Puleaina o pest

"Faʻamatalaga": faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le faʻaopoopoga, e tatau ona faʻaaogaina iniseti e puipuia a latou togalaau ma togalaau mai faʻamaʻi. E le o i latou uma e fetaui ma manaʻoga o le au faifaatoaga: o nisi o tupe ua fuafuaina mo na o ituaiga ituaiga iniseti, o galuega a isi e faalagolago i tulaga tau. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le meafaigaluega "Confidor", lea, e tusa ai ma iloiloga o tagata fai togalaau ma fai togalaau, ua faamalieina uma a latou talosaga.

Uiga o le iniseti "Initaneti"

"Konfidor" o se vailaʻau faʻaonaponei, o le faʻafesoʻotaʻi-inumaga o le iniseti e faʻaaogaina i togalaau uma ma togalaau, faʻatoʻateleina ai se lisi tele o meaola faʻamaʻi, o le mea e gaosia ai le tino o le imidacloprid. O le iniseti lenei o loʻo faʻasino i mea e leai se aoga - mea e maua mai le nicotine.

E te iloa? I le siosiomaga masani, o le nicotine e maua i laau o le po. O se mea suamalie, mataʻituina le suavai ma se manogi manogi ma le vevela vevela. O le tele o le nicotine i laʻau tapaa, i le numera microscopic, o le nicotine o loʻo i ai i fualaʻau, tamato, pepa logo, ma pateta.
Inisicide "Confidor" e aoga mo ituaiga uma o laau, e aofia ai mo fugalaau o fale. O lenei vailaau e faʻamaunuʻu ai iniseti, faʻatau, ma o latou taimi e tele fanau. O le fualaau faasaina e toetoe lava a vave ona tupu, pau i totonu o le manava o le parasite, taofia le gaioiga o totoga taua o le iniseti, faʻapipiʻiina lona tino. O le aʻafiaga o le meafaigaluega e le mafua mai i le tau ma e umi se vaitaimi.

"Konfidor" ua gaosia i le tulaga o pusa tioata e mafai ona suavai, e faigofie lava ona i ai le afifi eseese: mai le 1 i le 400 g.

Faʻapitoa o le "Faʻamaonia"

O le aoga sili o le fualaau faasaina "Confidor" - i lona amataga talu ai: e tele iniseti e masani lava ona faʻaaogaina ma e le tali atu i auala e faasaga ia i latou. Konfidor o se vailaʻau fou ma se faʻaulu umi (tusa o le masina) gaioiga, e le fefefe i le faʻafefe poʻo le osofaʻi malosi i le vevela.

O le isi mea faaopoopo e mafai ona faʻaaogaina i fualaau uma: togalaau, togalaau ma totoga. "Faʻamatalaga" e aoga mai i le Colorado potato beetle, lea e le gata na faʻatoʻilaloina ai pateta, e pei ona manatu ai le toʻatele, ae o isi foi gaʻo.

Tului Colorado beetle e matua faʻamalosia ma faʻamaʻi leaga, e le gata i le mafai ona faʻafetaui i tulaga. O le aso, o lenei osofaiga na nofo latalata ane i le lalolagi atoa, ma faasalalau atu i oloa na aumai i luga o vaa faatau. O le mea e ofo ai, e moni lenei mea - e seasea maua i Peretania, ma e le iloa e le au inisinia le auala e faʻamatala ai.
"Konfidor" o loʻo faʻaaoga e faasaga i nei iniseti: ituaiga uma o aphids ma a latou fanau, thrips, whitefly, ituaiga uma o moths, anufe, scytworm, moa, fasi uʻu ma le tele o isi.

O le fualaau faasaina "Faamaoniga" le faamatalaga lenei o mea taua e sili ona lelei:

  • faʻafeiloaʻiga faigofie ma afifiina e mafai ai ona e faʻaaogaina fualaau faasaina;
  • teteʻe i le faʻavaivai, faʻaleleia o le natura, tulaga vevela;
  • le saoasaoa o gaioiga ma le gafatia e faʻafefiloi ai iniseti;
  • O le fualaau faasaina e aoga mo laau matutua, totoga ma togafitiga o fatu.

Metotia ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

"Faamalala", mulimuli i faatonuga mo le faʻaaoga, faʻafefe i le vai. O le faʻaogaina o le tali e faʻalagolago i le lanu meamata, o lona uiga, o le a le tele o le nofoaga e tatau ona togafitia, ma luga ole numera o meaola faalafua i luga o le saite. E tatau ona faʻaalu le 1-2 g i le 100 ml o le vai, ona faia lea o le faʻamoemoega o le vaifofo, faʻafefe i le vai.

