Faʻatoʻa totoina laau toto

O se filifiliga o ituaiga e sili ona lauiloa ma le faʻavaivaia o pi pi

Fuga o pi - o se laufanua lauiloa, ae tele lava ina totoina e avea o se mea totino ma faaletausaga. O le vao e lautele ma salalau, ma o le castor lava e oʻo i le lua mita le maualuga. Fugalaau fugalaau e le mafaamatalaina ma le teuteuina.

O le laau e fua mai ai fua i totonu o se atigi pusa-o-vailaʻau, lea e ufiufi i mea manogi. I totonu o se tasi pusa, lea e oʻo atu i le 3 cm le lautele, e aofia ai le 8 i le 25 fatu.

I lenei faaputuga, o le a matou faʻaali atu ia te oe eseese ituaiga o pi pi.

E te iloa? Na maua e le au suʻesuʻe suʻesuʻega anamua fatuga o fatugamau i tuʻugamau o pusi Aikupito.

Faʻasoga o pi pi, faigata faʻavasegaina se laau

Ua ola le laau ma felauai mo se taimi umi i tulaga eseese o le tau ma ua tele ituaiga ma ituaiga ituaiga. O le mea moni, i le maketi o le faatoʻaga e mafai ona e maua ituaiga eseese, ae, e tusa ai ma fugalaau, o se laau e ola i le taimi nei e mafai ona taʻua saogalemu o le maota masani, e ui lava e eseese ona lanu ma ona foliga.

O le mea sili ona taatele ma e tutusa ma le ituaiga o pi pi o Borbone ma le tagata Initia. O nei laau totō e le naʻo foliga e pei o le fale masani masani, ae faʻapea foi i le lanu.

E te iloa? E faʻaaogaina le suauʻu suauu e fai ai le suauu o le castor, lea e faʻaaogaina e avea o se vailaau faʻasaina.

Vaʻaia masani e le faʻaogaina mo lau togalaau

O lenei laau matagofie ma matagofie na vaaia i le XIX senituri. O le tele o taimi i le faʻaaogaina o le faʻasologa o mea e faʻaaoga ai ituaiga eseese, e pei o laau uumi e mafai ona faaleagaina le teuteuga o lau togalaau.

O lenei mea o le a talanoaina i vaega nei.

Niu Sila Purple

O lenei ituaiga o suauu o le castor o lanu enaena lanu uliuli ma se paluga paʻu. O le laau e matagofie ma teuteu. A aunoa ma se masalosalo, o le a faʻaleleia atili lau laʻau. Talu ai e le maualuga le maualuga o le laau (e oʻo i le lua mita le uumi), o le tele o taimi e tupu i tafatafa o gazebos poʻo punavai.

Carmensita

O lenei maota sili ona lauiloa ma faamanuiaina.

Faʻamalosia Carmensita fugalaau faʻatasi ma ona lanu lanu mumu ma le maualuga - 1.5 mita le maualuga. O le tulaga o le laau e piniki-lanumeamata.

Cambodian Castor Oil

O lenei faʻapitoa vine e oʻo atu i le 1.2 mita. E pei ona taʻua muamua, o le laau e talitutusa lava ma le suauu. O le tutusa o loʻo faʻaalia i le lanu o lau - lanu uliuli. O le pusa o le laau e lanu uliuli. Afai e te filifili e teuteu lau togalaau i le suauu pa, o lea ituaiga o le a fausia ai se eseesega tutusa ma isi ituaiga o castors.

Cossack

O lenei ituaiga o le fale, e oʻo atu i le lua mita le maualuga. O le laau toto e enaena-lanumumu, ma o laulaau e lanumeamata lanumeamata ma vela mumu. O fugalaau laiti e mumu mumu. Afai o le pi o le ituaiga o nei ituaiga o le "tamaitai", ona i ai lea o ni pusa lanumumu lanumumu. E faʻasaoina seia oʻo ina matua lelei fatu, lea e mafai ona faʻaaoga i le faʻalauteleina o lenei ituaiga.

Gibson Castor

O lenei ituaiga laau toto e oʻo i le 1.5 mita le maualuga.

Faʻailoa i totonu o laulaʻau ma faʻasolosolo le laʻau mumu lanumoana.

O le feilafi matala ma lau lapopoa e foliga mai o fetu e taia ai loto o tagata fugalaau.

E mafai ona totō le laau i tafatafa o le faitotoʻa i luga o le saite po o latalata i le pa.

O ituaiga eseese o le maualuga o le suauu

O lenei ua tatou manatu o le fale o le maota ma ituaiga o lenei laau, tatou te agai atu i ituaiga sili ona lauiloa. O lenei filifiliga e aofia ai mea nei: Borbonskaya, North Palma ma Zanzibar Green.

E te iloa? Aua nei e taumafai e togi le nati. O latou oona ma e ono afaina.

Borbonskaya

O le suauu o le castor o Borbon o se ituaiga o togavao. E aʻafia lenei ituaiga ona o lona maualuga - 3 mita. I foliga vaaia, o le laau e pei o se laau, ona e iai se pusa malosi malosi o le lanu mumu, lea e oʻo atu i le 15 cm le lautele. O lau e lapopoa, susulu, lanu meamata.

I totonu o le faʻasologa o fale O le fale o Borboron ua totoina i tafatafa o fale ma pa.

North Palma

O lenei ituaiga o fau laau e oʻo ile lua mita. Florists talisapaia le laau mo ona lau, lea e oo atu i le 30 cm le lautele. O fugalaau o le laau e laiti ma e le mafaamatalaina, e aoina i tagatanuu, lea e oʻo atu i le 30 cm le umi. Ua toto le laau e pei o le tausaga.

Zanzibar Green

O se mea matagofie lenei, lea e patino i le aiga o Malvaceae.

E oʻo atu i le 2.5 mita le maualuga. E tupu tele vave.

O lau e lapopoa ma lanu meamata. O fugalaau e faʻaputuina i ni lanu mumu mumu.

E te iloa? E faʻaaogaina le suāuʻu manogi mo papillomas ma kata.

O le pi o bean o se laau lauiloa e tele ituaiga o ituaiga ma ituaiga. A maeʻa lenei filifiliga, e mafai ona e filifili se ituaiga ma totoina i lau togalaau.