Faatoaga faatoaga

Felstone mo moa fale

Ua leva ona fafagaina tagata olaola mo se taimi umi, ma i le lua selau tausaga talu ai, o le gaosia o moa ma fuamoa ua oʻo i se tulaga tau alamanuia. Faatoaga ma tagata tumaoti e leʻi tu ese. I le taimi lava e tasi, e mananaʻo tagata uma i meaʻai a le moa ina ia manaia ma manaia, o le susu mai ai e manogi ma mafiafia, ma fuamoa - meaʻai. O le ausia o sini e fesoasoani i se maunu faapitoa. I luga o se tasi o nei igoa ua taʻua o "Felstone" i aso nei o le a tatou taʻuina.

O a mea faʻaletupe?

Ona o le mea moni e faapea o le fafagaina o moa e 60-70% e maua mai i fatu o le cereal, e manaʻomia ona faʻamaoaigaina i vailaʻau amino eseese, enzymes, vitamini, micro-macroelements, antioxidants ma isi mea. E faigata ona faʻalauiloa nei vaega i foliga faʻanatura, talu ai o lo latou fua masani e fuaina i se aofaiga itiiti.

E te iloa? O le manatu o le "vitamini" na muaʻi faailoa mai e le Polish biochemist K. Funk. Na ia taʻua i latou o "amine taua" - "amines olaga".

O le filifiliga pito sili ona lelei o le faʻaaogaina o paʻu ua saunia. I lona tino mamā, o le vailaau e tutusa lelei ma le aano o manufasi ma ponaivi, o le mea lea o loʻo faʻapipiʻiina ai se mea faʻapipiʻi mo tufatufa lelei. I le na o le tuʻuina atu, o le mea muamua o se mea tuʻufaʻatasia e pei o se elemene o loʻo faʻaaogaina i meaʻai. Mai le Latina "muamua" ua faaliliuina o le "muamua-tuufaatasia." I le tulaga o se faʻaalu i totonu o faʻatoaga moa, faʻaaoga pe a maeʻa, e faʻaaogaina le saito po o le fodder microbiological protein.

Saili pe aisea e faʻamautu ai manu.

O faʻafefiloi o ituaiga nei:

  • vitamini - e tatau ona aofia ai B1, B2, B3, B4, B5, B6, B12, A, D3, E, K, H;
  • O fualaau faasaina e aofia ai le uʻamea, iodine, manganese, apamemea, zinc, cobalt, seleni, aliphatic sulfur-containing α-amino acid, lysine, calcium, ma le phosphorus;
  • ogaoga - vitamini + minerale;
  • vailaau;
  • puipuia.

Faʻafefea ona faʻaaogaina pasene

Faʻaopoopoga e tatau ona faʻaaoga soo e faalagolago i le itupa, tausaga ma le faʻamoemoe. E tatau ona fafagaina meaai.

E fautuaina e tuʻuina atu faʻasoa i moa i le taeao o le eletise, ae mo le tuʻufaʻatasiga o le vailaau faʻasaina, e fautuaina e le au gaosiga le faʻafefiloi vae. Muamua, latou te ave le numera tutusa o fatuga ma faʻaopoopoga, faʻafefiloi ona faaopoopo lea i le fafaga.

E le mafai ona faʻaopopo ni faʻaopoopoga i le mash vevela - o nisi mea ola e vaeluaina i le vevela maualuga.

Faamasani oe lava i ituaiga o meaʻai faaopoopo mo moa, faʻapea foi ma le auala e faia ai oe lava ia.

Vailaau faʻamaʻi

O mea faʻapipiʻi e aofia ai vaega nei:

  • elemene taua;
  • vitamini;
  • squirrels;
  • vailaau faʻamaʻi;
  • atigi po o le falaoamata o le lime;
  • antioxidants (puipuia le faʻamaʻiina o vitamini);
  • suauu manogi;
  • moli pala.

I Felstone, o tagata gaosia e aofia ai elemene nei:

  • 14 ituaiga o vitamini (A, D, E, K, B (1-3, 5, 12), H, C, ma isi);
  • 2,6-diaminohexanoic acid, methionine, hydroxy amino acid, valine, glycine;
  • phosphorus, sulfur, calcium, sodium;
  • seleni, manganese, cobalt, iron, zinc, copper, iodine;
  • laulau mama;
  • gaʻo;
  • puipuiga.

E aoga le iloa po o le a le vitamini e tatau mo moa mo le gaosia lelei o fuamoa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O meainu suamalie o loʻo faʻamatalaina e avea o se tagata faʻapipiʻi faaopoopo o polotini, vitamini, amino acids, micro ma macro elemene.

