Fale

Matou te faia se falemaʻetaʻe o PVC ma pipili polypropylene

O le faʻatulagaga ua avea o se tasi o elemene sili ona taua o le greenhouse, o le malosi ma le tumau o le fausaga e faalagolago i le mea. Greenhouses faia mai pipili polypropylene poo PVC E leʻi leva talu ai nei ona avea ma masani, ma e tele lava ina mafua mai i le numera tele o meafaitino faʻapitoa ma tau taugofie.

E i ai le tele o ituaiga o mamanu, o greenhouses e mafai ona eseese, e faia i le foliga o se nofoafaasolosolo po o se faitotoa. O se ufiufi o le ata tifaga poʻo pepa o le polycarbonate e masani ona faʻaaogaina.

Uiga

Polypropylene pipes e i ai le diamita 20 mm e faʻaaogaina mo le fausiaina o le faʻavaa. O le meafaitino o loʻo faʻaalia i le maualuga o le gasegase, sili atu lelei, o le faʻavae i le faiga o le fausaga e le o faia. O le filifiliga o le telē o le greenhouse e faʻalagolago i manaoga o le fai togalaau, o le umi o le fausaga o le 4, 6 ma le 8 m. Mo isi fuafuaga faʻavae e faitau ai iinei.

O le a le mea ua tupu ia i latou?

Greenhouses e matua lauiloa i tulaga leaga o le tau, pei ona latou faatagaina oe e maua le uluai seleselega i le amataga o le tautotogo. I totonu o le greenhouse o paipa vai e mafai ona ola toetoe lava o mea uma. O le tele lava o taimi i totonu o le greenhouse e tupu ai tamato, kukama, susulu ma greens natura.

Faʻatau ma faʻasoa

Le lelei o le faʻavaa o le polypropylene:

O le aoga sili o pipili polypropylene ma PVC o le tetee lea o le mea i le susu, e le pala ma e le pala, e le pei o laupapa ma mea uamea.

Isi faʻamanuiaga:

  • malosi - o le mamanu lelei e tetee atu i le matagi ma le kiona;
  • fetuunai - ona o lenei meatotino, o le faiga o le fausiaina o greenhouses ua faafaigofieina;
  • mama - o le faʻavaa e faʻapipiʻi faʻapipiʻiina ma faʻaitiitia, pe a manaʻomia, e matua faigofie lava ona faʻanofo i se isi nofoaga;
  • siosiomaga saogalemu - o meafaitino e le faʻasaʻoina ai toxins matautia i le soifua maloloina o tagata ma manu;
  • faʻamalosi afi - ole polypropylene e le o le afi.

Faʻafitauli:
E ui i le faʻaaogaina tele o le polypropylene i le fausiaina o greenhouses, e iai foi ni faʻafitauli:

  • faʻaleagaina le faʻaleagaina pe a faʻatusatusa i nisi o analog, e fai ma faʻataʻitaʻiga paipa paipa;
  • le mafai ona faʻaleagaina mai le matagi ma se laʻititi laʻititi e faʻafetaia ai mamafa, i le foliga o le kiona.

Greenhouse mai polypropylene pipes fai oe lava ia: ata ma fautuaga

Faʻafefea sili ona tuʻu i luga o le saite?

E fautuaina e le au faufautua le tuʻuina o se kiona mai sasaʻe i sisifo, o le nofoaga e tatau ona faʻamafola, malamalama ma puipuia mai le matagi. E tatau ona susulu le fale koli, ma e tatau ona fatuina se microclimate sili ona lelei mo laau toto.

Filifiliga e ufiufi mea

O mea nei e faʻaaoga i le fausiaina o greenhouses:

  • polyethylene kiriata (faʻaleleia, felelei, malu-faʻamalosia);
  • afaina;
  • polycarbonate;
  • tioata;
  • agrofabric.

O le aso, o le ata tifaga e sili ona taatele, e matua pasi lava le susulu o le la, e puipuia i le malulu, ma puipuia malu ai laau mai tulaga leaga o le tau.

O tioata o se mea e ufiufi ai e le fautuaina, aua o le mamanu e le mafai ona tatalia le mamafa o le mea.

I luga o la tatou upega tafaʻilagi tatou te mafaufau ai foi i filifiliga nei mo greenhouses ua saunia: Agronomist, Snowdrop, Zucchini, Cabriolet, Fazenda, Cottage, Breadbox, Newnovator, Snail, Dayas, Pickle, Harmonica.

Ata

Ona e mafai lea ona e vaʻai i ata o greenhouses, na faia e le lima mai paipa PVC ma polypropylene:



E faʻapefea ona faʻaleleia se fale lauʻeleʻele

Polypropylene pipili uumi ua fausia i totonu o le faavae e aunoa ma ni fesoʻotaʻiga faaopoopo e mafai ona paʻu i lalo o le malosi a le matagi.

O le faʻamalosia o le falemalama o le a fesoasoani i paipa paʻu o le lautele, laupapa laupapa poʻo fagu, paipa paipa. O nei vaega uma o loʻo faʻapipiʻiina i le ogatotonu o le faʻavaa, faʻafefiloi i le eleele, lea e faʻatele ai lona tetee atu i tulaga leaga leaga.

E mafai ona faʻamalosia se tamai fale siʻomaga i lenei auala e le gata i le taimi o le fausiaina o le fausaga, ae faapea foi pe a uma ona faʻatulagaina.

E mafai e tagata taʻitasi ona fausia se falemaʻaiga o le polypropylene, o le faagasologa o le a le silia ma le lua pe tolu aso. O lenei mea o le a manaʻomia ai ni tomai laiti ma laʻititi le tau. O ia greenhouses e faigofie ona faʻaoga, latou te faʻatuatuaina, mama ma tumau. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻamavae le fale lauʻeleʻele, faʻapipiʻi faʻamalamalamaga faaopoopo ma faʻavevela i totonu, faʻafetaʻi le faʻaogaina o le vai.