Maota, fale mautotogi

Faʻasalaga i luga o le Bedbug: saolotoga mai pusa i totonu o le paluni i le tau sili ona lelei

A oʻo mai pusi i totonu o le potu, e mafaufau le au nonofo i mea e faʻaaoga mo lo latou faʻaumatia.

E le mafai ona faʻatuai lenei mea - faʻasolosolo faʻavave vave, ma a maeʻa sina taimi o le a matua faigata tele ona aumai i fafo.

I le avea ai o se tulafono, o le filifiliga e pau i luga o le aerosols - o le mealilo o lo latou lauiloa e taugofie, ma faigofie foi ona faʻaaogaina.

O se tasi o togafitiga e "Lisi" - o se fualaau faasaina mai se lauiloa lauiloa e faapitoa i le faʻaumatia o iniseti.

Aerosols ma se taukalame faʻapitoakalamokalasi, e fua mai i le 250 i le 400 ruulu i le fagu.

Reid Bugs Remedy

I le laina o meafaigaluega "Lisi" O loʻo i ai se aerosol e aʻafia ai le felelei ma le iniseti o iniseti. Ua fai mai le kamupanī e mafai ona faʻaaogaina mai soʻo se parasite, e aofia ai moega moe.

Le lelei ma le le lelei

Soo se fofo mo moega moe ei ai meatotino lelei ma leaga. O loʻo i ai nei uiga lelei ma le aerosol "Lisi".

O tulaga lelei e aofia ai:

  • Suʻe talafeagai - e faigofie ona faʻaaoga auala i totonu o le paʻu, ma o lona faataapeapeina e le manaʻomia ai se sauniuniga muamua ma sauniuniga o fofo;
  • Le malosi i iniseti - o vaega ia o se vaega o le uiga o le "Raid" e matua aʻafia ai iniseti fetolofi ma felelei i le fale;
  • Faʻamatalaga uumi - o lenei aerosol, ona o le tuufaatasiga o iniseti, ei ai lona taimi umi tumau;
  • Saogalemu o le faaaogaina - i lalo o le faʻatonuga, o le aerosol e leai se aafiaga matautia i tagata ma meaola i totonu o aiga.

I le taimi lava e tasi, o le meafaigaluega e taua tele mea faʻapitoa:

  • Faʻaaloalo - O loʻo tuʻuina atu e le kamupani le aerosol o se fualaau faasaina e faasaga i iniseti uma, ma e le o se mea e ese mai i talo. O le iʻuga, i se faʻamaʻi pipisi, atonu o le a le maua ai le mea e manaʻomia.
  • Le manogi manogi - e ui lava i le faʻaopoopoga o le tele o meaʻai, pe a uma ona faʻaaoga le potu, e tumau pea le mamafa o le manogi o le manogi lea e manaʻomia ona faʻaipoipo mo se taimi umi;
  • Fusi suauʻu - pe a uma ona sasaa i luga o meaafale ma mea o lo o siomia ai o loʻo tumau pea le suauu, lea e mafai ona fufulu na o se vaifofo o le suauu ma le fasimoli.

Pepa o le faʻamalolo

Fofo "Lisi" mai pusi e maua naʻo le foliga o se aerosol lautele "Mai iniseti lele ma tafe." E aofia ai vailaau e faʻamalosi ai siama - cypermethrin, pralletrin, imiprotrin, faʻapea ai ma se faʻafitauli faapitoa ma mea e 'ai. O le mea mulimuli atonu o loʻo i ai siʻosiʻomaga eseese - lavender, faʻatoʻaga vao, ma isi.

TAITAI! I le faaopoopo atu i le aerosol, ei ai foi mailei mailei ma gel i le laina oloa o lenei ituaiga. Ae ui i lea, o le a le galulue i latou i luga o fatuga moe.

O le mea moni, o le taʻiala o le faʻatinoina o nei tupe faʻavae e faʻavae i luga o le togafitia o le parasite i mea taumafa, ma e leai se mea e fiafia i ai mo le gasegase vagana ai toto o tagata.

Aafiaga o tupe i luga o fale

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina "Lisi" e aofia ai vaega e tolu e mautinoa ai le faʻaumatia o iniseti:

  • Cypermethrin - osofaʻia le faʻalavelave o le parasite, e puipuia ai le salalau o manaʻoga ma mafua ai le maʻi pipili. O lenei vailaau e sili atu ona faʻaalia le malosi i le aluga o le 24 itula i le maeʻa ai. Ae ui i lea, o le aafiaga faʻaumatia e tumau pea pe a ma le 2-3 vaiaso, o aso uma e faʻaititia ai lona aoga. Tetee i le susulu o le la ma le okesene;
  • Pleralthrin - o se aʻafiaga o le iniseti o le nerve. O lona aafiaga i luga o moega e tutusa ma cypermethrin;
  • Imiprotrin - o se vaega o mea oona e mafua ai le inuina vave o le tino o le meaola.
FESOASOANI! O le aʻafiaga o iniseti e tupu e tusa ai ma le mataupu viral - pe a oʻo atu le palatini i le mea e faʻamaʻapeʻapeina, o le mea mulimuli e ulufale i totonu o le tino ma amata ona faʻaumatia.

I le taimi o le fonotaga a se tagata ua pisia i le soifua maloloina, e mafai ona fesiitai solo mea vevela. O le mea lea, a mavae sina taimi, ua faʻaumatia uma le kolone.