Ua fautuaina e le au faifaatoʻaga tomai le faaaogaina o fualaau faasaina ile palapala malulu. Ma o lona aoga e faaalia i le maualuga. Le fuaina o fualaau faasaina - 1 ml i le 100 sikuea mita. E fautuaina e faʻaititia le oloa i le vai i le vevela o le potu, e le tatau ona faigata le vai, a leai o le a le faʻaumatia le oloa. Faʻasalaina poʻo le totoina o fualaau faasaina e tatau ona faia i le taeao po o le afiafi, pe a le matauina le gaioiga o pi, o le meafaigaluega e ono lamatia mo i latou.

"Konfidor" mo fale i totonu o loʻo faʻatauina i totonu o sachets sa faʻaaogaina, mo le faʻaogagofie o le au fai togalaau o loʻo i ai se sauniuniga i le tulaga o se faʻamalosi i ampoules. Mo totonu o laau, pe a manava iniseti, 10 kalama o le sauniuniga e faʻafefeteina i le 10 lita, mo le prophylaxis - 1 gram i le 10 lita, e tasi le lita o le fofo e faʻaaoga i luga o sikuea mita e 10.

E taua! Afai o fugalaau fale e aafia i siama, e tutusa uma lava i laau toto i totonu o greenhouses, e sili atu le lelei o le faatauina o le vailaau faasaina ("Aktellik"). "Faʻasalaga" i kopa e le mafai ona taulimaina.

Lapataiga ma fesoasoani muamua mo le oona

"Faʻasalalau" ei ai le vasega lona tolu o tulaga matautia. Aʻo leʻi sauniuni ma togafitia tuusaʻo laau, e fautuaina e ofuina se suti puipui ma ia mautinoa e ofuina totigilima ma se sipuni.

E le mafai ona faʻamalo le meafaigaluega e sili atu nai lo le lua kilomita mai apiaries ma vaʻai tamaoaiga. O le fualaau faasaina e matautia mo iʻa ma pi. Amataina le galuega i le vailaʻau e tatau ona amanaʻia le taʻiala ma le saoasaoa o le matagi: i le saoasaoa o le 10 m / s e galue ai ma le iniseti e le mafai. "Faʻasalaga" e le manaʻomia e tuʻufaʻatasia ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Faʻalogo! E le mafai ona faʻaaogaina mo le sauniuni o pusa meaai, e le mafai inu, 'ai ma ulaula ao faigaluega ma le iniseti. A maeʻa le galuega, ia mautinoa e te alu i le taʻele.
Afai o le oloa o loʻo i luga o le paʻu o lima poʻo foliga, ia mautinoa e fufuluina i le fasimoli, pe a oʻo i luga o le mucous membranes, pe a uma ona fufulu e tatau ona e vaʻai i se fomaʻi. I le tulaga o le tagofia o fualaau faasaina aʻo leʻi oʻo mai le falemaʻi, e tatau ona faʻamalosi le manava i se vaivaiga vaivai o le potassium, pe a leai, ma le vai mafanafana, ina ia mafai ai ona faʻataʻoto se faʻataʻitaʻiga. Afai e maua, ia faia le malala i le fua faatatau o le 1 papalama mo le 10 kilokalama o le mamafa o le tino.

Teuina o fualaau faasaina "Faamaonia"

O le "Confidor" e aofia ai le imidacloprid i lona tuufaatasiga, lea o le mea matautia oona mo manu mafanafana toto. O le mea lea Teuina le fualaau faasaina mai le mafai ona aapa atu manu ma tamaiti laiti. Ioe, e le mafai ona e teuina le vailaʻau e sosoo ma fualaau faasaina, meaai, meaʻai manu. E tatau ona teu le vailaʻau i le afifiina o faʻamau.

O le fualaau faasaina i totonu o le pepa ua tatau ona faʻaaogaina e tatau ona faʻaaoga vave, e aunoa ma le alu. Ina ia fuafuaina le nofoaga e teu ai i se nofoaga malulu malulu, e le tatau ona i totonu o le la. O le maualuga o le taumafanafana mo le faasaoina o tupe - +36 ° C ... -5 ° C, o le ola o le fualaau faasaina - e oo atu i le tolu tausaga.

O le faatalitali mo mea totō ua totōina ma le alofa ma le faigata tele o mea totō e masani ona ufitia i le osofaia o iniseti faʻatau, 'ai ma inu uma sua mai laau. O vailaʻau faʻaonapo nei, e pei o le "Confidor", o le a fesoasoani i le faʻailogaina o meaʻai, faʻapea foi ma le puipuia o laau mai o latou foliga mai i auala puipuia.