Aneti

Vaega o le faaaogaina o fualaau faasaina "Fufanon", auala e taulimaina ai laau

Aʻo aʻafia tagata i fafo atu i le atinaʻe malosi o iniseti leaga, ma metotia faʻamalosi e faasaga ia i latou ua le o toe galue, e oʻo mai le itula o togafitiga faʻapitoa. E le gata i lea, o tagata taʻitasi e ona le tuatusi o loʻo suʻeina se vailaau lelei tele vave. I le resitala a le setete o vailaau faʻasaina ma vailaʻau faʻasaina ua faatagaina i Iukureini, e sili atu ma le 10,000 fualaau faʻasaina ua molia, ae i lenei tusiga o le a tatou gauai atu i se tasi oi latou. Tatou taumafai e iloa pe o le a le Fufanon, pe faʻapefea ona fai, mea faʻafefe o aʻafiaga e aʻafia ai ma le matautia o le siosiomaga.

E taua! A e faʻatau i vailaau faʻasaina, faʻalogo lelei i le afifiina, faʻasolosolo, aʻoaʻoga tusitusi tusitusi i le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma le tau. O taufaasese e masani ona taugofie, faʻatasi ai ma mea sese sese i le kalama, e aunoa ma le faʻamalamalamaina o faamatalaga e uiga i le gaosiga, nofoaga o le afifiina, aso o le gaosiga ma le faʻaaogaina o le ola. O le mea lea, ina ia maua ai le saogalemu i ia faleoloa faʻapitoa e tausia lelei o latou ata.

"Fufanon": faʻamatalaga o fualaau faasaina ma le tuʻuina atu

O le fualaau faasaina na atiina ae e le kamupani Danimaka "Keminova AGRO A / S", e patino i iniseti mumu-organic o le telefoni lautele. I totonu o Iukureini, ua resitalaina o se auala mo le galueaina: o le taumalulu, le suka, beet, sunflowers, hops, kapisi, apple, plums, vine, watermelons, melons, fatu poppy, musika, falaoamata i taga ma le teuina o fale teu oloa. I luga o le togalaau aina, o le vailaau oona e masani ona faʻaaogaina e pulea ai moega, vavae, moa ma fuʻa.

Fufanon faʻapitoa i le faʻamafunaina o susu, faʻamaʻi pipisi ma faʻalavelave lavelave, ma e faʻaaoga foi e fai ma fofo mo siaki. I totonu o le fanua o le puipuiga o le fualaau faasaina e oʻo atu i le 2 vaiaso pe a uma ona totoina, ma i totonu e oo i le 21 aso.

"Fufanon" e maua i le 57% po o le 47% o le eletise e taulai, e masani lava i le 5 ml ampoules poo le 10ml i fagu, faapea foi i paʻu palasitika ma se gafatia e 5 lita.

I le faaaogaina tatau o le fualaau faasaina "Fufanon" ma le tausisia lelei o faatonuga mo le faaaogaina o fautuaga, o le a leai se aafiaga matautia i laau toto ua togafitia.

Gaoioiga aoga ma le masini o le gaioiga

O le vailaau ua faamatalaina o se suauu malie, lea e le lelei le solu, leai ni lanu, e faigofie ona kuka i le +157 ° C, ma amata ona liusua i le + 28 ° C. Ole suʻega o le iniseti e le o se mea fou. O le mea moni e faapea o le tuufaatasiga o le "Fufanon" o loo i ai le malathion o le gaosiga o mea taua ua iloa muamua i le fua faatatau o le 570 g / l, e le o se mea matautia ma i le tulaga o lana gaioiga latalata i karbofos. O le elemene galue o se fuamosa. E aʻafia ai siama e ala i fesoʻotaʻiga tuusaʻo, faʻafefiloi i totonu o le manava, faʻapea foʻi ma le faʻaʻona i mea manogi.

O le iʻuga, o le enzyme acetylcholinesterase e faʻasaina, o le faʻaliliuina atu o manaʻoga o le nerve ua le aoga, paʻu ma le iniseti maliu. Fumigation meatotino e faʻaleleia ai le fesoʻotaʻiga ma gaioiga o le intestinal: i totonu o le itula, e le mafai e mea faʻapipiʻi ona 'ai, ma faʻamaeʻa ai le maʻi pipili i le ao. Ae ui i lea, o le susu o le tau ma le matutua o tausaga o le pusi e faʻagesegese le faiga o meaola o le vailaau oona, o le mea lea, ina ia faaumiumi lona aafiaga, ia mautinoa ua fetuutuunai le sprayer e oʻo lava i le togiina o vaega laiti.

