Fualaau aina

Honey Drop - fuamato masi-amber-colored: faʻamatalaga eseese, faʻatoʻaga o meaʻai

Lianovidnye Tomato ma ni fua lanu suamalie - o se teuteuga matagofie o le togalaau poʻo le fale kiona. O nei ituaiga o tamato e matua fua tele, e puipuia i meaola faalafua, e seasea afaina i siama po o sigi. E le gata i lea, oa latou fua e matua suamalie lava.

Ole lauiloa o tamato Honey Drop o se sui mamalu o lenei ituaiga. E mafai ona e maua nisi faʻamatalaga e uiga i ai i la tatou tusiga. Faitau le faʻamatalaga atoa o le ituaiga, uiga o lona faʻatoʻaga ma uiga autu.

Moli Laʻau Tomato: faʻamatalaga eseese

Igoa tulagaMeli
Faamatalaga lauteleTausaga o le vaeluagalemu
FaʻatonuRusia
Toto110-115 aso
PepaPear-shaped
LanuYellow
Faatatauga o fuamati amata10-30 kalama
TalosagaUma
Tuʻu atu ituaiga6 kg mai le vao
Vaega o le tuputupu aeFaʻasalalau Agrotechnika
Faʻafitauli faʻamaʻiTetee atu i le tele o faʻamaʻi

Ua aveeseina le togi i Rusia, ua fuafuaina mo le totoina i totonu o le fale koli. I totonu o itulagi ma le mafanafana ma le mafanafana, e mafai ona totō ile laufanua, i luga o le vaʻaia lelei, o le a le maua e le ovaries faia se taimi e matua ai. Tomatoes Honey Drop - ituaiga vave-fruited ituaiga.

Laʻau faʻamaonia, e le o tulaga maualuga, e oʻo i le 2 mita le maualuga, manaʻomia ni lagolago malosi, nonoa ma pasynkovaniya. O lau lapopoa o le tamato e tutusa ma le pateta. O fua e aoina i fuifui vine o le 10-15 vaega. Fuga mai e amata mai le ogatotonu o le taumafanafana e oʻo atu i le faaiuga o Setema.

Faatasi ai ma mea taua o le eseesega:

  • maualuga le fatuina o fatu (e oʻo atu i le 95%);
  • sili ona lelei le tofo i le fua;
  • Tomato e talafeagai mo le faʻafeina ma le faʻaaogaina fou;
  • lelei tele;
  • toe gaosia e fatu na aoina mai fua e matua atoatoa lelei e mafai.

Faatoaga, oe ua uma ona suʻeina le ituaiga, taʻu atu nisi o mea le lelei:

  • uumi uʻamea e manaʻomia le pipiʻi lelei;
  • tamato e manaʻomia se lagolago malosi;
  • faʻalauteleina le manaʻoga mo le faʻapalaina o palapala, faʻafefe ma le faʻavaivai.

E mafai ona faʻatusatusa le fua o se ituaiga ma isi i le laulau:

Igoa tulagaTuuina atu
Meli6 kg mai le vao
Suauu suauu8 kg i sikuea mita
Uo F18-10 kg i sikuea mita
Siberia vave6-7 kg i sikuea mita
Laʻau auro8-10 kg i sikuea mita
Faamaualuga o Siberia23-25 ​​kg i sikuea mita
Leana2-3 kilokalama mai se togavao
Vavega valea8 kg i sikuea mita
Peresitene 25 kilokalama mai se togavao
Leopold3-4 kilokalama mai se togavao

Uiga

O fua e laʻititi, e mamafa mai le 10 i le 15 g, e mafai e tagata taʻitoʻatasi taʻitasi ona faʻataʻitaʻi le 30 g. Tomatoes o loʻo i ai foliga muamua, e pei o le amber drop. Lanu lanu samasama loloto, susulu. O meaʻai e manaia, suamalie, ma faʻamatalaga meli malamalama.. Tomato e matua suamalie, o potu pito i totonu e laiti, ma le tele o fatu. O mea manogi e latalata i le maualuga, o nei tamato e fiafia tele i tamaiti.

