Faatoaga

Faigofie ona tupu ma e foliga mai e le masani ai - Lebovsky laulau lanu moana lanu moana

Dubovski vine o se ituaiga fou.

Ae ui i lea, ua uma ona ia manumalo i loto o le uaina ona o lona tofo lelei, o fua lelei lelei ma le faigofie o le galueaina.

I lenei tusiga o le a tatou auiliiliina auiliili lenei ituaiga, matou te tuuina atu se auiliiliga auiliili o le eseesega ma ata.

Faamatalaga eseese Dubovskiy lanu piniki

Laʻau faʻapipiʻi o le laulau masi vine. Faatasi ai ma vaega o le piniki ua lauiloa foi Timur, Angelica ma Aladdin.

O le mea muamua e puʻeina ai lou mata o le tele o le piniki Dubovsky. E mafai ona taua o se tagata lapopoa: lapoa lapopoa, pisi lapopoa o foliga faʻapitoa e mafai ona oʻo atu i le tasi ma le afa kilokalama. O nisi taimi e fai ai apaau i luga ia i latou.

O vine foi e telē tele, 59-29 mm. E tusa ma le 20 kalama e tusa ma le tusa ma le 20 kalama. O latou foliga o se mea muamua lava, o se mea faʻapipiʻi, faʻatasi ai ma se togi lima, e masani lava ona faʻafefeteina. O vine mamago ei ai se lanu piniki enaena enaena. O nisi taimi o vine e mumu i le lanu.

Amethyst Novocherkassky, Annie ma Lily o le Vanu e mafai ona mitamita i vine tetele.

O vine i luga o vine mo se taimi umi lava e mafai ona tumau le lanumeamata. E oʻo lava i le oʻo atu i se lapoa lapoa, latou te le o faanatinati e sui lanu. Aua e te fefe i lenei: o le faagasologa o le mumu e vave ona tupu. I le amata ona vevela, o vine o le vine mamago Dubovian i ni nai aso e maua ai se lanu piniki uliuli loloto.

Faʻasologa o talaʻaga

O lenei vine na fafagaina e le faifaatoaga o manu Sergei Gusev.

Ina ia mafai ona maua lenei ituaiga, na ia sopoia ai vine ua uma ona iloa muamua - Delioli Red ma Novocherkassk Anniversary. Na ia faia galuega uma i le nuu o Dubovka, Volgograd Region.

Uiga o vine

Dubovsky pink na maua le maualuga maualuga i le tofo - 9.3 points.

O lenei ituaiga e manaia tele, o vine e oʻo atu i le 21% suka.

O le maualuga maualuga o le suka o loʻo faʻaalia foi e Krasa Nikopol, Lydia ma Kesha.

I le taimi lava e tasi, o le pulupulu e sogasolo ma le manaia. O le tofo e tutusa lelei, faatasi ai ma le paʻi o le paluga.

O fatu i totonu o vine e laiti: i le tele e sili atu ma le lua fasi vaega. O le fugalaau o lenei vine e faʻanatura, e le manaʻomia ai le faʻafefeteina. O lenei ituaiga o fualaau lelei tele ma e manaʻomia ona faʻamaonia.

O vine e mafai ona faʻavaeina o ia lava o se ituaiga e le faʻapitoa. O le seleseleina aʻa ma le vave, o vine e tupu vave. O le seleseleina e mafai i le tausaga lona lua talu ona totoina, e ui lava e mafai i nisi taimi ona amata ona fai fua o vine i le tolu tausaga.

Afai e te totoina vine vine o Dubovskogo i le amataga o le tautotogo i luga o se laau ola maloloina maloloina ma se aʻafiaina o aʻa, e mafai ona e maua se seleselega i le tausaga lava e tasi. Mo le faʻamau e faʻafetaui soʻo se ituaiga vine vine.

O vine teuteuina e manaʻomia e ia, e tusa ma le 6-8 avanoa. O vine mama malosi e mafai ona ola i le lua ma le fufuluina. Faʻailoa lelei i le lelei, e pei o vine o loʻo nonofo i luga o le vine.

O lenei vine e talafeagai mo le itu i mātū, e mafai ona faʻafeiloaʻi gutu e oo atu ile -24 tikeri.

O ituaiga matagofie e pei o Super Extra, Beauty of the North and Arched ua faaalia ai le lelei o le malulu.

Ata

Maʻi ma faʻamaʻi

Dubovsky pink o se ituaiga fou, o lona aʻafiaga i faʻamaʻi masani o fua o vine ua na o lalo lava o suʻesuʻega.

E oʻo mai i le taimi nei, ua ia faʻavaeina o ia lava o se mea e mafai ona aoga, e le faigofie i faʻamaʻi eseese, e aʻafia ai ma le faʻaleagaina. E lava lona 2 - 4 togafitiga masani i le tausaga.

Ua vaʻaia e vine vaʻaia i nisi o taimi e ono aʻafia ai i se faʻamaʻi pei o le ouma ma le paʻu paʻu.

I lenei tulaga, o togafitiga ma le sulfur e fautuaina. O sulu o le galo o le a faʻafefe ai, ma liu i le hydrogen sulfide, lea e iu lava ina faʻaumatia i latou. Ina ia aloese mai maʻi, e sili atu ona lelei le totoina o vine i nofoaga lelei.

O le puipuia o nei faʻamaʻi e pei o anthracnosis, chlorosis, rubella, bacteriosis ma le kanesa siama e le afaina ai. O fua faʻatatau i le taimi o le a faʻasaoina uma ai le seleselega ma le totōina.

Aua o le suamalie suamalie o vine na pauu i le alofa i afu. O le mea lea, e tatau ona avea le tausiga e puipuia mai nei iniseti.

O vine tele o Dubovskogo lanu piniki e faigofie lava ona natia i ato gau.ma taofia ai le avanoa o iniseti i vine. O le fufuluina o le vinika o le a lelei le lelei. E tatau ona faia i vaiaso uma. O pusa lapisi e tautau latalata ane i le tovine e lelei foi ona vavao mai vine.

O lenei ituaiga o loʻo taʻua o le mea taua i le fausiaina i tausaga talu ai nei. E le gata i lea, o lenei manatu e le gata ia i latou o loʻo galulue i le totoina o vine faʻamalosi poʻo le avea ma se tagata faʻamalo. Latou te fai mai o nei vine tetele o le muamua lea e tuua ai fata ma fua. O lona uiga, e palota tagata faatau mo ia.