E te iloa? O le tauina o parasite e mafai ona sili atu ona taugata - auala ola. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tamato i le vanu ma le kapeti, agrus, currant, coriander, apu po o le pi o le a le gata na te fefefe i anufe, aphids ma fuamoa mumu, ae puipuia foi le atinaʻeina o nisi faamaʻi. O laau Apple o le a puipuia fugalaau mai le lauulu enaena.

Faatonuga mo le faaaogaina "Fufanona" pe faapefea ona fai se fofo mo togafitiga o laau

O le taunuuga faamoemoeina e faalagolago i le lelei o le gaosiga o laau, i luga o foliga vaaia. Insecticide "Fufanon" na fuaina le pamu i luga o le faʻapogai o siama seia oʻo ina susu, e le o le oʻo atu i le tafe o vailaʻau oona mai le lau. O le mea moni, mo lenei mea e tatau ona e teuina faʻatasi ma se aofaʻiga talafeagai o fofo galuega. A o leʻi sauniuni, faitau ma le totoa fautuaga a le kamupanī.

O le vaifofo ua saunia i le fua faatatau o le 1 lita o le suavai i le 1ml o le mea oona, i le faasologa, o mea o loo i totonu o le 5-ml ampoule ua solo i le 5 l o le vai. I totonu o greenhouses i kukama, e naʻo le 1 le togafitiga faʻatasi ai ma le vailaau mai vailaau faʻaleagaina "Fufanon" e faatagaina, i luga o tamato - 3. Ia faʻatulagaina le faʻatinoga, ia mafaufau i le taimi o fualaau aina. A uma ona fautuaina e aua neʻi 'ai fualaau faisua mo le vaiaso. I luga o le laufanua, e tusa lava po o le a le ituaiga o totoina totoina, 2 e mafai ona sasaina. E le gata i lea, o loʻo faia nei i le 3 vaiaso aʻo le seleselega. O lenei iniseti e matagofie i vaitau ma timuga, o lea e tatau ai ona totoina laau toto i le 2 itula aʻo leʻi oʻo i timuga. E sili atu le faia o lenei mea i le taeao po o le afiafi, i le timu ma le toʻa.

A tele le gaosiga o fua o faatoaga, e te manaʻomia le 200 - 400 lita o le galue i le hectare. Mo le gaosia o le "Fufanon" citrus, apu, pi, quince, plums, cherries ma le pele cherry ua faamaoti mai i faatonuga mo le faaaogaina i le togalaau, o le taumafataga o le galue e 2-5 lita i le 1 laau. E faapena foi, i le taua faasaga i le mealybug po o le apogaleveleve e tuu i luga o vine.

Mo le gaosiga o fualaʻau fualaau (kapisi, kukama, tamato, pepa), mo le faʻaogaina atoatoa o meaola faalafua o le a manaomia mai le 1 i le 3 lita o le vai. I luga o le suamalie, melons ma strawberries e pe tusa ma le 5 lita i le 10 mita. I totonu o le fale, mo le faʻafefeteina o currants ma gooseberries o le a manaomia pe tusa o le 1.5 lita o fofo, ma mo fugalaau ma moa - e tusa ma le 2 lita. Mo Roses, fugalaau ma mea teuteu, o le fua fautuaina o le "Fufanon", e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le fale, e tasi ma le afa lita i le 10 mita.

E taua! Afai e te le amanaʻiaina ia manaʻoga ma faʻatulagaina ni mea e faʻaaogāina ai faʻafitauli i luga o se puaoa po o timuga, o le a fufulu uma le vailaʻau i le eleele, e leai se taimi e galue ai i luga ole pala. O aʻa o le a tosoina ai le mea oona, o se vaega taua o le a toso i le fua. E faapitoa lenei tulaga i pateta, tamato, kukama, beets ma kāloti.
Mo togavao ma laau aina, "Fufanon" e faʻaaogaina pe a faʻalalauina le togalaau i le tautotogo, e tusa ma le 2-3 vaiaso aʻo lei tupu, faʻapea foʻi ma lau pe a uma ona pa'ū. Mo se faʻaleleia atili, e fautuaina ai e le kamupanī le faʻaaogaina o masini eletise poʻo le togalaau. I totonu, fugalaau, mea teuteu ma fualaau faisua ua faʻamaʻi i uluai faailoga o le ola parasite. O le aveeseina o vao ma le veleina o moega e togafitia o le a saogalemu mo tagata pe a mavae le 10 aso.