Faatonuga mo le faʻaogaina o le "Fuʻulaʻau" mo moa

Felstone o se paleni paleni mo manulele ma manu. E faʻaaogaina o se mea le mama i meaai autu.

E gaosia e le au gaosiga le oloa i ituaiga eseese, o mea eseese ma tuʻuina atu i le tino. Le faʻaleleia o le gaosiga ma toe faʻatumu le tino ma mea uma e manaʻomia, o faʻasoasoa o loʻo gaosia i le tulaga o palulaʻau, paʻu paʻu ma le paʻu.

Ina ia aua le faʻamaonia mai i le afotaminosis i le maeʻa o le tautotogo ma le amataga o le tautotogo o le faapaleina o le lans, e mafai ona e faaopoopoina le vailaʻau o le Ryabushka ma le mineral faaopoopo i le taumafataga o manu felelei.

Faʻasologa

Le faʻaaogaina o le vitamini-mineral supplementation i aso taitasi:

Vaega faʻavae

Aso taitasi i le tonne o le oloa autu
Lafoaʻi o leva55-60 kilokalama
Lafoaʻiina o hens65-70 kilokalama
Toa ma moa, moa65-70 kilokalama
Toa pe a mavae le 4 vaiaso, moa laiti55-60 kilokalama

E taua! E tatau ona matua tausisia tulafono masani o loʻo faʻamaonia i le faʻatonuga, talu ai o le tele o se fualaau o vitamini ma elemene elemene e matautia tele mo se manulele ona o lo latou le atoatoa.

Faʻafefea ona tuʻuina atu le "maa"

E faʻapipiʻi le moa mo moa i le paʻu paʻu ma e masani ona afifiina i le 1 kg le paʻu. E tuʻuina atu i manulele, faʻafefiloi i meaai masani, e aunoa ma le faʻasaina muamua poʻo le faʻainisinia.

E mafai ona e amata tuʻuina atu le "Felstone" mai le tausaga e tasi ma le afa masina.

Tausaga ma auala e faaaoga ai

O le "Felstone" ua faʻaofiina i le taumafataga o manulele i laasaga, e amata i le 1/7 o le aso masani ma faʻateleina lenei fuainumera i le tasi i le gasologa o le vaiaso. I le taimi lava e tasi mataʻituina le tulaga o manulele. Ole fua o aso taitasi mo le tuʻuina atu o le hen (per ton of feed) e 55-60 kilokalama, mo le fausiaina o le faʻavaeina o le siʻitia i le 65-70 kilokalama. I le fagaina patino, o le tulaga o aso taitasi e 7 g i le papa ma 8 g mo aano o manufasi.

O le mea taumafa e faʻafefiloi ma le fafaga e aofia ai fatu (saito, sana, suauu, karite, ma isi mea) ma vaega o le protein (keke, falaoa, palu paʻu, iʻa po o aano o manu ma le fala o le ponaivi, susu susu, ma isi).

E taua! I le taimi o le talosagaina o ofu pito i luga, masima, vitamini, minerale, o le penisina ua aveesea mai le fafaga.

Faaaoga le "Feluzena" mo moa

O le faʻaleleia o manulele i tulaga tapunia e le gata ina faʻaitiitia ai lo latou gaoioi, ae e le mafai ai foi ona maua uma atoatoa elemene aoga i se auala masani.

O le faʻaaogaina o le "Felucene" e mafai ai ona totogi le le lava o vitamini ma minerale, ma faʻaopopo foi i aafiaga aoga nei:

  • faʻavaveina le faʻaopoopoga o le mamafa o le ola. O le lelei o le aano o manufasi o loʻo faʻaleleia, e iloagofie e lona manogi, foliga manaia, tofo faʻamalosi;
  • fua o fuamoa ua tupu. I lenei tulaga, o fuamoa o loʻo i ai se atigi gutu, ma pe a vaeluaina le selu e le salalau. O fua e le faʻasalaina e le aoga, ma pe a faʻafefeteina ua tumu i latou i se manogi manaia. O le tofo o ia fuamoa e sili atu le susulu, o le a faateleina lo latou ola.

Ae ui i lea, o le faaaogaina i aso taitasi o fualaau faasaina e mafai ai ona e:

  • faaleleia le soifua maloloina o moa;
  • faateleina le numera o manulele na faasaoina;
  • faateleina le gaosiga o fuamoa;
  • faaleleia le fafagaina o felauaiga;
  • saunia se tapulaa i aso taitasi o vitamini ma minerale;
  • faateleina le ola ola.
E te iloa? O le fuamoa ua faia i totonu o le tino o le moa mo le lata i se aso, ma e na o le malamalama e mafai ona faʻaumatia le manulele.