O fualaau manaia ma le suamalie e mafai ona 'aina fou, faʻaaogaina e fai ai salakeke, itu ipu, soup, suamalie. Tomato e talafeagai lelei mo le gaosiga, aemaise lava i faʻatasi ai ma isi ituaiga lanu mūmū mūmū poʻo moli.

Faatusatusa le mamafa o fualaau 'aina ma isi e mafai ona i totonu o le laulau:

Igoa tulagaFua o le fua
Meli10-30 kalama
Alpatyeva 905A60 kalama
Pink Flamingo150-450 kalama
Tanya150-170 fua
E foliga mai e le o vaaia280-330 kalama
Uluaʻi alofa85-95 kalama
O le baron150-200 kalama
Apple Russia80 kalama
Valentine80-90 kalama
Katya120-130 fua

Ata

Tomato (tamato) O le "Honey Drop" e susulu ma matagofie, ona mafai lea ona e vaai ia latou ata:

Vaega o le tuputupu ae

Sredneranny grade the Honey Drop tomato ua fautuaina e lulu i le amataga o Mati. Mo le lūlūina, fatu e talafeagai mo 2-3 tausaga o le matua, latou te maualuga le fua o le germination (95-96%). Fatu e mafai ona faʻatau pe seleseleina na oi latou lava, faʻaaoga fua i le vaega o le tino. O fatu na aoina e tatau ona faʻamaʻi aʻo leʻi luluina, faʻafefete i totonu o se vaifofo o le potassium popo poʻo le hydrogen peroxide.

Fua o le eleele mama mo le totoina mai se paluga o togalaau aina, humus, oneone poʻo le vemicult. A o le lūlūina le palapala o loʻo faʻaleagaina. O se vaega itiiti o le superphosphate ma le paluga faʻasaisa ua faaopoopoina i le faʻafefiloi o eleele.

O fatu e totoina ma sina faʻalauteleina loloto, faʻamalosiina i latou i lalo o le ata. Le maualuga o le taumafanafana mo le totoina - 22-25 tikeri. O laau toto e manaʻomia le faʻaleleia ma le faʻaleleia o vai inu mafanafana ma fafaga faʻaluaina faʻamaʻi faʻamaʻi pe mineral..

I le laasaga amata o le 2 laʻau moni, e totogo ai laau talavou i ni ipu eseese. Pe a totoina, e fautuaina e tui le aʻa autu e faaosofia ai le atinaʻeina o mea laiti. Ia mautinoa ia faʻamaʻaʻaina, sauniuni mea totō mo le suʻeina i se nofoaga tumau o le nofo ai. Fatuga na faia i le ea fou, ma totoe mo le tele o itula. Mo le manuia o le atinaʻeina o fualaau e manaʻomia ai le susulu o le lā, i le timuga, o malamalama o moli e faʻamalamaina i moli eletise.

I totonu o le lanu meamata e mafai ona totoina i le afa muamua o Me. I le matala, o loʻo tuʻuina atu i se taimi mulimuli ane ia vao, i le taufaʻaiuga o Me poʻo le amataga o Iuni. Lelei mamao i le va o vao - 40-45 cm, ma le mamao i le va o laina 70 cm. A e tupu aʻe i le eleele e fautuaina e ufiufi ia laau laiti ma se ata.

O Tomatoes "Honey Drop" o loo matua faigata tele i le tulaga lelei o le palapala, o le pito i luga o le eleele i totonu o le greenhouse e suia i tausaga taʻitasi. Aua e te totō tomato i se nofoaga o loʻo ola ai fualaʻau ma pepa. E fautuaina e totoina i latou i luga o moega e faʻaaogaina le kāpeti, lekiʻumi poʻo le laʻau faʻafefe.

Faitau atili e uiga i le palapala mo laau toto ma mo tagata totō matutua i greenhouses. Matou te taʻu atu ia te oe ituaiga o eleele mo tamato, pe faapefea ona saunia lau eleele lelei ma pe faʻapefea ona saunia le eleele i totonu o le kiona i le tautotogo mo le totoina.