"Fufanon" o se fofo mo moega moe e tusa ai ma faatonuga, e fautuaina e faʻaaoga i le faʻaaogaina i se fua faatatau o le 1.5 - 3.5 ml i le 1 lita o le vai (pe a fai o le vailaau faʻasaina i le ampoules, o le faʻatusatusaga o vaega tutusa e tutusa ma laau totō - 1: 1). Le faʻaumatia moa ma pulu - le fua faatatau o le 9-11 ml i le 1l. E mafai ona fufulu ese le mimita mai le pulumu poʻo se pulumu vaivai. O le fua faatatau o le fua faatatau i le 1 mita e tusa ma le 100 ml.

A oʻo i le gaioiga, e tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i nofoaga faigata, faʻafeiloaʻiga, pitonuu. Ina ia ausia le mea e manaʻo ai, o le potu e togafitia lelei ile potu, e aofia ai meafale, tapuni, atavali, ma i nofoaga o pepa faʻasalalau. Afai e te misia le itiiti ifo i le tasi le slot i se mea e mafai ai e se mea leaga faʻafefe ona lafi, o taumafaiga uma e le aoga.

I tulaga o se taumalulu malulu, pe a sili atu i le -20 ° C i fafo atu o le faamalama, o lavalava ma isi mea a le fale e mafai ona aumai i totonu o le auala. Faʻatasi ai ma le malosi o le aofaʻi o parasite, e mafai ona toe faia le faʻagasologa i vaitaimi o 3-4 aso, pe a maeʻa le faʻaaogaina o fuamoa o loʻo faʻatutuina e taʻalo.

E mafai ona e maua oloa tutusa i luga o le faʻatau. "Fufanon nova", "Fufanon super." O mea tutusa nei ma le mea e tasi o loʻo galue malosi, ae o mea gaosia eseese.

E taua! Ina ia le faʻaosoosoina le vaisu o parasite i Fufanon, e fautuaina e agrochemists isi vailaau oona mai isi faʻavasegaina i le taimi o le faʻamaʻiina.

O aoga o le faʻaaogaina o le "Fufanon" mo laau toto

Insecticide "Fufanon", e pei ona faʻaalia i faatonuga, o loʻo i ai le tele o ituaiga o gaioiga, ma o le mea lea aoga i le faʻafefeina o meaola faalafua uma. A maeʻa ona suʻeina fautuaga a le kamupani-o le faʻapupulaina ma le au faʻatau, na matou maua le faaiuga o le vailaʻau e tatau ona gauai, aemaise lava le mafaufau ona lelei uma:

  • o le mea e manaʻo i ai e mafai ona maua pe a uma le 24 itula;
  • tau talafeagai ua faamaonia e le kamupani gaosi oloa;
  • pe a uma togafitiga e leai se manogi le lelei;
  • faigofie faigofie i le saunia o le fofo ma le faagasologa o laau totō;
  • maualalo o le faʻaaogaina o tupe;
  • agavaʻa (o le gafatia e gaosia ai fualaau aina, vine, fualaau faisua, fugalaau, totonu ma mea matagofie);
  • fumigation;
  • tau talafeagai.

Laasaga saogalemu pe a faʻaaoga le fualaau faasaina

"Fufanon" o se iniseti o le iniseti maualalo mo tagata ma e sili ona matautia mo pepe. Ae peitai mafaufau i mea oona ma e te le amanaia lou ola maloloina. I totonuO galuega uma ma le vailaau e tineia ai manu faalafua e tatau ona faia i lavalava faapitoa, respirator, foo, totigilima lima ma seevae. Aua le fuafuaina le gaosia o laau i le vevela o le tau, mulimuli manino i faatonuga. E matua faasaina le 'ai, ulaula, inu ava i le taimi lava e tasi. E fautuaina foi e faʻagata le faʻafesoʻotaʻi o lima ma foliga i le tele e mafai ai. Aua neʻi galo e siaki le faʻaogaina o le sprayer ma faʻatulagaina mo le saofaʻi saʻo o le mea oona. A e togafitia fale ma Fufanon-Nova, faʻalogo i faatonuga mo le faʻaaogaina, faapea foi ma le fofo o le fofo mo le moega. E mafai ona galue ma se iniseti e le silia le 3 itula.

E te iloa? O le tele o vailaau faʻasaina faʻaonapo nei e sili atu le saogalemu nai lo fualaau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masima laulau o le LD50 (o le fualaau o le vailaʻau e mafua ai le maliu o le 50% o meaola falesuesue) e 3750 mg / kg, o le caffeine e 200 mg / kg, o le aspirin e 1750 mg / kg, ma o le herbicides e 5000 mg / kg.