Galuega faʻapitoa "Feluzena"

O vaega aoga e faia ai le saofaga e mafai ai ona maua ni taunuuga lelei:

  • ona o vitamini, lea e avea ma tagata sili ona lelei o le metabolism, faateleina le puipuiga a le tino;
  • ua lagolagoina le homeostasis: fulufulu, vitamini D ma le calcium o elemene autu i le fausiaina o le puʻu ma le atigi;
  • masima e faʻafoe le paleni o masima vai, faʻamaonia le galuega o le inumaga, ei ai sona aafiaga lelei i le tulaga o le fatu, maso ma le tino o le tino;
  • faafetai i le efuefu, o se mea e masani ona maua i luga o le ufiufi o le ulu, ua faia ai ni tui ma ni tao;
  • i le taimi o le gaosiga o fuamoa, o le lamatiaga o le anemia ua faaitiitia - o le uʻamea, o le copper ma le cobalt e galue i se auala latou te auai malosi ai i le faia o toto;
  • faafetai i le zinc, o le faagasologa o le tuputupu aʻe, fulufulumanu ma le piʻoina o meaʻai e tumau;
  • faʻaitiitia le aʻafiaga o le perosis ("pipisi faʻatasi") ma le faʻaleagaina o pito i lalo - o nei mea uma e mafua mai i le manganese;
  • fuatini masani, carbohydrate ma gaʻo gaʻo, faʻapitoa ona faʻapupulaina le vitamini E;
  • Iodine, lea o se tagata malosi i le gaosiga o le faʻamalosi o lauroid, ei ai sona aoga aoga i le faʻamalosia o fuamoa ma faʻaleleia tulaga masani o moa.

Tulaga o le teuina

O laʻei pito i luga o loʻo teuina i se matutu (timuga - 75%), mafanafana (leai se sili atu nai lo le 25 ° C) le potu mo le sili atu ma le 6 masina.

Aoao pe faʻapefea ona kukaina a oe lava faga fafaga.

I le faaiuga, ou te manaʻo e maitauina o maualuga pito i luga e masani lava ona maua ai ni faʻamanuiaga lelei - maualalo o tupe mama, faʻaleleia atili o le gaosiga o fuamoa ma le faʻatau pisinisi o le oloa, ma le faʻamalosia o le puipuiga. Afai o le muamua, lea e masani ona e tuuina atu i manulele mo le masina, e leai se aoga, ona tatau lea ona e mafaufau e uiga i le suia o le gaosi oloa.

Faʻamatalaga

O le felstone dose o dacha pe afai ou te le sese 7% o le faavae o lenei mea muamua -pruby. O le tausaga muamua o moa na ou faaaogaina ai Felstone, ona suia ai lea i le oloa muamua "5% Taavaletoso." O le faʻaaogaina o le Leacon i se fua faatatau o le 3% e maua ai le manulele ma se vaega itiiti o le paʻu manu. Leikon e le maualalo i Felstone, ma e tusa ai ma nisi o faailo, e sili atu foi. ae peitai, o lea ua le mafai ona ou maua le fagu ai. E tele naua mea e le lelei le lelei, faʻatau i totonu o le maketi i le lotoifale. O le tele o tagata e faatauina atu e tutoatasi i latou nei ma e masani lava o le aʻafiaga o le talosaga e le tutusa. I Felstone, na ou fesili i le au faatau i faleoloa lautele e tuuina mai se tusi faamaonia o le lelei ma latou aumai ia te au se kopi. I Leacon, i le avea ai o se tulafono, na sisiina se fasi pepa i luga o le ato ma se faatulagaga atoatoa o le nofoaafi atoa. E leai se tasi e manaʻomia i latou. I le auala, Laykon ma Wakon o faʻasalaga o le mea lava e tasi ma o foliga vaaia e le mafai ona vave fuafuaina pe o le a tonu le taga lenei, e tatau ona e tilotilo i le fasi pepa o loʻo faapipii i lenei taga.
Michael-92
//delyanka.com/forum/thread27-1.html#214

Ou te fautuaina Felutsen. Talu ai nei sa faatau uma. E tatau ona lafo ese Ryabushka, ona o moa e leʻi gaosia ai meaai faatasi ma ia, o pusa uma sa i ai se manogi manogi, e ui lava i le aso o le gaosiga o tulafono uma. Mai le Felucene o le taunuuga lelei e manino. Ma i se tulaga lautele, afai e te faʻatusatusaina Ryabushka i ni nai tausaga talu ai, pe a oʻo mai muamua, ma o le taimi nei e lua ni eseʻesega tele, atonu e tele naua mea taufaaleaga, ma atonu i le mataupu faavae, ua faʻaitiitia le lelei.
Frau
//fermer.ru/comment/1075669629#comment-1075669629