A uma ona totoina laau e tatau ona nonoa i se lagolago. I totonu o se kiona, vine e oʻo atu i le lua mita le uumi, o lea e sili ona lelei i latou i luga o le faasolosolo, faataamilo pe faʻasolo. I totonu o le avanoa, o tamato e ola e oo i le 1.5 mita, e mafai ona faapipii i luga o le faasologa poʻo pine uumi. Laʻau fai i totonu o le lua poʻo le tolu gaʻo, ia aveeseina pea le laasaga tafatafa. Afai e le faia lenei mea, o le a avea le faatoaga o le tamato ma se vao mafiafia, ma o fua o le a sili ona leaga.

Suavai le tamato e manaʻomia le vai mafanafana, e sili atu i le 1 le taimi i le 6 aso. O le fale kuka e tatau ona faʻaauau pea, e le fiafia tele le vailaʻau i le ea malulu. Vaiaso, o le palapala i lalo o tamato o loʻo matala, i le taimi lava e tasi e faʻaumatia vao. Fafaga fagu 1 le taimi i le 2 vaiaso, faʻafeiloaʻi le folasia o fofo o vaifofo o vailaau faʻalavelave ma minerale. A maeʻa le faʻatulagaina o ovaries, e tatau ona fafaga fafie i fugalaʻau, ma faʻaleleia ai le vave o fua o fua.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o le ae maua ai le tele o faʻamatalaga aoga pe faʻapefea ona totoina totō tōmato. Faitau uma e uiga i le totoina o fatu i le fale, o le a le umi talu ona totoina fatu ma auala e faʻafeinu lelei ai.

Ma le auala foi e tupu ai tamato i se uila, agai i lalo, leai ni fanua, i fagu ma e tusa ai ma tekinolosi a Saina.

Maʻi ma faʻamaʻi

O le vailaʻau e faʻasaga i faʻamaʻi matua o Solanaceae: tuai mumu, blackleg, gutu pala. Ae ui i lea, o le vaʻaai ma isi tamato e mafai ona afaina ai le vao. O lenei tulaga matautia e masani ona matauina i totonu o greenhouses ma tamai greenhouses, lea e totoina ai laau totoa. Ua maitauina e le o se mea e masani ai ona maua i totonu o tamato toto.

I le avea ai ma se puipuiga, e fautuaina le totoina ma le totoa o le eleele aʻo leʻi totoina ni fatu, mulumulu le palapala i peʻa poo vaomago, faʻapea foi ma le faʻaauau pea ona pipiʻi faʻatasi ma faʻamaʻi faʻamaʻi ma antiviral sauniuniga, mo se faʻataʻitaʻiga, phytosporin. E taua le aua le lolovaia o laau i le taimi o le faususu ma ia mautinoa o le ea i totonu o le kiona e le o se mea e sili ona susu.

Ole feʻaveaʻi faifai pea, faʻafefeina o le palapala ma faʻaleleia le vao ma se vaifofo o le hydrogen peroxide poʻo celandine o le a puipuia mai meaola faalafua. Mai le aphids e fesoasoani i le fofo o le vai ma le sapalai tagamea, lea na togafitia ma le alofa le vao ua afaina.

Faaiuga

Honey Drop o se mea manaia ma muamua ituaiga e tatau ona tupu i luga o le saite. E talafeagai mo le faʻaleleia o pisinisi i faatoaga. O fualaau suamalie ma le matagofie o le a teuteu ai le laulau malo, e talafeagai mo meaai a pepe ma le gaosiga. O fai togalaau uma na faia se filifiliga e fiafia i lenei ituaiga o loʻo le toe lafoaia, o tausaga taʻitasi e totōina ni nai fafie.

VaitausagaLaititi vaveFaʻamaʻaʻa
AnastasiaBudenovkaPalemia
Fagu vineMaea le naturaFualaʻau
Meaalofa a le TupuPink roiDe Barao le Sili
Polokalama MalachiteCardinalDe barao
Pink heartTinamatuaYusupovskiy
CypressLeo TolstoyAltai
Toa lapisiDankoRocket