Soo

Faʻafefea ona faʻaaoga "Azofosku" i le dacha

I le aso, o se tasi o faʻaaogaina sili ona faʻaaogaina ma lauiloa i mea taufaatoaga, o le fualaau faasaina "Azofoska". O lenei faʻaleniina o le faʻaaogaina o minerale ua leva ona faʻaaogaina i le tele o faʻatoaga o laʻau faʻanatura, ma e talafeagai foi i totonu o tuafale laiti, faʻataunuʻu o le atunuu.

"Azofoska" - o le a lea?

Fertilizer "Azofoska" gaosia i foliga maʻaleʻale, o se faʻalavelave faʻalavelave ma se tele o talosaga, e faasino i le nitroammophosphate.

O se kemikolo faʻaituau e faʻaaogaina i luga o ituaiga uma o eleele, mo mea uma e gaosia ma teuteu. O le maualuga pito i luga e mafai ona iloa i luga ole eleele: oneone pe clayay, ile pelenozem itiiti ifo, talu ai o le eleele lava ia e lelei.

"Azofoska" o loʻo i ai le tele o ituaiga, ma o le tuufaatasiga o le fesuiaiga, o le pasene pasene o elemene e eseese.

O le elemene autu autu o le eletise., o se vaega o le masini cell cell ma o loʻo aʻafia ai i taimi uma o lona ola. Le pasene o le vailaau, e fuafua i le ituaiga - mai le 16% i le 26%.

Faʻamatalaga faʻamafanafana eseese mai le 4% i le 20%, o le vailaʻau e talafeagai mo mea totō i le amataga o le vaitau tuputupu aʻe, o le macroelement e faʻateleina le tuputupu ae o laau.

Aofaʻi o le potassium e ese mai i le 5% i le 18%; e taua le elemene mo laau toto mo le lelei o le gataifale, e fesoasoani e fausia ai le aʻa, e nafa ma le tofo ma le lanu o fua o le lumanai, auai ma le naunautai i la latou fausiaina. O le leai o le paseka e mafai ona faʻaititia le puipuiga o laau i faʻamaʻi, o latou tetee i suiga o tau.

"O le azofoska" o lo oi lona fatuga sulfur i se vaega itiiti - mai le 2.6% i le 4%, ae o lenei aofaiga e lava lea mo le gaosiga masani, lea e avea ai le elemene ma vaega, mo le vaevaeina o le non-protein (compound) (nitrates) ua fausia i le tele o le eletise, mo le fausia o mea aoga, o suauu taua ma isi tuufaatasiga o meaola fualaau aina suamalie ma fualaau aina.

E te iloa? O le toatele i le upu nitrate e mafaufau i se mea matautia ma le afaina, ae i le puipuia o nei mea e taua tele le fai atu, i ni vaega laiti latou te aoga mo laau toto. O vaega ia o le salts e fesoasoani i le laau e gaosia ai le gaʻo, lea e talafeagai mo le faʻavaeina o le chlorophyll.

Pe a faʻaaoga le faʻasiga "Azofoska"

A e manaʻomia le faʻamafanafanaina o le "Azofoskoy" - mo aganuu taitasi a latou lava metotia ma faaupuga. E faʻaaogaina le fugalaau pe a eli i totonu o le tautoulu o le autu; pe a tulaʻi i totonu o le lua; totogo i eleele aʻo lei totoina, pe a uma le seleseleina.

O eleele mamafa e tatau ona faʻaleleia pe a maeʻa le seleseleina o le vailaʻau. Malamalama - i le tautotogo, e pei ona mafai e le meltwater ona fufulu le folasaga o le autumn o "Azofoski".

"Azofoska" - fesuiaiga lautele: o auala ma vaega o lona faʻaaogaina e matua eseese lava. O le vailaau faʻatau e faʻaaogaina mo laei ma laei foliar, i se vaifofo vai ma i le foliga malogo. "Faaaogaina le" Azofosku ":

  • pe a lūlūina fatu, mo le faʻaleleia o fatu i le taimi o le germination;
  • i le faʻatoʻagaina o le gasegase, aʻa ma le agavaʻa;
  • "Azofoska" e fetaui lelei i le tele o togalaau aina: mo vine ma strawberries, mo fualaau aina ma laau toto ma laau afu;
  • faaaoga le fualaau faasaina i luga o laʻau ma mo fugalaau teuteu ma laau toto.

Faʻapitoa o le faʻaaogaina o le "Azofoski": faʻafefea ona faʻapipiʻi saʻo laau

"Azofoska" o se mea e gaosi ai le mineral, e mafai ona tumu i luga o le gaosiga, o lea ao leʻi faʻaaogaina le ofu, ia faitau ma le faʻaeteete faatonuga. O meaʻai uma lava i ni mea laiti e aʻafia e le aʻa o laau totő, o le tele o le mea e tasi e faʻapupulaina i fualaau aina, e ulufale mai i totonu o tatou tino.

E taua! O se tasi o tulafono mo le faʻaaogaina o faʻamalaʻau: O le tolu tausaga talu ona faʻaaoga sauniuniga o minerale, e manaʻomia ai le malologa. Ina ia aloese mai le maua o meaʻai, suia i mea tau meaola.
A o fafagaina i le tautotogo, "Azofoscu" e le tatau ona faʻaaogaina i le eleele e lei vevela; o le malulu eleele, aemaise lava i le pito i luga, e mafai ona faʻaputuina le palapala. O le mea lea, o le sili ona lelei o le faʻaofiina - i le tautotogo ia Me, i le tautoulu i le masina o Setema, maualuga i le sefulu tausaga muamua o Oketopa.