A o faagasolo le gaosiga i le fale e le tatau ona i ai ni tamaiti, fagafao, e aofia ai iʻa. Aveese ese fugalaau i totonu. Tatala pupuni. E mafai ona toe faʻaoga le fale i le maeʻa ai o le aso e tasi, pe'ā fufulu mea uma i se vaiinu (300 g o le suka i le 10 lita o le vai). O le inisingicide ei ai le malosi e faʻamautinoa ai le puipuia o galuega i totonu o le potu seia oʻo i le 4 vaiaso, ae i lalo o le aafiaga o le vevela ma le malamalama ua leiloloa.

O lavalava e puipuia e faatoa mafai lava ona aveese pe a maea le faʻamaʻi. Aua nei galo e fufuluina ou lima i le fasimoli, fufulu ma fufulu ou gutu. Afai e oso le paʻu i luga o le paʻu, e aveʻesea e aunoa ma le afifiina o fulufulu mamoe, ona fufulu lea i le vai tafe poʻo se vaifofo vai vaivai. I mataupu e faʻafesoʻotaʻi ai mata, fufulu ma le tele o vai mo le 15 minute. Afai o sucoussite faʻamalosia ma faʻafefe e saili le togafitiga faafomaʻi. E taua le taofi o le inisiua o le iniseti. Ia mataala i lou manuia. O faailoga muamua o le oona e faʻaalia mai i le nausea, vaivaiga lautele, faʻavevesi ma le faʻamalosia o le faʻatinoga o felauaiga. Afai ei ai ou faʻaʻailoga tutusa, vave valaʻau i se fomaʻi ma tuʻu le potu i le ea fou.

Aʻo leʻi oʻo mai le fomaʻi, ave se vaifofo o le gaʻo faʻamalosi ua gaosia ma le faʻatusatusa o le 3-5 punetimini i tioata taʻitasi. Afai e tumau pea foliga, faʻaosoina le vomiting.

E le taliaina le afaina o punaoa, vaituloto, vaieli ma toega o le fofo. E latalata foi ia i latou e le tatau ona e sasaa ese le vai pe a uma ona faʻamamā mea leaga i le faagasologa o mea faigaluega ma masini. Knapsack sprayer fufulu i aso uma, toe togafitia le aganuu ma le vai manino. O koniteina na faʻaaogaina pe a maeʻa faʻataʻitaʻiga e manaʻomia ona susunuina, e aunoa ma le faʻasusuina o asu ma mea na tuʻuina atu. I le vaitau o le totoina o le togalaau ma pe a uma lena, i totonu o le laina o le 4-5 kilomita, o le lele o pi e faatapulaaina i le 120 itula. O le mataala faapitoa e tatau ona faʻaaogaina pe a savali tamaiti ma fagafao i totonu o le fanua.

E te iloa? Insecticides e le o faia e tagata, ae o le natura. I le faagasologa o le tau mo se nofoaga i le la, o le tele o laau na amata ona gaosia mea e afaina ai o latou tuaoi ma iniseti na filifilia a latou aʻa ma aʻa. Ua fuafua e saienitisi e faapea o laau toto e maua ai 99.99% o vailaau matautia uma oona i luga o le paneta. I le taimi lava e tasi, o vailaʻau o loʻo faʻapipiʻiina ei latou e mafai foi ona mafua ai faʻamaʻi eseese, e aofia ai le oncological.

Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau

E faʻasaina e le kamupanī le tuufaatasia o "Fufanon" ma se mea. Ae peitai, o tagata atamamai mai le aufaatoaga taufaatoaga e talanoa e uiga i le tuufaatasia o le vailaau e tineia ai manu faalafua faatasi ai ma isi iniseti o le ituaiga lava lea e tasi e tusa ai ma le faaaogaina. E le fautuaina le faʻapipiʻiina o le oloa ma suauu, paluga Bordeaux, faʻatasi ma le 'apamemea ma le calcium, faʻapena foi ma sauniuniga e maua ai le tali alkaline, faʻamaʻi faʻamalosi e faʻavae i luga o sulphi. Mulimuli i faatonuga mo le saogalemu!

Faʻafefea ona teuina "Fufanon"

Faatasi ai ma le vevela o le--30 ° C i le + 30 °, e mafai ona teuina le iniseti mo le 3 tausaga i le le tatalaina. Saili se nofoaga mo ia mai tamaiti, manu, vailaau, meaʻai ma le malamalama. O ave o le la e faʻaosoina ai gaioiga kemikolo, o se taunuuga lea ua leiloa ai meatotino autu o le vailaʻau. E le taliaina le faasaoina o toega o le fofo o galuega, ia manino lelei le saunia o le metotia talafeagai ma ia faʻaaoga atoatoa.