Fualaau aina

Tumato Tumato "Gina TST": faʻatoʻaga, uiga, faʻamatalaga eseese

Soo se fai togalaau, pe o ia o se faleoloa po o se tagata poto masani e saili e toto i luga o le saite le ituaiga sili ona lelei o tamato.

Le malosi o le tino ma vitamini pe a faʻaaoga tomato fou, ma mo sauniuniga mo le vaitau o le taumalulu i le tulaga o piko, sau sau, salati i le taumalulu. I lenei lisi, o tamato a Tina TJT e masani lava ona maua.

I lenei tusiga e mafai ona e faamasani i lenei ituaiga. Ua matou saunia mo oe se faʻamatalaga o le ituaiga, uiga, uiga o le galueina ma isi faʻamatalaga mataʻina.

TJT Tomato TST: faʻamatalaga eseese

Gina TST - Tomato ma le vaitau o le matua, o le uluai fualaau aina ua seleseleina 103-105 aso talu ona totoina. O le ituaiga Gina TST na fafagaina e le au Faʻalapotopotoga Rusia i le Poisk agrofirm.

O le togavao o le ituaiga o fuainumera, e oʻo atu i le maualuga o le 55-65 senetimita, e tupu mai i le aʻa e 2-3 kusi. O le numera o laulaau o le averesi, mafiafia, laiti i le tele, e masani lava mo se tamato o lanu lanumeamata. O le vao e maualalo, ae o loʻo faʻalalālauina, e le fautuaina e fai togalaau le tuʻuina o le sili atu i le fa faʻi i le sikuea mita o palapala.

E tusa ai ma fautuaga a tagata na amata mai, e le manaomia e le laau se togalaau, ae e tusa ai ma le tele o iloiloga na maua mai i le au faifaatoaga, e lelei tele le nonoa i se fesoasoani e taofia ai.

E fautuaina foi e aveese laulaau pito i lalo ina ia maua ai le tele o mea taumafa i tomato amata, faʻapea foi le faʻaleleia o le faʻaleleia o le palapala. Toto Tomote TSTT e le manaʻomia ai le aveeseina o laasaga, e puipuia i le mafuaʻaga o sui o fusarium ma verticelez.

Uiga

Atunuu o le fausiainaRusia
Faiga FuaFaʻasaʻo, faʻalelei, faʻatasi ma se tikeri vaivai o le lipine
LanuFualaau aina e le o fualaau aina e lanumeamata, moli lanumumu-mumu
Fua faʻatatau mamafa230-350 kalama; tamato na totō i le pe tusa ma le 400 kalama pe a totoina i fale ata
TalosagaSalati, aua o le seleselega o le taumalulu e leaga ona o le tele o tamato
Togi fuaE tusa ai ma le faʻamatalaga, o le seleselega e i le maualuga o le 10-12 kilokalama i le sikuea mita o le palapala, ae fai mai le fai togalaau e maualuga le fua o le gaʻo i le maualuga o le 20-23 kilokalama
Manatu tau oloaLelei lelei, ata maualuga i le taimi o felauaiga

Ata

Vaʻai i lalo: ata Tomato Gina TST

Malosiaga ma vaivaiga

Faatasi ai ma le lelei o se ituaiga e masani lava ona matauina.:

  • tuputupu ae i luga o tualala;
  • laʻau maualalo, mamana;
  • tofo lelei;
  • fua tele;
  • saogalemu maualuga i taimi o femalagaaiga;
  • faʻamaʻi faʻamaʻi.

O le mea e le lelei ai, e manaʻomia e le vao le faʻaupuga tatau.

Faitau i luga o la matou upega tafaʻilagi: pe faʻapefea ona maua se fualaʻau tele o tamato i le avanoa?

E faʻapefea ona totoina le tele o tamato suamalie i le tausaga atoa i greenhouses? O a mea faʻapitoa o le vave totoina o ituaiga faʻatoʻaga?

Vaega o le tuputupu ae

I le amanaia o le taimi masani o le matua, totō fatu i aso mulimuli o Mati. Pe a tupu mai se mea e tupu mai, faʻamafanafana faʻatasi ai ma faʻamalaʻau. I le vaitau o laʻau moni e tolu, e manaʻomia se pi. Faʻatoʻa iloa e le Faatoaga le gasegase o fualaau i le faʻamaʻi "lanu uliuli".

O isi gaioiga e faʻaititia i le 2-3 feedings, faʻasusu i le vai mafanafana pe a uma le la, aveeseina vao.

Faitau tala aoga e uiga i fomaʻi mo tamato.:

  • Laʻau manu, mineral, phosphoric, faʻapitoa ma faʻasaina e fai ma fugalaau mo fatu ma TOP sili.
  • Yever, iodine, amonia, hydrogen peroxide, ash, boric acid.
  • O le a le mea e fafagaina ai le fafaga ma pe a faʻapipiʻi, pe faʻapefea ona taitaia.

Maʻi ma le auala e taulimaina ai

Faʻatasi ai ma le faʻatoʻilaloina o faʻamaʻi fatu o le "lanu uliuli" latalata i le aʻa i luga o le eleele, e foliga mai e fetogi ma faapogisa i aʻa o le laau. E tu i tua i le atinaʻe ma mafai ona oti atoatoa. Afai e maua mai siama mamanu, e tatau ona vave aveeseina, faatasi ai ma aʻa o le palapala.

O isi laau e tatau ona togafitia i se vaifofo o le fualaau faasaina "Plriz" po o le "Fitosporin", e mulimuli i faatonuga i luga o le afifi. Afai e le mafai ona e faʻatau le vailaʻau, e mafai ona e togafitia le tipu ma se vaifofo o le paluga palatini poʻo le pefu o le aʻa o le laau ma le efuefu.

Ona o le manogi, mafiafia le paʻu, o le tele o fai togalaau e sili latou te le totoina se ituaiga tomato Gina TST, ae ua aveeseina lea i le aveeseina o le pele o le fua. O se tofo lelei ma fua lelei lelei e totogi ai lenei taui. O le filifilia o le totoina o le Gina TST, o le a le tuulafoaia oe e aunoa ma se seleselega o fualaau aina suamalie mafiafia.