Seʻio tatou suʻeina le fua o le faʻamalo: auala e faʻagogo ai ma pe faʻafefea ona faʻaitiitia le "Azofosku" i le vai.

Mo faʻausaga faʻaletausaga taʻitasi, o le salalau i sikuea sikuea e maua mai i le 30 i le 45 g o le tuufaatasiga.

I lalo o le vao ma laau i sikuea mita o le liʻo o se liʻo o loʻo i ai 35 g granula.

Mo aʻafiaga o aʻa, ua saunia se fofo i le tele o le 2 g i le lita o le vai, ma o se fofo mo fugalaau fugalaau ua saunia i le fua tutusa.

A o fafagaina le "Azofoskaya", totōina fatu o tamato, pepa ma isalaʻelu i totonu o se pu i totonu o se avanoa i totonu o se lua, e faʻaopoopoina le afa-teaspoonful o pellets.

Se mea manaia! Nitrates e faʻaaogaina e le gata i le falemaʻi, o nisi vaega o nei vailaʻau o loʻo faʻaaogaina e avea ma vaega o le suauu papa, ma faʻaaoga foʻi e pyrotechnics i le gaosia o mea pāpā.

Le aoga o le faʻaaogaina o "Azofoski" mo togalaau aina

E pei ona taʻua muamua, "Azofoska" talafeagai mo ituaiga uma o eleele ma togalaau uma. O le fualaau faasaina e lelei le faʻafesoʻotaʻi ma fatu ma fualaau aina, o le a le mea e le mautonu e sili atu nai lo isi fualaau. Mafaufau i le faataitaiga o togalaau sili ona lauiloa e lua e lua - tamato ma pateta.

Fertilizer "Azofoska" pe a faʻaaogaina mo pateta faamalieina uma aganuu mo meaʻai ma meaʻai. Laʻau o togalaau e puipuia i le vevela, ma le lamala po o timuga mamafa. Fertilizer e faʻaleleia le faʻamaʻiina o faʻamaʻi, faʻaleleia le lelei ma le tele o le seleselega, faapea foi le gafatia o tubers mo le teuina umi o taimi, puipui le mafai ona pala o pateta.

Fertilizer "Azofoska" pe a faʻaaoga i tamato faʻamalosi mea totō pe a uma ona totō ile lauʻeleʻele, faʻateleina le malosi e tetee atu i siama faʻamaʻi ma tulaga leaga o le tau. Ona o lona tuufaatasiga o le tuufaatasiga, e maualuga ai le saturates o le aganuu, e aunoa ma se lamatiaga o le soona faamamaina i elemene taitasi. O se faʻasologa lelei lea mo tamato i le amataga o lo latou tuputupu aʻe ola ma atinaʻe.

O le mea lea, o le mea sili ona aoga o le faʻaaogaina o mineral "Azofoska":

  • o le autu autu o elemene minerale paleni lelei;
  • solo i totonu o le vai e aunoa ma le pala ma e lelei ona gaosia e laau;
  • faaosofia ai le tuputupu ae ma le aʻafiaina, faamalosia le aʻa;
  • faateleina le faʻamaʻi o maʻi, faʻaleleia le gaosiga;
  • toetoe lava a le fufuluina e ala i vaʻa, faʻapipiʻi le eleele mo se vaitaimi uumi.

Tuutuuga o le teuina o oloa "Azofoska"

"Azofoska" e le o se faʻalavelave matautia, ae o faatonuga mo le faʻaaogaina faʻamatalaina tulaga mo le teuina lelei. E tatau ona maitauina tulafono, e pei ona i ai ni nuances.

Muamua o le pefu mai le fualaau faasaina e masani ona paga faʻafuaseʻi ma le tele o le aoina ma le mago. I lenei tulaga, o le efuefu e lūlūina i le vai, ona aoina lea ma faʻaaoga, faʻafefe i le vai.

O le faʻamaufaʻailoga lona lua - faʻamalolo pe a vevela i le 200 tikeri e faʻaaogaina toxins e lamatia ai le ola maloloina.

A maeʻa ona faʻaaoga le "Azofoski" i totonu o le atunuʻu po o tuafale, e tatau ona teuina le sauniuniga i ni pusa uumi: pe o se pepa lenei ma se paʻu palasitika, poʻo le pito o le pusa e tatau ona soli.

Teuina i potu malulu ma pouliuli, e mafai ona faʻaalia. Ola ile ola - tasi ma le afa tausaga, pe a faʻamaonia le afifi.

"Azofos" ma le "Azofoska" - o le mea lava e tasi?

"Azofoska" poo le "Nitroammofoska" (o le igoa lona lua o le fualaau faasaina) e masani ona fenumiai ma "Azofos". O fualaau nei e eseese.

"Azofoska" - O lenei faluga ua mamanuina e saturate le eleele ma meaʻai.

"Azofos" - o se mea malie, o lona faʻamoemoe o le puipuia ma le faʻafefeina o fualaau faʻatoʻaga eseese. O fualaau faasaina, e faaopoopo atu i elemene faavae - nitrogen, phosphorus, potassium ma calcium, e aofia ai foi le zinc, copper ma le magnesium.

E taua! O lenei fualaau faasaina e afaina i tagata, o le mea la pe a e galue ai e te manaʻomia le puipuiga o le paʻu, mata ma tino olala.

O le faaputuputuina o palapala ma le faʻaaogaina o le "Azofoski" e mafai naʻo le taimi e sili atu ai le fua, pe a faʻapea ole saogalemu o lenei vailaʻau. Talu ai e taua lenei fugalaau mo mea totō uma - fualaau aina, mea teuteu, ma fugalaau, e tatau ai i luga o le 'upega tafaʻilagi ma, pe'āfai e faʻaoga tatau, o le a aumaia ai aoga taua i au laau totō.