Ona o le mea moni o le cypermethrin e tumau lona aafiaga mo se taimi umi, e ono le manaʻomia le toe gaioiina o le gaioiga. Ae ui i lea, talu ai ona o le fetuutuunai o tupe, o lona malosi i le tele o faʻamaʻi pipisi e ono le lava.

O le mea lea, e tatau ona iloilo muamua lenei vaega muamua, ma pe afai e tatau ai, faʻatau mai se vailaau e sili atu ona aoga, poʻo se faʻatonuga mo le faʻaleagaina o parasite i kamupani faʻapitoa.

Faatonuga mo le faaaogaina

Muamua, e tatau ona e fuafua pe fia tupe e manaʻomia mo le gasologa o le potu. I le avea ai o se tulafono, o le tasi paepae e iai le lapisi o le 400 ml e lava e faʻamalolo ai 15-20 mita sikuea. mita le mamao

E ui i le mea moni o vaega o le aerosol e le afaina mo tagata, ae leʻi faʻaaogaina, o tagata matutua uma, tamaiti ma fagafao e tatau ona aveese mai le fale. O lenei mea e matua moni lava mo tina maitaga ma fafine lapatai.

O potu e tatau ona togafitia e tatau ona faʻamamaina atoa. Aveese mea uma o le tumama o le tagata lava ia, tuu oloa i totonu o koneteina faʻamau. E tatau ona aveese uma meaafale mai puipui, e sili ona lelei le aveese o vaega vaivai mai sofa ma moega. O le pusa tioata ua faʻamaufaʻailogaina i le tioata, ua tape le pusa.

Aʻo lei faʻaleleia, e tatau ona e ofuina ni laupega puipui - totigilima, ofuvae, respirator.
  1. O le paluni ua lūlūina i le tele o taimi ina ia faʻafefiloi uma vaega seia oʻo i se tuufaatasiga tutusa.
  2. O le pulupulu e faia i luga o se lima faʻaloaloa e mamao ile 20-30 cm ile pito i luga ole mea. Aua e te lueina se nofoaga se tasi mo le silia ma le 2 sekone.
  3. E tatau ona taulai totoa i nofoaga o loʻo nofo ai nuʻu.
TAITAI! E le mafai ona vavalalata o lona uiga i tafatafa o le ogaumu galala afi ma faʻaaogaina eletise eletise.
  1. A maeʻa togafitiga, e tatau ona e tuua le potu mo le 30 minute.
  2. Ona e manaʻomia lea e faʻamaʻalo le potu.
  3. Laulau, nofoa, ma isi mea mo le faʻaaogaina i aso uma, e manaʻomia le mulumulu ma se vaifofo o le fasimoli ma le suamalie, o mea uma lava e lelei e aua le paʻi mo le 2 vaiaso ina ia maua ai se aafiaga tumau.

"Lisi" - Aerosol o se lauiloa lauiloa e tetee atu i iniseti ma felelei lele. O lona pito i tua o le lalolagi. Talu ai ona o lenei mea, e na o se faʻafitauli pipisi lava o le potu e aoga, ma e mafai ona le aoga.

O se tasi o vaega o le aerosol o ni meaʻai, peitaʻi, pe a uma ona faʻaaoga i totonu o le potu e mafai ona tumau se manogi manaia le manaia. O le fufuluina o meaai e manaʻomia e gaosia i laei puipui. Afai e le fesoasoani le faʻaaogaina o se aerosol, e sili ona lelei le faʻafesoʻotaʻiina o se kamupanī faʻapitoa faʻaumatia.

Matou te fautua atu foi ia e faamasani i isi auala o moega: Tetrix, Fale Mama, Geth, Tsifoks, Forsyth, Fufanon, Cucaracha, Karbofos, Hangman, Masha, Raptor, Combat

Mea aoga

Faitau isi tala e uiga i moega:

  • Faʻalogo lelei i ia ituaiga o tauiviga i le fale o ni tagata faʻatau ma mailei.
  • Saili mea autu o le faʻaalia o toto suckers i totonu o le fale, e pei o mea e moe ai.
  • O le a le foliga o homebugs ma le ala e faʻaaogaina ai i latou i auala eseese?
  • Aoao mea latou te lamatia ai tagata? E faʻapefea ona iloa a latou gaʻo, aemaise lava i tamaiti ma pe faʻapefea ona taulimaina lelei ia nofoaga ua faaleagaina?
  • Ina ia togafitia lelei nei iniseti, saili pe oa ituaiga meaola, pe faapefea ona latou uluola ma fafagaina, o fea e maua ai o latou nifo ma mafai ona latou ola i lavalava?
  • Faitau atili e uiga i togafitiga a tagata, aemaise lava vailaau ma le vevela aafiaga.
  • Faʻaoga lelei togafitiga.
  • Suesue le tele o iloiloga e uiga i faiga faʻaonaponei o tauiviga, aemaise lava i luga o fatuga moe. Faamasani oe lava i le lisi o mea saogalemu mo tagata ma fagafao, ma ia iloa pe faapefea ona saunia lelei le falemaʻi aʻo leʻi togafitiga.
  • Afai e le mafai ona e taulimaina na o le parasite, matou te fautuaina oe e faʻafesoʻotaʻi tagata tomai. Latou te maua tekinolosi faʻaleagaina ma o le a mafai ona fesoasoani ia te oe i se taimi vave e mafai ai.