, vaʻa toto. Ia puipuia le fesuiaʻi ma le taoto. Manaomia 2 tbsp. l fugalaau fugalaau se ipu vai ma tumau i luga o le vai vai mo 15 minute. Tina ma le tiga na ave 1 le tioata 2 taimi i le aso. O le lautele o le faʻaaogaina o fugalaau olaola i fomaʻi faʻapitoa.

Leyla23
//otzovik.com/review_924790.html

Aoina lenei laau i le taumafanafana, pe a amata ona tupu le fugalaau. Teuina i tulaga talafeagai, faʻaaoga i le faʻaogaina lelei, ma na o le aoga mai lenei fale matagofie.